Ось в мене така біда . Почерк ну ніякий, коли щось напишу, ніхто прочитати не може, завжди сам зміст розшифровую. Мені говорять якщо зараз щось з ним не зроблю, потіім тільки одна дорого бути лікарем, бо в низ теж почерк не сарах. Чи є якісь способи покращити почерк? якщо так то поділіться будьласка
Відповідь: Як зробити почерк красивим? У мене був жахливий почерк колись. Вчителі казали до кожного зошита додавати лупу і картку з розшифруванням кожної букви. Наполегливою працею виробила собі чіткий кругленький почерк. Просто почала переписувати і писати багато різних речей. Спершу повільно почерк вимальовувався, потім щораз кращий ставав. І так працювала над собою, аж поки мені не почали казати, що я проробила чудову роботу і мене стало приємно читати. То було десь у класі 8.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Хм,а я навіть і не знаю.В школі як навчили писати гарні букви,так і пишу....Але вважаю,негарного почерку немає.Мені навпаки,все життя подобалося як люди в інший бік хилили букви,або розтягували...Звичайно,хіба з прочитанням можуть бути проблеми.То ше лікарі пишуть так,шо ніхто не розуміє. Тут хіба один вихід-знову зошит в косу лінійку,чорнильна ручка...)))Ні,спрвді,як каже Ліля,переписувати багато і старанно,поволі,то думаю,почерк виправиться.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Тобі треба звернутись до моєї мами. Я в першому класі пішла до школи (уявляєте??!) і моя мама-максималістка-перфекціоністка не могла позволити аби її дитина писала як курка лабою. Вона мене заставляла переписати домашню роботу декілька раз, виривала сторінки з зошита і я писала до того часу поки вони не сказали що вже було добре. :cowboy: А потім на свою голову в училищі всі журнали писала. А компліменти щодо моєї каліграфії отримую до сьогодні. Якщо серйозно, то пробуйте взяти зошит з прописом і вправляти руку. Хоча, воно вам дуже треба? :shy:
Відповідь: Як зробити почерк красивим? А мені взагалі важко писати. Тіпати на комп"ютері значно простіше!
Відповідь: Як зробити почерк красивим? У мене був гарний почерк аж поки не пропала в ньому потреба. Цікаво би було побачити почерк інших. От взяла свій відсканувала. Хто наступний?
Відповідь: Як зробити почерк красивим? в школі (чорнильною ручкою) писав "як курка лапою"..... почерк виробився, коли почав писати кульковою ручкою...
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Оце я пишу так конспекти.Причому найвидше і прочитати потім можу...:-Р
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Pashok, Ви ж хлопець. А хлопці рідко коли мають гарні почерки. В мене завжди був гарний почерк. Мої зошити вчителі виставляли колись на виставку. Було таке в кінці 60-х. Але, коли я побачила, як пише дівчинка, з якою я подружилася, як перейшла в іншу школу, то мені захотілося писати, так, як вона. Потім ми знову переїхали і вона писала мені листи. Я дивилася, як вона пише і собі копіювала. Та так старалася, що мій почерк став став ще гарніший за її. Так мене і всі потім екслуатували з тим почерком. В школі вічно стінгазети писати. Будучи вже вчителем, вічно на всіх стендах писати. Навіть тут вже пастор одного разу побачив мій почерк і щороку всім листівки привітальні їм пиши. Так що, може краще не дуже й гарно писати, щоби потім всім не послуговувати? Але якщо таки, Pashok, хочете гарно писати, то копіюйте чийсь красивий почерк, що сподобався.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Взагалі, почерк це візитна картка людини. Але своїм досвідом можу поділитись. Я, якщо потрібно, починаю писати креслярським шрифтом. Після деякого тренування швидкість доволі пристойна. Але коли занотовую для себе... інколи сам себе не розумію!
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Аналогічна історія! Я за одну помарочку могла переписувати кілька сторінок! (правда деколи мама не рвала сторінки, якщо там були вже оцінки вчителів..) А деколи просто переписувала ще раз той самий текст, і мені так соромно було перед вчителькою, що в мене двічі одне і те ж написано! :shy: А потім - знайома історія: журнали.. А одногрупники ксерили мої конспекти, та я і сама ксерила - зі зменшеної копії легше списати :shy: П.С. Для того, щоб писати гарно, потрібно писати спочатку роздільними буквами, тобто виводити кожну букву окремо, роблячи маленькі інтервали між ними. Так люди почнуть розбиратись в почерку.. І взагалі треба багато багато писати, як тут вже радили, адже почерк псується від того, що рука не набита швидко писати і букви виходять аби-як
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Бачили б ви почерк мого брата ніхто б не нарікав. Він сам прочитати нічого не може, не те що інші.. Після письмових іспитів його викликали розшифровувати, а конспекти він брав читати мої.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Ой, ну чисто моя мама. :D У них в школі каліграфія була, то всі мали гарні почерки. Зате як у Львів приїхали, то всюди її з її почерком було треба: і в універі, і в школах, де працювала, і працює.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Почерк якось повязаний з характером людини. Я була відмінницею - і єдиною проблемою в школі був мій почерк. Писала грамотно, акуратно і розбірливо, але з нахилом в протилежну сторону... Мучили мене довго, але і досі так пишу. Можу писати правильно, але повільно. Коли швидко - все наліво І чоловік такий самий Горбатого могила виправить. Хоча, якщо є потреба і бажання, то все можна виправити, мабуть... А я так давно руками не писала, що не впевнена, чи взагалі вмію ще Може, наші внуки і не будуть вміти - техніка йде вперед, потреба відпадає...
Відповідь: Як зробити почерк красивим? Кажуть, що почерк змінюється з характером... У мене жахливий почерк вже два роки. Пам"ятаю своє "ха-ха" над "китайськими" буквами одного товариша. Тепер сама пишу так.)) Але найголовніше - самій його розібрати, бо бувають такі, що не розуміють свого. На щастя, цією проблемою не страждаю.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? У мене почерк залежить від настрою та від того наскільки швидко мені диктують. Чим гірший настрій чи швидше щось читають, тим у мене гірший почерк. Хоча я завжди розбираю свій почерк та й більшість людей також.
Відповідь: Як зробити почерк красивим? а у мене останні роки почерк різко покращився - перестала писати взагалі, користуюся лише клавіатурою!