Часто виникає бажання приготувати якесь смачне рибне блюдо, АЛЕ.. як тільки бачу ту рибу в супермаркетах чи базарах, то відразу пропадає бажання її купувати.. виглядає вона, м"яко кажучи, не дуже... страшно отравитись.. я розумію, що Львів від моря далеченько, але поділіться все ж досвідом де і яку рибу ви купуєте до слова статус знайомого з ФБ: "Сьогодні в обід в місцевому італійському барі-столовій не було рибних страв, бо (!!!) вночі була гроза, шторм, і рибалки не виходили в море, а відповідно зранку не вдалося купити свіжої риби на ринку Як же ж Львів далеко від моря....." нам про свіжу морську рибку тільки мріяти
зате купа прісноводної живої, починаючи з пузатих карасів до сомиків,не говорячи вже про карпатську форель,не путати з балтійською
Брав на Шуварі скумбрію, запікали в фользі, нашпіговану сумішшю зелені з сілю і вісьмома перцями. Смачно і ситно. Тільки запікати на вогні, а не в мікрохвильовці.
З деяких пір ми опасаємось купувати скумбрію, дуже вже в неї багато глистів Рибку люблю.на днях купили карасиків, вони аж солодкі....мммм! А на свята - сьомгу або дораду си сибаз, з травками , особливо з розмаринчиком обожнюю.