Сушити фрукти, гриби та інше

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем afftar, 22 сер 2019.

  1. afftar

    afftar Well-Known Member

    Самостійно зайнявся сушінням перший сезон. Почав сушити на балконі, на повітрі. Сливи, ревінь, абрикоси. Сонця в мене мало. Тож сушилося все довго. Порадили на форумі купити електричну сушарку. Спочатку думав, що вона псує продукти. Бо висока температура! Але на другий день купив, в Епіцентрі. Сушарка Профіт М, виробляють у Львівській області. 1800 гривень, кругла, 1 рік гарантії, металева.
    Виглядає отак, але є різні моделі - круглі, квадратні, з нержавійки, з електронним керуванням. В Епіцентрі були тільки круглі, то й взяв таку.

    View: https://www.youtube.com/watch?v=Wji502u-yWs

    Домашня сушка смачна та корисна. Широкій вибір сировини та сортів, можна обрати саме те, що найбільше подобається.
     
а де твій аватар? :)