Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Логіка "губицця" у вибірковості цитування: у оригіналі 1 речення
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Ви маєте на увазі: "Ці родини не згадують про "світильників", а світильники їх мають далеко... в звітності. Якщо "світильники" позгорярють синім вогнем, для цих родин нічого не зміниться." ? Я мав на увазі інше. Зверталися до МОЖНОВЛАДЦІВ. І ВОНИ нічим не допомогли. Адже проблема не медична. Медики що могли зробили. А от "властьимущие"...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нє, якщо відділяти лікарів Системи від Системи, тоді ТАК виглядає, що всьо зробили... І якщо МОЗ=можновладці.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Хороший приклад нашим лікарям: хочете мати кращі умови - домагайтеся! Не обдуренням пацієнта, а нормальним цивідізованим способом. Джерело
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Можливо, Ви прав1... Але, як не банально, ми так не зможемо... Виховання, 1т1ть...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Тоді лишається знову повернутися до пісні: Ой на дубі, на дубочку голуби сиділи. Ой на дубі, на дубочку голуби сиділи. - То достань, мила, то достань, мила, 2р То достань, йо-хо-хо, моя чорнобрива. -Я дістати не здужаю, милий мій, миленький, Я дістати не здужаю, голубе сизенький. -То вмирай, мила, то вмирай, мила, 2р То вмирай, йо-хо-хо, моя чорнобрива. -Я ж умерти не здужаю, милий мій, миленький, Я ж умерти не здужаю, голубе сизенький. -Я доб’ю, мила, я доб’ю, мила, Я доб’ю, йо-хо-хо, моя чорнобрива. 2р -Де ж ти мене поховаєш,милий мій миленький, Де ж ти мене поховаєш, голубе сизенький? -У рову, мила, у рову, мила, У рову, йо-хо-хо, моя чорнобрива. 2р -Що ти мені посадиш, милий мій, миленький Що ти мені посадиш, голубе сизенький? -Будяка, мила, будяка, мила, Будяка, йо-хо-хо, моя чорнобрива. 2р -Чим ти мене пом’янеш, милий мій, миленький, Чим ти мене пом’янеш, голубе сизенький? -Гарбузом, мила, гарбузом, мила, Гарбузом, йо-хо-хо, моя чорнобрива 2р
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? "По данным экспертов, около 80 процентов врачебных ошибок остаются безнаказанными." http://job.ukr.net/news/2007/10/11/18424/
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Это мало. Много больше. Кстати, извините, ничем обрадовать не могу.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Нічого дивного.Я давно втратив ілюзії щодо української медицини.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Із власного досвіду можу написати про таке: якось дратують мене трохи відвідини наших лікарів. Як правило слухають вони неуважно, не дають висловитись до кінця. Якщо почитав щось і пробуєш їм підказати, то стадартна фраза у відповідь - якщо ти все знаєш, то чого сюди прийшов? Як чого прийшов - щоб лікуватись. Діагноз - пів справи, треба ще вилікуватись потім. Також стандартна несерйозна фраза - не займатись самолікуванням а звертатись до спеціаліста. З одного боку то, звичайно, так. Але підтекст того вислову відомий - треба ходити до спеціалістів, щоб вони мали роботу і заробіток. І часте вживання того вислову пошани такому лікареві не додає. І життя показує, що як мати трохи клепки в голові, то самолікування може дати кращий ефект ніж послуги спеціаліста. Наприклад, таке: в мене є проблема із хребтом. Я звертався до порядка 10 спеціалістів. Всі мені ставили діагноз - остеоходроз. Недавно я пошукав трохи інфи в інтернеті, порівняв із власними симптомами - фіг там, то не остеоходроз а спондилолістез! В цьому я, фактично, не сумніваюсь. І то ще мені масаж робили на основі висновку про остеоходроз! Одним словом, як в тому анекдоті - як подумаю собі, який з мене інженер, то страшно до лікаря звертатись. Звичайно, є, певно, в нас і висококваліфіковані лікарі, але я щось не можу пригадати, щоб я із такими стикався.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? У мене було щастя бути знайомим з одним хорошим лікарем. Оскільки він був хорошим лікарем, то працював старшим лаборантом в медінституті, але коли не прийшов до нього, то під кабінетом старшого лаборанта завжди чекало на лікування з десяток людей. Лікував майже все і народними методами і метотодами звичайної медицини і гомеопатією. Для нього не було тут різниці. Народ приїжджав з Львівщини і не тільки...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? я ненавиджу лікарів! це моя хвора тема, найболючіша з усіх інших. стільки нервів було потрачено, стільки часу, а все на вітер! це просто рух по колу. я повністю згодна з Ромко, наші лікарі нелюди!!!їм абсолютно байдуже на людей!я теж, коли казала, що прочитала щось, то мене слухали, а потім або рота затикали, або просто морозилися!а наші лабораторії!то теж окрема тема!а бізнес цих лікарів!вони відправляють лише до одних аптек, бо там знижка, прописують однакові ліки, практично одного й того складу, а ти їх п'єш, бо нема виходу!а потім приходиш, кажеш, що ніщо не минуло і чуєш: "Ну у мене на аналізах ось це!Що я маю лікувати?" або: "Сходіть до іншого лікаря", або: "У вас все нормально, попийте ще ось це". Скільки сліз у мене було!бо я знала, що мені скажуть, я вивчила усі їх стандартні фрази!і вони повторювалися, ніби хтось їх вчив стандартним відмовкам...це жах.я нікому не побажаю хворіти, нікому не побажаю натрапити до цих ублюдків (вибачаюся за нецензуру, просто іншого слова я не підберу, та й вони не гідні і його)скоти
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? До певних аптек вони відправляють, бо мають собі угоди із тими аптеками. Так один лікар так само мене посилав в певну аптеку, давав рецепт на бланку від тої аптеки. Та аптека далеко, мені не по дорозі, чого я маю туди ходити а він буде мати проценти із того? Просто в наших державних лікарень монополія, що дає відомий ефект. Якби була альтернатива, то ті лікарі би чухались трохи. Людей змушує йти до них нужда і безихідь а хапуги раді користати із того.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? так. головне, прописують і ліки однакові з різними назвами. навіть працівники аптек з такими шокованими очима продавали оті кілограми пігулок
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Лікарі є практикуючі, а є ті, що лікарняні виписують, а взагалі, багато там випадкових людей.
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Або бувають такі, що спитаєшся його щось - як не знає, то починає молоти все що на ум взбреде. Типу за принципом: "на любые вопросы - любые ответы" чи "на дурацкие вопросы - дурацкие ответы". То ходиш до нього, чекаєш в чергах, платиш гроші (тобто тратиш зусилля, час і гроші) і в результаті сидиш і слухаєш єресь всяку. Бо тут просто патова ситуація - моноплія і безвихідь. Якби мав звернутись до когось іншого, то того давно би послав. А молоді медики - то взагалі окрема історія. Про студентів медуніверу кажуть, що вони не вчаться нічого. Ті хто мають іти в аспірантуру, знають про то вже на першиму курсі (тобто про успішність і мова не йде). І одне, коли судент якогось вузу халявить але потім і не працює по профілю а інше, коли такий іде працювати лікарем. Та і розказували знайомі, що є одна молода лікарка-терапевт чи хто. Не шарить ніфіга. Пацієнтів приймає, спочатку послухає скарги і каже прийти наступного разу. До того часу підчитає собі по книжках і так лікує. Як вона вчилась в медунівері, то за навчання певно платила всім, кому не лінь. А на пацієнтах чого вона має вчитись безплатно? Пацієнт їй що - піддослідний крілик? Пригадався мені один вислів латинкою із галузі медицини: "Non progredi -regredi est". Типу, що не прогрес, те є регресом. Не бачу я ніякого прогресу у нашій медицині. Старші лікарі - такі-сякі спеціалісти відійдуть в минуле, а заміна, так виходить, що не намічається. Не знаю, яке майбутнє очікує на такий народ...
Відповідь: Врач - светя другим сгораешь сам? Так, усі пар випустили? Будемо розмовляти предметно, чи кожен "хау, я все сказав"?