Відповідь: я люблю... я не люблю.... дитячий смiх -- справжнiй, на вiдмiну вiд фальшивого (дуже часто) -- дорослого....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю когда говорят в глаза то, что думают, люблю лето, обожаю воду (можна бесконечно смотреть на 3 вещи: воду, огонь и как кто-то работает), люблю острые ощущения и верных друзей. Люблю спорт в большинстве его проявлений, зеленый цвет и шум прибоя, природу, исторические фильмы и книги, восточные религии и культуру. Ненавижу национализм, жестокость, людей с высокой самооценкой и низкой себестоимостью.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... молодець!!! а я щось нині нікого не люблю навіть себе Додано через 3 години 43 хвилини не люблю, коли ніби й ніхто в душу не лізе, а душа сама наверха лізе...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли щоб здати іспит просять допомоги в бога... (може колись таке теж робила...але не пригадую...і не люблю...!!!)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А то ми не з тобою разом молилися під червоними сходами колись? а для мене Бог - усе і всі більше ні до кого по допомогу не звертаюся так, як до Нього колись я Його бачила, як страшного і поза світом Він увійшов у моє життя і показав, що Він зі мною всюди і завжди ніколи відтоді не втрачала цього відчуття і просила та дякувала Йому за все, навіть за дрібниці навіть за краплю, що лупить мене просто в чоло, коли в мене чорні думки в голові і через цю краплю я посміхаюся і знаю, що то Він зі мною жартує люблю спогад про своє навернення
Відповідь: я люблю... я не люблю.... дякувати-то інше... це я люблю... а просити такі дурниці як якийсь поточний екзамен...вчитися треба...і все... (коли я все знала-була впевнена...коли нічого...то до чого тут ЙОГО допомога...я просто не розумію такого)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... точно, як просити то вже хату і машину люблю писати лівою рукою, люблю бути ліворуким. не люблю слова шульга
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а чо зацитувала лиш ту частину? я просити теж люблю на це чо не відповіла? ууууу, коліжанко судиш, аж гай шумить ти так, хтось інак я теж за іспити просила бо це частина життя в якомусь віці не за всі, але було чому? бо коли вчилася, часто хтось приходив поговорити, помочі попросити, поради і я покидала підручники та зошити і давала людині стільки часу, скільки вона потребувала я вважала що то важливіше бо іспить можна перездати, а людина може більше не мати сміливості почати говорити і потім я просила в Бога помочі, бо віддавши час, що мала на навчання, уже всього не могла встигнути і якось мені трапився тільки той білет, який я знала не люблю "рівняйлівку" :p люблю відчувати, що хоч і роблю багато, але я немічна люблю відчуття, що все, що маю, не моє, а Боже люблю слова "ТВОЄ від Твоїх Тобі приносимо"
Відповідь: я люблю... я не люблю.... бо мені додало проредаговане лілею текстище! чесно-не пригадую але навіть якщо так робила то потім виправилася і вибачилася за такі дурниці перед... а екзамен-ну це ж лотерея-як за таке можна просити ні не люблю і все тут не люблю коли говорять що я суджу-не маю права і освіти судити просто не люблю...і обговорюю то на форумі....ггг Додано через 3 хвилини я ж кажу лотерея!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю порядок у фінансових документах зокрема та документації загалом.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю: життя і волю. Не люблю: тиску (обставин, необхідностей, людей).
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Мерсі . А ще страшенно люблю - красу, зовнішню, внутрішню, красу природи і красу мистецтва .