Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 бер 2007.

1. MIRA$A

MIRA$A Member

Відповідь: Мій нік: історія виникнення і спосіб звертання

В мене така історія : коли мені було років так 5 я дружила з одною білорускою. Вона ніяк не могла навчитися правильно вимовляти моє ім"я - замість Мирося говорила Міраса(не Міраша,як ДЕЯКІ читають).

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

міраша, ти не міраша?!.. [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Такий нік мені запропонував один хороший друг, який недавно помер,
    от на память про нього я собі взяла цей нік.

4. Meg

Meg Well-Known Member

Та,та,та,чули ми!Не надо ля-ля!:crazy:

5. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: почему не Русь а УКРАЇНА?

Странно, я историю никогда не учила, но Пересвет и Переяславль как-то не забылись... Все-таки, родной язык многое без лишних слов расскажет... ;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Пересвєт" означає "перегорівша лямпочка".

• Подобається Подобається x 6
  7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

мій нік - це ім’я, правда не моє, а бабусине
    я так в якомусь пориві пообіцяла свою дочку назвати, коли вона в мене буде, до того думаю сама трохи в неті покористуюся цим ім’ям :)
    якщо буде колись дочка, то назву Оленкою, бо Гелена то польський варіант цього імені

• Подобається Подобається x 4
  8. egoistka

egoistka Well-Known Member

мій нік значит що я просто Егоїстка:)

• Подобається Подобається x 4
  9. viltis

viltis Well-Known Member

Мій нік в мене ще напевно з класу 8-9. Тоді до нас в школу за обміном приїжали литовці. І я познайомилась собі з хлопчиною, якого звати Гедеміндас:). Ми навіть ніби зустрічались цілий той тиждень, поки вони тут були:haha: . А потім він мені залишив е-мейл,і ми почали переписуватись...

Так от, він називав мене viltis , що означає Надія по-литовськи. Саме так мене звати))))). Хлопець змінився, нік вже напевно навіки.

П.С. До речі, я люблю дізнаватись , як буде перекладатись моє з різних мов

• Подобається Подобається x 13
  10. хельга

хельга Well-Known Member

Моє ім"я, Ольга, на староскандінавській так звучить.:)

• Подобається Подобається x 10
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Есперанца (романські мови)
    Тіква (іврит)

• Подобається Подобається x 6
  12. Альона

Альона Well-Known Member

Так цікаво! А я Оленка. Нік Олена, Оленка були зайняті (навіть Олена ua є) тому взяла Альона. Мене чоловік лише Альонка називає.
    Я своє ім'я не дуже полюбляю, але приємно дуже-дуже коли хтось хоче так донечку назвати.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Взагалі то у мене нік "солнце", але на ЛФ не хотіло мене реєструвати під цим ніком.Згадала, що бачила якусь книжку і там було ім!я Аліас, сподобалось..от тепер я під ним.
    А "солнце", тому що всі так мене і називають:)

• Подобається Подобається x 8
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене все банально. Мене по житті кличуть Марусею і коли в дитячі роки моя сестра мріяла стати оперною співачкою я просто мріяла стати мамою. Тепер я Маруся-мама :P

• Подобається Подобається x 18
  15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А в мене коли хворів синочок (була висока температура), я завжди чоловікові нагадувала (в мене була сесія), щоб давав дитині Панадол Бебі. А він мені каже - ти ніколи не забуваєш про нього, ти - Панадолка. От так і причіпилося!

16. sem41

sem41 Well-Known Member

sem41. ;) Коли в другій половині 90-х почався нет, було бажання зареєструватись як sem (похідна від призвіща), звичайно то вже було зайнято. Чому 41, та тому що була передісторія ще з будзагоном студентським де нам видавали взуття (чоботи) мій колега Володя мав 42, я 41 так жартома один одного називали)) тому коли запропонували, як завжди, замість бажаного ніку, sem3, sem4, то я подумав а чому б зразу не 41. Потім були запинання чи це вік, я завжди говорив чесно,що розмір, але не говорив чого. (а хто що хотів то і думав))). Дехто називав 7,40+1 від відомого танцю. От так з нічого,а вже ціла історія:cowboy:

• Подобається Подобається x 13
  17. viltis

viltis Well-Known Member

Щось мені з івриту не надто сподобалось ...але дякую)))))) на івриті я ще не знала))):y:

• Подобається Подобається x 2
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

якось їхали ми з друзями в Карпати. домовлялись їхати втрьох, а потім один із тих трьох запросив із собою ще свого друга. з другом ми знайомились вже на вокзалі. а поки їхали в поїзді, він грав на сопілці і читав нам вголос народні індійські казки... весь вагон тоді ще бігав подивитися, хто це там такі веселі їдуть)
    так от цей "четвертий", як почали ми з ним знайомитися ближче, питає: "а скільки тобі років?".йому тоді було 23. а я кажу :"17". на що він: "ой, ти такак ма...- він хотів сказати маленька, але подумав чомусь, що образить мене, викрутився, і сказав:-... юна!". розміялися :"маюна, маюна". а потім став кликати маюнкою. ))
    на форумі до мене всі звертаються правильно, помилок поки що не помічала. можна писати і з малої, і з великої літери - це ж не ім"я врешті-решт. а звати Наталією.

• Подобається Подобається x 16
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій нік з'явився десь 4 роки тому, коли реєструвалась в асьці. Тоді я обожнювала рок, панк, Курта, цілу Нірвану як групу і культ цього слова. Всі мої коспекти були в смайликах нірванівських і зі словами NIRVANA, тому нік придумала без вагань. З того часу тільки цей нік і використовую :)

Мене теж всі сонечком називають: чоловік, одногрупники, викладачі, друзі, навіть тут Ліля назвала мене сонечком :shy:

20. natty

natty Well-Known Member

Моєму ніку вже майже 10 рочків:) Придумали його разом з найкращою коліжанкою, коли реєструвалися в асьці. Трошки пізніше (років 8 тому) зареєструвалася з ним в одному ну дуже відомому львівському чаті. З того часу пішло-поїхало: ЖЖ, скайп, цей і інші форуми. Причому нік вийшов такий вдалий і так приклеївся до мене, що багато хто в реалі продовжує називати мене Натті або похідним - Натік:) Правда, нік не ексклюзив - в icq, гуглі, яху і інших міжнародних серверах таких багато :suicide:

а де твій аватар? :)