Заклади харчування та відпочинку Львова - Оскароносні місця

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем lotr_an, 5 чер 2007.

  1. shoelover

    shoelover Member

    але коли хочеш зайти-посидіти, пивця-винця попити - тут же все зайнято) львівський парадокс! :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. night

    night Well-Known Member

    А нормальних закладів де було б смачно можна на пальцях однієї руки перерахувати. Таке враження що більшість власників цих закладів взагалі ніколи в них не бувають і не пробують що і як подають клієнтам.
     
  3. Letunka

    Letunka Well-Known Member

    Точно! Треба завше завчасно резервувати. Особливо на п'ятницю вечір чи вихідні
     
  4. shoelover

    shoelover Member

    А зараз в святковий період - тим паче. В нас навіть деякі заклади практикують резервації через інтернет, для таких завсідників, як от ми з вами )))))
     
  5. tages

    tages Member

    вони ще працюють? якщо так то, цікаво чи в суботу-неділю вони відкриті?
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Natanat

    Natanat New Member

    На Дудаєва,7 в "ArtBody Coffee Club" можна відсвяткувати Новий рік
    за 250 грн. з особи
     
  7. shoelover

    shoelover Member

    проходила повз, бачила, але ця точка мені спокон віку - Хіт кафе. І поки інших асоціацій не викликає))
     
  8. MaksymK

    MaksymK Active Member

    А шо хіт кафе тепер називається
    ???:)

    Чув що ще в Дубліні можна на новий рік прийти, правда розцінок не знаю. Думаю не дешево!:sad:
     
  9. night

    night Well-Known Member

    Ділюсь наступним гірким досвідом відвідування львівських кав'ярень. Кав'ярня "Фреска", вул. Краківська. Не заходьте туди навіть попити води. Це просто жах. По 10 бальній шкалі сміло ставлю -10. Меню принесли відразу, але за замовленням прийшли хвилин за 10-15. Замовили : капучіно з шоколадним сиропом ( 25 грн. Без сиропу 20 грн. Коли принесли на смак що з сиропом що без, лише ціна відрізняється), каву і два тортика. В меню писало шоколадний торт і яблучний пиріг. Шоколадом в тому торті і не пахло. А порції такі, що мали б ще і лупу принести. Друге що дико обурило. Торти несли 15 хвилин і на каву ми чекали стільки ж. За це все неподобство прийшлось заплатити 85 грн.При розрахунку бармен ще й хотів на 10 грн. обдурити.
    Ще одна особливість цього "чудового закладу". Коли комусь роблять каву то бармен так вибиває залишки кави з автомату що на весь зал гуркіт стоїть.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Ука

    Ука сова на посаді жайворонка

    стосовно конкретно цього пункту - це не є недолік. В такі заклади ходять не перехопити щось на ходу, а посидіти. То ж, зазвичай, якщо спішите, варто наперед питати, чи довго чекати треба. Частіше це стосується страв кухні, але й тут є прийнятним.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. night

    night Well-Known Member

    Посидіти за чашкою кави чи чаю. А не за пустим столиком. За такий час можна не одну каву випити...І з якої радості я маю питати чи довго чекати треба. В пристойних закладах обслуговують вчасно. Клієнт замовив, каву зробили. Можна виправдати таку затримку коли всі столики зайняті. А не коли зал майже порожній. Це: 1. Повільність і лінь персоналу 2. Не організованість робочого місця бармена, коли все так довго робиться
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. randylv

    randylv Well-Known Member

    Існують відомі нормативи очікування. Кафе - до 20 хв, ресторан - до 40 хв. Але ж торт- не готується для Вас на кухні...Його треба просто взяти з холодильника і відрізати Вашу порцію. Ну ще, як доволі поширений варіант - збігати в найближчий магазин за Вашим тортом (не смійтесь, буває...:))
    Але в даному випадку для даного закладу і вартості замовлення існує поняття "компліменту від шефа" (можливі різні варіанти назви) - тупо тост чи бісквітик з джемом допустимо, поки Ви чекаєте на тортик з кавою за 85 грно_О Поняття престижу і марки закладу я розумію вже відпали...
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Полковник

    Полковник миється в бані

    Вы сами какое заведение держите?
    Весной собираюсь семейству Львов показать.
    Интересуюсь чиста из меркантильных целей - вдруг знижку запропонуете?
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. solokia

    solokia Member

    На місці "Зорепаду" (в бік від Любінської) тепер паб "Гульвіса". Була в суботу на відкритті. Їжа поки шо смачна, вони самі роблять ковбаси, печуть хліб, варять пиво - все на належному рівні. Ціни адекватні, але потім напевно піднімуть.
     
  15. randylv

    randylv Well-Known Member

    Запропоную безумовно
    Но не держу а занимаюсь бизнесом "раскрутки". В данный момент нашел наконец-то людей, которые согласны на действительно необходимое место во Львове. Просто "СЕМЕЙНЫЙ РЕСТОРАНЧИК", с простой вкусной КУХНЕЙ, с борщиком-солянкой-варениками-пельменями-котлетками-пюрешками да и макаронами по флотски :) (читал на форуме Ваши заметки).
    А если посерьезнее, то в суперпупер туристическом центрі Європи чомусь забули але ВСІ бажають про ДОМАШНЮ СМАЧНУ кухню (як у МАМИ) без . Не голослівне твердження, бо вивчаю ринок...
    Ностальгія
    Меню у меня готово, интересуетесь - пишите в ПП, оцените и с радостью приглашаю, ибо люблю вкусно поесть, и уважаю людей которые разделяют это-же.:good:

    ---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

    Не встиг з думками про "ресторанну критику", доганяюсь.
    Обідав, для "приколу", бо пробігав і їсти хотів в "Корчмі на Руській".
    Вареники зі сметаною, капучіно (з пакетика), морозиво з варенням+ горіхи. (ціна питання ~30 грн)
    Загальне враження: холодно!, людно+ туристи, персонал раг..ь, псевдофолкстиль з китайськими синтепоновими чоботами, бо холодно, за барною стійкою жваво обговорюють хто що готував "на свята", здивувало, що не володіють російською (туристи питались як кудись пройти...), обслуговування швидке, посуд непоганий
    Мінуси: вареники магазинні, политі зверху молочним продуктом "сметанка" і чомусь посипані цибулькою-порей (?). Особисто не згоджусь з поливанням сметанкою (бо єтого нє люблю), а порей ?
    На смак - як магазинні, нічого не додаш, я зі 100 кілями ваги не наївся...
    Плюси: морозиво полите варенням з чорниці (здається навіть домашнього виробництва), посипане арахісом: приємно порадувало що не неліквід, а смажили самі, бо був ще теплий.
    А загалом: 30 грн - може бути, аби не було холодно, бо теплолюбивий :) дехто сидів навіть у шапках...

    ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

    Опять добавляю "міслі", бо в неті або хаотично заходжу, або тільки серед глупої ночі...

    Полковник!, маю дитячу ностальгію про одеську Черноморку. Останній раз там був років з 15 тому.
    Поділіться, як там зараз? не вплані х-ння, а просто відпочити, бо "собираюсь семейству Львов Одессу показать" и + та же ностальгия... Вспоминаются пансионат "Море", базы "Рассвет", ""Закат", Романтика"(именно с детства), трамвай 29 от жд вокзала до 16 станции а далее по моему 16 или наоборот, тир на "городском" пляже, деревянный пирс с катером, вид на Илличевский порт, паром Варна (Вы меня точно поняли, наверное...)
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. night

    night Well-Known Member

    Сьогодні відкрила для себе комплексний обід в Дубліні. Смачно і відповідає грошам. 45 грн. бізнес ланч. Входить: перше, друге, гарнір, хліб і узвар. Сьогодні в меню був розсольник, стейк з свинини, пюре. Приємно вразило що стейк був посмажений після замовлення ( не заготовка яку розігрівають). Порція хороша, ситна. На кожний день інша страва пропонується в меню бізнес ланчу. Що також не погано. Можна вибрати в які дні ходити туди.
     
  17. Kerzenlicht

    Kerzenlicht Well-Known Member

  18. night

    night Well-Known Member

    Нагороди отримали більшість закладів тих, де або сервіс або меню хромає на дві ноги.
     
  19. Kapitoshka

    Kapitoshka New Member

    Своїм затишним інтер'єром привабила нас із друзями кав'ярня "Мапа", що на вул. Галицькій. Але, на жаль, з обслуговуванням там є проблеми. Одного разу з подругою замовили по каві і по шматку торта, чекали 40 хвилин о_О!!! Коли, після кількох нагадувань, замовлення нарешті принесли, то кава виявилась холодною. Попросили підігріти каву в мікрохвильовці і після цього знову чекали на неї хвилин 15. В результаті взяли книгу скарг і написали негативний відгук. На скільки мені відомо, після таких відгуків з клієнтами повинні контактувати і надавати якесь пояснення, але з нами ніхто не зв'язувався, хоч свої контакти ми залишили. Через деякий час вирішили дати цій кав'ярні другий шанс, зайшли до них ще раз (дуже приємний і затишний інтер'єр все ж таки). Ситуація повторилась, замовлення знову чекали довго, а коли вирішили йти і попросили рахунок, то нам його вперто не хотіли приносити. Мусіли самі підійти до офіціанта і стояти над ним доки він порахує. Навряд чи ще раз піду в "Мапу". Хоч кава і тортики в них смачні :).

    ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

    Приємне враження залишилось від закладу "Штрудель хаус". Приємний інтер'єр, класична музика і смачнючі найрізноманітніші штруделі. Ціни досить помірні. Єдиний недолік - мала площа, відповідно, мало столиків і часто немає вільних місць.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. kitana

    kitana Banned

    Сьогодні, 25 квітня, у Львові розпочали відзначати кращі кафе та ресторани наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, знання іноземних мов персоналом та якість кухні.

    Сьогодні вручили перших п’ять наліпок таким закладам: «Black Coffee», «Кентавр», «Піца Наполетана», «Діадема», «Кафе 1». Наліпки означають, що відвідати ці заклади рекомендує місто Львів.




    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)