Сучасна церква - язичництво?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Mykhaylo Denys, 27 вер 2014.

  1. Elimeleh

    Elimeleh Active Member

    Иеговисты вообще отрицают все что связано с еврейским образом жизни или образом жизни по Танаху (по вашему это Ветхий Завет)
     
  2. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    нє, тільки ви знаєте що таке секта.:)
     
    • Смішно Смішно x 1
  3. Mylnyk

    Mylnyk Well-Known Member

    ось новина стаття http://lenta.ru/articles/2015/08/19/rpc/ рекомендую порочитати незважаючи на те що вона написана на сайті ворожої держави і про неї, але вона про церкву точніше про те що зараз актуально у Львові, до прикладу був чудовий сквер на перехресті вул.Угорській і вул.Литвиненка тепер церква захопила купу землі ...
    Храм Св. Кирила та Мефодія УГКЦ вулиця Угорська, 1 - ЗАХОПЛЕННЯ ЗЕМЛІ 85 на 85 на 50 метрів десь близько 2104 м2
    це ЖАХ чому коли будують житло для людей йде купа протестів про захоплення землі і незаконне будівництво, а от церкві можна захоплювати землю ... бо церква то святе...для мене ж це ще одина захоплена бізнесменами ділянка землі ... Церква це бізнес наприклад відомий факт що настоятель нарпиклад цієї ж церкви ходить по фірмах і пропонує їх освятити.... а як не освятите ( не дасте бабала) то буде у вас перевірка ...
    крім того архітектурно жахлового молебного дому однієї з релігій - бізнесу, там ще й купа будівельного хламу ... сама будова займає не так вже й багато місця ..але шмат землі відхватили по максимуму ... КРАЩЕ б житловий будинок збудували ! ніж ще один опіум для народу ... бізнесмени ( церковники) блін. Як бачим бізнесмени-церковники всюди однакові http://lenta.ru/articles/2015/08/19/rpc/ будь то в москалів що в нас ... захоплюють землі і збирають общак з прихожан і все би нічого але в 500 метрах є ще одна релігійна споруда ! то що 500 метрів релігійні би не пройшли ?
    при тому що та споруда значно краще архтектурно вписується в навколишнє середовище ! вона ДЕРЕВЯНА і із зрубу - хоча теж захопили футбольний майданчик де до того діти могли бігат грати у футбол. Даєш церкву в кожному сквері між будинками ...маразм крепяает
     
    Останнє редагування: 20 сер 2015
  4. Тетяна Денис

    Тетяна Денис Active Member

    «По тому пізнають усі, що ви учні мої, як будетемати любов між собою» (ІВАНА 13:35)
    Я ж кажу вам: любіть ворогів ваших, благословляйте тих, хто проклинає вас, робіть добро тим, хто ненавидить вас і моліться за тих, хто кривдить і переслідує вас, щоб бути вам синами Отця вашого Небесного…» (Євангеліє від Матвія, 5: 43-45).
    По вчинкам і ставленню до інших можна зрозуміти хто кому служить. Заохочую всіх передивитись своє ставлення до інших, звернути увагу на те чи у його релігії є всесвітня любов і брацтво і чи в кожного з нас особисто є закарбоване у серці золоте правило християнина.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

    Pedro Дуже важлива персона

  6. Ivan Bezimenniy

    Ivan Bezimenniy Well-Known Member

    Обжигающая притча "О богаче и Лазаре"...
    Форум для людей, любящих и чтущих Всевышнего Бога, Его Сына - Иисуса Христа, и Его Слово - Библию. • Просмотр темы - Обжигающая притча "О богаче и Лазаре"...
     
  7. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    фігня це і непрада. Доречі, спростовується дуже просто.
    От візьмемо:



    Язычество и анти христианство, это – бессмертие автоматически, при рождении. Это – от сатаны. Это – ересь, ложь.

    Цитуємо:
    В Библии есть слова Самого Христа, обращенные к грешникам: «Идите от Меня, проклятые, в огонь вечный, уготованный дьяволу и ангелам его».


    Запитання: Якщо всі помруть і відповідно зчезнуть, то кого тоді Ісус відсилає у вічний вогонь? Нема кого.

    Бачите як просто можна виявити брехню.

    А тепер на рахунок вічного життя і вічних мук і вічного раю. Людина, що народилася - вже вічна, бо має вічну душу. Але чого не розуміє автор статті? У Біблії часто вічне життя утотожнюється з життям на Небі. А вічне життя у пеклі. як смерть, бо життям назвати пекло годі. От і все пояснення. Просто і ясно. У притчі багатій не припинив своє існування, як бачимо. Він відчував, говорив і т.д. Але таке життя неможна назвати життям, це смерть.
     
  8. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Итак, повторим еще раз, как говорится, для закрепления: Христианство, это – бессмертие за веру в Иисуса Христа. Это – от Бога. Это – правда.

    А це повний брєд. Де таке визначення християнства? Як слово "християнство" можна назвати "безсмерття". Це шо? Істота? Без 100 грам важко зрозуміти ту фразу.:haha:
     
  9. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Прочитав імя автора статті: Ададуров. Погоджуюсь. Питань нема.:)))
     
  10. Pedro

    Pedro Дуже важлива персона

    О, що я бачу, знову єретик прийшов і розповідає, що це Біблія неправильна. Що хтось втиснув історію про багача і Лазара.
    До речі, в кожній Біблії є знески, що кінець єв. від Марка і історії про жінку яку схопили в перелюбі і привели до Христа, в ранніх виданях Євангелії були відсутні. Про багача і Лазаря ні слова. Або вираз "Єнох не бачив смерті не означає що він помер". А що означає, панове єретики? І якщо не були живі Мойсей і Ілля, то хто прийшов до Христа в час Преображення?
    І це неправда, що в Старому заповіті немає нічого про те що вмерлі живуть після смерті. Багато є місць. Ось наприклад,
    19 А коли вам скажуть: Запитуйте духів померлих та чародіїв, що цвірінькають та муркають, то відповісте: Чи ж народ не звертається до свого Бога? За живих питатися мертвих?
    Ісая, 8
    Але кому це я говорю? Єретики більше вірять своїм вождям, які є під впливом сатани і закликають не вірити Біблії.
     
    Останнє редагування: 4 жов 2015
    • Подобається Подобається x 1
  11. derti

    derti Well-Known Member

    Всі релігії визнають потойбічне життя, тобто життя душі після смерті, яку не візьми, навіть язичники. Можливо, всі релігії походять від якогось першоджерела, і там було про потойбічне життя
     
  12. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    та ні, не всі....
     
  13. derti

    derti Well-Known Member

    Звичайно, не всі абсолютно, в межах кожної з основних релігій існують чи існували течії(саддукеї наприклад, чи там всілякі адвентисти), але в основному.
     
а де твій аватар? :)