Відповідь: Качай все, Що можеш! А нормально пояснити не можна? Може ви і начитались цих книг, і вчились е так як я! Я взагалі власноруч все і сам вчу!
Відповідь: Качай все, Що можеш! вибачте, добродію, але ви клеїте дурня.... що означає “не розумію про що”?.... каскадні стилі, в купі з хтмл — основа веб дизайну.... пхп, на якому ваш сайт і “мускул” говорить про те, що ви чудово знаєте про що мова... якщо я і помиляюся, то в додатку файл...
Відповідь: Качай все, Що можеш! Пояснюю нормально. Для хорошого(!) сайту необхідно 3 речі: 1) знати теорію дизайну (тут варіанти 2: читати книги або вчитись у відповідних закладах). 2) знати основні технології (я би сказав що CSS тут на даному етапі розвитку веб-дизайну стоїть на першому місці, а не ХТМЛи/ДХТМЛи/ФЛЕШі тощо). 3) мати хоча б примітивне відчуття смаку (сумісність кольорів тощо). Тепер давайте по пунктах перевіримо якості шановного дописувача: 1) деякі поняття добре використані на рівні інтуіції чи довгого серфування і аналізу інших сайтів. 2) без каскадних стилів все решта що Ви знаєте - пусте. 3) примітивне відчуття є. Не обов'язкого. Оскільки використаний двигунець, то особливих знань і не треба
Відповідь: Качай все, Що можеш! Ну оть накинулись на хлопця.У Львові за гроші .гірші сайти роблять на замовлення,а він для себе зробив,і чуть для других.По великому рахунку, мені фіолетовий дизайн,головне щоб вже була переварена інфа з безмежних просторів нету,і якщо мені тре ,щоб сервер на якому розміщений сайт ,швидко віддав.А красуватися в неті ні до чого,мені так каеться ,якщо то не бізнес.Є багато красивих форумів,але де вони в рейтингу,наш Форум в перших рядах Додано через 4 хвилини А мясо(знання)наросте.В цій галузі якщо першого і другого нема, знання здобувати,марно гроші тратити.Як не як самий захудалий курс не менще три тонни баків
Відповідь: Качай все, Що можеш! Чого зразу так категорично? Шановний хтів критику - ось вона. На критику ображатись не тре, достатньо її вислухати і все рівно робити по-своєму. Ви то називаєте сайтами? :D І не треба. Сайт повинен бути простим, інформативним і акуратним. А Ви вважаєте наш форум некрасивим? Якби не 2 банери вгорі взагалі ціни йому б не було, але тре якось за хостинг платити. Звичайно наросте. Наша справа - показати в яку сторону йому рости
Відповідь: Качай все, Що можеш! Ну щож, дякую всім за критику! Буду приймати потрібні міри! Якщо не помиляюсь, хтось писав що давно сайтами займається, можете показати власний? Хочу принаймні дизайн побачити!:cool:
Відповідь: Качай все, Що можеш! дизайн — поняття абсолютно суб’єктивне.... років 5-4 тому я зробив два сайти (дизайни вже давно змінені).... всі казали “простий, дуже простий).... де банери, казали.... де “красівості”?.... рік тому дивлюся: опа, артемій лебедєв почав робити схожі сайти....
Відповідь: Качай все, Що можеш! можна і гостем, но сьогодні моставив щоб гості немогли оставляти коментарі, бо який стамер постійно оставляє ссилки на якісь сайти! навіть не знаю що з ним робити! може хтось підкаже? його ір забанити неможна, бо мабуть через телефон конектиться, чи як там що ір не постійна!
Відповідь: Качай все, Що можеш! Постав блок щоб в коментарях взагалі не було посилань, а то вічно рекламують чужі сайти і форуми. Хоча все рівно найдуться мудрагелики які будуть писати хттп://ввв.форум... або h t t p : / / w w w. f o r u m...
Відповідь: Качай все, Що можеш! народ, допоможіть вирішити таку проблему! На сайті пості спамить якийсь спамер!!! ОТ в мене щоб оставити на сайті коментар потрібнго бути зареєстрованим, і ввійти користувачом на сайт! а тоді коли оставляєш коментар, нік стає автоматично той що вказувався при реєстрації! а отого стамера нік постійно різний! і він не реєструється! і не знаю як він добавляє коментарі! Що зробити???
Відповідь: Качай все, Що можеш! Дирка в двигунці або щось недоналаштував. Як буду мати час - гляну. Додано через 40 хвилин Ще одне зауваження стосовно сайту - якось несурйозно коли мило з активацією екаунта приходить з яндекса . Думаю якщо Ви купували хостинг і домен то там є можливість створити хоч якийсь мейл типу @trino.org.ua
Відповідь: Качай все, Що можеш! Наперід дякую за допомогу! а пошту змінив на admin@trino.org.ua. Просто не звертав уваги на те, яку колись написав!
Відповідь: Качай все, Що можеш! Оставляєм коментарі про мій сайт! Щоб ви хотіли на ньому побачти??:moskali: :naci: trino.org.ua
Відповідь: Качай все, Що можеш! Я хотів побачити на сайті усе можливого багато !!! Багато ігор ,багато класних програм , і просто хорошої музики багато і ........