Желание чуда является не новым ни в наше время, ни во времена, когда жил Иисус, ни до него. Стремление к чудесам у людей было всегда. Иисус совершал чудеса, но все чудеса были направлены на то, чтобы представить Иисуса как помазанного на Небесное Царство царя. Совершал ли Иисус чудеса для того, чтобы привлечь внимание людей к его учению или совершал он их, проявляя свою любовь к угнетенным горем и страданиями людям. Вот, например что он сказал людям, которые желали от него чудес и знамений: «...«Это поколение — поколение злое. Оно ищет знамения, но ему не будет дано никакого знамения, кроме знамения Ио́ны. 30 Как Ио́на стал знамением для ниневитя́н, так и Сын человеческий станет знамением для этого поколения.» (Лк 11:29, 30) Библии не раз говорилось о том, что чудеса могли совершать не только поклонники истинного Бога, но и его враги. Так, например, мы узнаем о чудесах магов фараона (Исх 7:11), чудесах Симона (Де 8:9) из Самарии, чудесах, которые будут совершаться в наше время (2Фс 2:9) под действием Сатаны - очень могущественного ангела, который восстал против Всевышнего. Нужны ли чудеса, чтобы поверить в Бога? Возьмем, например, израильтян Корея, Дафана и Авирона. В Библии говорится, что они были очевидцами таких потрясающих чудес Бога, как десять египетских казней, спасение израильского народа в Красном море и уничтожение египетского фараона с его войском (Исход 7:19—11:10; 12:29—32; Псалом 135:15). Кроме того, Корей, Дафан и Авирон слышали, как Иегова говорил с неба у горы Синай (Второзаконие 4:11,12). Однако уже вскоре после таких чудес они подняли мятеж против Иеговы и назначенных им служителей (Числа 16:1—35; Псалом 105:16—18). Еврейские религиозные руководители тоже знали о многих чудесах Иисуса. После того как Иисус воскресил Лазаря, они даже признали: «Этот Человек много чудес творит». Но смягчились ли их сердца при виде ожившего Лазаря и поверили ли они? Вовсе нет. Напротив, они замышляли убить и Иисуса и Лазаря! (Иоанна 11:47—53; 12:10). Апостолу Фоме было трудно поверить в воскресение Иисуса из мертвых. «Если не увижу на руках Его ран от гвоздей, и не вложу перста моего в раны от гвоздей, и не вложу руки моей в ребра Его, не поверю»,— объявил Фома. Когда Иисус позднее предстал в материальном теле со следами ран от гвоздей, Фома положительно отреагировал на это чудо. Тем не менее Иисус сказал: «Блаженны не видевшие и уверовавшие» (Иоанна 20:25—29). Со смертью апостолов время для чудес истекло. Апостол Павел объяснил: «И пророчества прекратятся, и языки умолкнут, и знание упразднится. Ибо мы отчасти знаем и отчасти пророчествуем; когда же настанет совершенное, тогда то, что отчасти, прекратится» (1Коринфянам 13:8—10). Сегодня у нас есть полная Библия, содержащая все откровения и советы Бога. Мы видим, как исполняются пророчества, и все глубже понимаем намерения Бога. Следовательно, чудеса больше не нужны
як ви то старалися "груннтовно" нам пояснити, щоб підвести до думки: чедєса бальше нєнужни, а тепер поясніть нам, непросвіченим, про таке чудо: як то ваші керовніки по спец каналу, відому тільки їм, розмовляють з Богом. Все ж написано в Біблії, нє?
То значить, все що казав колись Ісус, потрібно по-новому переписувати, бо часи помінялись? А як на рахунок слів: Істинно, істинно говорю вам: Хто в Мене вірує, той так само діла робитиме, що їх Я роблю. А й більші від них робитиме, - бо Я вже йду до Отця Мого. І все, що попросите в моє ім'я, те вчиню, щоб Отець у Сині прославився. Вчиню, коли будь-що проситимите в моє ім'я.» (Ів. 14:8-14)., "Хто повірить і охреститься, буде спасенний, а хто не повірить, буде засуджений. А віруючі чинитимуть такі знаки: моїм ім’ям виганятимуть демонів, говоритимуть різними мовами, братимуть в руки змій і, коли вип’ють щось отруйне, воно їм зовсім не зашкодить. До того ж будуть вони класти руки на хворих, і ті одужуватимуть».невже втратили свою актуальність? Якщо так, то вже не треба Бога нічого просити, прикладати зусилля в молитві тому що зі слів автора, ми почали глибше розуміти наміри Бога. Напевно прийшло озарение і ще трохи почнем говорити з Богом)))) Думаю, що останнє, то правда, але кожен у свій час. Автор має право на свою думку, але я не погоджуюсь з нею, тому що все, що пише в Біблії є актуальним для кожного пересіченого християнина на кожен день і на все життя.
Так оце ж. Ісус допомогав видужувати всім, кто до нього звертався і навіть повертав до життя людей. Якшо ви привели слова Ісуса про те, що послідовники будуть робити ще більше й вважаєте, що це стосується утворення чудес, наведіть приклад воскресіння людей вашими релігійними адептами. Що?
Так оце ж. Ісус допомогав видужувати всім, кто до нього звертався і навіть повертав до життя людей. Якшо ви привели слова Ісуса про те, що послідовники будуть робити ще більше й вважаєте, що це стосується утворення чудес, наведіть приклад воскресіння людей вашими релігійними адептами. Що?
Таких не знаю і вважаю, що причиною відсутності таких адептів є відсутність справжньої віри, в тому числі й віри в чудеса. Причиною руйнації віри є сумнів, який виникає внислідок неправильного світосприйняття та розуміння Божих Істин. Це як скульптор, який всю свою душу вклав в камінь,щоб зробити з неї скульптуру і не помітив, як в процесі роботи став "каменем". Навіть стаття, яку Ви процитували, на мою думку, провокує сумнів в доцільності думати про щось надзвичайне, про те, що не властиво людині, а властиво лише Богові. Виразно ж сказано: Якщо ви будете мати віру з гірчичне зерно і скажете горі цій: «Перейди звідси туди», і вона перейде, і нічого не буде для вас неможливого! Все. Слава Ісусу Христу!
Я сказав те, що всі кажуть, коли бачуть щось таке, що не розуміють, як це відбувається. / Прошу мені не тикати, інакше поставлю в ігнор/.
Знову атака клонів єговістів? Давно їх не було. Так виглядає, що хтось дає команду. Щастя що Абдурахман з аспірантом в бані...
магія завжди непонятна.....а те що непонятно тре ліквідувати або заборонити.... п.с. покрутив моток дроту.....пару раз насилив на магніт....і о чудо.....пішов струм......магія......
Ні, ovod. Питання струму можна обгрунтувати з наукової точки зору і пояснити. Воно немає нічого спільного з духами, контакт з якими забороняє християнство. Це звичайне фізичне явище. Магія (від грецького «чаклунство», «чарівництво») або чари — сукупність прийомів і обрядів, що здійснюються з метою вплинути надприродним шляхом на явища природи, тварин або людину. З перекладу навіть видно, що магія для християнина протипоказана. Яке може бути чаклунство і життя по Біблії. Колись тих, які не могли або не знали як обгрунтувати те, що вони роблять допомагаючи людям, спалювали на вогні. Таке відношення і на даний час, з тією різницею, що не спалюють.
духи вогню....духи невидимого повітря....це також було колись повязана з духами....поки не стало детальніше про це відомо.... так само і магія знаходиться на початковому етапі свого розвитку.... вчених, які не могли обгрунтувати також спалювали і шо? може з часом магія буде відточена як годинниковий механізм....де все чітко і ясно....
Якщо ми визнаємо, що існує інший світ, крім того, в якому ми живемо і який трохи нам зрозумілий, то ми мусимо визнати, що чудеса є. Дуже примітивно казати: чудес небуває, а ще примітивніше сказав Сито: чудеса більше непотрібні. Справа в тому, що чудо не якась річ, яка є потрібною, чи непотрібною, чудеса існують, як факт і то вже кожному самому вирішувати: потрібно воно йому, чи ні. Чудо - є все те, чого ми не розуміємо. 500 років назад телевізор був би теж чудом. От Сито просить навести приклад чуда - воскресіння людини. Так, це чудо, але хіба це єдине, що ми можемо назвати чудом? Звісно, ні. Якщо людина хворіє важко і лікарі дають їй життя 2 дні, потім відправляють в морг, а людина виживає і оздоровлюється, хіба це не чудо? Є ще факти в житті, які ми не називаємо чудом, але воно є чудо. Наприклад, наше життя. Ми не можемо пояснити механізму життя людини, а коли людина захворіє, ми не знаємо як її лікувати. Але життя - то таке чудо, що ми вже настільки звикли до нього, що не називаємо його чудом. Дія потойбічних сил завжди для нас чудо. Чи то добрих, чи злих. Людина не завжди розуміє звідки йде та, чи інша сила: від добра, чи від зла. А тому я підтримую думку церкви: не займатися тим, чого не знаєш. Так безпечно.
http://www.youtube.com/watch?v=FMBXgl_aqgU http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OQkUsjS4WBU