Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Знаєте, депресія. чи як тепер кажуть депресивний епізод - то таки хвороба

І бажано стан полегшити ліками...

• Подобається Подобається x 2
  2. Тетяна Денис

Тетяна Денис Active Member

Бувають ж такі люди, які завжди радісні і тішаться життю, дивишся у них стільки проблем а вони усміхненні:)))
    Щастя довготривале, якщо є справжній сенс життя. Варто його шукати та шукати відповіді на життєво важливі питання!
    http://www.jw.org/ru/видео/?start=40

3. Steph

Steph Member

свідки-свідочки, ну що ви всюди влазите? створіть собі окрему тему.

4. terRen

terRen Дуже важлива персона

Життю потрібно радіти, але не маску усмішки натягувати, самообманюватись чи людей дурити.:dntknw:
    Радість має бути всередині нас та відзеркалюватися життєдайним промінчиком в очах.:)

• Подобається Подобається x 8
  5. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

пішла до дзеркала шукати промінчик...життєдайний)

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Кульпарківській сти виділи?

• Подобається Подобається x 1
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

В такий пізній час? о_О

8. Kergudu

в темноті промінчик краще видно :)))

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Я впевнений, що у вас такий яскравий промінчик, що його буде видно в сонячний день.

10. Kergudu

ілюзія)

11. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Проходжу сеанси у езотерика (сеанс=60грн)
    Вроді допомагають

12. terRen

Точно виразився - вроді...:dntknw:
    Допомагають викачувати кошти з ваших кишень:yes:

• Подобається Подобається x 5
  13. Nochkin

Nochkin New Member

Доброго часу доби! Я щойно повернувся з Папуа. Віднайшов там доволі цікавий екстракт природного походження. Довго про нього вивчав інфо (жив там півроку). Так от він в проблемах, що до депресії, теж доволі ефективний. Подробиці є на моїх сторінках в соц. мережах, та в блозі.

Це моя стаття про нього....

Подорожуючи по Західній Папуа я випадково дізнався про дивний місцевий фрукт (buah merah), екстракт з якого місцеві папуаси вживають скільки пам’ятають себе.
    Тому екстракту приписують чудодійні властивості та вважають його панацеєю від будь яких хвороб.
    То що Папуа край загадковий та мало вивчений сумнівів не має. Але різних байок тут теж вистачає.
    Після аналізу накопиченої інформації зібраної з різних джерел (місцеві люди, незалежні місцеві лікарі, і-нет), особисто мої висновки:
    1. Дерево плодоносить “правильними” плодами лише в Папуа. І лише в кількох його гірських районах (з більш як сорока видів цього дерева корисні плоди лише у трьох).
    2. Представники місцевих племен дійсно виглядають доволі бадьоро (на відміну від своїх низинних співвітчизників).
    3. Ефективно діє як природня «віагра». За 10 – 15 хв. Після вживання екстракту потенція на доволі тривалий час забезпечена (це з того, що реально та швидко можна перевірити власне на собі).
    За час перебування в Папуа жив в трьох різних родинах. В тому числі в родині місцевого фотокореспондента «Nathanael Geographic» на ім’я Тамо. Його дружина Ніна, власниця приватної медичної клініки, терпляче відповіла на всі мої мільйон запитань.
    Якщо коротко…. Властивості екстракту досліджують вже давно. Як в Індонезії, так і за її межами.
    На сьогоднішній день офіційно оприлюднили тільки те, що препарат не є шкідливим та не завдає потойбічних ефектів. Його навіть можна вживати з алкоголем. Що правда з паузою в дві години.
    По всім іншим питанням науковий віз і досі там…
    Ще лікар Ніна нагадала, що «ефект плацебо» теж ніхто не відміняв. Особливо на настільки древньому генетичному рівні. Тому можливо ситуація як прислів’ї : «Що папуасу гарно, то німцю трохи зле…» .
    Чи той екстракт дійсно такий загадковий, що за сучасних технологій йому ради дати не можуть. Чи то зговір фатмацефтичних босів, які не мають наміру втрачати ними ж створений ринок ліків. Лишається тільки гадати…
    Самі ж гірські папуаси з тим питанням взагалі не морочаться, а як і їхні предки тисячі років тому, мовчки споживають двічі на день продукт свого чудо – дерева.
    Причому всі як один. Від воїна, на якому з одягу лише котека. До інтелектуала з купою наукових ступенів.
    В останній вечір перебування в родині Тамо і Ніни, доктор сама почала розмову на вже, як я вважав, досить набридлу їй тему.
    Сказала вона приблизно таке: «Олег, якщо ти настільки зацікавився buah merah, що навіть думаєш зайнятись його розповсюдженням у своєму регіоні. То на мій медичний скептицизм уваги не звертай. Коли кілька років тому у Тамо виявили ракову пухлину. І мої колеги лише розвели руками. То я свій скептицизм дуже далеко посунула та пішла на базар сам здогадуєшся що купувати. За півроку все стало добре. В чудеса я не вірю. Думаю, що спохватилися вчасно. А ліки та кріпкий організм Тамо, зробили свою справу. Яку роль відіграв в тому buah merah, уяви не маю. Я б не приписувала йому чудодійних лікарських властивостей. Але те, що він доволі корисний як профілактичний засіб в тому сумнівів немає.»

14. Kergudu

проходжу сеанси на форумі (безкоштовно)
    вроді допомагають

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

стаття Ночкіна повинна зняти депресію...

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я тільки прочитав про повернення з Папуа і усі депресії як рукою зняло. На пів року вперед.

• Подобається Подобається x 4
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сильна штука.:)))

18. terRen

Страшно стало..?:mocking: шаманять...;)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть вони там (в Папуасії) зуби гострять напильниками, а карієсу не мають...Екстракт помагає?

20. Olenall

Olenall миється в бані

багато запланувати новорічних справ, дарувати радість, та взамін одержувати!

а де твій аватар? :)