А пам”ятаєте, якою популярністю колись користувалися віршики-“страшилки” ? Мої молодші знайомі колись навіть видали брошурку-підбірку (ксерокс, розмальовка). Гадаєте, страшилки були тільки російськомовні ? Зовсім ні. Ось по пам”яті україномовний приклад: Спека липнева. Капає піт. Вуйко під плугом знайшов динаміт. “Кажуть, що добре горить цей брикет…” …Потім знайшли обгорілий кашкет… Тож я починаю, а ви продовжуйте: 1. Тихо по вулиці йшов піонер Раптом на нього напав бультер”єр…
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Мучаться буль і господар-"качок": В дупі застряв піонерський значок ! (піонерський значок виглядав так: п"ятикутна зірка, а згори - три "язики" полум'я піонерського вогнища. Тобто з усіх боків гострий).
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Дядько погладив по вусі собаку, Дядька собака вкусила за сра.. :shy:
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Дядько щасливий не вірить ніяк: Вмить, без хірурга - і зник мій чиряк !
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Побачивши білку, з нею ми п'ємо, поки під стіл усі не впадемо:naci:
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Шановні піонерки ! Класична страшилка - це не "поема з продовженням", а 4 рядки. Причому в останньому рядку міститься несподіваний кінець, як в анекдоті. Спробуймо перекласти "класику" ? Хлопчик маленький на вишню заліз, Сторож Омелько дістав свій обріз...
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Пішов до паркану і цюняти став, Потім "обріз" свій в ширінку сховав. Хлопчику зовсім не тре поспішати- Єврейські "обрізи" не вміють стріляти...
Відповідь: Страшилки та "заморочки" То, мабуть, треба поставити умову: Хто дописує закінчення попередньої страшилки - після допису має написайти й початок нової страшилки.
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Власне, розпочати нову страшилку можна будь-кому і будь-коли, тільки виділити її певним кольором. А продовження писати з цитатою початку і тим же кольором. Хто може знає "готові" україномовні страшилки, нехай постить повністю. А ми посміємося.
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Думає дівка - "Сховаюсь, посплю, Тільки б не вкрали в мене коноплю!"
Відповідь: Страшилки та "заморочки" Маки шукала, та бомбу знайшла... Дівчинка вдало додому дійшла... Довгою була істерика в мами- Їй не сподобавсь букетик з ногами...
Відповідь: Страшилки та "заморочки" А бабця радіє, у неї там свято - На порцію менше їй тре' готувати..