Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Сарказмом по сарказму!:agree: НОТОЦО написав: «Москалі,москалі... То є люди на землі, З розваленої федерац'ї, Після довгої прострації, З царем Влодком в голові І з столицею в Москві, ФСБ сословія,з назвою... Московія !» Ну і відповідь: Москалі є люди, так. Та цього не зна мудак! Як не зна він і того, Що ці люди ого-го! Не зна «федерації», Зате зна «прострації»! Вивчи хоч слова, «свідомий», Бо ти неук вже відомий! Втім, фігню собі чини, Бо ти хлоп з Галичини! :p Додано через 30 хвилин Чому? В одні ворота граємо? А де ж справедливість?
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? -1. Cтепаничу: на львівському форумі наїзди на "хлопів з Галичини"? Це вже не "сарказъм", а хамство... І вупше, Степаничу, ТАКа персональна направленість небезпечна... Згадки про "мудаків"...? "тикання"? від незареєстрованих "користувачів" - ТАКе просто б викинулося, до коша.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? От думаю... Москалів ображати можна, росіян теж... індульгенція! А от "хлопів з Галичини" - НІ! А якщо це рогулі? До речі, "мудаки" - не персоніфіковано.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Немає там слова "росіян"! Пропонуєте починати тут експертні суперечки? І ТАК тема придуркувата. не лінь дописувати?
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Лінь, неприємно, ... не буду. Просто дістав... Скільки штрафу? З приводу "ТИ" - ВИЗНАЮ СВОЮ НЕПРАВОТУ! Але "ДОКОЛЄ"?
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Хочу зустрітися з НОТОЦО в реалі. Чомусь думаю, порозуміємося. Чомусь... Навіть впевнений. Це так, до слова.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Без санітарів? Знаємо ми Ваши встрєчі... Додано через 3 хвилини Видите! І Ромко знає!.. :no:
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Да лаНо, сам справлюся! А якщо чесно - він мені подобається. НОТОЦО маю на увазі. Є стрижень (чи стержень?).
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Не дуже зрозумів... Вас дратує "Ы"? Та пофіг! Любу іншу літеру! : "І",..., іншу... НОТОЦО, не ДЕНЕРВУЙТЕ! Та ми ж один народ! У чому проблеми?
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? А я шо казав...? НотоЦо, стояв перед вибором: викинути, чи пом'якшити редагуванням... Вибрав останнє.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Нє нада! Я проти УПА ніде нічого не казав! А більшовиків взагалі вважаю придуркуватими (хоча і розумними). Дивись вище. А от тут заперечу. Я НЕ ХОЧУ "ІТИ З ГАЛИЧАНАМИ РІВЕНЬ". Я хочу, наполягаю, вимагаю, щоб не було поділу на "галичани" - "східняки"!
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Визначтеся, нарешті, НЕ хочете рівності ("З ГАЛИЧАНАМИ РІВЕНЬ"), чи "щоб не було поділу на "галичани" - "східняки". бо я Вас (тут) не розумію.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Якщо серьозно, то НЕ ХОЧУ ПОДІЛУ! Не хочу, щоб хтось комусь щось диктував; хтось когось кудись вів; хтось заявляв, що інші повинні бути (чи бажано щоб були) рівні йому... Переконаний: МИ УСІ Є РІВНИМИ, АЛЕ РІЗНИМИ! І це добре! Я вже писав, у моєї невістки рідня із ЗУ. Чудові, цікаві, колоритні люди! Хотілося, щоб і вони про мене так думали.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? ТАК і буде, допоки... не почують від Вас антиукраїнських гасел. Всього і проблеми...
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? От біда з тима гаслами То були гасла проти миру у всьому світові, тепер "антиукраїнські". Мабуть є десь еталон миру та еталон українця. Звісно у Парижі
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Наведіть приклади моїх антиукраїнських гасел.:agree: Посиплю голову попелом. А, до речі! Згадав, що у мене з ними АБСОЛЮТНО НІЯКИХ РОЗМОВ ЩОДО УКРАЇНСКОСТІ НЕ БУЛО! Так, про різне тріпалися.
Відповідь: Ющенко потягне на Нобеля? Блинн...:8: :8: :8: Сильно сказано НОТОЦОмус!!!!!!:y: :y: :y: +100!!!!