Громадяни США більше бажають бачити в президентському кріслі афроамериканця, ніж жінку. Про це засвідчили дані соціологічного опитування, яке провів CNN та Opinion Research Corp. Повний текст
Відповідь: Жінка чи негр? а я на відміну від шановної Foxy Lady здивувася, що то за поєднання таке "Жінко-негр", а то політика та ще й гамериканська. та не пише що "нігер", а негр. якби мене негри "сніжинкою", чи як вони нас там, назвали то я не образився б. навіть в словнику аббі лінгво пише наступне: негр - black (man); Negro американский негр — African American.
Відповідь: Жінка чи негр? щось ви пане путаєте. будь-ласка уважніше перечитайте мій допис. та й у гілочку про Луценка та Черновецького зайдіть - про це я ні чичирк. Але якщо ви "Вас" узагалнююче" вжили то мушу сказати, що ви у Філядельфії дууже багато знаєте, видно.
Відповідь: Жінка чи негр? люблю іноді перегинати.... обережніше думаю, коректніше вживати слово "темношкірий". негри були рабами. а по темі: у американців своя є кумекалка, своя національна свідомість. та Штати -це melting pot - свідомість також має бути змішаною, неоднорідною... жінка-чоловік-раса - США - країна, яка дуже прискіплива до питань дискримінації за будь-якими ознаками. то, може, такі результати опитування ще вплинуть на думку суспільства зворотним шляхом - хто знає... взагалі, яка різниця хто буде Президентом - головне, щоб ця людина була 1) людиною, 2) керманичем. я так думаю.
Відповідь: Жінка чи негр? Абсолютно согласен. Задолбал совок. Поэтому, чтоб не обижать предсказательницу погоды на 5 канале, требую называть меня белоукраинцем.
Відповідь: Жінка чи негр? Называть надо политически правильно, во избежание расовых конфликтов и обид. Вот у нас чернокожих призывают называть афро-финнами. :padonak:
Відповідь: Жінка чи негр? Але,людоньки,негр - він і в Африці - негр. Раса така.Негроїдна.Є ще монголоїдна,але то не там...
Відповідь: Жінка чи негр? Вы не хотите попробовать повторить то же самое на английском где-нибудь в районе 90-х улиц Манхеттена. Или в центре Парижа, на худой конец.. :padonak:
Відповідь: Жінка чи негр? так злодію казати що він злодій теж не дуже корисно для здоровя, проте це констатація факту. а слово "негр" (українською) між іншим в Америці проходить майже нормально. десь читав, що негри аж на 3 повторі цього слова звернулися до міліції, що от їх там обзивають "нігерами".
Відповідь: Жінка чи негр? И выходить оттуда Вы не собираетесь? И сколько у нас в это время находится афро-украинцев на Академичной во Львове?
Відповідь: Жінка чи негр? Багато. Вчора одного бачив.Чорний-чорний.Як ефіоп. Але найбільше я нетолерантний до арабів. По родинному.
Відповідь: Жінка чи негр? Ошибаетесь. И правы. На кухне можно сказать. Жене. А вот в их присутсвии.. :padonak: Крайне накачанные парни. И реагируют на это слово тупо - бьют в голову. Додано через 1 хвилину Стало быть, старинной крови. И шо Вам здались те чернокожие тогда? :no: Они ж из Эфиопии.. той же крови.. :radist:
Відповідь: Жінка чи негр? Як мене обізвуть білим,я,навіть не ображуся... хоча.якщо відверто,я червоношкірий...
Відповідь: Жінка чи негр? мало того ,нас білоліцих тут на заході називають кавказцями а в нас дома то за таке теж можна по голові дістати
Відповідь: Жінка чи негр? Понимаете, вот в этом как раз и кроется основная моя проблема. Откуда ж я могу знать что это за негр? Назову я, например негра в Амстердаме афро-гом.. афро-голландцем, а он окажется приезжим афро-финном (мало ли ли у афро-финнов дел в Амстердаме). Взбунтует ведь горячая финская кровь, огребу я в репу за неполиткорректность. Или в родном Донецке назову я негра афро-американцем, а он оказжется из Лесото, и про Америку знает только из надписей на долларах, коими торгует. Неправильно будет, неполиткорректно. А если он к тому же окажется муслимом, люто ненавидящим Америку? Так это я в джихад ворвусь запросто. Проблема? Проблема. Может им стоит таблички носить типа "Я - афро-американец", "Я - афро-латиноамериканец", " Я - афро-африканец". Как это будет выглядеть с точки зрения политкорректности? Додано через 7 хвилин Не ночу показаться нескромным, но я тут, по-месту, научился уважать другие гендеры. Это, оказывается, не так трудно, главное настроится правильно. А может мне было легко потому, что других гендеров у нас пока немного? Не так как в Филядэльфийи.
Відповідь: Жінка чи негр? До пана Стіва: якщо можна так взагалі казати то Америку я більше поважаю ніж Росію. Проте для мене це практично рівноважні країни (в плані загарбництва, псевдо демократії, іншого негативу). Але цим твердженням і закінчується моя повага\неповага. Так що заспокійтесь і радійте я не знущався з вашої любимої країни.
Відповідь: Жінка чи негр? Вибачте п. Стів та видно, що ви не розумієте не тільки натяків але й пояснень. немаєте до кого причепитися? я вам в приват з пів сотні ніків закину. от дідько, який приват? реєструйтесь пане. Не писав я нічого ні про політику, ні про Америку, холера ясна, я тільки коментував назву гілки.