Березовий сік!

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем VasMT, 28 бер 2010.

  1. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Щось мовчать газди ;)...
    Хоча сік вже тече рікою... :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

    Hyligan Іронічний

    А в нас пацани кленовий сік точать....
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Михайлович, наточіть хоч літр для мене.

    Міняю на чеське пиво. :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. victorys

    victorys позитивчик :)

    дякую, що нагадалисте! Прочитала отово і побігла з Павлом на город підставляти пляшки :) А так як "дело было вечером" то тільки 2 пляшки наставили, зато 5-літрові :)))
     
  5. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Куди занести? ;)
     
  6. LevkoDurko

    LevkoDurko миється в бані

    а що кленовий смачний???
    він як що? консистенція густа?
     
  7. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Дивіться ПП. :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Honda

    Honda Well-Known Member

    В мене дома вже 2 тижні як сік беруть. :good: Не пам"ятаю як його закручують в банки, здається просто і без лимона. Підкину дома ідейку про лимон і апельсинку;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Не робіть дурниць!!!
    Ніякого лимону, чи апельсинки!!!
    Буде віддавати пліснявою!
    Перевірено...
    На якість не впливає, але смакове сприйняття значно погіршується... :sad:
    Якщо давати у свіжий сік для бродіння, тоді так... І смак і запах передаються, а консервувати тепловою обробкою - НІ!

    ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

    А в нас кленів в дикій природі не водиться... :mocking:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

    Hyligan Іронічний

    Ми колись "Шампанське" робили з березового соку))
    на пляшку соку 5 їзюмів і дві ложки цукру..і закрити корком від шампана і дротом закрутити...
    Правда шоб почали "джмелі гудіти" нам 15 річним по 3-4 пляшки на раз приходилось споживати))))))))
     
  11. Honda

    Honda Well-Known Member

    А як же той рецепт? о_О
     
  12. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Котрий?
    Той сік, що закручував на лиммонній кислоті - чудовий і смачний...
    А той, де додано шматки лимуну, має пліснявілий присмак...
     
  13. Darcy

    Darcy Active Member

    Ми вже 3й рік з лимоном закручуємо, дуже смачний сік.
    Того року вже он 100 літрів на вихідних закрутили.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. SirenkaSirenka

    SirenkaSirenka Active Member

    а чому в лапках?
    воно з булбашками чи нє?
     
  15. iso

    iso Well-Known Member

    Сок-це хорошо. А березам як? Чи це в межах щорічної акції:знічтожим мєста обітания москалєй?о_О
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. deva

    deva Well-Known Member

    Вчора принесли мені 10 літрів березового соку, консервувати не буду, просто будем пити його. Правда, спочатку в відро до соку кинула жменьку родзинок і трохи менше літри цукру, добре розмішала, накрила марлею і хай собі стоїть доки родзинки непідійдуть до верху. А потім порозливаю в таку посуду щоб можна було зберігати в холодильнику і пити свіжим не перевареним. Доречі, сік треба пити обережно, спочатку його трохи розводити з водою,щоб ненаробити собі клопоту з нирками чи жовчним.
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)