Думаю... Мабуть на цей рахунок я нічого розумного не можу сказати ,бо не доводилось спілкуватися з іноземцями. Ну хіба що з дівчатами з Конго. А ні, там ще був один хлопець. Та то лютий піпець! Міжрасові шлюби для мене не прийнятні, а міжнаціональні вже тепліше. Я не знаю щоб то мало статися,щоб я такого чорнобривця до мами на борщ привела. Важливу роль у таких стосунках відіграє зіткнення різних культур....релігія, звички , традиції,менальність. Якщо буде знайдений консенсус в цих питаннях і справжні почуття - прапор в руки! А от про мамин борщ на деякий час прийдеться забути.....він повинен настоятись Поки мама змириться з таким вибором дочки.якщо зможе
А без них не було б Дюма, Пушкіна, Обами і багатьох-багатьох інших. Це я навів приклади лише з чорною расою, а з жовтою - то в росії, в кого не плюнь, то попадеш в такого (хоч не завжди ТАКИЙ з тим погодиться))))))))
Я написала за себе. А в масштабах світу це звичайно досить потужний потенціал .Кажуть, що від кровозмішування народжуються таланти, оздоровлюється нація. Та й багато є прикладів щасливих шлюбів.
Якщо цікаво - моя дружина - татарка, народилася і виросла в Оренбургській області Росії. Була мусульманка, з листопада 1991 року - греко-католичка (хоча й основні мусульманські свята досі пам"ятає). В червні вже буде 25 років, як ми офіційно одружені. Українську мову вперше почула у віці 17 років, коли приїхала поступати до Львова. Не розуміла абсолютно нічого. На даний час українською володіє набагато краще, ніж сотні тисяч, а то й мільйони тих, хто в Україні народився і виріс. Рідна в неї російська, але й татарською володіє. А зараз ще й польську мову вдосконалює)))))) Бо саме в Польщі зараз вона є))) До недавнього часу вона працювала на відповідальній посаді в державній установі. Разом з нею працювало досить жіночок, які виросли в цьому ж місті (де живем). І досить часто таке бувало, що ті місцеві звертались за допомогою до моєї дружини, аби вона там комусь зателефонувала і щось там взнала, чи вирішила якесь питання, бо "ти всіх і всюди знаєш".
Моя двоюрідна сестра років 6 чи 7 тому полетіла літом до США (студентські програми обміну). Я ще тоді пожартував "Я в родину татарку привів, а вона негра привезе..." Накаркав))))) На даний час вона живе в штаті Південна Кароліна. Чоловік в неї - араб-єгиптянин. В них двійко чарівних дітей. Якось і з африканцем порозумілася))))))) Щановні панове расисти і т.п. Не будьте кацапами. Бо в кацапів менталітет такий : якщо людина чорна, жовта чи просто нєруссская, то це апріорі в їх очах означає, що людина є дурнішою, гіршою і т.п. він будь-якого рюссссского. В нормальних людей вважається, що будь-яка (БУДЬ-ЯКА !!!!) людина, незалежно від її раси, статі, національності, релігійних поглядів є НОР-МАЛЬ-НО-Ю. А вже в процесі спілкування може вияснитися, що людина є : тупою, гнилою, злою і т.д. і т.п. А в кацапів навпаки : в процесі спілкування кацап може переконатися, що людина є насправді цілком нормальною. Звичайно, має значення середовище, в якій людина росла і виховувалася, менталітет, релігія і т.д. Але, якщо людина є нормальною людиною, то вона завше знайде спільну мову з іншими нормальними людьми.
Араби це таки білі а не негри. В Африці є расові тертя між арабами і неграми. Поза релігійними війнами яких також досить.
Всім відомі тертя між арабами і іудеями. І то такі тертя, що всі решта тертя - то дєцкі забавки)) Але ж і араби і іудеї - це одні і ті ж семіти. Там не те що раса, там предки спільні))) Навіть пишуть і ті і інші справа наліво.
Ну це не про колір шкіри. Он найбільші арійці в Індії чорні як негри але таки "білі" а не негри. Зрештою поділ на раси досить умовний насправді. Араби себе неграми не вважають це точно. І зрештою ними не є.
Це релігійні тертя. І політичні. І культурні та цивілізаційні. Окрім того юдеї набагато більш змішані з не семітами чим араби.
Косички плели на морі, деякі посуд в барах/кафешках мили. Працювали по 12 год. Студенти з Одеського політеху
хм даже не знаю на счет последнего. Соседи - индус , жена украинка - красивая; не упустим тот момент что он с виду интеллигентный , со своим бизнесом, что могло повлиять на отбор барышни , или все же вкус у него эстетический.. Но так же замечу он сильно отличается от тех студентов от которых вечно разит индийской кухней или аля-парфюмом на два метра.. такой себе из Доктора Хауса Спойлер: Кел Пелл Пенн, Кэл — Википедия
мені не довелося мати справу з індусами, та чомусь здається, що вони відрізняються від негрів, арабів, турків, тощо вони більш покірні, чи що...
ого,...ничесее, это редкость , они скорее ленивые до не могу... чем поясняли сие ? родители "простимулировали" к работе?
хм, ..такие же как и "наши", пример : девочка еще со школы была помешана на всем индийском, - фильмы, музыка, одежда , танцы ( тогда активно в 90х крутили индийские фильмы), (сама из строгой армянской семьи !!), ее интерес с каждым годом все возрастал , лет так в 15 она таки познакомилась с индийскими студентами, начала встречаться тайно с индийцем , ( с ее слов он был ее первым..), концовка печальна - парень стал ее унижать и бить , а когда узнал о потери чести дочери то и семья почти отказалась от нее.. да, как индийское кино , но - жизнь.. словом все разные и одинаковые одновременно люди.
думаю правда , у нас же не депортируют ...так что им не приходится рассчитывать на бесплатный перелет домой ну если есть задЫ то и передЫ должны быть