Патрік, я переробленного мняса вже пару років не їм. Ні ковбас, ні сосисок. Тільки стейк і шматок мняса, переважно біле. Так шо ніц не пораджу, соррі.
Колись, ше мабуть за Горбачова мій дядько який жив в Польщі під німцями, привіз нам гостинець, німецьку ковбаску в вакуумній упаковці. Не знаю чи то кУбаса яка специфічна була, чи її ше смажити чи варити треба було, чи то ми її тримали задовго, бо як годиться відклали до Великодня, але кУбасчина на смак була
За Горбачова можна не згадувати, німецька кубаска продаєсі в магазині теперка в великому асортименті. Задоволення таке собі якшо чесно. Правда ще треба знати якої вона цінової категорії тамка в Німеччині.
Коли прокидаюсь десь в коханій Баварії, то снідаю тільки білими баварськими ковбасками і прецлями. Ну й вайсбір мусить бути. Люди, може вам тему про Німеччину зробити?
нагналисьте на мене апетиту, я б сам з'їв си тога шпруцля, ви баварську кУбаску, а в хаті хіба зимні вареники, і лісові горіхи зосталися
в нас колись справжній німець ковбаски пік на грилі і продавав в парку, але шось не надовго його хватило....Грубий такий був німака, великий...правдивий бюргер
Коли кажуть стейк - то це мають на увазі кусок волового мяса. А з свинячого/баранини/риби - то це є чоп.Pork / lamb / fish chops
Буває ще "fish seteak" - коли говорять про шматок риби без костей - туна, акула, салмон. Але то німецьеа тема, перепрошую, я тут ненароком , бо ніхтферштейн )
Звичайно що котлета і стейк - це різні речі. Я хотів сказати - це що Ви згадали як fish steak має альтернативну назву fish cutlet ....."a kind of fish cut where the fish is sliced perpendicular to the spine, rather than parallel (as with fillets); often synonymous with steak" Cutlet - Wikipedia, the free encyclopedia Коли Ви приходите в ресторан і замовляєте стейк , Вам принесуть кусок волового мяса.Перед тим запитають як має бути приготоване/підсмажене
Абсолютно разумно, надо понимать, что это такое ешь сейчас. За всю Германию сказать не могу, но в Баварии даже в забегаловках мясные продукты очень хорошего качества. Субъективно это выражается в том, что чувство насыщения наступает даже от небольшой порции. Когда же покупаешь у нас, то ешь и не понимаешь - ел или нет, просто какая-то тяжесть, как будто съел непонятную биомассу, а не еду.