ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Миху, я не хочу чогось шукати. Я хочу бачити президентом України людину-патріота. Не крикливого славаукраїнця, а Патріота. Не баригу, який веде свій гешефт з "буцім-то ворогом", а людиною, яка живе життям країни. Не шахрая і брехуна, а чесну людину, що несе відповідальність за сказане слово.
    А Ви можете вклікати перед цим ... презиком.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Баян, Василю, баян.
    Був Янек, ви пари з уст не пускали. Хоча пересічному прапору зрозуміло, що як втік з країни головнокомандуючий до ворога - зрадник. А вам того чомусь не зрозуміло. Я розумію тих, хто ненавидів Янека і критикує нинішніх. Але коли людина за Янека була, як риба у воді і все її влаштовувало і з радісними викриками "другого майдану не буде", а тепер враз стали великим патріотом? Майдан відбувся і ви програли і хто би не був зараз при владі - "погані", бо скинули вашого зека. Поменше б таких як ви, може б врмія була б згуртовніша, уявляю які настрої ви несете особовому складу.
    Краще би вам рибку в Стрию ловити - менше шкоди Україні було б.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Не бажаєте замінити мене?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому й дах їде посиленими темпами. Васіль бо два роки забивався на любі речі що на виборах 2015 року його зек порадує риганутих другим терміном.

Останнє редагування: 28 кві 2015
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

стараюся не займатися тим, що не приносить користі. Зрештою, всі міньорами не будуть. Кожен займається своїм - тим, що у нього виходить.

6. VasMT

Клас-с-с-с!!!
    Виявляється чотири хвилі мобілізації - безглузда справа!
    Виявляється дві тисячі загиблих - марні втрати.
    Гідний фанатик бариги Вальцмана...

7. VasMT

Порошенко-1 чи Ющенко-2? Чи повторить президент помилки 10-річної давнини

2014-й і початок 2015-го справедливо можуть бути названі пропащим часом щодо політичних, економічних, військових реформ. У діяльності державно-політичної верхівки, що має всі важелі влади (постмайданного президента, постмайданного прем’єра, постмайданну більшість у парламенті), найбільше вражає очевидний брак політичної волі, простіше кажучи, бажання реально змінювати країну, долати сформований протягом багатьох років корупційно-мафіозний характер державного апарату й відповідно йти на якісь неминучі особисті жертви в цьому важкому процесі.
    http://tyzhden.ua/Politics/134895

• Не подобається Не подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

я писав не про хвилі мобілізації, а про ваше шкідливе перебування в армії. В радянській армії, якби ви молотили так про головнокомандуючого, то сиділи б в дицбаті... Хоча... навряд чи... ви би там сиділи ціхо....

Який зміст сидіти в тилу і замість того, щоб піднімати дух, ви розпускаєте всяку фігню, понижуєте дух армії, мов нафік воно все потрібно.
    Патріот Вася працює на Путіна. На себе подивіться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. VasMT

Ви, шановний, легше із своїм язиком.
    Я НІКОЛИ не принижував і не принижую дух армії. А вашого Вальцмана таки підвісять за ноги, і такі камізелькові патріоти як ви ,не поможуть.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Радянська далеко. В російській пішов би по статті аж гай би зашумів. В нас добрі. Як каже маріупольська вата: "Ета СБУ лохі, мі серем сколькі хотім, а нам нічего не будіт". Тутешні модери Васіля страшно поважають.

• Тупо Тупо x 1
  11. ollan

ollan Well-Known Member

В России и майдан бы разогнали, аж гай шумел бы. Поэтому, Россия не показатель и не пример.

12. VasMT

Не обращайте внимания. Там же в голове полнейший вакуум и свинарник ... :)))

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А де військовослужбовцям можна займатися антиурядовою пропагандою?

• Тупо Тупо x 1
  14. ollan

ollan Well-Known Member

А проведите границу между критикой и антиурядовой пропагандой, и я вам скажу, где можна, а где нет.;)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кого ви хочете тут вразити своїм популізмом?

• Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

А Вы спросите у свинаря, каким документом запрещено "військовослужбовцям займатися антиурядовою пропагандою".
    :)))

17. ollan

ollan Well-Known Member

В моём доме попрошу не выражаться!(с) о_О

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А зараз всі в баню підуть, кроком руш (с)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я от дійсно не розумію, чому "вальцман", "вальцман". Ось "пані Вальцманова" пече паски. Зовсім на мацу не схожі.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я приведу, не проблема.

Якщо людина критикує, намагаючись при тому виправити ситуацію на краще і якщо людина критикує дії, а не особу, то це є нормальна критика, а якщо людина просто вальцман... вальцман... як папуга, то яка це критика? це просто ненависть до людини, як такої.
    Військові не мають права критикувати владу. Громадяни - можуть і потрібно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)