Пекарня, кава та випічка!?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Poli, 16 лют 2018.

?

Яка кава & яка випічка?

  1. Кавомашина

    0 голосів
    0,0%
  2. Вендінговий апарат

    0 голосів
    0,0%
  3. Дріжджова

    1 голосів
    100,0%
  4. Листкова

    0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Poli

    Poli New Member

    Як думаєте чи вигідно зараз відкривати пекарню? Якщо так, то де територіально у Львові? І що більше віддаєте перевагу кави зварений на кавомашині або через вендінговий апарат (плануємо брати в оренду обладнання через Ekava)? І ще ось таке питання яка випічка більше матиме попит дріжджова або з листкового тіста?
     
  2. Lanktocha

    Lanktocha Well-Known Member

    Чув деякі думки, саме випічка та хлібні кіоски було вигідно та найбільше відкривали ще у 90. Із конкуренцією зіткнетесь, якщо сильніші конкуренти, чекайте безпідставних візитів сан.епідем.станції, пожежної служби, податкової...
    Як на мій смак, деяка випічка у приватних пекарнях майже як вата, можливо якісніше та совісніше спечена може бути і дорогою і ніким не купуватися, у підсумку і самому бути в мінусі.
     
  3. ratqen

    ratqen Member

    У мене аж слюньки потекли!)
     
а де твій аватар? :)