Відповідь: Qest Pistels ну куда нам, крєстьянам..... пс. за "гламурними" чоловіками якось не цікаво "спостерігати"....
Відповідь: Qest Pistels ненавиджу, коли чоловіки вдягають обруч на волосся.. ((((((( жах! а Квести ніякі не гламурні. хто таке вигадав?
Відповідь: Qest Pistels обруч на волосся?!!... це як?... "гламурність" квестпістольців -- вусики і півголий торс.... :D
Відповідь: Qest Pistels По-моєму, вони і цих трьох сторінок обговорення не варті... Назву передерли, імідж передерли, вобщєм усьо передерли. Цікаво, чи багато з фанів цієї "групи" знають про Sex Pistols ?
Відповідь: Qest Pistels я чув.... :shy: і не тільки чув, а й слухав..... пс. і не є фаном "квестпістолса"....
Відповідь: Qest Pistels Якось прийшла до подружки додому, а в неї волало щось таке: "Мама, молчі! Я сам рєшу что мнє дєлать і с кем бить" і т.п. А ще ця пісенька, де бідний юнак галасує, "мнє нє нужен секс - я хачю любви" Словом: кумедно!
Відповідь: Qest Pistels І дуже навіть правильно. Нехай хоч таким чином, але виховають спраждніх чоловіків. а не маминих задницелизів=))) Пробачте0))
Відповідь: Qest Pistels Ага, після того як 17-річний юнак у все горло загаласує: "МаАААма, малчі"... не знаю як ті, що мають таких синів, але я б в такого сина влучила тарілкою або ганялася за ним з кувалдою...
Відповідь: Qest Pistels ))) молю бога щоб у мене не було синів. Бо будучи пришибленою матусею, зіпсую людині життя)
Відповідь: Qest Pistels і можливо це н ев тему, але чи правильно розповідати дорослій людині з паспортом. яка сама за себе вже несе відповідальність, з ким їй бути і для чого жити... тут як бачите палка двох кінців. Якщо не перегинати її з одного боку, вона не перегнеться з іншого
Відповідь: Qest Pistels це коли відрощують волосся, а потім жіночими обручами його зачесують назад, бо в очі лізе
Відповідь: Qest Pistels підозрюю, що у вас дівчинка... знаймі слова..... беее... жах.... але з іншого боку слов’яни -- були довговолосі та русі, тому волосся перев’язували шнурівкою.....
Відповідь: Qest Pistels тоді не зарікайтеся щодо "хлопчика".... моя дружина теж "не хотіла, не хотіла", а тепер тішиться..... Додано через 7 хвилин пс. вона не хотіла "взагалі" і у нас дівчинка.....