Про рак. Причини виникнення, способи запобігання і лікування.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Оля, 18 жов 2007.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Про рак. Причини виникнення, способи запобігання і лікування.

Конкретизуйте-які:
    про вітаміни чи позови проти лікарів?
    Уточніть будь-ласка.

2. Поно4ка

Поно4ка Member

позов про призначення лікаря...в тому числі і вітамінів

3. lanka

lanka Well-Known Member

Плавно ми з'їхали з теми, однак додам, що коли в тебе на руках помирає рідна людина, ти не про суд думаєш.
    (а медицина має бути платною, краще б я офіційно заплатила визначену суму, а не думала-гадала кожного разу перед походом до лікаря скільки мені грошей брати і в яку кишеню запихати)

• Подобається Подобається x 5
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поясніть Вашу думку. Це що ж тоді, як "пороблено" чи що. йдуть "до бабки", вона знімає тую порчу і що раку кінець? Не чув досі про таке. Тесть помер від тої хвороби. Доволі швидко. А що лікарі вже знають про спадковість раку? Чи передається дітям, онукам?

5. bora

bora Well-Known Member

Знаєте, я ніколи не ходжу до лікарів з пустими руками знаючи їх з/п. Коли була у лікарні медсестрам фактично всю свою зарплату віддала. Але зараз не про це. Коли після операції дід лежав в лікарні ми також щодня комусь платили. А один день не зайшли (все таки він в лікарні до півроку був) а йому вчергове погіршало. Так в той день коли нас не було йому не змінили пов"язку і лікар також по "дивному збігу обставин" не підійшов. В результаті все ліжко було в крові (операція на шию). А всього-навсього треба було накласти марлю нову хоча б!! І уявіть собі стан цієї людини, що лежить у власній крові, а лікар її оминає! За те, що один день не сунули в лапу?! Мені здається, що деяким нелюдям не можна взагалі працювати в медицині і річ тут не в грошах.

• Подобається Подобається x 12
  6. lanka

lanka Well-Known Member

+10000

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

цього року померли і дідусь і бабця від раку.

вже життя працювали на автобусному заводі, і з дідусевої бригади майже всі померли від раку. У дідуся був рак легенів - багато років розвивався, а от бабця різко захворіла - після смерті діда. В один момент стало погано, і за місяць бабці не стало.

кажуть, що сильний стрес може стати причиною загострення хвороби - можливо так і було з бабцею... якби ж то знати всі причини і наслідки в цьому житті

• Подобається Подобається x 2
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Задавнені удари, після яких навіть через роки може розвинутися пухлина.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікава думка.В батька пухлина виникла на тому місці,де він в ранньому дитинстві вдарився до граблів(йому було 6 чи 7 років)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ось це сайт моєї улюбленої "Бабушки". А ще є тижнева газета в Україні.

http://www.babushka.ua/receipts/list/?cat=10

Є багато свідчень, що люди таки вилікувалися від раку. Я не думаю, що писали б неправду.

Додано через 3 хвилини
    Ромку, цю думку я десь читала. Внутрішня гематома, якщо її відразу не зараджувати, як писав пан Консультант, може колись вилізти пухлиною, хоча ми думаємо, що посиніло-позеленіло-пожовтіло-зійшло - ну і "Слава Богу!"

Додано через 9 хвилин
    Ось одне свідчення, яке я хочу повністю зацитувати. Може кому допоможе.

http://www.babushka.ua/receipts/item/?cat=10&sub=189&id=857

Главное стремиться жить. Рак возможно победить!

Здравствуй, «Бабушка»!

Мне было 27 лет, когда я заболела лимфогранулематозом. Новообразования под мышками были больше гусиного яйца, а уж от плеч и до шеи — и говорить нечего, как большие мячи, теплое пальто не скрывало. Лечилась в Ростовском онкологическом научно-исследовательском институте. Там я проходила лучетерапию, получила 18 тысяч рентген на подмышки обеих рук, грудную клетку и селезенку с обеих сторон, то есть с живота и со спины.

Самочувствие было ужасное. Я не только не могла подняться самостоятельно с кровати, не было даже сил открыть глаза. Когда отказалась идти в очередной раз на облучение, меня силой подняли с кровати и понесли, так как ноги уже сами не шли. Умом и сердцем я понимала, что все зависит от меня, но перебороть себя не могла.

Завели меня в камеру, уложили на стол, привязали, как всегда, ноги и руки ремнями, включили аппарат, закрыли дверь и наблюдают по монитору. Вот я лежу и думаю: «Как так можно, что меня, человека, «ест» какой то рак? На кого останется моя дочь, если я умру?» И решила не поддаваться больше болезни!

Когда закончился сеанс облучения, меня развязали и хотели снять со стола, но я отвергла помощь, сама встала и пошла к кровати. Было очень тяжело, но я нашла в себе силы. Потом не только сама двигалась, но и заставляла двигаться всех в палате (нас было 7 человек). Мы сами по очереди мыли у себя пол, постели были застелены белоснежными простынями (родственники привезли из дома), постоянно в палате были свежие цветы, а форточка всегда открыта.

Лечилась я 2 месяца, затем месяц отдыхала в Подмосковье, а потом вышла на работу. Было очень тяжело. Почти год ничего не делала, но потом начала втягиваться в домашнюю работу: готовила, стирала, ухаживала за огородом. Постоянно себя успокаивала: «Успокойся, работай, тебе никто не поможет». Представляете, помогает!
    Весной было очень плохое состояние. С трудом поднималась с постели. Обратилась к врачу. Он выписал мне уколы В1, В6, В12. Я прокололась, а потом пришла опять на прием. Медсестра добавила к этим уколам глюкозу.

Когда стали плодоносить кустарники на даче — черная и красная смородина, малина, клубника — «витаминные уколы» сами по себе отпали. Я к врачу больше не ходила. Самочувствие? Да самое разное. До сих пор тяжело, когда надвигается дождь, но зато когда пройдет — другая жизнь! Вырастила дочку и двоих внуков.

Вот так своей категоричностью я убила раковые клетки.

Людмила Кузьминична Луценко

• Подобається Подобається x 2
  11. Ольга

Ольга Well-Known Member

знаю про те, що вилікувалися люди з допомогою о. Василя Вороновського, до нього приходити ті на кому лікарі вже не давали шансів на оздоровлення...

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Можливо і правда...
    Але,коли ми просили його приїхати,помолитися до нашої дитини,він відмовився,скоренько шмигнув в "джип" і поїхав.
    Казали,на освячення якогось офісу...
    P.S.Не ми одні такі.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

по-перше від дуже дуже занятий, по-друге кожна поїздка забирає багато сили у нього, а по-третє здоровя у нього слабе - відлежав в лікарні!

але до мого дідуся він приїжджав!

і не треба цього от... сів в крутий джип...Ви ж не знаєте куди саме його повезли і хто його там чекав
    :ireful1:

14. Romko

Та ясно,занятий,ми були без джипа,та й хто така наша дитина,щоб до неї їхав сам Вороновський.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Причин може бути і сотні, і тисячі, а дана причина цілком можлива, як всі інші. Взагалі: мовчуни, зависники, озлоблені, наклепники і т.д., тобто люди - ворчуни набагато більше схильні до будь-яких форм раку і в першу чергу - крові. Є версія, що вмістилище душі людської є кров.

Левит 17:14 ибо душа всякого тела есть кровь его, она душа его; потому Я сказал сынам Израилевым: не ешьте крови ни из какого тела, потому что душа всякого тела есть кровь его: всякий, кто будет есть ее, истребится.

Якщо чиясь душа не сповнена любов"ю та добротою, то якою може бути кров ? Людина в більшості випадків сама собі шкодить. Ось Вам ще один приклад, наскільки важливе значення має християнська Любов, чи Любов будь-якої іншої релігії.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Рак не питає. Він "з"їв" мою бабусю, яка була - сама доброта. А ще хорошою християнкою. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Добрих Бог забирає першими...

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

перепрошую, а зараз з дитиною все гаразд?

19. Оля

Оля Старожилка форуму

п.Консультанте, тільки от зауваживала цю цитату. А чо православні і католики так споживають кров"янку? ;) Колись мене і на форумі тут критикували, як я сказала, що в нас заборонено.

20. Romko

Кишка-кров"янка,то в нас дуже популярне блюдо.

а де твій аватар? :)