.... еге ж..... отак минулого року я отруїлась такими шашличками.... арсенівськими....довго відклигувала потім..... відтепер шашликам зась!
Та то напевно якась нова мода, як років 10 назад була популярна куриця з ананасами, або реберця в медовому соусі. Це не для мене. М'ясо та риба для мене повинна бути солоною (але не кислою!) з часником або цибулею, а десерти солодкими
М'ясо їм, найкращий шашлик з баранини, але зараз важко купити якісну Але я його їм з кетчупами, переважно гострими... До речі шурпа з баранини свіжою теж чудова страва А рибний шашлик їм з лімоном або лаймом (з осетрини, лосося та з пелінгасу)
Люди скажу Вам що не смажте шашлик на вугіллі - спеціально на ТОМУ , КОТРЕ ШТУЧНЕ , ПРОДАЄТьСЯ В МІШКАХ. В нас по ТБ казали що воно ДУЖЕ КАНЦЕРОГЕННЕ.Краще на звичайних дровах, без різних хім.додатків.
хоч на годину довше зате сам бачиш, що палиш... Я начебто непогано готую шашлик. але дуже просто: мариную 2-3 кг ошийка свинячого 1 кг цибулі 1-2 ложки 9% оцету чорний перец, червоний, паприка та й усе. Як навчили батьки коли мені було 11 років так я і готую... Тільки раніше паприки не було... Ну іноді вже можу додати трошки видавленого часнику для запаху, коли шашлики майже готові, іноді замість уксусу додаю сухого вина 100 мл... Декілька разів маринував у суміші кетчупа з майонезом смачно але кетчуп трохи пригорає....
Колись і у нас показували, що воно виготовляється з дерев чорнобильського лісу . те, що всі чоловіки люблять м"ясо-зрозуміло.А от що вони люблять з солодкого, які десерти(якщо люблять) ніхто з вас не признався
Просто готуються фруктові салати: ківі, апельсин(мандарин), банан, ананаси (свіжі або консрервовані) ягоди що є: вишня , малина, смородин з прости пломбром або з цукровим сиропом з консервоаних ананасів - і просто готується і добре смакує... І з дитинства готую яблучний пиріг 1 стакан борошна, 1 стакан сметани, 1 стакан цукру 3 яйця, сода гашена та 1 г почищених від сердцевини кислих яблук.... Обожнюю цей пиріг, ну звичайно можно додати ваніль, або ванільний цукор або корицю до яблук, якщо є..... Готується просто ябулка кинув у форму тим що змішав залив в духовку на 180 градусів і дивися поки до сірників не буде тісто прилипати - чудовий пиріг готовий Менше години, рецепт з дитинства
Я люблю сухі фрукти.Абрикоси і ізюм. З свіжих - кавун , ківі. До тортів , солодкого печива і цукорків я рівнодушний. Деколи можу зїсти jello (желе?). Моя дитина це дуже любить і я коло неї. Желе люблю в натуральних кольорах - червоне , жовте.
Ого яку тему пропустив поки відпочивав Шашлики в солі ні в якому разі не маринуються. В солі м'ясо випускає сік і потім буде сухим. Солиться безпосередньо на шампурі або перед нанизуванням. Так само можна і з перцем - прямо на шампур - з кількістю в такому випадку не помилитесь, бо зайвий на вогні вигорить. А от цибулі чим більше в маринаді - тим краще. Ще можна безпосередньо перед запіканням м'ясо опустити в холодну воду на -надцять секунд. Холодна вода на сильному жарі утворить плівку навколо м'яса, яка утримуватиме сік всередині і не дасть йому пересохнути. Не люблю тортів і цукерок , зате можу нам'яти банку згущеного молока і заїсти пачкою халви
О!... це треба взяти на "озброєння"! Дякую! Це напевно відноситься до свинячого мяса більшe.Я це використаю до волового. До нього думаю теж ЦЕЙ рецепт підійде.
Хм.... интересная теория... в первые о таком слышу.... Уважаемый?А Вам в школе не рассказывали ,как в жаркую погоду охладить воду в бутылке?..Да...да...накрыть бутылку с водой мокрым полотенцем и испаряющаяся вода будет охлаждать бутылку!!!! ИнтереснА...с каких это пор..вода стала создавать какую то пленку???????? Да тем более на мясе.... (а еще и зависящим от сортности...как здесь некоторые думают... ). А вот сильная жара в начале пртготовления шашлыка,действительно образует пленку из обугленного белка.Препятствуя в дальнейшем испарению воды из куска мяса.При этом,теплопроводность воды выше чем белкового соединени,что позволяет равномерно разгреть мясо по всему обьему! Поэтому,после сильного огня и обжарки шашлыка со всех сторон,огонь уменьшают и не на сильном огне до жаривают шашлык. Так что можете перед жаркой поливать мясо холодной водой..не поливать...все до фени,если в начале не будет сильного жара..
Зря Вы так пишете...была такая темочка :"Признавайтесь!!! " (авт.Читатель_Обкома ). И именно про кондитерские изделия....которые любят все,в том числе и мужчины....