Інколи хочеться спробувати щось новеньке і незвичне. А поїхати кудись за кордон немає можливості. Пропоную викладати назви та рецепти випробуваних цікавих іноземних страв (польських, німецьких, грузинських і т.д.) та ваші враження .
справа в тому , що якщо "європейку" кухню ще можна відтворити , азіатську, кавказьку ..тощо - важко "повторити" без певних елементів , а саме спецій, інгредієнтів, вже не одноразово в цьому переконувалась. Привезені спеції закінчуються , скільки купляли в тенетах, магазинах місцевої "діаспори" -- не те , ну зовсім не те що купляєш на місцевому ринку "кулінарної подорожі". Та і ресторани в нас більш пристосовують нац .їжу для середньостатистичного споживача.. Ви питайте саме певне блюдо гугл, а там вже побалакаємо.
Теж мені незвична страва. Готували у Львові щонайменше з середини 19 століття. ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- Така ж екзотична страва, як котлета по київськи. Просто один з видів стейку, як і філе-міньйон чи ріб-стейк. Абсолютна класика.