Сьогодні відвідала заклад The Гриль. Враження тільки приємні. Не поганий інтерєр, ціни відносно інший стейк хаусів нормальні. Кухня також хороша. Ввічлива обслуга. Раджу попробувати їхнє "Гриль"пиво (яке по словах офіціантки роблять спеціально для них. Спиталась хто робить. Це таємниця ) А пиво таки не погане. Після 3-х бокалів не було спиртного присмаку, який буває від Львівського чи то Оболоні. Була в нижньому залі. Не накурено. Музика хороша. Приємно що цікавляться думкою клієнтів. На столиках лежить анкета яку можна заповнити і оцінити заклад по 5 -ти бальній шкалі. Меню велике. Правда свиних стейків мало. Акцент роблять на яловичину. Ціна за 100 грам коливається в районі 25-35 грн. Картопля за їхнім рецептом 25 грн. (смачна і гостренька )Пиво 10 грн. 0,5 літра. Смачного всім відвідування
А де вони беруть правильну яловичину-вже почали худобу мясну десь вирощувати чи аргентинська морожена?
визначити правильну по ваших словах яловичину можна лише в сирому вигляді. Їла я свинину так як яловичина для мене за жорстке м'ясо тому не берусь судити про якість яловичини.
В Україні вже декілька років вирощують та продають не погане м"ясо. Бренд "Ангус", якщо не помиляюсь, десь з Криму. Є і в см, і в ресторанах. Про Львів не скажу, але в Одесі та Київі є і австралійське. Ціни 20-30 євро за звичайний рібай, це в ресторані, український в см, від 10 євро за кг.
от я також відвідав The Гриль і, на разі, тільки позитивні думки! смачна їжа, великий вибір всього і ціни зовсім не кусаються) а їхній ковбой, то взагалі сила! так що дуже рекомендую великими компаніями туди гарно провести час!
Стосовно "правильного мяса" чи взагалі мяса , то вже у нашій області можна знайти кількох правильних постачальників правильного мяса , і саме яловичини , так що ,любі друзі, не переймайтесь мясо є , надіюсь вистачить на всіх ))) ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- шкода , що по вихідних столів не має вільних , кілька разів приходив - нема місць , може хтось підкаже номер телефону туди - будемо замовля ти , бо біда , а нам справді там подобається ,причому ВСЕ !!!
знаходиться на вул.Театральній - біля кінопалацу ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- хочеш шось зробити , то зроби сам !!! Шо я і зробив в них на сайті всі номерки вказані ( www.thegrill.com.ua ) , так що хто захоче той і знайде , бо мені за рекламу ніхто не заплатить )))
стейк А хто скаже де у Львові найсмачніший стейк? Я так зрозумів у The Grill хороший, хоча мене бентежить ціна. 25 грн за 100 грам хорошого і якісного шматка м'яса / стейка як то дешево. Або я помиляюся ...
був хороший. Але як і більшості закладів у Львові, The Grill відкрився, набив клієнтуру і розслабився. Більше я туди ні ногою. Ціни космос невідомо за що. Салат Цезар принесли, так там три шматка курятини, пару листків зелені і полито олією звичайною. І це коштувало 45 грн. М'ясо принесли напівхолодне і жорстке. В порівнянні як там було спочатку і як там стало зараз, то це небо і земля.
Вам дорога на базар, купуєте кавалок мнєса, а тоді пательню в руки і вперед! Стейк - прекрасна страва в плані простоти приготування і польоту фантазії та експериментів. Використовуючи різні інгрідієнти, приправи, маринад, сир, овочі, ну і різне м"ясо, можна отримувати цікаві результати. Нашо вам той стейк-хаус?
Ви вважаєте туристи приїжджають в нове місто для того що б сходити на базар, а потім ще стояти біля плити і готувати? (Враховуючи що в готелях плит немає). Я запитав саме про стейки в рестаранах).
А що ще є для вживання? Алкогольне мається на увазі! Щось цікаве чи стандартний набір? Я просто від недавнього часу віскі розпробував (нарешті) ну і звичайно які пива?
В чотири пацана (4friends) регулярно захожу! Де ще можна віскі попити? Просто 4friends вже трошки приївся!
Був днями там, свинна корейка така нічого, але є 2 проблеми: - Офіціантка, яка ставиться до клієнта "коли ти вже замовиш і відмажешся" а також бере пальцями за крайчики шклянки, з яких я мушу пити. - Ціни. Таке ж м'ясо у будь-якій країні Євросоюзу вдвічі дешевше. Чому у нас дорожче, при тому, що зарплати менші, оренда дешевша ітп? Хоча були і плюси - ковбой, який говорить українською зі справжнім ковбойським акцентом, це щось