Форумна кухня

Китайський чай

Posted by tea man on 1 лют 2015 відповідей - 524
  1. tea man

    tea man 茶人

    р е к л а м а
    До вашої уваги друга частина відео про чай зі старих дерев.
    Подорож починається з відвідин найстарішого чайного дерева в світі. Вік знаменитого чайного дерева 3200(!!!) років. Це важко собі навіть уявити. Але це науково доведений факт.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. SPP

    SPP Member

    Чайник також звідти, купував у Києві. Нічого особливого, але зелений колір сподобався.
     
  3. tea man

    tea man 茶人

  4. Efer

    Efer Well-Known Member

    Ще раз спробував гуандунького улуна Фен Хуан Дань Цун,але вже іншим методом. Використав 8 грамів на 120мл гайвань. Промивка перша 10 сек , друга відразу ж злив. Потім перший пролив 15 секунд й надалі додавав по 3-4 секунди. Вийшло дуже міцно,я навіть не можу назвати це гіркуватість. Це якийсь дуже міцний гіркуватий смак,який переходить у солодкий післясмак й залишається на губах,як якийсь сироп! Дійсно, тепер розумію,чому його готують міцним за "оригінальним" рецептом,але все одно страшнувато було заварювати надміцний напій.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. tea man

    tea man 茶人

    Тепер теж готую ФХДЦ тільки так. До звичайних проливів не цікаво повертатися.
     
а де твій аватар? :)