Що мастимо на хліб?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Un.Known, 10 лис 2012.

  1. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    та вже хоч часнику видусити до того і вже буде смачніше
     
  2. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    1. хліб, зверху цукор, зверху покропити водою.

    2 хліб, смалец, сіль три зубчики часнику.


    босоноге дитинство згадав...

    ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

    та ми всі виросли на майонезі, але те, що зараз - то фігня, а не майонез.
     
  3. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    Миху, ми з вами жили на одній вулиці?:)
     
  4. Кохана

    Кохана LuBimaya

    і я, напевно, в сусідньому будинку....
     
  5. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    І я:) Білий хліб( в ідеалі - ще теплий батон), сметана і зверху посипати цукром. То найкраща канапка дитинства..
     
  6. Кохана

    Кохана LuBimaya

    А я просто обожнюю білий свіжий ароматний хліб з маслом і абрикосовим варенням!!!! То моє най-най-найулюбленіше з дитинства!!!!
     
  7. shelev

    shelev Well-Known Member

    Я люблю гарячі бутерброди, запечені в духовці - з помідорою, майнезом, копченим м`ясом та сиром - майже піцца, просто на хлібі - надзвичайно смачно.
     
  8. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    а вафлі за хліб рахуються?
    тобі раз на кілька місяців люблю робити таке:

    [​IMG]

    • вафлі
    • паштет
    • сир "дружба"
    • маргарина

    розігріти у мікрохвильовці
     
  9. Ука

    Ука сова на посаді жайворонка

    бррр, тілько у випічці...
     
  10. Vedun

    Vedun Well-Known Member

    просто справжнє масло важко знайти в наш час.
     
  11. Ука

    Ука сова на посаді жайворонка

    навіть справжнє можна купити у бабульок на ринку
    але більшість 80% у пачках біля 15 грн за пачку - цілком пристойне
     
  12. Vedun

    Vedun Well-Known Member

    Пристойне і справжнє різні речі. Та й у бабульок не факт що купиш справжнє.
     
  13. OrangeSpring

    OrangeSpring Well-Known Member

    Ничего.я хлеб год не ем
    а масло лет 15 сливочное
     
  14. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Ми довший час купували якось автоматом "Раму".

    А потім мені "просвітило", що гроші викидуємо ті ж, що за масло, але отримуємо суміш зі смаком пластику.
     
  15. Ука

    Ука сова на посаді жайворонка

    ну, щоб бути певним у справжності, треба робити самому. Але маслобийки не маю, а калатати в слоїку - сили бракує. Але маргарин на хліб - навіть в часи дефіцитних 90х не могла. Вже тоді краще майонез.
    Ну але кому що смакує.

    ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

    о, Ти мені нагадала часи невибагливої юності. Коли та "рама" лише з'явилася. Попри сумнівний смак - чи не перша пластикова упаковка, яку можна було потім повторно використовувати :))) В мене досі прищіпки на балконі в такій живуть :)
     
  16. Vedun

    Vedun Well-Known Member

    Тоді були інші часи і над багатьма речами не задумувались. Це була новинка і була зручна(намазувалась навіть з холодильника).
     
  17. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    [OFFTOP]о_О і дарма, я переважно тільки спред і купляю[/OFFTOP]
     
  18. Вольха

    Вольха Верховная Ведьма

    а еще ж хумус можно на хлеб намазывать!
     
  19. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Ніц не мастимо на хліб. На жаль, в Україні купити справді добрий хліб дуже тяжко. А самим пекти ліньки. Та й навіть смачний хліб - то ніц особливо корисного.
     
  20. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    розкажіть, розкажіть!
    бо я тільки чув про хумус, що його на близькому сході дуже люблять, але ніколи навіть не бачив
    продається ж хліб без термостійких дріжджів
    або ж вафлі
    я ж купляю чорний в еколані
     
а де твій аватар? :)