Відповідь: робимо соціальний сайт? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=305210&postcount=3 ви помиляєтеся, якраз зараз є те, що "невідомо хто" може читати і бачити все на форумі... а соціальний сайт унеможливить це... прочитайте пост: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=305562&postcount=25 і оцей: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=305762&postcount=40 підсумую: сс -- це той самий форум, тільки в ньому є обмеження для незареєстрованих юзерів, збільшується кількість можливостей для зареєстрованих.... наприклад, якщо на сс хтось постукає до мене по внутрішній асі -- то я знатиму хто це, бо "чужі тут не ходять"... приклад ф: до мене в асю може постукати будь-хто, і форумлянин, і спамер, і просто хворий на голову... інший приклад сс: можна робити онлайн конференцію.... спонтанно.... вирішили якогось числа, в якійсь годині зібратися на таку інтернет-вечірку... ф -- зробити таке не дозволить... приклад відео: я на ютуб викладати відео зі своєю томкою не буду, так само на імейджхак -- фото, бо збоченців достатньо... якщо це сс -- будь-ласка, всі фото і відео можуть бачити люди, з якими я знайомий: мої друзі.... ще приклади?
Відповідь: робимо соціальний сайт? Атмосфера форуму унікальна і чарівна. І якщо лишити таку ж систему за запрошеннями на соціальному сайті, то ця аура не зруйнується. Мова йдеться мабуть не про тотальну перебудову а про вдосконалення та розширення можливостей для форумлян. Що в цьому не добре? Інше питання - сама робота та фінансування. Та при бажанні та 'ентузіазмі' то все легко вирішується
Відповідь: робимо соціальний сайт? А, то ми трохи про різні речі говорили Ну то неважливо, я тепер зрозумів, що Ви мали на увазі. В мене тоді наступне питання: СС, на вашу думку, має бути заміною чи доповненням ЛФ?
Відповідь: робимо соціальний сайт? Якщо це залишиться той же форум "без чужих" лише удосконалений і з додатковими можливостями то я підтримую цю ідею.А якщо це буде клон однокласніків і йому подібних,то я проти,хай тоді все лишається як є.
Відповідь: робимо соціальний сайт? це вже інша справа..... чи заміна, чи доповнення.... я думаю, що скоріше заміна, тобто ПОЛІПШИТИ форум настільки, щоб це була не просто конференція, де час-від-часу хтось отримує банан, когось виганяють, чи ще щось, а щоб справді це було місце відпочинку, розваги, товаришування тощо.... Додано через 3 хвилини тоді опишіть як ви це бачите!..
Відповідь: робимо соціальний сайт? Тоді я не розумію, чим Вас не задовольняє теперішній стан . Лише тим, що форум можуть переглядати незареєстровані юзери? Бо вже із закритою реєстрацією набігів нечемних орд точно не варто чекати Ще принагідно зауважив би, що формат СС не гарантує підтримки завантаження відео, аудіо тощо (це, як я зрозумів, був іще один Ваш аргумент pro СС): це вже проходили на одному нашому напівлокальному СС...
Відповідь: робимо соціальний сайт? Я навіть не знаю...Ну наприклад:цікавлюся я фотографією(чи ще чимось),щоб побачити хто що нового знайшов на цю тему треба перечитати всю гілку,а то і не одну.А можна створити місце(сторіночку,клуб чи щось інше) куди б закидали файли,публікації,книжки по фото,а на форумі вже лише обговорювали...А може таке вже є просто я не докопалась?Тоді вибачайте,бо я новенька.Можна звичайно і пошук по місцю роботи чи навчання..,але нехай би це було не головною метою,ак на однокласніках,а паралельно.І ще би приєднати сюди щось типу аськи,щоб можна було вирішувати і особисті питання ,не відриваючись від форуму...Не знаю чи ви щось зрозуміли, вибачайте я не компютерщик...Анадумаю ще щось,то повідомлю
Відповідь: робимо соціальний сайт? Я все ж таки залишаюсь прибічником думки про збереження форуму без змін, а СС створити як окремий клуб для «завсегдатых» форуму. Це дозволить уникнути спамерів, збоч енців, флудерів, та інших осіб з девіантною поведінкою, що мешкають у мережі. Переваги Пупером названі вже були, я всіма руками за!!!
Відповідь: робимо соціальний сайт? Цілком підтримую цю ідею. Тільки продумати все треба так, щоб ніхто не лишився ображений чи обділений. Ну, і щоб не зникла та аура, яка тут панує
Відповідь: робимо соціальний сайт? для мене це величезний непоборний мінус (хоча, мушу зізнатися, за допомогою певної модифікації форуму це можна змінити)... автоматично гарантує... я завше кажу тільки те, в чому впевнений... криві руки програмістів -- і не більше... технології розвиваються, інтернет не стоїть на місці.... 10 років тому мало хто уявляв, що таке форум.... а 20 -- що таке інтернет.... аура буде підсилена усіма додатковими можливостями....
Відповідь: робимо соціальний сайт? Якщо відверто, вперше бачу, як цим отак переймаються :ninja: Отже? Може, в цей бік і рухатись? :agree: Уточню: engine, напевно, дозволяє, а от згода на це адмінів/власників ресурсу -- то інша річ. Все ж таки я додержуюсь позиції того програміста з анекдоту: "Сонце сходить без глюков -- то й нічого не чіпай!"
Відповідь: робимо соціальний сайт? енжин не цегла -- переписується.... а ми в який рухаємося останні кілька років?... якщо хтось з противників соціального сайту не помітив: форум кілька років тому і форум зара -- дві суттєві різниці....
Відповідь: робимо соціальний сайт? Енжин не цегла, а от добра воля админу -- цегла подеколи ще та... А я ж не знаю, мене тут ще донедавна не стояло :ninja:
Відповідь: робимо соціальний сайт? А я взагалі проти тої ідеї. Хіба створити щось дочірнє,ЛФ,щоб існувало паралельно.Як додаток до ЛФ. І користуватися могли тільки форумляни. А сам ЛФ залишити таким же. Мене абсолютно не зачіпає те,що мої дописи читає хтось,поза ЛФ. Мені нема чого приховувати.Я говорю те,що думаю. Як кажуть поляки:"якеґо мі хцецє,такеґо мі майцє"
Відповідь: робимо соціальний сайт? часто-густо самі адміни "тугіші" за цеглу.... повертаємося до кам’яного віку!!! ніяких ютубок (!!!), смайли терміново повернути назад (!!!), ніяких "покажи личко" (бо такого на початку форуму не було; ліля ти нащо то придумала?!!), ніяких форумівок(!!!) (бо, бачте, пупер організував першу форумівку, після чого люди почали відкривати своє інкогніто; а нащо це?!!), жодної карми (!!!) (бо тут мартіні придумав, а пупер підказав, як вдосконалити), жодних запрошень на форум (!!!) -- най тиняються спамери, хами і так далі (мартіні задумав, пупер знайшов "примочку"), всім заборонити міняти аватари (!!!) (на початку такого не було; пупер вічно щось придумає не те, що тре), всім заборонити міняти підпис (!!!) (на початку такого не було; пупер вічно щось придумає не те, що тре).... та й взагалі, нехай би пупер заткався, бо нічого путнього придумати не може, тільки шкодить форуму.
Відповідь: робимо соціальний сайт? В сенсі ціню іронію. І взагалі світ і на тому тримається що хтось завжди щось вигадує "не те". В результаті часто маємо "саме воно"
Відповідь: робимо соціальний сайт? А мені ідея сподобалася. У тому сенсі, що закритий форум стане ще більше закритим, а не півзакритим, як зараз. І в тому, що затишна та зручна кав"ярня стане ще затишнішою та зручнішою. Мені теж не страшно, що мене інші читають, чи бачать фото, але як на мене, ідея пупера веде до вдосконалення того, що вже є, а зовсім не до знищення досягнутого... Додано через 2 хвилини Взагалі, коли тема лише почалася, я думала, що ідея погана, але от почитала гілку і проголосувала за перший варіянт. Пупер поганого не порадить!