Відповідь: Хто на чому їздить? Тройки БМВ собирают в Лейпциге. Новый завод там построили весси для осси. Забота о младшем брате.
Відповідь: Хто на чому їздить? Ну, во первых свой личный обьем, очень комично выглядит, когда я кряхтя выбираюсь из за руля минимашинки Во вторых в Тоетку с комфортом влазит 7 человек, а если поднатужится то 9. Кампания у меня большая, на природу ездим часто. Всегда можно найти когото одного непьющего и посадить за руль на дорогу назад Ну и в третьих, все седушки у меня отщелкиваются в течении 7ми минут и получается полугрузовичек с довольно большим кузовом, думаю холодильника 3 сразу могу вместить. Еще немаловажный вопрос высокой посадки. Сижу высоко гляжу далеко, Кто ездил на Джипах и Венах поймет. Так же колесики поменял на 17 радиус, теперь корявости брусчатки и мелких ям практически незамечаю. Был бы еще полный привод..., ну это в будующем
Відповідь: Хто на чому їздить? А хтось пам"ятає, як років 12 тому купували машини з Литви ? "Я, громадянин Литви А. позичив у громадянина України В. суму, еквівалентну 3000 USD під заставу - належний мені автомобіль (). В разі неповернення боргу (дата), застава переходить в повне розпорядження В." Все було добре, поки митники не ввели нові правила.
Відповідь: Хто на чому їздить? Оскільки в цьому топіку вже немало фото представлено, то добавлю і своє. Ось пересів з Волги 2410 на ГАЗ 31105-501. Виглядає, загалом, як звичайна, але під капотом - Крайслер 2,4 літра. Коли купляв, казав, що вибираю Волгу, бо добре її знаю. Працівники салона посміхались. Коли відкрили капот - подивився, і сам посміхнувся. Знаю. Бачок рідини для тормозів, бачок для зчеплення і аккумулятор. Все
Відповідь: Хто на чому їздить? Виробник стверджує, що по міському циклу 10,5 літра на 100 км. Не думаю, що по Львову в такий показник реально вкластить. З досвіду експлуатації попередніх машин - при їзді по Львову треба збільшувати на 20%. Тобто буде до 13 літрів. Але це теорія. Практики ще нема. Взяв машину з сухим баком. Бак на 80 літрів. Залив 50. Трохи поїздив. Датчик щось там показує між 1/4 і 3/4. Нічого поки не ясно...
Відповідь: Хто на чому їздить? не жалко таку красу кидати у пекло львівських доріг в режимі таксі? PS А коли Гольф буде?
Відповідь: Хто на чому їздить? Прошу вибачення за оффтоп, але! Яка зарез діє типова форма маршрутного листа легкового автомобіля...пани таксисти мають знати, дякую.
Відповідь: Хто на чому їздить? на маршрутці...а ще останнім часом на 6тому трамваї...з роботи в центр...
Відповідь: Хто на чому їздить? Певно, що жалко. В міське таксі така машина непотрібна. Вона себе режимі "по місту" не виправдає. Конкуренція на "виварках" не дасть заробити. Стосовно заробітку на ній, як на таксі - є надія на клієнтів, яким потрібно не просто переїхатись з одної вулиці на іншу, а довготривалий сервіс, зустріч на вокзалі або в аеропорту і дальня поїздка, або, що тепер краще спрацює реклама про таксі з англомовним водієм. (до того стара модель Волги не приваблювала). Про Гольф. В порядний Гольф - не вкладаюсь. Металлобрухт купляти не хочеться. Тимчасово буде для сина стара Волга, яку залишками грошей якраз вдасться нормально відремонтувати. За 1000 у.е. ту Волгу можна привести в практично ідеальний стан. Продавши і доклавши ту саму тисячу Гольф в доброму стані не купиш. А купивши корито - не поїздиш Нехай вже син сам потім думає, як і за що з Волги пересісти на Гольфа, якщо йому дуже кортить
Відповідь: Хто на чому їздить? Якщо автомобіль належить юридичній особі - та що і раніше. "Подорожній лист службового легкового автомобіля". Типова форма №3, затверджена наказом Держкомстату України №74 від 17.02.1998р. Якщо автомобіль належить фізичній особі - подорожній лист не потрібен. (див. ст. 39 Закону України "Про автомобільний транспорт").
Відповідь: Хто на чому їздить? У мене була така ситуація брав авто у власне розпорядження як штатний працівник, так путівку заповняв по формі, але радяській і гаї не звертало особливої уваги на форму, головне наче там все було ясно - "Опись, протокол, сдал, принял, отпечатки пальцев!", але все ж таки можна попасти на дотошного який спуску не дасть і приїбдереться до належності форми... моливо і лінк маєте де ця форма лежить і чекає буду вдячний, спасібА!
Відповідь: Хто на чому їздить? Лінка не маю під руками, але ця форма "лежить" в будь якому кіоску, що торгує бухгалтерськими бланками. Коштує 1 - 1,50 грн за пачку 100 штук. Особисто я купую при портебі на лотку, що стоїть в приміщенні аптеки навпроти торгового центру Магнус в центрі Львова. Точна адреса - вул. Шпитальна 8. Впевнений,що в будь якому місті є такі лотки. Хоча би поблизу Податкової інспекції.
Відповідь: Хто на чому їздить? Дякую за все, думаю знайду...але має бути якийсь сайт де та вся макулятура "лежить".
Відповідь: Хто на чому їздить? Дякую пані але розчарований у типовій тій формі, радянська була ефектніша, але як кінчаться змушений буду друкувати українські...врешті в цифрі завше можна відкорегувати....
Відповідь: Хто на чому їздить? Привіт всім... я з січня цього року на КІА СЕRАТО, 2007 р.в., 1,6 (121 к.с.)... претензій до неї немаю... мені подобається