Буженина. Як приготувати самому

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем www, 15 гру 2011.

  1. Полковник

    Полковник миється в бані

    Может... не надо?
     
  2. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Ну як хочете. )

    Тільки "сухе й варене" не дорівнює "моє". )
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. А пан www не говорил, что сухое у него вышло... ;) Не успел?

    Да по-моему завернутым в фольгу оно и не может выйти не варёным, сколько его "до" или "после" ни открывай. Я по этой самой причине в фольге почти ничего не готовлю. Надо в форме типа гусятницы или серёгиной ветчинницы (не знал, надо поглядеть) результат искать.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Ви неуважні. )
    Саме так я роблю. Чим товщі стіни - тим краще.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Як обіцяла, ще гаряча.

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 7
  6. sandrastoun

    sandrastoun Well-Known Member

    А ще додати горошок коріандру, надае самий смак
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. Luna

    Luna змИючка - сокровище :)

    Всегда предпочитала шею, но сейчас кажется жирноватой...Давно отказались от рыночных копченостей, на НГ запекали окорок в пакете для гуся, можно в рукаве. Чесноком шпигую, натираю перцем, молотым лавровым листом и смесью майонеза и горчицы, соотношение 1 к 3.
    В рукаве буженина сочная румяная одновременно.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 4
  8. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Зараз буде мій експеримент :)

    600 грамів свинячої корейки. Маринад простий: сіль, перець, орегано, дві ложки олії, порізана кільцями цибуля. То все загорнуте в рукав на годину. Духовка вже розігріта, йду ставити... Далі буде :)

    ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

    Але ж аромати пішли!... Певно пора вимикати, поки сусіди не набігли :)

    ---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

    Звітую. Результат на 7 по 10-бальній шкалі. Як на перший раз, вважаю, непогано :)

    Обід вийшов смачний, але допущена напевно найпоширеніша помилка - не вгадав із часом і пересушив м"ясо.

    Ну, нічого, наступного разу врахуємо помилки і зробимо краще :)
     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)