А ви думаєте відбілююча зубна паста емаль не псує? Насправді такими пастами потрібно користуватися дуже обережно. Я навпаки за відбілення, але потрібно звертатися в хорошу клініку. Я пів року тому відбілювала зуби в клініці Симетрика Стоматологія Львів | Стоматологічна клініка Symmetrica результат мені сподобався. А для того щоб зуби не стали чутливими виявляється, що після процедури потрібно користуватися спеціальною капою.
Если и делать отбеливание зубов, то только в проверенной стоматологии. Мы вот например в этом вопросе стараемся не экономить, и обращайтесь в стоматологию в Киеве Qclinic Стоматология в Киеве Qclinic - Стоматологическая клиника . У них и врачи хорошие, и цены низкие.
Відбілюючих паст не існує, це лохотрон. Натирайте зуби таблеткою активованого вугілля і буде вам щастя.
А краще класти під подушку засушену жабу. Або тонким наждаком начистити зуби (для всіх поясню, що це шутка, і так робити не можна, а то, хто знає...). Ви це серйозно? Не існує? Тоді не існує чорного чаю, пива, та ковбаси... Просто тому, що я захотів так написати...