![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
адміністратор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
В продаж надійшли "фірмові" горнятка.
![]() ![]() Опис товару: Вміст 300 мл Форма конічна Колір білий, із оригінальним малюнком Ціна 33 грн. Тираж обмежений!!! Поспішаємо замовити!!! ![]() Окрема подяка Leopolisу за дизайн логотипа. Як замовити горнятко? 1. Потрібно бути зареєстрованим учасником 2. Надіслати приватне повідомлення користувачу lvivport тема повідомлення: ГорняткоЯкщо Ви зі Львова, то у повідомленні вкажіть, чи Ви зможете забрати горнятко самі, чи Вам його доставити. Враxуйте, що ціна доставки "Укрпоштою" приблизно 16-18 гривень. Відправка замовлення в інші міста відбувається відразу після оплати. Реквізити оплати Ви отримаєте приватним повідомленням. За межі України доставити замовлення ми не зможемо. PS: Горнятко можна і отримати в подарунок. Востаннє редагував lvivport: 19.01.2010 о 16:38. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Chortenia (09.04.2009), Coffe13 (09.04.2009), Crim (18.11.2009), illia (10.04.2009), Liliyah Romanova (09.04.2009), nirvanka (14.04.2009), pukhnastyk (28.05.2009), Summer (13.04.2009), Андріана (15.04.2009), Бійцівська Рибка (09.04.2009), Ворон (10.04.2009), Іспанка (10.04.2009), НАТКА З РОГАТКИ (09.04.2009), Полковник (09.04.2009) |
| Рекламка | |
| Реклама на форумі | |
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() |
На каву завелике, на чай замаленькке
![]() А можна знимку логотипу? |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
Lika20 (09.04.2009) |
|
|
#3 |
|
Закохана у Львів
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Про оплату зрозуміло, а про отримання замовлення? Ви його надішлете в будь-який куточок України?
Почуття людей набагато цікавіші за їхні думки.Оскар Уайльд.
Работай так, будто тебе не надо денег; люби, будто тебе никто никогда не причинял боль; танцуй, будто никто на тебя не смотрит; пой, будто никто тебя не слышит: живи, как будто на земле рай. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#4 |
|
адміністратор
Так точно
Тариф "Укрпошти" по всій Україні однаковий, не залежно чи це село під Львовом, чи Южноукраїнськ
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#5 |
![]() ![]() |
А мона філіжаночку з логотипом?
Ніколи не сперечайтесь із дурнем, бо тоді ви опускаєтесь до його рівня, а там він просто розчавить вас своїм досвідом.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#6 |
|
адміністратор
можна, але трохи пізніше ще раз сфотографую
а взагалі логотип такий же, як у нас на форумі |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 01.07.2008
Місто: Львів
Дописів: 625
|
А чому ж так дорого?
Моїй донечці 6 рочків.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
|
#8 |
|
Закохана у Львів
Работай так, будто тебе не надо денег; люби, будто тебе никто никогда не причинял боль; танцуй, будто никто на тебя не смотрит; пой, будто никто тебя не слышит: живи, как будто на земле рай. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
sem41 (09.04.2009), Іспанка (10.04.2009), НАТКА З РОГАТКИ (09.04.2009), Яська Березнева (09.04.2009) |
|
|
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.11.2006
Місто: Москва
Дописів: 10,703
|
?????????????????????????????????????????????????? ?????
День Перемоги - це свято!!!!!
"Наша дивізія, нам і розбиратися." - Пан Pedro. |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#10 |
|
адміністратор
бо ексклюзив!!!
Якщо у Вас є варіанти виготовлення подібної продукції з меншими затратами, стукніть мені в аську або в приват, на майбутнє іще згодиться. Хоча словом "дорого" я здивований, якщо чесно
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
artobstrel (15.04.2009), Liliyah Romanova (09.04.2009), Nadijka (14.04.2009), nirvanka (14.04.2009), sem41 (09.04.2009), Іспанка (10.04.2009) |
|
|
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Наскільки я знаю, то друк на горнятку вашого малюнка коштує десь від 30 до 50 грн за 1 шт, так що я би не сказала, що 33 грн - це дорого
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
artobstrel (15.04.2009), Chortenia (09.04.2009), Liliyah Romanova (09.04.2009), nirvanka (14.04.2009), Багіра (10.04.2009), Бійцівська Рибка (09.04.2009), Іспанка (10.04.2009) |
|
|
#12 |
|
Маленьке файне вредне
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Думаю, тому що як і у всій атрибутиці, це не тільки купівля, але і певний внесок.
В принципі користування форумом на комерційній основі (це ж тре було так назвати), яке запропонував Мартіні за посиланням, для постійних відвідувачів. Гроші символічні, зате вносиш якусь лєпту, ну і плюс прибамбасики мона дістати
Все это похоже на отраженье
Не нами придуманных наших идей. (Чайф) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
MARTINI (10.04.2009), Mavpysuk (09.04.2009), Summer (13.04.2009), Бійцівська Рибка (09.04.2009), Іспанка (10.04.2009) |
|
|
#13 |
|
кл. москаль
![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 25.08.2008
Місто: Петербург
Дописів: 629
|
Я тоже хочу такую фирменную чашку. Можно оплатить, чтоб она 100 пудово была моя, а заберу при случае ?
1. Мельница Господа Бога мелет медленно. Млин Господа Бога меле повiльно. Issanda veskid jahvatanad aeglaselt.
2. Я люблю дорогу, скорость и шум мотора - все, что хоть немного в жизни сближает нас )) |
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#14 |
|
Закохана у Львів
А футболки будуть?
З логотипом...і личками форумлян
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#15 |
|
адміністратор
будуть
почали із найпростішого, вивчаємо попит
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 21.08.2008
Дописів: 2,530
|
а в мене ще є cкромні пропозиції..
якщо будуть робити горнята чи філіжанки з іншими дизайнами, зробіть щоб основа була кавова.. такого приємного коричневого чи шоколадного кольору...то мені якось найбільше з ЛФ асоціюється
Единственный праздник, который всегда с нами, это бал-маскарад человеческого лицемерия...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#17 |
|
адміністратор
Задум таким і був, але, нажаль, горнят таких не вдалося знайти.
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Реєстрація: 21.08.2008
Дописів: 2,530
|
..ну може ше найдуться
ех... треба буде попитати по фірмах що пропонують такий розпис на горнятах.. хоча мені здається що то може вийти набагато дорожче...
Единственный праздник, который всегда с нами, это бал-маскарад человеческого лицемерия...
|
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#19 |
|
Закохана у Львів
а я от про Ромка дум
аю...як то йому з білим горнятком буде?
|
|
ВІДПОВІСТИ | |
|
|
#20 |
|
адміністратор
не зрозумів... це ви про шо?
|
|