Народ, пропоную зібратися і на Різдвяні свята піти колядувати до сусідів. Я кажу про Дівочі посиденьки. Там гарні люди, багато з них вийшли з ЛФ. А якщо все складеться файно, то може вони прийдуть до нас щедрувати А може є ще пропозиції, куди піти віншувати? Кажіть. Ну шо? Я відкриваю опитування: - хто ЗА коляду /прошу проголосувати (с)/ Опитування відкрите. ЗІ Пропонуйте свої колядки. Бажано з Ю-тюбу Я пропоную вічну колядку БОГ ПРЕДВІЧНИЙ
@Gyppsy, друже, я подивилась на той дівочий форум і довідалась, що нікого з дописувачів не знаю ...окрім того, що дівочі проблеми мене вже не дуже хвилюють). До того ж від роботи голова обертом, ходжу вже тиждень хвора, не знаю як дожити до того НР і впасти-виспатись. Але свою колядку на ЛФ обіцяю. Коли треба?
Моя покійна бабуся любила "Нова радість стала". Я, правда, не знаю, це колядка чи щедрівка. А мій дитячий досвід підказує лише "Коляд, коляд, колядниця. Добра з медом паляниця. А без меду не така. Дайте, дядьку, п"ятака. А п"ятак неважний - дайте руб бомажний"
Капєц, шо за люди - один каже, що не може йти колядувати, бо далеко від Львова Аня хвора, і навіть не може проголосувати, і, при бажанні, запропонувати свою колядку. Народ, ви що, в дитинстві не бавилися магазину, війни і космонавтів? Чи у виставах не брали участі? Тепер, в епоху тотої діджейталізації, ще простіше - Коляда буде віртуальною /якщо нас буде хоча б кілька юзерів / Зайдемо до дівчат, проколядуємо, повіншуємо і запросимо до себе щедрувати. Так що прошу всіх тиснути ЗА. А там в турборежимі розберемося, шо куда і для чого )))
"Нова радість стала" - колядка. "Над вертепом звізда ясна у весь світ засіяла..." Во ваше віншування View: https://youtu.be/wCqPIDz63zI?t=3 І ще не забудьте проголосувати ТАК
Так це ж тільки день пройшов. Та й агітація слабенька. Долучайтеся Нам би МАRTINI до гурту підключити - тоді на Посиденьках буде фурор)))
у дитинстві було менше вибору... доводилися іноді брати участь у різних урочистих заходах... ооо, це капец, показуха...
перечитав... не можу натиснути, бо там все дуже неконкретно написано хто буде йти до дівчат, до яких\чиїх дівчат, шо треба робити, які можуть бути наслідки ... це ж все треба з'ясувати перед тим як приймати таке відповідальне рішення