Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Для гарного настрою достатньо вашого аватару. Оце погляд, супер. Хочеться жити, і жити добре.

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliya

Liliya Well-Known Member

Так холодно. Сижу і сумую за теплими днями... :sad:
    А скоро зовсім холодно буде :sad:

3. шахрай

шахрай Well-Known Member

Не думаю,что такой страстной девушке будет холодно...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якийсь несприятливий сьогодні день.. Сусіди ремонт роблять, товчуться цілий день.. Цілий день переставляю віндовс, програми, починаю нове життя компутера з новим вінчестером на 250 гіг.. Тепер залишилось все перевірити на віруси, бо почались якісь глюки.. Жінка за компутером, отже - чоловік на кухні! Результат - надбита тарілка з сервізу, яке дісталось нам у придане, і потрощене вушко мого горнятка.. От чесно, люблю клеїти і майструвати! :) Горнятко робоче, тарілка теж :)

Хоча сьогодні був і радісний момент - наші виграли у КВН!! :naci: (команда "Набла" зі Львова, Відкрита Українська Ліга)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У п”ятницю з”їздила дружина на так звану “виставку-ярмарок промислових товарів”. Взяла фірмові брюки, пішла до примірочної кабінки, зняла пальто, притулилася до бокової стінки і … почала падати разом із незакріпленою стінкою (дружина важить 56 кг). Слава Богу, не постраждала, але стінкою розбила сусідній лоток із парфумами. Продавці її підняли. Перехресний скандал (дружина лається, що конструкції незакріплені, продавець парфумів – що продукцію побито).
    Адміністратор залу сказав, що він ні за що не відповідає…
    Кароче, розійшлися “кожний при своєму”.
    Сьогодні поїхали туди вдвох – знову міряти ті самі брюки. Дружина заради понту кидала репліки з кабінки – “А чим це тут смердить ?” :) (маючи на увазі невивітрені парфуми Миколаївського розливу) :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

День у мене, як і тиджень, був надзвичайно гарний. Була в гостях на обіді в коліжанки, готували разом пресмачнющі страви і розмірковували про те, як чудово бути вільною людиною, не скутою обов"язками і проблемами та насолоджуватися такими етапами життя. Потім дивилася з друзями новий французький фільм "Примхи моєї матері". Спонукав до роздумів, життєвий і проникливий дуже (про втрачену любов, нерозуміння, страждання, спроби комунікації - і полегшення перед смертю)...
    А зараз питиму напевне коктейль - пшеничне пиво з грейпфруктовим соком, ми на тижні спробували таку суміш у одній кав"ярні, легка і освіжаюча і піднімає настрій (хоча я загалом не прихильник мішанки алкогольних напоїв :)).

Всім бажаю принагідно чудових наступних днів та тижнів та "sweet november"...

• Подобається Подобається x 5
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в мене сьогодні був звичайнісінький день з незвичайною подією - отримала листа!! :dance: Ні, не електронного, а реального! Паперового! З фотками! :radist: Від дівчини з другого кінця України, а саме - зі Слов'янську. Познайомились ми 6 років тому на морському пластовому таборі (я була в НСОУ "Пласт") на Дніпрі під Києвом.. Жили в одному наметі, були інструкторами..

Одним словом, було що згадати сьогодні :) Після табору ми переписувались досить часто, а потім робота-навчання-сім'я, не чулись з 3 роки.. І ось Маринка приїде до Львова на семінар! :) Я стрибала від радості, чоловік подумав, що мені прийшов лист про те, що я отримала спадщину на мільйон! :) Він не розуміє, що таке отримати паперовий лист з фотками і приємними звісточками :) А це - така радість! :radist:

Листуймося! :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Н-да-а...А мені в пошту лише макулатуру кидають...
    І ще рахунки...

9. Melody

Melody Well-Known Member

А Ви самі спробуйте комусь листа написати. Чи листівку вислати.
    А там, гляди, і відповідь прийде :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

Але по електронці швидше...:scare:

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Угум, спам від супермаркетів.. Мені теж регулярно приходить.. Було б ще добре, якби папір був газетним, то можна було б взимку жмакати і в чоботи пхати, щоб вологу всмоктували.. А так той глянцевий папір не дуже придатний на це :sad: Проте ним можна вогонь розпалювати! :)

12. Romko

І як туалетний не підходить...

13. Альонка

Альонка New Member

14. Melody

Melody Well-Known Member

Підходить хіба що для читання в туалеті :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Альонка

Альонка New Member

Додано через 3 хвилини
    якщо напишите адресу магазину я із солідарності поїду і теж покидаю репліки!

16. Romko

Нє,там в мене шось філософське відкладено...Наприклад "Галицький синопсис" Волошина.Рекомендую!

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

18. vasili

vasili Well-Known Member

Я розумію, земляки але покласти руку на серце, то ж не смішно все, ну якщо на рівні Стрия, то можливо...але от пам"ятаю Эскадрон гусар ЛВПУ, о то було прикрасно...

19. Liliya

Liliya Well-Known Member

Чудовим був тільки вчорашній вечір: день народження пожруги – вечірка у клубі – цікава програма – шальні танці. Такий драйв! Класно! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Подобається Подобається x 2
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А для мене смішно. У кожного своє почуття гумору (суддям ті кобіти з Рязані сподобались, а мені вони здавались туповаті..)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)