Відповідь: Єврейське щастя. А не повідаєте чим воно відрізняється? Може це якесь особливе ставлення, виховання самововаги, що ж воно таке?
Відповідь: Єврейське щастя. Якщо дитині, та навіть дорослій людині, без перестанку наголошувати на тому, що вона відстала і пришилепкувата, то вона з часом в це повірить і такою стане, а у євреїв - все з точністю до навпаки
Відповідь: Єврейське щастя. 100% !!! Попробует кто-то еврейской маме сказать, что её сын не сможет что-то сделать.
Відповідь: Єврейське щастя. От! Потрібно мислити ПОЗИТИВНО! А у нас державу намагаються побудувати на НЕГАТИВІ. Звідси усі негаразди.
Відповідь: Єврейське щастя. Це однозначно, і взагалі мені пригадалися слова моєї викладачки (до речі, єврейки, хоч вона на цьому і не наголошувала), що у післявоєнній Японії всі кошти акумулювали на виховання дітей, щоб сформувати нормальну молоду націю
Відповідь: Єврейське щастя. І все ж приємно, що у нас розумна молодь! А то кажуть, що наркомани, бєздєльнікі, ... Чепуха! Молоді - розумні. Розумніші нас. І це добре!
Відповідь: Єврейське щастя. Поясніть несвідомому, про що йдеться? Може і я збагну де той "негатив"? І якщо можете, порівняйте з Ізраїлем, якщо вже ми у цій гілці почали про це. На чим збудовано державу Ізраїль?
Відповідь: Єврейське щастя. Йдеться про теми Голодомору, УПА, "Росія - окупант", гноблення взагалі. Оце і є негатив. Тобто, трагедії. На трагічних сторінках історії державу розбудувати не можна. Не можна згуртувати народ під лозунгами: "Нас гнобили і гноблять", "Ми нещасні" і т.п. А от Ізраїль пішов дорогою з точністю до навпаки і виборов собі місце під сонцем.
Відповідь: Єврейське щастя. неповний перелік загалом - йдеться про те, що переважна більшість звикла "дружити проти когось" - а не "дружити з кимось". Але то надто високий рівень абстракції - у тому ж Львові треба "попростіше"
Відповідь: Єврейське щастя. Не згоден. Нас гнобили -так. Але це все було вчора, і про це ми ніколи не забуватиме. А зараз, і саме тому що гнобили, нам відкриті всі шляхи, і ми обрали свій, єдиний можливий шлях - на захід, до ЕС до СОТ, до НАТО. Ось Вам і позитив, якого разом з Росією не могло бути і не є для жодної з країн. А може скажете що євреї забули про холокост, про гноблення? Брехня, і свідома брехня, ви з друзями використовуєте будь яку тему, будь яку дискусію аби ще і ще раз спробувати відбілити "свєтлий образ расєї-матушкі". Білими нитками шито!
Відповідь: Єврейське щастя. Вам не вистачає гордості за те що ви українець та за свій народ, чи ви звичайний космополіт та настрашений жидолюб? Почитайте Франка «Сотворення світу», бо з цим я бачу ви знайомі: Язычник (т.е. нееврей), который сует нос в Тору (и другие еврейские священные писания) осуждается на смерть. Поскольку, как написано, это наше наследство, а не их. (Санхедрин 59а)
Відповідь: Єврейське щастя. Мені вистачає гордості, до чого тут це? Я не настрашений. Просто намагаюсь бути нейтральним, справедливим, на відміну від жидоненавистних язичників. Франка, почитаю.
Відповідь: Єврейське щастя. Насколько я знаю - ни Тора, ни Библия не являються уголовным кодексом....Разве что Коран - да и то только в странах, живущих по законам шариата - может быть вершителем жизни и смерти....
Відповідь: Єврейське щастя. тільки - творчий підхід оберіть, не рагульський врахуйте, що тоді жиди були одними з найлютішеих гнобителів українців Врахуйте, що "вельможне панство" не мало кебети в своїх землях хазяйнувати (та й бажання - також), отже, і хазяйнували всюди "жиди-орендарі" - і шкуру дерли як має бути == А от на тему, що не слід пхати свинячі рила в чужі священні книги, а потім "дзвонити" на весь світ і болото на ті книги лити - тут я цілком погоджуюся
Відповідь: Єврейське щастя. Я навіть знаю одну державу, де "вєршитєлєм судєб" є одна єдина людина - цар, "жорстокий но справедливий":D І він навіть ті святі книги не читав, бо ж він раніше був діректором одної дуже атеїстичної організації.:D А як же ж він тих березовських не любить...
Відповідь: Єврейське щастя. Ну, оскільки у вас немає натхнення читати першоджерела, та ще й вважаєте це фантазіями, то мушу дещо зацитувати (до речі, переклад митрополита Ілларіона (І.Огієнко) http://www.ukrlc.org/bible/): Повторення Закону 7 1 Коли Господь, Бог твій, уведе тебе до того Краю, куди ти входиш, щоб заволодіти ним, то Він вижене численні поганські народи перед тобою: хіттеянина, і ґірґашеянина, і амореянина, і ханаанеянина, і періззеянина, і хіввеянина, і євусеянина, сім народів, численніших та міцніших за тебе. 2 І коли дасть їх Господь, Бог твій, тобі, то ти їх понищиш: конче учиниш їх закляттям, не складеш із ними заповіту, і не будеш до них милосердний. 3 І не споріднюйся з ними: дочки своєї не даси його синові, а його дочки не візьмеш для сина свого.... 16 І ти винищиш всі ті народи, що Господь, Бог твій, дає тобі, не змилосердиться око твоє над ними, ... В російському прекладі ці слова звучать дещо різкіше: "не вступай с ними в союз и не щади их; и истребишь все народы, которые Господь, Бог твой, дает тебе: да не пощадит их глаз твой;"Нічого не нагадує? Ну, типу там заборону арійцям вступати в статеві зносини з євреями, боротьбу за чистоту раси, окончатєльноє рєшєніє нєкоторых национальних вопросов....Не пригадуєте? Гітлер був тільки плагіатором і бездарним учнем юдейських нацистів. На відміну від Гітлера який не винищив ні євреїв, ні циган, ні словян, всі вищеперераховані народи були євреями винищені, як і навчив євреїв їхній бог Яхве. Прочитайте перелік цих народів ще раз, для того щоб вам це не здавалося моїми фантазіями. Прошу привести приклади поливання жидів лайном. З нетерпінням чекаю. А що вони можуть відповісти? Вони або не читали своїх "священних книг", або мовчать, бо все це правда. Ніхто вас не цькує, скажу по секрету, що я також не знаю арамейської мови? так ви ж так наполегливо їх рекламуєте, що у мене склалася саме така думка. тут я вам не товариш - корану не читав після цього ви ще кажете, що не москаль? моя улюблена академія МАУП? - Не сказав би, не маю до неї ніякого, навіть побічного, відношення.:no: Та кожен же раз коли пишу допис, то кажу ж, у т.ч. і вам, "Обираючи богів - обираємо долю!" Ну як українці можуть бути успішнішими за євреїв коли Оля от пише Я не знаю, що там робить барометр на годиннику (зайва то деталь в годиннику, ІМХО), але доки українці будуть звіряти свої барометри то з Ізраїлем, то з курантами, про успішність можна забутися. А ваше питання є і буде чисто риторичним.