Трохи направлю тему в "ресторанну критику". Маючи певне відношення до бізнесу громадського харчування споглядаю заклади саме з критичного (не обов*язково негативного) боку. Зізнаюсь, вперше сьогодні особисто побував в "Панській чарці". Замовлення мінімальне: бульйон, узвар, хлібчик (обідав) Позитив: швидке і ненав*язливе обслуговування доволі професійних офіціантів. Практично не помітив як піднесли меню, як підійшли за замовленим, змінили попільничку (палю...), запропонували додатки типу настоянок, забрали вже порожню миску-бульйонницю і тп. Доволі смачний хлібчик... Не розібрав, чи це їх випічка чи розігрітий магазинний. 50/50: Доволі "кічуватий" дизайн приміщення, котрим уже захоплені чомусь багато львівських ресторацій: картонне меню формату А2, ніби-то прикольні назви стандартних страв (за типом борщ по-хлопськи і тп), схеми "самогонних апаратів на стінах". В бульйон крім курячого філе був доданий варений курячий шлунок: я особисто люблю, дехто зовсім "не переварює". Негатив: Тупо холодно... Ложку подано на стіл без серветки. За 20 грн. той самий бульйончик можна було і не пересолити і не додавати зайвих покращувачів смаку і ядучо-жовтого кольору. Замість задекларованої "домашньої локшини" - звичайна бульйонна переварена вермішелька. Узвар - перебрали лимонної кислоти, недодали сухофруктів, але додали зовсім не по-зимовому охолодження - на склянці майже іній. (знову ж таки 10 грн-??? за що) Прийом товару через зал для клієнтів + привселюдний ремонт і зливання перекислого пива з апарату - м*яко кажучи - не рівень ресторанчику. Загальна оцінка : + 30/-70. Цікаво буде почитати Ваші відгуки про цей і не тільки про цей заклад. Буду намагатись ще викладати свої критичні "споглядання".
Дякую товаришу Полковник, і п. Chaldon. Можливо Ви помітили, що на форумі я нещодавно. А для суто технічної критики з боку досвыдчених і поважних форумчан існує і ПП і адміністратори, котрі перенесуть темку у більш відповідну яіснуючу гілку... Бан - ничто, чувство юмора - все .