Зірка, що не любить спалахів

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

У Львові виступив Лі Конітц. Один із чільних представників “золотої ери джазу”, культовий саксофоніст кількох епох дав перший і єдиний в Україні концерт на сцені Львівської філармонії спільно з польським Trio Mencel. Повний текст

2. User_Rostyk

User_Rostyk Member

Відповідь: Зірка, що не любить спалахів

Концерт жахливо не сподобався. Конітц з польським тріо відверто "гнали халтуру". Вийшли розім"ятися. А публіка- ковтнула. І ніхто навіть не заїкнувся, що "король голий"! Ганьба! :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

такі ж відгуки про концерт Білик у Дніпропетровську (хоч і не порівняти їх між собою). і чого я пішла на концерт жінки, творчість якої не розумію відколи вона заспівала на рос? а тому що квитки були безкоштовно! не ходіть на Білик! вона співає під фанєру хіти і не вміє танцювати, до того ж таке меле!!! - жах

• Подобається Подобається x 2
  4. User_Rostyk

User_Rostyk Member

А я за квитки заплатив 100грн!.. Дуже сумно... Дістав "золоту еру джазу"! Дійсно золота вийшла, тільки не за якістю... :-(((

Додано через 3 хвилини
    А щодо Білик - не слухаю вже кілька років. Після переходу її в ранг "рускоязичних"...

5. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

та я теж не слухаю. просто цікаво було подивитися на її концерти. її фрази просто вбивали, намагаючись виглядати привітною і милою все ж таки вілитіли з неї такі фрази, типу: "я кумир усіх чоловік", "ніхто не танцює, бо усі хочуть потанцювати зі мною", "я найкраща співачка" тощо

а де твій аватар? :)