Квартира в Житловому комплексі по вул.Демнянській - відгуки, обговорення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем promisto, 19 сер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dmytro Lubenchenko

Dmytro Lubenchenko http://demnyanska-26.ukra

http://demnyanska26.at.ua/
    якщо підтримаєте і є бажання, можу взятись за нього, звичайно ж з чиєюсь допомогою

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

адміністрація цього форуму проти того щоб жителі йшли звідси, всі мої записи просто напросто стераються...
    сайтом можу зайнятися, але не судіть його вигляд, так як цим займусь на добровілних засадах і у вілний час, за адресою сайту звертайтесь у приват, так як, повотрюс, повідомлення знищує адміністрація цого ресурсу.

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

ні, з повідомленням все гаразд, перепрошую:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Молодці, як для початку супер, думаю все рівно якусь мінімальну суму але треба буде дати на то діло, хостинг, адміністрування, я особисто хіба ідеями можу допомогти, або якщо щось що в моїх силах :drinks:

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

А є можливість міняти форму, дизайн чи це готовий шаблон?

3. Dmytro Lubenchenko

Dmytro Lubenchenko http://demnyanska-26.ukra

На даному етапі це шаблон, але код доступний для змін, тому можлива повна реконструкція

4. denverod1

Можна взяти за приклад інші сайти осбб,зробити поділ на блоки для більшого сприйняття, теги, і так.д
    http://www.pchilka.org/

або як вже зробили на фейсбуку

https://www.facebook.com/kvitove

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Фейсбук має перевагу, вже все готове і всі там мають акаунти, надійний, безкоштовний, хіба форуму нема але думаю тим можна пожертвувати

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

????? ніхто не в курсі?

6. denverod1

Та вже писали на минулій сторінці 9 і 15 числа

7. Марточка

нє, ну почуття гумору звісно добре, але це реально вже дістало, то ОСББ взагалі шось робить? Як ні, то треба переобирати членів.

8. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Я питався Романа, він руками розводить і все. Каже це ж державні структури.

---------- Додано в 04:52 ---------- Попередній допис був написаний в 04:51 ----------

Вже половина місяця прострочують з встановленими датами.

---------- Додано в 04:54 ---------- Попередній допис був написаний в 04:52 ----------

Щодо документів розказує адамас що вже всі подані.А коли будуть це питання відносне. Думаю були б документи було б вже легше.

---------- Додано в 04:56 ---------- Попередній допис був написаний в 04:54 ----------

Вчора мали розмову з директором Фінбуду. Відверто кажучи хамовита людина. Хоча це та людина яка безпосередньо має відстоювати наші інтереси перед адамасом за нашим посередництвом. Він відхрестився від будь якої участі.

9. Марточка

Якесь зачароване коло з тою Демнянською

10. denverod1

Та їм треба 4 секцію продавати а ми тими клопоптами тільки їх нервуємо, хочуть шоб ми їм дали спокій

11. Сергій Дацюк

Сергій Дацюк Well-Known Member

Ще трохи і дамо спокій. Підемо під офіс з плакатами. Продажі стануть, тоді зашевеляться

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

за день буде і вода, світло і газ... Ще й документи видадуть...

12. Green belt

Green belt Well-Known Member

Двері в квартиру що відкриваються в стіну...може їх краще до сусідів розвернути, бо вони навіть на 90 градусів не відкриваються...чи відкриваються? перша черга відгукнись!

13. denverod1

Ну та як будете йти з хати прислухатись вухом чи нікого нема за дверима, якщо сумніваєтесь глянути у вічко і тоді відчиняти, до всього можна пристусуватись, ще як будуть ще одні двері для покращення шумоізоляції ..

14. promisto

promisto Well-Known Member

Відкриваються трохи більше ніж на 90

15. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

і при відкритті дверей вами чи сусідами будуть одні двері стукатись в другі

16. denverod1

А які ціни на 4 секцію, хтось знає?

17. zlatovlaska

zlatovlaska Active Member

були 7700 за двокімнатну на 5-му поверсі, але це місяць назад

18. denverod1

То секцію попередня, а цікавить які на 4 секцію найдешевші, там будуть 3х кімнатні відповідно мають бути дешевше за 2х

19. Green belt

Green belt Well-Known Member

є досвід такої "експлуатації", аварійних ситуацій не було :)

20. denverod1

Ми зарабв панельці живемо, теж двері в двері, ну раз в рік перетинаємось то хто скорше відкриє той і заходить або виходить, якщо вже дуже буде заважати то шось можна думати ..

а де твій аватар? :)