Шашлик

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем levandivka, 2 тра 2008.

  1. manur

    manur Well-Known Member

    Альбо з питань протипожежної безпеки - аби в трафунку чого вогонь не розповсюдився дальше обкопаного периметра. В лісників і пожежних то називаєсі - "створення мінералізованої смуги". О!!!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Взагалі, шашлик - це совок.

    Хто які знає способи приготування мнєса на відкритому вогню крім шашлика?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Це точно відпадає.
    Сосиски з мнєса на патичку.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    а мнєсо на патичку то не шашлик?
     
  5. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    Кум мій курячі лапки запікає, смакота!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Нє, то мнєсо попередньо замариноване.
    А з сосиски що взяти?:mocking:
    А я люблю мідії...тільки це не мнєсо :sad:
     
  7. manur

    manur Well-Known Member

    Але ж і не сало))))
     
  8. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    настромляє на шампур? теж шашлик.
    де ваша фантазія, люди?
     
  9. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    Ну так ще можна м"ясо на решітці запікати, на грилі.
     
  10. manur

    manur Well-Known Member

    Пательня з дискової борони. Стверджую, що штука бомбезна. Зле, що тяжка досить - до пішого походу не дуже надається. Але в авто в багажник кинути - дуже чудова вестчь.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. manur

    manur Well-Known Member

    Во, забув відео вставити.
     
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Смажена картопля в ній просто супер!:nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Ги-ги, а ми хто?

    Навіть вогню не треба. Кочівники клали під сідло і через 100 км готовий стейк. А заре мож на сідло ровера класти.

    Сосиску теж замаринувати.
     
  14. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Короче, все мнєсо,що готується на відкритому вогні .для Мартіні - шашлик :))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. manur

    manur Well-Known Member

    Хе.

    його і з сирого мняса роблять, але я в мережі лиш на рецепти з тепловою обробкою попадаю....
     
  16. prius

    prius Well-Known Member

    Стейки з бика,зараз буду смажити
     
  17. Samojlovu4

    Samojlovu4 Well-Known Member

    Абсолютно згоден. Той шашлiк задовбав, кацапськi переселенцi вперто несуть з собою ту "культуру" шашлика i в iншi краiни.
    Гриль! Грилити просто. Найдешевший бляшаний гриль 5 евро коштуе, кидаеш вугiлля, роздмухав - i шматки мняса, чи курятину, чи стейки, чи сосиски, маринованi чи нi кидаеш.
     
  18. muravey

    muravey Well-Known Member

    Очередное самоограничение какое-то, объявлять блюдо национальной кухни (даже не русской) совком и продуктом влияния кацапских переселенцев)) Еще татарам про чебуреки, плов и самсу скажите что совок, или венграм про гуляш :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Та не в тому справа, а в тому яким ритуалом воно стало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Пф.
    Паньство якось пропустило, що я писала - гриля-барбекю нафіг не треба, його тут в кожному господарському магазині до вибору-до кольору, з деревним вугіллям.

    І чим готування м'яса на східний спосіб гірший, ніж західний викастрований? Я тут колись робила шашлик, то сусіди на пліт кидались від запаху.

    Таке презирливе ставлення нагадує невдалі потуги совка робити все, аби з себе совок змити. Не комплексуйте так, люди.
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)