Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

Миху, так в 988 році, і Християнство було не традиційним, "інша мова, інші поняття", але традиційним стало дуже швидко. Тюрки в свій період були не примиреними ворогами Ісламу, пройшов деякий час, і вони стали в авангарді Умми. А тюрська мова стала, на ряду з арабською, мовою міжнаціонального спілкування мусульман, від Індії і до Марокко. Можливо колись такою мовою стане українська, нє?

• Подобається Подобається x 1
  2. Омар Люлька

Олено, Тамім брехун, ще той! Він належить до секти хабашитів, вони є головними ворогами салафітів. Конкретно про той випадок, що він описав я не знаю, можливо так і було, тоді я б не хотів опинитись на місці тих вбивць в День Суду, але до сучасних салафітів, я ставлюсь з більшою повагой, ніж до хабашитів. В останіх є взагалі моменти акиди(віровчення), що суперечать Ісламу, наприклад, що Пророкам (Ісусу там, чи Аврааму(мир їм всім)) можна молитись. Ортодоксальний Іслам каже, що молитись можна лише Всевишньому Богу, і нікому більше.

3. Омар Люлька

Мета талібів, як умога більше залякати, західного обивателя, який на наступних виборах буде голосувати за ті політичні сили, які будуть обіцяти повернути назад війська з цієї дикої країни. А язик, як відомо без костей, казати можна, що завгодно..

4. Омар Люлька

Зет, по менше вірте сіонстам. Мусульмани і християни, разом проживають, в Палестині вже 14віків, і все нормально. А тут після утворення держави Ізраїль, не з того не з сього, мусульмани стали "грязнулями" ;) До тогож на останіх виборах араби-християни голосували за ХАМАС, а це багато про що каже...

5. zet

zet Дуже важлива персона

Тех что я знаю, как раз были чистюлями, поэтому и удивилась.
    А есть такое, что мусор жидкий нельзя в унитаз вылить?

6. Омар Люлька

Брехня звісно... Хоча можливо окремі секти, щось подібне і відрили, хоча і в це не вірится...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омаре, чи є гріхом говорити неправду людині, яка не є мусульманином?
    Без задньої думки.

8. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Духовне Управління мусульман України усвідомлює усю небезпеку цієї проблеми та випустило з цього приводу декілька буклетів, в яких попереджає суспільство України про релігійній екстремізм під лозунгом Ісламу. В одному з буклетів, що має назву «Обережно екстремізм», ДУМУ попереджає про небезпеку, що походить від організації за назвою «Всесвітня асоціація ісламської молоді», яка в країнах СНД, зокрема в Україні, вийшла на зв'язок з молодими громадянами, що збираються виїхати за кордон, відкрити власний бізнес або потребують матеріальної допомоги. Наслідком активної роботи емісарів цієї організації стала поява нових молодіжних організацій: Ісламського культурного центру, філіали якого намагаються відкрити в кожної столиці, та Ісламської партії відродження. В деяких регіонах (наприклад в Татарстані та в Дагестані) їм вдалось утворити свої духовні управління та взяти під контроль деякі мечеті. В Таджикистані та на Кавказі вони взялись за зброю…

В іншому буклеті, що має назву «Релігійний екстремізм, як загроза національної безпеки», ДУМУ звертає увагу на те, що західна цивілізація не звернула уваги на це питання своєчасно, прийняла в себе деструктивні партії та течії, що були заборонені в ряді інших країн світу, та надала можливість вільно розповсюджувати їм свій екстремістський світогляд. У що вже обернулась європейцям ця помилка?

9. Омар Люлька

Тільки під час війни (та й то не всяку брехню, а тільки щоб врятувати життя, чи щось в цьому роді). В мирний час заборонено.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я чому запитав. Памятаю, коли загинув Д. Дудаєв, то один чоловік з чечнців переконував, що Дудаєв живий і тоді про це йшла мова.

11. Омар Люлька

Так, багато з них і зараз вірять, що Дудаєв живий...

12. Омар Люлька

Оце підтвердження, Тамімівської брехні! Ар-Раїд, за це подали на нього на суд, та виграли цей суд. Він користується тим, що в нас погано розбираються в Ісламі, тай несе що попало...
    Це взагалі не в які ворота не лізе... Забрехався вже до ручки...

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

що каже коран про вбивство людей
    що каже коран про те як мають ставитись мусульмани до невіруючих які не хочуть перейти на іслам
    що каже коран про рабство і володіння рабами
    чи коран треба розуміти дослівно і яка кара для тих хто хоче пробувати трактувати коран
    повертаючись до питання миха -що таке Al-taqiyya

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а що каже біблія в аналогічних питаннях?
    наведіть свої аргументи/відповіді, перед тим, як ставити питання...
    Наприклад:
    - хрестові походи проти іновірців: першопричини, короткий фактаж, оцінка сучасної церкви;
    - колонії взірця початку 20-го століття, "приховане" рабство та сучасне фінансове рабство.... роль церкви (уній) у зміцненні закріпачення
    - чи біблію слід розуміти дослівно - і по тексту....
    два перших пункти можете опустити - особисто мені цікавий третій ;)

15. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

а навіщо щось робити з Ісламом ??
    чому ніхто не каже ЩО робити з іудаїзмом сектанством баптизмом та сатанізмом і так далі..

В свому чистому ( не зіпсованому фанатиками) вченні Іслам мало чим відрізняється в ОСНВНИХ СТОВПАХ релігії..
    Ну те що мусульмани не признають Ісуса як Бога, а лише як пророка - для мене то таке... Не в цьому суть
    Суть в тому що іслам МИРНА релігія.. Релігія миру "почітанія (рос). людинолюбія, так само як і христинство.

Тут питання требе ставити по-іншому..
    ЩО РОБИТИ з ФАНАТИКАМИ РЕЛІГІЙ..?? в ісламі з талібами, в християнстві з Хрестовими походами проти іновірних.. (це я знов про московький патріархат..)

Колись Будда сказав:
    "Ястою на перехресті всіх доріг, а ВИ, якою б дорогою (читаємо релігією) не йшли всеодно попадете до мене...

З.І. мій отець-наставник з цим погодився...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D :D

Видно Будда любив насамперед себе і себе вважав центром Вселенної.

17. Олена_ua

Наведу останній абзац з буклету «Релігійний екстремізм, як загроза національної безпеки»:

«Моя религия обязывает меня заявить о нашей позиции по отношению к этим опасным движениям и явлениям, и речь здесь ни в коем случае не идет о зависти и трениях или соревнованиях с кем-либо. Речь идет о том, что Пророк сказал: «До каких пор будете молчать и не говорить о нарушениях угнетателей? Говорите то, что есть, как есть, чтобы люди остерегали себя от них».

ЛГО «Інститут дослідження тоталітарних релігій та релігієзнавства» приєднується до попереджень Духовного управління мусульман України. Ми сподіваємось, що представники Парламенту, державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, прислухаються до доводів мусульманських лідерів і релігієзнавців та приймуть належні профілактичні заходи, в тому числі і законодавчого характеру.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

не дослівно.

19. Олена_ua

З біблії: "Бо ми служимо не букві, а Духові".

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Власне,Фарисеї та книжники служили букві і ми знаємо до чого все це довело.

а де твій аватар? :)