Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

проходясь по гипермаркетам с колясочкой, присматривайтесь к кассирам, внешнему виду, мимике, жестам можно определить способен ли данный субьект к краже, обману, например нервные и флегматичные вряд ли смогут обсчитать, другое дело хладнокровные, они и работаю чтоб что то свиснуть тайком от других...
    еще случай был в известном в крае супермаркете Пакко работал чудак, там товар выпускался по визальному осмотру и проверке чеков, касир в доле с охарнником чудным методом, пользуясь лимитом допустимых рисков краж, выносил из магазина, снедь на 200-300 гривен в течении некоторого времени, згорел он весьма странно, в тихаря там камеры с монтировали и никому не сказали...знаю точно что по директорскому указанию ему сломали что то...

2. natty

natty Well-Known Member

це якщо знати ціни. Не на всіх продуктах є цінники.

мені теж. Ну гумантарій я :) Для підрахунків в мене є чоловік :)

Додано через 1 хвилину
    майте совість! де ж можна стільки помилок в одному пості робити?? Пишіть краще рідною мовою.

• Подобається Подобається x 2
  3. vasili

vasili Well-Known Member

нету совести, есть то что есть, а че злимся, неззя ... Ридной мовой??? Украиїнською что перевести вам текст, или что Натти?

4. natty

natty Well-Known Member

не злюся, просто по-людськи прошу. Мені не потрібно перекладати, собі краще граматику купіть..."Или что" ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Василю, ну дійсно, Ви ж можете українською! Бо Ваша російська...ну не зовсім російська...Важко то читати наівіть мені, людині, яка майже завжди на рос.думає:)

• Подобається Подобається x 3
  6. vasili

vasili Well-Known Member

какую грамматику, где вы нашли, что я грамотей, или вы меня таким образом по учить хотите?

7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

буду знати. а то я деколи зайду в гіпермаркет і думаю: "чого я сюди прийшла" ? :D
    на касира повитріщатися!!!

8. joke

joke Well-Known Member

Которыи раз перечитывая Василия :) - фатальных ошибок не обнаружено, оЧЕпятки, ну с кем не бывает .Может Натти ваш ПР менеджер? Удалось привлечь внимание общественности.

9. natty

natty Well-Known Member

По-Вашому, це опечатки?
    Ага, на добровільних засадах причому! Зазвичай привертаю увагу іншими способами. І не треба перебільшувати. Я всього-навсього попросила писати рідною мовою (слово "українською" не фігурувало), бо дуже вже ріже вухо неросійська побудова речень. Нікого не хотіла образити.

Додано через 1 хвилину
    Та де, куди там мені? Просто я за чистоту мови. Будь-якої. Якщо образила - соррі.

10. vasili

vasili Well-Known Member

скрытая поклонница скорее, языковым вопросом обласкала не на шутку...и цепочкой потянулась девочка-двойняшка, смех и грех!
    ЗЫ: легко крикнуть в эфир : "дурак" и свалить ср....

Додано через 10 хвилин
    просто-просто, да?
    хотела как лучше а вышло как всегда,не?

11. Alias

А Вы шутник, Василий!
    А якщо серйозно, то не ображайте мови...будь-якої....і поважайте тих, хто читає Ваші дописи.

12. Forpost

Forpost Стоїк

та хтось обов"язково буде такий, що як напише то хоч стій, хоч падай.Папай такий був колись, його ніхто і не читав

Додано через 1 хвилину
    то пан косить під хохлому напевне

Додано через 2 хвилини
    якщо читати з гумором, то та побудова ще канає ,а якщо злий, то шляк трафляє

13. vasili

vasili Well-Known Member

Алиас я не шучу!
    я с "вашим братом" юмор потерял!

Додано через 3 хвилини
    чАво, чАво?:)
    какой такой хохлому, Шрэк в натуре, вы что прикалываетесь? давайте вместе!

14. Alias

А я б з Вами:))

15. natty

natty Well-Known Member

Вийшло так, як і хотіла. А Ви в кращих традиціях чоловічої галантності відразу в контратаку перейшли:

Після таких заявочок вже немає значення, як Ви пишете...Аллах з Вами...

• Подобається Подобається x 4
  16. joke

joke Well-Known Member

оффтопим, господа... Даваите про супермаркеты...для лингвистических упражнении есть отдельные темы.

17. хельга

хельга Well-Known Member

Щось ви не в тему. Вчора заходила на одну гілку, а сьогодні і "слід простив".

18. vasili

vasili Well-Known Member

вот лично я традиционно скупаюсь в гипермаркете "караван", все свежее, упаковано, сервис что надо, там пекут торты и после 17:00 они со скидкой в 30%, а обьемное разнообразие всяких салатов, которые так просят себя сьесть то же со скидкой 50% очень устраивает когда нужна закуска...
    Далее, в августе наблюдал картину, подходит к админу человек с арбузом и говорит верните деньги арбуз не сладкий, админ сделал звонок и деньги вернули мужику, потом лично пошол в торговый зал показывать как нужно выбирать арбузы...
    еда кстати у них генномодифицированная, мои любимые "чернослив со сливками", сделан из сливок растительного происхождения?????

19. joke

joke Well-Known Member

Да скидки это хорошо. У нас как-то не принято делать скидки на салаты. Я спрашивала, а куда девают эту кучу салатов из супермаркетов, так мне ответили: перемешали хорошенько и дальше продаем

20. хельга

хельга Well-Known Member

Я особисто намагаюсь не купувати готову їжу в супермаркетах. А також не варто купувати нарізані м"ясні вироби. Частенько беруть зіпсуті ковбаси, обтирають олією, нарізають, упаковуюють - і як новенька, свіженька...:8:

а де твій аватар? :)