Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Дубль два:)

Верьте, надейтесь и ждите:)

пс гарно адміни працюють, скоро все у смітник политить:)
    ппс Полковику, ну до мене наче без насмішок:)

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

....так....нажаль не всі...тільки 77-83% населення.....

3. Доброчин

Аргументи скінчились:moskali:

4. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

Нет не кончились .. но комментировать маразм я не обязан ... лучше просто поставить галочку - фтопку .... и все :)

5. Доброчин

власне жодного аргументу з ваших вуст, я не бачив - один тільки маразм:)
    ще й на такій гілці:)
    досить символічно...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно свариться!
    Во, давайте вместе порадуемся:

В России успешно прошли испытания новой военной разработки вакуумной бомбы, вчетверо превосходящей американский аналог по своей мощности при меньшем количестве взрывчатого вещества. // NEWSru Израиль 11.09.07 23:49

• Подобається Подобається x 2
  7. Доброчин

Тут лякакють, що РФ хоче приєднати Україну до себе, а Ви ще й бомби готуєте:)
    жах:)

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Особливо "раділи" напевно мешканці Грозного коли вакуумні бомби, ще старого взирця федерали випробували на місцевості.:scare:

Додано через 1 годину 0 хвилин
    Допис Danilo не сподобався: pilgrim

А що не сподобалося? Не можете заперечити те що російська вдлада творить винищення сусіднього народу на його ж теріторії котра належала предкам? Чи може сподівалися що всі забули про ті бомби?

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Выступая на пресс-конференции на тему «Преемник. Преемственность. Империя», журналист Михаил Леонтьев заявил: «Эта власть пришла навсегда. Пускай кричат, что она кровавая, что все они жулики. Это неважно. Важно понимать, что люди, которые пришли, взяли власть навсегда».
    http://www.inopressa.ru/focus/2007/09/17/12:04:33/putin

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Сайт Бориса Райтшустера на русском языке.
    Райт - це правий. Що ж тоді Савік, лєвий?:D
    Цей форум - це ще не вся Росія. Підлабузники були завжди. Але москалі напевно найкращі у світі.

"Навсегда". Ленінска партія теж здавалося назавжди...

• Подобається Подобається x 1
  11. шахрай

шахрай Well-Known Member

Читав цей виступ.
    Дааа...
    Певно пан Путін жаліється на закрепи,бо зализали....
    Не буду виражатись,бо ще забанять

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

+1

13. Полковник

Полковник миється в бані

С ПРАЗДНИКОМ, форумчане!

Сегодня, 28 сентября, – День работника атомной промышленности

Указом Президента РФ от 3 июня 2005 г. Днем работника атомной промышленности было определено 28 сентября. Именно в этот сентябрьский день в 1942 году распоряжением Государственного Комитета Обороны «Об организации работ по урану» были возобновлены начатые в предвоенные годы работы по исследованию возможности использования атомной энергии путем расщепления урановых ядер.

http://www.redstar.ru/2007/09/28_09/1_01.html

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Прикольно, природно! Сподобалось. Мов тільки на праву ногу тобто для інвалідів. (Хоча насправді райт(ен) німецькою (і їдиш з нею) - їхати верхи, а правий="рехт". А повністю - щось на зразок "вузікий спеціаліст по виготовленню взуття для вершників".)

Не хочу образити полковника, але щось одразу пригадалося: "а вони нехай як знають,.. нам - своє робить".

• Подобається Подобається x 1
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, багато б вони наробили, як би не шпигуни КДБ? які сперли перший реактор.:D
    "Навіть у техніці не дали жодної великої ідеї. Що мають – або викрали в іноземців, або створили немосквини, як от Петро Капиця, який збудував перший в СРСР атомний реактор. Навіть не в СРСР, а в Англії, звідки його привезли до Московщини разом з П. Капицею. "

• Подобається Подобається x 2
  16. zenyk

zenyk Well-Known Member

погоджуюсь!
    Але я б уточнив: все що мають - або вкрали, або ВКРАЛИ :) :) :) іншого не дано.....

17. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Соломіє, а ви не працюєте на цю махіну, яка усіма силами завозить сюди імігрантів, позбавляє своїх громадян роботи, підтримує реально антидержавні і антиукраїнські рухи не тільки поза Україною, але й в Криму? Махіну, котра не спроможна навіть відстояти свої права, через вольову імпотенцію, проте спроможна нарощувати податки та збори?

18. Salata

Salata Well-Known Member

doberman28, Соломия здесь давно не появляется... Симпатичная дата регистрации :)
    .......

Что мне нравится в русских - это их восприятие мира :) не знаю почему :) Очень интересное толкование слова "дурак" где-то читала: это человек, который рассуждает о том, в чем не разбирается. С этой точки зрения замечательно читаются посты про "ВКРАДЕНИЙ" атом. Господа, интернет большой, почитайте сколько ученых и разработок куда было вывезено после войны вобще, а потом рассматривайте развитие атомной энергетики России в этом аспекте.

• Подобається Подобається x 3
  19. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Хех, спасибо, что показали. Я даже и не заметил :)

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мєчтать нє врєдно. Брати / не брати...

Є в мене приятель В. (економіст і музикант, 100% українець). Виріс у Білій Церкві по сусідству з єврейським кварталом. З дитинства вільно балакає на ідиш. Потім співпрацював з єврейським весільним оркестром. Усі конферанси, усі пісні на ідиш - тільки в його виконанні. Ніхто не вірив, що він не єврей.
    Тоді йому колеги присвоїли звання - "Почесний єврей". І він цим пишався.

(off) Пройшли роки.
    В. володіє туристичною фірмою, в нього прямі контракти з готелями й пароплавами.
    Але іноді б"є ностальгія - їде виступити на єврейському весіллі й заробити хоча би 50 гривень :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)