Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А на салати як правило ідуть продукти в яких закінчується, або вже закінчився термін придатності, ну не викидати ж ...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Схоже, що воно так і є У нас відкрили ВЕЛИКУ КИШЕНЮ.Спочатку ціни були нормальні, а потім коли "прикормили" населення, ціни поповзли вверх.У Кіровограді цей гіпермаркет мабуть чи не найбільший за площею в Україні(а може ФУРШЕТ?) там класно, стільки всього, все свіже , видно як готують.Серед залу стоять столики, де можна поїсти , попити каву з смачними тістечками.А от у Южноукраїнську того немає,мабуть за браком площі, а може населення.Тільки вибір набагато менший.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Я одного разу купила йогурт, приїхала з супермаркету, все розклала, йогурт думала випити і забула. А вночі прокинулася від страшного шуму на кухні. Вилажу з ліжка, хапаю в руку праску(найближче що стояло під рукою), крадуся на кухню, вся тремчу. А то виявилося йогурт взірвався, зніс шклянку що стояла коло нього, вона збилася, наробило шуму і бруду - наступного дня довелося мити кухню. До ранку я вже заснути немогла, пила валеріанку і заспокійливий чайочок. А йогурт був на 6 днів прострочений!!! Колись на дати я не дивилася, а тепер перш ніж покласти в кошик дивлюся на дату.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Знайома казала, що готові продукти, які не встигли реалізувати, списують, а працівники харчоблоку забирають те все добро додому. Виходить, що вони повинні готувати "на совість", як собі... І ще. Перефразовуючи анекдот, скажу, що в супермаркеті NN зі щурами не боряться, з ними домовляються.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А мене дратує те, що часто великими цифрами пишуть меншу ціну, наприклад оптову, а маленькими більшу. Ще я НЕНАВИДЖУ дев"ятки (199, 1999, 149 грн). А ще більше - зірочки: ПОДАРУНКИ*, повертаємо гроші!* А далі малесенькими "Під подарунком мається наувазі..." В мене є таке питання: хто знає, за яким принципом працює та штуковина в супермаркеті, що стоїть на виході, на що вона реагує? А то я ніяк не можу розкусити.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Мій хресний колись ледве колу за 44 грн не випив. ;-) Розплачувався карткою, розписався, відійшов і тоді побачив що продавщиця накрутила ще якихось лишніх 40 грн. Дивно, але при скасуванні операції в неї був вигляд наче вона робить йому величезну послугу. Додано через 7 хвилин :agree: Я повертаю. В кінці ж касир здає касу, перерахунки, обліки. Чому не позбавити людину проблем, якщо помітив помилку? в супермаркетах мене ще нервують охоронці, особливо надто наглі, які ходять слідом, зиркають наче ти потенційний грабіжник і не дають зосередитись. А найбільше виносять саме вони (інформатори повідомляють).
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В опитуванні "Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?" пропущений дуже важливий пункт: черги на касах в години пік
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Це точно! Особливо якщо забіг по одну-дві, але конче необхідні речі, а попереду натовп з возиками. І ще всі каси не працюють. Економлять..
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті На скільки знаю і на скільки був уважним та штуковина працює на спеціальні датчики/маркери, які прикріплені до продаваємих речей (касир має їх знімати при оплаті).... Але!!! біля мого дому є супермаркет, на товарах в якому просто нема ніяких прикріплених датчиків/маркерів... але іноді коли людина проходить мимо тієї штуковини вона пищить і охоронець просить вивернути всі куплені речі і риється в них перевіряючи відповідність чеку... ніколи ще не бачив, щоб когось таким чином зловили... Думаю, що та штука працює з якогось пульту в кармані охоронця, щоб він мав привід (а вони повинні його мати дуже серйозним) подивитись що набрав підозрілий йому покупець...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А мене в супермаркетах дратують люди.Іде іде..і став як вкопаний, а я налітаю ззаду, або не обійдеш..
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Такі в Сільпо на Сихові...але вони не витримують погляд крізь них.Попробуйте зразу злиняють
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Вчора намахали мене в ДЦ. Набрала я купу баночок-скляночок, пішла на касу. А там так заведено, що касирка все пробиває і одразу складає у фірмовий кульочок. Пробила все, поскладала, назвала суму до оплати. Я розплатилася, а касирка каже: ось ваша здача, 2 грн 40 коп. Я забрала свої пакуночки, здачу і думаю: а чого вона чек не дала ? Але вирішила не питати, бо сума начеб-то нормальна (я наперед прикинула). Вже у маршрутці щось змусило мене подивитися до пакуночків...і там я не дорахувалася "одиниці товару"...Так мені і треба. Зате касирка буде більш доглянутою тепер, мабуть :D
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Особисто в мене ні, але пару чоловік знаю. Я в камері схову залишаю лише те, що може продаватися в цьому маркеті (щоб потім не чіплялися що це їх і не заставили другий раз платити). Все решта несу з собою. Бо напис "Адміністрація не несе відповідальності за залишені в камері речі" мене не гріє!
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Нє-а, я навіть кілька разів забувала сумку в камері зберігання до на наступного дня. Не всі так вміють
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В молочному відділі треба далеко руку пхати, щоб дістати свіже Вони наперед ставлять те, де закінчується термін реалізаціі, а свіже на самий зад ставлять. Але нас не надуришь :p