КПК

Показати повну версію : Вступ до НАТО

Сторінки : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Danilo
22.11.2006, 16:22
Нова, стара гілка. Пропоную всім бажаючим поспілкуватись, а також проголосувати, бажано з коментарями.
Всі бажаючі мати інформацію про НАТО www.ukraine-nato.gov.ua (http://www.ukraine-nato.gov.ua/) а також http://www.nato.int/docu/other/ukr/ukraine.htm
Курс України на членство в НАТО цілком відповідає чинному національному законодавству. Відносини нашої держави з НАТО ґрунтуються на законодавчій базі України (http://www.ukraine-nato.gov.ua/nato/ua/publication/content/5984.htm), а також документах двостороннього співробітництва (http://www.ukraine-nato.gov.ua/nato/ua/publication/content/7258.htm).

Ума
22.11.2006, 16:26
Стариє пєсні о главном...

а де голосувати?

Невстранец
22.11.2006, 16:37
Пока 100% не будет, Danilo всё равно не успокоится. Так не расстраивайте же человека, уважаемые форумчане!

Вот сейчас - как раз 100% :)

Мих
22.11.2006, 16:56
Запитання до тих, хто проти НАТО.
Якщо б Росія вступила б в НАТО, чи поміняляся б у Вас думка що до вступу України в НАТО, чи ні?

Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:53
Як я зрозуміла, у статті не пишеться про офіційні запросини України в НАТО, а лише про підтвердження проєкту для потенційного вступу України в Північно-Атлантичний Альянс.

Danilo
22.11.2006, 17:56
Україну запросили в НАТО
http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2006/11/20/19738/

Як я зрозуміла, у статті не пишеться про офіційні запросини України в НАТО, а лише про підтвердження проєкту для потенційного вступу України в Північно-Атлантичний Альянс.
Так, але це вже щось.:p А головне їх відношення до Яна.:)

Степаныч
22.11.2006, 17:58
Якщо б Росія вступила б в НАТО, чи поміняляся б у Вас думка що до вступу України в НАТО, чи ні?
Тоді б НАТО не стало! :p

Viktoria Jichova
22.11.2006, 18:00
Так, але це вже щось.:p А головне їх відношення до Яна.:)

Ото ж бо..;)

levandivka
23.11.2006, 07:51
А мо' оголосити війну і здатися ?

Viktoria Jichova
23.11.2006, 12:32
А мо' оголосити війну і здатися ?

А кому здатися?;)

Danilo
23.11.2006, 12:42
LevandivkaА мо' оголосити війну і здатися ?
Якийсь не зовсім вдалий та зрозумілий гумор, вибачте. Поясніть.

Невстранец
23.11.2006, 13:24
Levandivka
Якийсь не зовсім вдалий та зрозумілий гумор, вибачте. Поясніть.

Что Вам объяснять нужно? Не видите как levandivka проголосовала? :D Видите! Значит, всё вдало и зрозумило. :o

Danilo
23.11.2006, 13:55
Что Вам объяснять нужно? Не видите как levandivka проголосовала? :D Видите! Значит, всё вдало и зрозумило. :o
А як це я можу побачити, коли голосування таємне, сам робив для об’єктивності?

Невстранец
23.11.2006, 13:59
А як це я можу побачити, коли голосування таємне, сам робив для об’єктивності?

Видно, чегось не то наробылы, Данило :D
Открытое оно.

"За" проголосовали пока что Boris_Kiev, Danilo, Мих, Оля, levandivka, MARTINI, New Shrek, Viktoria Jichova, zet.

Все - понятно. Да и Зет всегда однозначно высказывалась, а вот почему-то немножко грустно именно её ник выглядит в списке для меня...

Danilo
23.11.2006, 14:04
Видно, чегось не то наробылы, Данило :D
Открытое оно.

"За" проголосовали пока что Boris_Kiev, Danilo, Мих, Оля, levandivka, MARTINI, New Shrek, Viktoria Jichova, zet.

Все - понятно. Да и Зет всегда однозначно высказывалась, а вот почему-то немножко грустно именно её ник выглядит в списке для меня...
Йой, точно! Ну тепер вже запізно не відредагуєш. Нехай так буде.

Danilo
23.11.2006, 14:16
немножко грустно именно её ник выглядит в списке для меня...
Не надо печалиться, вся жизнь впереди...
Или вот ещё Ю.Визбор.
"Єта осень, и єто жнивьё,
Талый снег вчерашнего дня..."

Невстранец
23.11.2006, 14:20
Не, Зет не талый снег вчерашнего дня.
----------
Зато Ваш ник, Данило, очень весело выглядит в этом списке :) :) :)

Danilo
23.11.2006, 14:29
Зато Ваш ник, Данило, очень весело выглядит в этом списке :) :) :)
Список вибудовується за абеткою.

Невстранец
23.11.2006, 14:33
Значит, zet всегда будет в нём последней? Как бы "примкнувшей"... Так вот в чём дело! :)

Доброчин
23.11.2006, 14:49
Всім привіт, і знову питання куди піти...

zet
23.11.2006, 15:03
Всім привіт, і знову питання куди піти...
Предлагаю стоять на месте. Кто первый до нас добежит и убедит в собственной значимости, тудЫ и вступим...

Капітан
23.11.2006, 15:06
Предлагаю все же вступать в НАТО. Не буду лезть в бесконечные дебри обоснований... Просто интересно, что дальше будет. Хуже не будет - это уж точно :)

Доброчин
23.11.2006, 15:07
Предлагаю стоять на месте. Кто первый до нас добежит и убедит в собственной значимости, тудЫ и вступим...

Не переконає, а більше надасть всіляких там пільг...ато кожен хоче взяти:)

Невстранец
23.11.2006, 15:07

Ну, Вас-то кто попало не убедит :)
Но вступите куда-нить обязательно?

Невстранец
23.11.2006, 15:12
Не переконає, а більше надасть всіляких там пільг...ато кожен хоче взяти:)

Лучше не льготами измерять. А то будет как на распродажах, сначала задерут до небес цену, а потом "скидка
аж до 20%" :)

Капітан
23.11.2006, 15:21
Референдум по поводу вступления в НАТО - это дорого и возможны фальсификации.
Мое предложение: создать независимую комиссию, на заводе сверхточного оборудования изготовить еталонную монету с идеальным соотношением веса, и пусть эту монету президент Украины в присутствии комиссии во время прямой трансляции по всем каналам подбросит вверх...
Орел - идем на восток, решка - идем на запад! :)

LANA
23.11.2006, 15:24
Если Россия вступит в НАТО, то это будет уже новый блок, с новой политикой и возможно новым названием.
Сегодня это военный блок . Его задача не защита малоимущих и маломощьных. Мы ему нахиг не нужны. Им нужно как можно больше голосов в их защиту и возможность проникать как можно дальше, обеспечивая себе контроль территорий и устанавливая свои порядки.

Если мы будем вести с соседями цивилизованные отношения, проявлять к ним доброжелательность, то и они нам тем же ответят.

Так зачем нам тогда вступать туда, откуда потом без головной боли не выйдешь? Тем более, что мы себя хотим видеть независимыми.

Лакейское заигрывание перед сильными мира сего - это унизительно. За все годы своего существования замашки иуд нам никогда добра не приносили.

Danilo
23.11.2006, 15:28
Лакейское заигрывание перед сильными мира сего - это унизительно. За все годы своего существования замашки иуд нам никогда добра не приносили.
Золоті слова. Це Ви про Росію?:p

Пересвет
23.11.2006, 15:29
Не вижу необходимости куда то вступать! Украинские войска без помощи Брюселля могут обеспечить безопасность своих границ.

Сотрудничество естественно необходимо, но бежать впереди турок, как то мне кажется низко для такого государства как Украина. Мы должны себе знать цену.

Danilo
23.11.2006, 15:30
:)
Тим більше що хто на горі "смотрящий", саме головний фальсіффікатор.:)

Danilo
23.11.2006, 15:33
Не вижу необходимости куда то вступать! Украинские войска без помощи Брюселля могут обеспечить безопасность своих границ.

Сотрудничество естественно необходимо, но бежать впереди турок, как то мне кажется низко для такого государства как Украина. Мы должны себе знать цену.
Ми це хто? М...:) Звідки Ви: Москва, Российская Федерация

Невстранец
23.11.2006, 15:34
Сотрудничество естественно необходимо, но бежать впереди турок, как то мне кажется низко

Позади турок. Те давно уже вступили (но в Европу не берут). Так выше.

Невстранец
23.11.2006, 15:37
Пока суть да дело, Даниле уже и чашечку кофе принесли. Останусь-ка и я в этом зале, тут живенько, обслуживают быстрее... :) :) Официант, мне вот за этот столик! И не забудьте рогалик! :)

LANA
23.11.2006, 15:39
у меня что-то медленно грузится форум. Теряется при этом идентификация. Приходится по-новому вводить псевдоним.
Можно как-то через личные настройки улучшить обменные процессы ?

zet
23.11.2006, 15:41
Мое предложение: создать независимую комиссию, на заводе сверхточного оборудования изготовить еталонную монету с идеальным соотношением веса, и пусть эту монету президент Украины в присутствии комиссии во время прямой трансляции по всем каналам подбросит вверх...
Орел - идем на восток, решка - идем на запад! :)
Вот это круто!!! :) http://smiles2.server.33b.ru/0660f9d4aeac6274b94b8dc4bb8768a1.gif (http://smiles.33b.ru/smile.20945.html)

Невстранец
23.11.2006, 15:46
Ми це хто?

"Prague, CZ", в том числе.

Danilo
23.11.2006, 15:52
Вона українка а ці...!:mad:

LANA
23.11.2006, 15:53
Тим більше що хто на горі "смотрящий", саме головний фальсіффікатор
Да западные области ему хорошую фору дадут.
Я все не могу понять , как при таком массовом выезде за границу(идогда до 50%) в некоторых западных пунктах явка была 100%.
Это даже теоретически не может быть.

Danilo
23.11.2006, 15:55
LANA
Припинить флудить в цій гілці, будь ласка! Попереджаю.

Невстранец
23.11.2006, 15:56
Вона українка а ці...!:mad:

Кто "цi"? Какие "цi"? Перечислите поимённо.

Вы забыли уточнить кого спрашиваете.

Граждан Украины?
Этнических украинцев?
Свидомых элементов?

Попросите модераторов внести исправления во избежание недоразумений в дальнейшем.

Невстранец
23.11.2006, 15:58
LANA
Попереджаю.

Это угроза или Вы модератор?

Danilo
23.11.2006, 15:59

Граждан Украины?
Этнических украинцев?
Свидомых элементов?

Попросите модераторов внести исправления во избежание недоразумений в дальнейшем.
Як тільки з’явився пересветка, так все йде шкериверть!

Невстранец
23.11.2006, 16:01

Данило, я честно просил никого не голосовать "нет", Вы же видели...

Расстроили человека, изверги-неслухи! И не совестно?

Пересвет
23.11.2006, 16:03
Невстранец! Я не увидел, уж извините!
А Данило как всегда опять меня виновным делает :(
Данило Я за Мир во всем Мире!

Скажите Данило, а НАТО зачем оно вам7

zet
23.11.2006, 16:05
Да западные области ему хорошую фору дадут.
Я все не могу понять , как при таком массовом выезде за границу(идогда до 50%) в некоторых западных пунктах явка была 100%.
Это даже теоретически не может быть.
Это еще что... В некоторых Восточных районах текущие результаты и больше 100% были... :eek: :rolleyes:
Так что давайте все-таки оставим эти арифметические экскурсы в прошлом, так как этот процесс бесконечный и абсолютно безрезультативный. ;)

zet
23.11.2006, 16:07
Як тільки з’явився Пересвет, так все йде шкериверть!
Данило, ім'я, прізвище пишуться з великої літери.

Пересвет
23.11.2006, 16:08
Zet! И на Западе и на Востоке делали все необходимое, чтобы "Правильно" проголосовали, поэтому экскурсы в прошлое точно не будем обсуждать.

Я после долгого времени настроен исключительно на позитивное общение! Даже с Данилой, не смотря на его натовские настроения...:)

Капітан
23.11.2006, 16:10

Данило, Вы случайно не хотите забрать свои слова обратно?:mad:

Danilo
23.11.2006, 16:34
Данило, Вы случайно не хотите забрать свои слова обратно?:mad:
Мене обурює те що він вважає можливим проголосувати, та ще й проти вступу, а Вас ні?
Навмисно, щоб позлити.

Капітан
23.11.2006, 16:39
Зетта, возобновите пожалуйста Вашу подпись от Вольтера...Если можно :) Может быть, Данило кое-что поймет...

Невстранец
23.11.2006, 16:44
Мене обурює те що він вважає можливим проголосувати, та ще й проти

Данило, ну, Вы сами всё поняли.

Пересвет
23.11.2006, 16:54
Да почему чтобы позлить? Что вы все время видите в моих постах какой то подкол или провакацию?
Я против вступления Украины в НАТО. Это моя позиция! Зачем это стоит делать?
НАТО - это военно политический блок. ВОЕННО-политический. Я не против вступления при определенных условиях в ЕС, не против вступления Украины в ВТО, но НАТО считаю совершенно не нужно Украине. Что страна, огромнейшая, с большим человеческим ресурсом не в состоянии защитить себя? Я как украинец не могу понять, неужели польский, бельгийский, английский или же американский солдат лучше нашего?
А военная техника, которую в случае вступления в НАТО необходимо будет приводить в соответствии с другими стандартами. Что это означает? Да это означает, что конец будет отечественному ВПК, а вместо наших автоматов, самолетов, вертолетов будут ввозится зарубежные. Или вы по наивности думаете, что будут бегать КрАЗы и летать АНы? Как бы не так.
Я против присутствия зарубежных военных баз или военных на территории Украины.
Иностранные товары, услуги, инвестиции - ДА! (ЕС, ВТО)
Иностранные военные базы - категорически Нет! (НАТО)

Danilo
23.11.2006, 16:59
Иностранные военные базы - категорически Нет! (НАТО)
А рос. флот у Севастополі-так?
Все решта маячня та пропаганда проти вступу. Було це вже.

Пересвет
23.11.2006, 17:30
Данило! Как не покажется вам банальным, но Черноморский флот представляет собой гарант независимой Украины.
В 1997 году Россия и Украина подписали двусторонний договор, по которому у России нет никаких территориальных притензий к Украине. Украина же обязуется до 2017 года не возражать против всего лишь морской базы в Крыму.
Данило вы только задумайтесь над тем, что Украине и России удалось (а это очень важно) мирно и дружелюбно оформить распад Советского Союза, не опасаясь Югославского сценария.

Danilo
23.11.2006, 17:39
Пересвет
Вибачте всі мене, будь ласка.
Я не можу Вам відповідати. Раніше Ви були в ігнорі, потім бан. Я Вас не поважаю, та ніколи не зможу. Ви для мене не і с н у є т е.

Читатель_Обкома
23.11.2006, 18:32
Пересвет
Вибачте всі мене, будь ласка.
Я не можу Вам відповідати. Раніше Ви були в ігнорі, потім бан. Я Вас не поважаю, та ніколи не зможу. Ви для мене не і с н у є т е.
Умница Данило!!!!Как нет аргументов КОНКРЕТНЫХ так сразу же
"Ви для мене не і с н у є т е."
Так на хрена Вы (простите дамы плз...) веточку создали?
Для себя любимого???????
Так так и попросите :ветку закрыть, т.к у Данило не аргументов...одни гасла...а голосование оставить!!!
Все будет чики-пики!!!!
(хорошо что я не проголосовал...и не буду...хай Данила потешится...:D :D :D )

Danilo
23.11.2006, 18:38
В старій гілці було 1000 дописів серед яких моїх десь 60-70. Замало. Ну тоді тримайтеся, далі буде.:) Але вже не сьогодні.

Читатель_Обкома
23.11.2006, 18:44
В старій гілці було 1000 дописів серед яких моїх десь 60-70. Замало. Ну тоді тримайтеся, далі буде.:) Але вже не сьогодні.
Фи... лично я на ету ветку не ходок больше....маринуйтесь сами Данило...Вам без толку что то доказывать...Вы не на один аргумент противников до вступу в НАТО не ответили....сразу начинаете кататся по полу...и бится головой об стенку... "обижают...москали клятые.... провокаторы "

Мих
23.11.2006, 19:23
Данило! Как не покажется вам банальным, но Черноморский флот представляет собой гарант независимой Украины.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Такі речі пишіть хоча б на вітці "Гумор" чи "Анекдоти".
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Невстранец
23.11.2006, 19:32

Оказывается, ещё и Сиэтл, ЮСА.

Пересвет
23.11.2006, 19:32
Мих!
Вы то хоть понимаете, на какие уступки и что сделала Россия для независимости Украины. Да все что можно!!!
Украина вышла в мир без долгов, без притензий светлая и пушистая, с черноморским флотом и ядерным оружием. Вы у Эстонии спросите какого жить без подписанного российско-эстонского двустороннего соглашения.

zet
23.11.2006, 19:36
Пересвет, беда в том, что сколько правителей столько и мнений.. И сегодняшняя Россия, похоже, уже очень жалеет о потере Крыма. Иначе не было бы провокаций типа Тузлы...

Мих
23.11.2006, 19:37
Мих!
Вы то хоть понимаете, на какие уступки и что сделала Россия для независимости Украины. Да все что можно!!!
Украина вышла в мир без долгов, без притензий светлая и пушистая, с черноморским флотом и ядерным оружием. Вы у Эстонии спросите какого жить без подписанного российско-эстонского двустороннего соглашения.

То шось страшне просто, що Росія зробила для України.

Маяки, Тузла....

А естонці нормально живуть й не підозрюють, що у них угоди нема з Росією, і так нормально живуть, якщо порівняти з росіянами.

Капітан
23.11.2006, 19:40
Ну, Пересвет, Вы и загнули.... А кто Россию собственно об этом просил? Или Вы полагаете, что такое сподвижничество со стороны России исключительно из любви к Украине? :)

Пересвет
23.11.2006, 19:44
По поводу Тузлы.
По моему всему виной критический градус российско-украинских отношений.
Украина во всем видит угрозу своего суверенитета. Россия зная об этом, возможно, иногда провоцирует.
Что касается Тузлы, то вместо взаимной истерии было необходимо вместе, помогая друг другу восстановить косу, возможно даже вложить деньги в проект подводного туннеля или моста. Это принесло бы огромные доходы как одной, так и другой стороне.
Мне честно говоря было "дико" видеть министра обороны и президента, разглядывающие в бинокль российских рабочих. Честное слово из мухи сделали слона, будто было ужасная территориальная угроза для Украины, опасность для государства.

Нужно стараться жить в мире и согласии, а не во взаимных упреках.

Капитан! Ну естественно это была политика, желание России получить дружественых соседий на своем пространстве. Необходимо признать, что Россия сделала намного мудрее и грамотнее нежели Югославия. Мы не получили глобального кровопролития и гражданских войн!
Могла ли Россия предъявить Украине притензии на Крым? Естественно могла, как и на ВЕСЬ Черноморский флот и пр. И чтобы ей это дало? Лишнюю головную боль?

Невстранец
23.11.2006, 19:45
А кто Россию собственно об этом просил?

Смотря о чём. Кое о чём и просили. Например, о взятии на себя правопреемства по международным договорам СССР США (в частности) просили Россию. И Украина, само собой, в лице своих официальных лиц. И если потом, когда Россия взяла на себя долги (и активы) СССР, соглашение почему-то не ратифицировали В Раде - это не значит, что Украина не просила. Хотела как обычно, и рыбку, и не уколоться. До сих пор рассчитывает, что получит долю в активах не платя долгов. :) :) Хорошая такая, наивная - прелесть...

zet
23.11.2006, 19:47
Пересвет, уж на что Кучма привык никак не реагировать, но...
Не было тогда никаких накаленных отношений. Они накаляться как раз после Тузлы и стали...

Невстранец
23.11.2006, 19:50
Зет: отношения все 15 лет были не ахти. А то Вы забыли... И в НАТО не вчера засобирались, и газ тырили - ещё в больших масштабах, и т.д.

Пересвет
23.11.2006, 19:54
А кто их стал накалять? Zet?
Вспомните комментарии украинских и российских СМИ!
Да и реакцию руководства. Ну смешно же! Ну ладно Я понимаю главу пограничных войск Украины, но военные силы!!! Главнокомандующий!! Колючая проволка!!! Россия что собиралась нападать чтоли?

Скажите мне Zet, вместо смотрения в бинокль, почему Кучме не пришло в голову обратиться Путину. Ну раз вы уже начали копать и строить давайте обсудим перспективные проекты по возведению моста, который свяжет оба государства, путепровода, чтобы груз из Украины через 1 час оказывался бы на территории России. Не оружием грозить, а совместными экономическими договорами и проектами?

Мих
23.11.2006, 20:00
А може, тойво, яку його... таки забанить до Нового Року, нє?

zet
23.11.2006, 20:00
Зет: отношения все 15 лет были не ахти. А то Вы забыли... И в НАТО не вчера засобирались, и газ тырили - ещё в больших масштабах, и т.д.
О НАТО, может вы и правы..
А газ больше всего как раз наши президенты и тырили... Не уверена даже, что прибыль делили 50% на 50%. А потом, после прихода Ющенко, договориться толком не смогли...
«С Беларусью может произойти то же, что и с Украиной»
http://www.belgazeta.by/20061106.44/040180241/
"Какие бы деньги ни платил «Газпром» в бюджет до 1 января 2006г., после 1 января он не платит ничего"

zet
23.11.2006, 20:04
А кто их стал накалять? Zet?
Вспомните комментарии украинских и российских СМИ!
Да и реакцию руководства. Ну смешно же! Ну ладно Я понимаю главу пограничных войск Украины, но военные силы!!! Главнокомандующий!! Колючая проволка!!! Россия что собиралась нападать чтоли?

Скажите мне Zet, вместо смотрения в бинокль, почему Кучме не пришло в голову обратиться Путину. Ну раз вы уже начали копать и строить давайте обсудим перспективные проекты по возведению моста, который свяжет оба государства, путепровода, чтобы груз из Украины через 1 час оказывался бы на территории России. Не оружием грозить, а совместными экономическими договорами и проектами?
Совместные экономические договора и проекты обсуждаются ДО ТОГО, а не ПОСЛЕ ТОГО! Нет, это был обыкновенный НАГЛЁЖ!

Ума
23.11.2006, 20:13
Громадяни форумчани - гілка про НАТО, а не про стосунки України і Росії.

zet
23.11.2006, 20:16
Громадяни форумчани - гілка про НАТО, а не про стосунки України і Росії.
Так пояснюють же погіршення відносин з Росією теж вступом до НАТО. :(

Nikola
23.11.2006, 22:11
ІМХО - надто "звужено вибір відповіді" :cool:
Чому нема, наприклад, варіантів: "Утримався", "За - але в перспективі", "Потрібно досконаліше вивчити це питання" ітд.

Viktoria Jichova
23.11.2006, 22:15

Невстранецью, а до чого тут "Prague, CZ" ? Вже є давно Prague в НАТО, так що з цього досвіду - нiчого поганого, навпаки. А от "Moscow, RU" в НАТО не була, тож не знає, про що говорить.;)

Viktoria Jichova
23.11.2006, 22:23
[QUOTE=Пересвет;789]Да почему чтобы позлить? Что вы все время видите в моих постах какой то подкол или провакацию?
Я против вступления Украины в НАТО. Это моя позиция! Зачем это стоит делать?
НАТО - это военно политический блок. ВОЕННО-политический. Я не против вступления при определенных условиях в ЕС, не против вступления Украины в ВТО, но НАТО считаю совершенно не нужно Украине. Что страна, огромнейшая, с большим человеческим ресурсом не в состоянии защитить себя? Я как украинец не могу понять, неужели польский, бельгийский, английский или же американский солдат лучше нашего?
.................................................. .................

Звичайно, що не гірший, особливо після того, коли Україна відмовилася від ядерної зброї.;)
Ну, а про Севастополь це вже окрема розмова.;)

Viktoria Jichova
23.11.2006, 22:25

Граждан Украины?
Этнических украинцев?
Свидомых элементов?

Невстранецью, і що Вам так ті українці спокою не дають?;)

Danilo
24.11.2006, 11:05
Оказывается, ещё и Сиэтл, ЮСА.
О вже взрів Олю. Це ж наша Лида. :) Вона ж розповідала що має квартиру у Львові. Які можуть бути порівняння з наприклад Пересветом? Він квартири у Лвові не має.
Ліда, вибачте Оля, чи отримали Ви моє приватне повідомлення на тимчасовому форумі з вибаченням? Якщо ні я готовий вибачатись стільки, скільки буде потрібно. З повагою.

Пересвет
24.11.2006, 12:05
Не дает покоя моя персона Даниле.
Да Данило во Львове у меня нет даже собачей бутки, но вот в Полтавской области есть дом. Или у нас "настоящие украинцы" должны обязательно во Львове жить?

Вот интересно! Почему для Данило первостепенным вопросом является вступление именно в НАТО, а не ЕС или ВТО?

Мих
24.11.2006, 12:15
Да Данило во Львове у меня нет даже собачей бутки, но вот в Полтавской области есть дом. Или у нас "настоящие украинцы" должны обязательно во Львове жить?

Вот интересно! Почему для Данило первостепенным вопросом является вступление именно в НАТО, а не ЕС или ВТО?

Тому, що для Данила інтереси України - важлива річ, а Вам ли ж би гірше.
З ВТО ще жодна країна не вийшла, бо там добре, а для Вас погано, коли Україні добре.

Danilo
24.11.2006, 12:23

"Нєльзя обьять необятноє" (С) Козьма Прутков.
Мене не вистачить на все. Я добровільно агітую за вступ до альянсу. Вважаю це наразі найважливішим за СОТ, тим більше що Росія вступить до СОТ раніше, а потім вже можуть бути ускладнення для вступу України.
ЕС це теж далека перспектива, але все взаємопов’язане, та вступ до НАТО може прискорити всі інші позитивні зміни.

А у Москві Ви Пересвет на заробітках, чи що?

Пересвет
24.11.2006, 12:28
Мих! Вот вы так думаете, то что думают в Москве, автоматически плохо для Украины. Прям уже штампы уже.
Я только за вступление Украины в ВТО и ЕС (при условии если так и будут тянуть с ЕЭП). Но НАТО? Тут люди не могут спать из-за Черноморского флота в Крыму, а значит наличие иностранных баз другого государства в порядке вещей?
Украина самостоятельная, независимая страна, которая в состоянии обеспечить свои границы. Иностранные войска не нужны ей. И Киев как мне кажется еще в состоянии решать вопрос куда и когда посылать своих миротворцев. Для принятия таких решений не нужен Брюссель.

При вступлении в НАТО, по моему мнению, Украина лешится большой части своей независимости, о которой так радеет. По моему еэто не в интересах украинского народа.

Danilo
24.11.2006, 12:46
Или вы по наивности думаете, что будут бегать КрАЗы и летать АНы? Как бы не так.

Українські літаки "Антонов" заборонені у Конго з липня наступного року
Таке рішення конголезька влада ухвалила після низки катастроф цих повітряних суден. «Після розпаду Радянського Союзу важко придбати запасні частини до літаків «Антонова», - пояснив агенції "Ройтерс" чиновник у Міністерстві транспорту Республіки Конго.
Більшість приватних конголезьких авіакомпаній і досі використовують літаки українського виробництва, яким вже по 20-30 років. Лише цього місяця у Конго розбилися три літаки «Антонов». http://5tv.com.ua/newsline/193/0/14072/
Доричи до вибуху на форумі було посилання про договір Між НАТО та Україною про перевезення транспортною авіацією Украіни за вкв.

Невстранец
24.11.2006, 13:25
Невстранецью, а до чого тут "Prague, CZ" ? Вже є давно Prague в НАТО

Вот как раз до этого. Вы не можете быть объективным. И Пересвет тоже вряд ли.

Я - могу. Но не хочу :) (шутка)

Данило по простоте душевной уже всё сказал, прямо и без экивоков. Ему всё равно, где живёт тот, кто проголосует "За". Что ещё нужно? :rolleyes:

-----------------------
Зет, а это теперь модно - стереть из сообщения форумчанина фразу "и забывали иногда делиться с российскими партнёрами", а потом ОТВЕТИТЬ ему "ещё неизвестно, делили ли 50 на 50"?

Это прикол такой?

Danilo
24.11.2006, 13:49
Зет, а это теперь модно - стереть из сообщения форумчанина фразу "и забывали иногда делиться с российскими партнёрами", а потом ОТВЕТИТЬ ему "ещё неизвестно, делили ли 50 на 50"?

Это прикол такой?
У Вас пам’ять така добра, чи може Пересвет пише пости котрі Ви йому приватом пересилаєте?
Мене взагалі не дуже бентежить результат опитування, але я лише хочу привернути увагу людей, та дещо прояснити що до альянсу для себе та для всіх нас.

Danilo
24.11.2006, 13:54
Вступ до НАТО: 20 проти 6 на користь України
повний текст (http://www.pravda.com.ua/news/2006/5/29/42202.htm)

Кометарі до статті:
НАТО є гарантом територiальної цiлiсностi i гарантiєю проти окупацiї Москви - це зрозумiло всiм тверезомислячим українцям.
Виступають проти вступу України до НАТО агенти Кремля, якими є КПУ, ПР та iнша "православна" наволоч. Цiєю агентурою пронизаний весь державний апарат, збройнi сили, МВС i боюсь, що мабуть i СБУ. Вона робить свою чорну справу: сьогоднi росiйська мова, завтра федералiзацiя, а пiслязавтра розкол України з наступним входженням її частини в Росiю.

От якби ми вступили у НАТО до 2008 року,було б здорово. Росія зараз активно готується до війни,боюсь що агресивної.Адже враховуючи антиукраїнську політику Кремля,конфлікти навколо Тузли,Чорноморського флоту,Азовського моря,газу,нафти,м"яса,інтормаційної війни,(тобто готується грунт для агресії), а тепер ще й заявками про право володіння Кримом, і значним підсиленням у вїйськовому плані (закупівся танків,артилерії тощо) можна зробити висновок,що у найближчі п"ять років Росія може нанести удару.

Невстранец
24.11.2006, 14:00
У Вас пам’ять така добра, чи може Пересвет пише пости котрі Ви йому приватом пересилаєте?

Опять приступ, Данил? :( Господи, за что ж так над человеком-то...
На всякий случай (всё равно не поймёте) - я говорил о своём сообщении. Обычно я помню, что пишу :) :)

Мене взагалі не дуже бентежить результат опитування, але я лише хочу привернути увагу людей, та дещо прояснити що до альянсу для себе та для всіх нас.

Не дуже бентежить, ага.

Мене обурює те що він вважає можливим проголосувати, та ще й проти вступу, а Вас ні?
Навмисно, щоб позлити.

Вспомнился из детства "ителлектуальный" комментарий, такой добрый и уважительный... :) Про мир, про дверь, про мяч.

Пересвет
24.11.2006, 14:03
Данило! Ну вот вы и ответили на вопрос! НАТО есть гарантом целостности против оккупации Кремля.
То есть ради какой то виртуальной угрозы в лице России, вы агитируете за вступление Украины в НАТО и вам не важно, что в этом случае Украина полностью в политическом и военном смысле становится зависимой от Брюсселя.
Вы хотя бы думаете об украинском народе или нет?

Danilo
24.11.2006, 14:06
Коментар до статті
Украине давным давно, раз и навсегда следует понять и признать, что единственным врагом для нее является Россия. Точка. Обороняться от этого врага нужно всеми доступными средствами. Начать следовало бы с вышвыривания ржавых корыт окупационного руского флота из Крыма. Вступив в НАТО Украина гарантировала бы как свою территориальную целостость, так и внутреннюю безопасность, в частности от всяких недоумков, страдающих по большому брату.

Невстранец
24.11.2006, 14:14
"от всяких недоумков, страдающих по..." как и от всяких недоумков, страдающих якобы "от", подальше надо держаться. С недоумками общаться - замычишь скоро так же. Ауфвидерзейн...

Пересвет
24.11.2006, 14:14
Согласен с Данило!
"Давно пора, до каких пор будем терпеть такой произвол
В НАТО! Срочно!
Карету мне, карету..."

Данило ваша позиция ясна. Обсуждение окончено. Спасибо за внимание.

Nikola
24.11.2006, 14:28
Может, попросим администрацию закрыть ветку?

Corbie
24.11.2006, 14:31
Я за вступ до НАТО хоча б тому, що професійна (наймана) армія дасть можливість молоді нормально жити не боячись призовної комісії

Danilo
24.11.2006, 14:32
Командные игры

Еще одна характерная особенность однотипных бригадников - их склонность к командным играм. Они неизменно поддерживают друг друга в дискуссиях, задают друг другу наводящие вопросы, уточняют ответы друг друга, даже если позиционируются как незнакомые между собой люди. Если ими затевается травля кого-либо из их оппонентов, то эта травля обязательно станет командной, в ней примут участие от трех до двадцати разных персонажей-ников, неизменно присутствующих на полит-форумах в любое время суток. Излюбленная методика бригады - обвинение оппонента в сумасшествии. Оно неизменно становится коллективным, где каждый из персонажей-ников путинолюбивой бригады обязательно бросит одну из кратких реплик: "Демшиза, паранойя, шизофрения, клиника, мания преследования, явно больной, дурдом у компьютера, патологическая русофобия, нервное расстройство, тяжелый диагноз, амнистия в психушке, пейте успокоительное..." и т.д и т.п.

Pedro
24.11.2006, 15:36
Ще одна сумна стаття, ще одна людська трагедія. Кремлівський обербандит "мочіт в сартірах".
http://www.pravda.com.ua/news/2006/11/24/51313.htm

Питання до противників НАТО. Якщо не членство в цій організації, то яким ще методом можна захиститися від цієї країни де правлять кровожерні ублюдки,

Невстранец
24.11.2006, 16:35
Ще одна сумна стаття, ще одна людська трагедія. Кремлівський обербандит "мочіт в сартірах".

Питання до противників НАТО. Якщо не членство в цій організації, то яким ще методом можна захиститися від цієї країни де правлять кровожерні ублюдки,

Мозгонабекренье углубляется. Великобритания в НАТО. Более того, под США прямо. "Любимая жена". И что? А ничего. Просто от ублюдков, желающих понаписать всякую заказную лабуду, защиты нет, кроме игнора.

Viktoria Jichova
24.11.2006, 16:40
http://www.pravda.com.ua/news/2006/11/24/51313.htm

Так, стаття і справді сумна..
Вічная пам'ять пану Літвінєнко..

zet
24.11.2006, 16:41
Невстранец, честное слово нечаянно вытерла. Хотела процитировать, но нажала кнопку править. Постаралась вернуть всё назад, но не заметила, что захватила строчку лишнюю. Так что это не прикол такой. а непрофессионализм мой. Простите великодушно. :(

Невстранец
24.11.2006, 16:43
Так, стаття і справді сумна..
Вічная пам'ять пану Літвінєнко..

Не надо провозглашать, просто помните.

Danilo
24.11.2006, 17:53
Утилізувати непридатні боєприпаси Україні допоможуть країни НАТО
Про це повідомив міністр оборони України Анатолій Гриценко під час відвідин одного з найбільших арсеналів українського флоту поблизу Севастополя. Боєприпаси тут зберігаються ще з часів Великої Вітчизняної війни. За словами міністра, Україна самотужки могла вирішувати проблему боєприпасів десятки років. Тепер доведеться залучати до співпраці партнерів.
Анатолій Гриценко, міністр оборони України:
- Ми можемо зробити це швидше, тому що це питання безпеки не лише України. В ширшому сенсі мова йде й про ракетне паливо. Є траст-фонд за участю країн НАТО, з якого будуть виділятися мільйони євро для спільного проведення цих робіт.

Чернобылец
25.11.2006, 05:50
Гоолсовать пока не буду. ОДно интересно. Проголосовало много, но столько не участвовали в обсуждении.

А можно поименно показать, кто и как голосовал ?

Corbie
25.11.2006, 22:09
Гоолсовать пока не буду. ОДно интересно. Проголосовало много, но столько не участвовали в обсуждении.

А можно поименно показать, кто и как голосовал ?
http://forum.lvivport.com/poll.php?do=showresults&pollid=1

не анонімно тут(

Чернобылец
25.11.2006, 23:03
http://forum.lvivport.com/poll.php?do=showresults&pollid=1

не анонімно тут(
Спасибо.

Ivan
25.11.2006, 23:11
Як на мене, тут єдине цікаве - це результати опитування. Подивіться - всі дописи вже рідко виходять за пару речень. Переговорене все... :D :D :D

Patrick
26.11.2006, 10:19
Власне , переговорено все. ...я голосую за НАТО.

княжна Дарья
26.11.2006, 16:13
Интересно, а где можно увидеть, что каждый голосовал за себя или один человек нажимал и нажимал на окошко ДА? Если уж голосовать, то по чесному, а так только голову людям морочат.Я живу в Москве и я русская, но у меня и в Украине есть родственники и корни мои с Украины и бабушка моя украинка так вот я голосую ПРОТИВ НАТО

Полковник
26.11.2006, 16:17
.Я живу в Москве и я русская......,

Не пугайте - видали тут таких!!!:)

В голосовании все честно - кликните пару раз на результаты - появятся имена голосовавших.

Тут, всяко, конечно, бывает! НО, что касается голосований - все честно.
Пользуясь случаем. Спасибо Мартине и Уме!

княжна Дарья
26.11.2006, 16:29
Когда я в школе изучала историю я всегда думала, ну какие они были идиоты эти древние князья! Ну зачем позволяли себя разъеденить, зачем злорадствовали когда монголы уничтожали их соседей? Зачем не объединились? Но тогда я думала, что они были древние поэтому не такие умные. Оказывается история учит, что она ничему не учит, а мы оказывается еще хуже их.Но тогда не было примера, как это все потом случится и что о них будут думать их потомки. А сейчас? Почему мы наступаем на одни и те же грабли?Почему мы позволяем своим правителям разжигать рознь между нами? Если Украина вступит в НАТО и НАТО будет бить русских-вам что от этого будет лучше? Ведь потом наступит и ваша очередь. Ну ведь было это уже, было!А что о нас подумают наши потомки, когда будут учить историю?

княжна Дарья
26.11.2006, 16:31
Ну господин полковник- таких здесь еще не видали, предположим! А пугать я вас вообще не собиралась, так что не пугайтесь, чувствуйте себя комфортно!

Viktoria Jichova
26.11.2006, 16:47
Княжна Дарья, а звідки Ви взяли, що НАТО буде "бити руских"? Щось не здається, що Альянс хоче нападати на Росію. Чи у Вас є якісь інформації, що НАТО робить погрози в сторону Росії?;)

княжна Дарья
26.11.2006, 16:55
А что когда оно /именно оно/ напало на Югославию, а между прочим там тоже славяне/, что они заранее объявляли, что предупреждали?Не думаю, что вы такие наивные, что думаете-НАТО чисто политическая организация! Правда Украине оказывается, деньги предлагают за это. Так это уже простой бизнес. Только., что народу Украины от этих денег достанется?

Viktoria Jichova
26.11.2006, 16:58
Так-так, все в цьому ж дусі маршу слов'янського інтернаціоналізму.;) А ви хоч цікавилися справжніми причинами, чому потрібно було втрутитися у Югославію Мілошевича?

Степаныч
26.11.2006, 17:53
:) Вот интересно, какую долю выберут для нас граждане из Москвы и Праги? Интересно ж куда иттить!:)

княжна Дарья
26.11.2006, 18:24
Свою долю вы избирете сами. Но если люди из Москвы и Праги душой болеют за Украину-разве это плохо? У кожного своя доля, та свій шлях широкий!

Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:31
:) Вот интересно, какую долю выберут для нас граждане из Москвы и Праги? Интересно ж куда иттить!:)

Нічого-нічого. Я вже інформувалася в українському посольстві щодо подвійного громадянства. Мені пан посол відповів, що це питання не виключено із дискусій стосовно відновлення українського громадянства. Будуть такий варіант розглядати. А от коли - не відомо. До речі, в Чехії можна мати двійне громадянство, особливо тим громадянам, хто народився в Чехії. Може, і в Україні таке введуть. Хоча, сумніваюся - в зв'язку iз не надто вдалими відносинами із Росією такий варіант поки що неприпустимий.:(

Степаныч
26.11.2006, 18:32
Свою долю вы избирете сами. Но если люди из Москвы и Праги душой болеют за Украину-разве это плохо? У кожного своя доля, та свій шлях широкий!
Там такие :) смайлики были;)
Неправильно сформулировал пост. Нужно: "Интересно, куда мы должны идти с точки зрения иностранцев, которые болеют за судьбу Украины, и при этом представляют полярные взгляды". Без смайликов.

Степаныч
26.11.2006, 18:33
Нічого-нічого.... (
Чому ж нічого? Мені дійсно цікаво!

Viktoria Jichova
26.11.2006, 18:38
Чому ж нічого? Мені дійсно цікаво!

Ви мою думку знаєте. Я - за НАТО. Бо вважаю це поки що за єдинy можливу альтернативу самозахисту України. Бо хто-зна, яка буде ситуація на Близькому Сході за декілька років. Так, є ще і Турція, але там - не все зараз гаразд у політиці із ЄУ.

Полковник
26.11.2006, 18:40
Ви мою думку знаєте. Я - за НАТО.

А княжна-то против!!!!
Что бедному парубку робити?????:confused: :)

Степаныч
26.11.2006, 18:43
А княжна-то против!!!!
:D Да парубку бы как-нить так извернуться, чтобы иметь возможность с обеими прекрасными, умными дамами жить в дружбе и не терять надежды...;)

Вергунка
26.11.2006, 19:04
А княжна-то против!!!!

Ждать. Прийде НАТО, всього буде багато.:) Выбор никогда не бывает идеальным, но как поется в песенке "Твоя голова в ответе за то, куда сядет твой зад"

Nikola
26.11.2006, 19:12
Ждать. Прийде НАТО, всього буде багато. :) ...
Не-а!
Вечером - золото Полуботка "на бочку".
А с утреца пущай приходить НАТО. ;)

Вергунка
26.11.2006, 19:24
Не-а!
Вечером - золото Полуботка "на бочку".
А с утреца пущай приходить НАТО. ;)

А чем НАТОвский Полуботинок плох? "ПодошвА - спиртовая, верх - хромовый, сносу нет!" :)

OldMan
26.11.2006, 20:19
:D Да парубку бы как-нить так извернуться, чтобы иметь возможность с обеими прекрасными, умными дамами жить в дружбе и не терять надежды...;)
Если сильно долго не терять надежду, то только дружба и остаётся. :)

LANA
27.11.2006, 16:17
Есть некоторые страны в Азии, которые живут хуже чем мы. Да и соседей они боятся.
ДАВАЙТЕ ВОЗЬМЕМ ИХ ПОД СВОЮ ЗАЩИТУ !!!!!

Мы отправим туда свои войска . Построим им на полигонах туалеты. Будем спать и думать, а как же наши подопечные .
Ведь наша мечта – это чтобы им было хорошо. Плевать нам на своих нищих.
ТОЛЬКО ОНИ И ИХ БЛАГОПОЛУЧИЕ. Мы такие благородные, мы такие бессребники. У нас нет в отношении их ни каких корыстных мыслей.

Кто за ?

Danilo
27.11.2006, 16:22
Навчання Росія -- НАТО у Москві
У період з 16 до 25 жовтня Спеціальна робоча група з питань протиракетного захисту на театрі під егідою Ради Росії -- НАТО (РРН) проведе треті спільні навчання у галузі протиракетної оборони на театрі (TMD AHWG). Навчання проводитимуться в Російському центрі моделювання при Науково-дослідницькому інституті Міністерства оборони Російської Федерації.

Це важливий захід практичного співробітництва між НАТО та Російською Федерацією, як передбачено Римською декларацією від 2002 року. повний текст (http://www.nato.int/docu/other/ukr/2006/pr06-121u.htm)

Пересвет
27.11.2006, 16:46
Данило, а к чему вы это написали? Про совместные учения Россия-НАТО?

LANA
27.11.2006, 16:52
Це важливий захід практичного співробітництва між НАТО та Російською
приятных им танцев.
Но пригласить на танец - это одно.
А бежать в загс - это другое.

Пересвет
27.11.2006, 17:47
LANA! Просто если рассказать в чем заключаются такие совместные учения, то станет ясно отличие украино-натовских и российско-натовских отношений.

Степаныч
27.11.2006, 19:14
Если сильно долго не терять надежду, то только дружба и остаётся. :)
:) "Терять надежду" и "терять форму" разные вещи, однако.;)

Nikola
27.11.2006, 20:44
Мнение народного депутата от Партии регионов Тараса Чорновола
(причина провала в Украине кампании в пользу НАТО):

http://www.rbc.ua/rus/newsline/2006/11/27/147389.shtml

Чернобылец
27.11.2006, 21:12
Мнение народного депутата от Партии регионов Тараса Чорновола
(причина провала в Украине кампании в пользу НАТО):

http://www.rbc.ua/rus/newsline/2006/11/27/147389.shtml

А вот еще.

Более 52% граждан Украины выступают за выбор для Украины нейтрального внеблокового статуса.

http://www.korrespondent.net/main/171590

Пересвет
27.11.2006, 22:39
Наиболее правильное с моей точки зрения решение. По крайней мере наиболее независимое будет государство.

Невстранец
28.11.2006, 12:46
Ви мою думку знаєте. Я - за НАТО. Бо вважаю це поки що за єдинy можливу альтернативу самозахисту України. Бо хто-зна, яка буде ситуація на Близькому Сході за декілька років.

А Украина с Ближним Востоком в каких местах граничит, напомните?! :rolleyes: А Гондурас Вас не беспокоит? :D :D

Danilo
28.11.2006, 13:10
Наиболее правильное с моей точки зрения решение. По крайней мере наиболее независимое будет государство.
Нагадую всім відвідувачам, що "точка" з якої "вещают" "господа" Пересвет и Невстранец знаходиться у "гораде Маскве".:) Звідти вони постійно дуже переймаються про те що б наша держава була незалежною.:D

Pedro
28.11.2006, 13:40
Нагадую всім відвідувачам, що "точка" з якої "вещают" "господа" Пересвет и Невстранец знаходиться у "гораде Маскве".:) Звідти вони постійно дуже переймаються про те що б наша держава була незалежною.:D

Себто незалежною від НАТО і Європи. Що означає - залежною...
ат Ма-а-аскви:mad: .

Пересвет
28.11.2006, 13:46
Данило! Да Я то как раз и забочусь о независимости Украины. А ты ради независимости от Маасквы, готов страну продать хоть черту. Вот это и опасно! Всеми руками и ногами загоняешь Украину в НАТО. Это же как нужно не любить Мааскву, что даже не желеть неньку?

Невстранец
28.11.2006, 13:49

Ну, откуда такие комплексы... Ноль веры в силы самого крупного государства, полностью располагающегося в Европе... Патриоты...

Сальваторе Моисеевич, а Ахвстралия от кого-нить зависит? Кроме Китая, конечно (экономически).

Читатель_Обкома
28.11.2006, 13:50
Вот ето точно!!!!!После вступу от "Ма-а-аскви" точно Украина не будет зависить!!!
А от Брюсселя лучше?И чем же ярмо Брюсселя краще за ярмом от "Ма-а-аскви" ????
А?Может газ по дешевле с Ирака подвезут?Или обмундирование солдатам
бесплатно дадут?Может наше ЖКХ в порядок приведут?
Чем краще то поясните!Только не надо про "дерьмократические свободы"!
Окей????

Невстранец
28.11.2006, 13:53
Только не надо про "дерьмократические свободы"!

Сальваторе Моисеевич и не будет. Он сам их не любит, свободы эти. Свободы и силовиков не любит, которые его в своё время не хотели выпускать к свободам.

Danilo
28.11.2006, 13:54
Данило! Да Я то как раз и забочусь о независимости Украины. А ты ради независимости от Маасквы, готов страну продать хоть черту. Вот это и опасно! Всеми руками и ногами загоняешь Украину в НАТО. Это же как нужно не любить Мааскву, что даже не желеть неньку?
На Ви, будь ласка. Більш толерантніше. Куди ж поділися Ваші інтелігентні манери? Куди дивиться Зета?

Капітан
28.11.2006, 13:56
Пересвет, Данило даже с учетом его весовой категории и мастерства владения руками и ногами, не сможет загнать Украину в НАТО:) Во первых, для этого необходима не столько сила, сколько грамотность, но увы... инстытутав горада Масквы человек не заканчивал, а Киевские преподаватели видимо не справились...
Во вторых, вопрос о вступлении в НАТО необходимо решать или с помощью монеты, как я уже раньше говорил, либо путем всенародного референдума :)
Данило, я проголосую "За" НАТО, не беспокойтесь... Бандеры с Вами :D

Danilo
28.11.2006, 13:58
Пересвет, Данило даже с учетом его весовой категории и мастерства владения руками и ногами, не сможет загнать Украину в НАТО:) Во первых, для этого необходима не столько сила, сколько грамотность, но увы... инстытутав горада Масквы человек не заканчивал, а Киевские преподаватели видимо не справились...
Во вторых, вопрос о вступлении в НАТО необходимо решать или с помощью монеты, как я уже раньше говорил, либо путем всенародного референдума :)
Данило, я проголосую "За" НАТО, не беспокойтесь... Бандеры с Вами :D
Міліція з народом!:)

Капітан
28.11.2006, 14:03
Міліція з народом!:)
Дурацкий лозунг...

Пересвет
28.11.2006, 14:22
Ой! Миль пардон! Не заметил весла!

Капитан, вы то зачем это делаете. Или дабы не травмировать некоторых форумчан?

Pedro
28.11.2006, 14:35
Вот ето точно!!!!!После вступу от "Ма-а-аскви" точно Украина не будет зависить!!!
А от Брюсселя лучше?И чем же ярмо Брюсселя краще за ярмом от "Ма-а-аскви" ????

Чим краще? Мааасква нам подарувала Голодомор з 10 млн жертв. Брюсельдасть гарантію що вона вже цього не зробить. Навіки-вічні!

Пересвет
28.11.2006, 14:38
А Польша в свое время совместно с Западной Европой устраивала геноцид украинцев в составе Речи Посполитой. Или вы забили как закрывали Православные храмы, как польские паны резали украинское "быдло", как они о нас говорили. Как не давали иметь свою государственность на веки вечные.

Невстранец
28.11.2006, 14:53
Чим краще? Мааасква нам подарувала Голодомор з 10 млн жертв.

С Таким подходом ещё и закон под бок - и можно быть уверенным, что скоро азбуку для подготовишек поменяют. Начинаться будет на Г. И заканчиваться.

Сальваторе Моисеевич. Расскажите нам про Полоний-210 и своего друга Березовского, а? (Не оффтоп, Педро выше уже обосновал - ничто лучше не относится к теме! Администрация деятельно согласилась)

OldMan
28.11.2006, 14:56
Чим краще? Мааасква нам подарувала Голодомор з 10 млн жертв. Брюсельдасть гарантію що вона вже цього не зробить. Навіки-вічні!
Аминь.
:D

Читатель_Обкома
29.11.2006, 11:39
Проголосовать за НАТО что ли....;)
Не-а...пока не буду!!!!!
Пусть сперва автор ветки ответить на вопрос:

И чем же ярмо Брюсселя краще за ярмом от "Ма-а-аскви" ????

Про Голодомор не катит...так можно и США про Хиросиму и Нагасаки напомнить!!!!

Danilo
29.11.2006, 11:45
Буш предположил, что этот процесс, скорее всего, будет завершен в 2008 году, когда состоится следующий саммит НАТО.
Что же касается Грузии, которая, по словам главы Белого дома также стремиться к членству в Альянсе, ей будет гарантирована всяческая поддержка.
Говоря об Украине, президент Джордж Буш подчеркнул: «Если Киев преодолеет коррупцию, установит систему верховенства права и если народ Украины продемонстрирует на референдуме свою поддержку такой политики, мы готовы принять Украину».

Вергунка
29.11.2006, 12:14
Не-а...пока не буду!!!!!

Про Голодомор не катит...так можно и США про Хиросиму и Нагасаки напомнить!!!!

По сообщению источника из ЦОС, ФСБ РФ готовит к рассекречиванию документальный архив, связанный с коллективизацией и последовавшим за этим голодом и массовой гибелью людей в начале тридцатых годов прошлого столетия. В архивных документах есть много интересных фактов, связанных с нынешней истерией украинских властей по поводу голодомора на Украине. Весьма известным персоналиям украинского истеблишмента, будет интересно узнать, некоторые подробности из послужных списков своих отцов и дедов принимавших непосредственное участие в "геноциде" украинцев. Так же, в архивах есть многочисленные списки, лиц из местного населения, добровольно вызвавшихся принимать участие в акциях по изъятию сокрытых запасов продовольствия.

Маяк.

Как говорится "Не буди лихо, пока оно тихо"

Степаныч
29.11.2006, 12:35
...Так же, в архивах есть многочисленные списки, лиц из местного населения, добровольно вызвавшихся принимать участие в акциях по изъятию сокрытых запасов продовольствия.

Так только из-за этого стОило принимать закон о Голодоморе!

Danilo
29.11.2006, 12:46
Вергунка
Вибачте, а Ви вдома теж плутаєте ванну кімнату з туалетною.:)
До чого тут це. Дивіться уважніше будь ласка на тему гілки.

Вергунка
29.11.2006, 12:53
Была затронута тема голодомора в этой ветке. Это всего лишь дополнение. Извините, ежели чего не так.:)

Danilo
29.11.2006, 13:02
Зета №164-168 будь ласка перенесіть до гілки Голодомор.
Порядок це головне! Дякую.

Пересвет
29.11.2006, 13:06
Данило! Дисциплинированный вы наш любитель порядка. Вы рады выссказываниям Буша о том, что Украина не потеряла шансы вступить в НАТО?

Чернобылец
29.11.2006, 14:45
Не-а...пока не буду!!!!!

Преимущества.
1. Нет там москалей
2. Они там лучше живут и нам чего то достанется.

Я кстати еще немного и тоже проголосую за.

Чуть не забыл. В Брюсселе есть статуя "Писающего мальчика". Спас город, между прочим. Пошел пописать и врагов обнаружил. Не все еще видели. :):)

:):)

Boris_Kiev
29.11.2006, 15:51
Даниле,
трохи визначу "тональність".
Якби "мирні атомщики" свого часу (1986) не обгадилися, то можливо Україна зберегла би свій "ядерний статус".

І тоді і до НАТО, і до ВТО нас би самі просили вступити.

Danilo
29.11.2006, 15:54
Міфи про НАТО
Розпад Організації Варшавського Договору та проголошення Україною своєї незалежності поставили важливе завдання - гарантувати національну безпеку нашої держави.
Займаючи важливе місце на Європейському континенті, цілком природно, що ще в Декларації про державний суверенітет 1990 року Україна заявила про наміри взяти участь в європейських структурах у контексті сприяння і зміцнення миру та безпеки.
Незнання проблеми часто породжує хибне уявлення про природу НАТО, створює міфи про цю організацію. Міфи можливо розвіяти лише надавши суспільству об’єктивну інформацію про засади існування та функціонування Організації, про її внесок у зміцнення безпеки на європейському континенті та у світі.
Результати соціологічних досліджень виявили такі характерні для України міфи про НАТО: НАТО – агресивний імперіалістичний блок; НАТО може втягти Україну у військові дії; вступ до НАТО потребуватиме значних додаткових коштів тощо.
Частково це пов’язано з тим, що протягом тривалого періоду під час протистояння соціалістичного табору країнам західної демократії радянська система приховувала правдиву інформацію щодо ідеології НАТО, а також нав’язувала думку про ворожість Північноатлантичного Альянсу.

Отже, що ж таке НАТО?
На сьогодні НАТО вважається найкраще організованою та дієвою міжнародною організацією у сфері оборони, безпеки та політики. Ідеологія Організації Північноатлантичного договору викладена у Договорі, укладеному у Вашингтоні 4 квітня 1949 року десятьма європейськими та двома північноамериканськими незалежними країнами, які взяли на себе зобов’язання щодо забезпечення взаємної оборони.
НАТО – це міжурядова організація, політико-безпековий союз, об’єднаний спільною системою цінностей, до яких належать демократія, свобода, верховенство права, вирішення спорів мирним шляхом і ринкова економіка.

Хто є членами НАТО?
На сьогодні, після 5 хвиль розширення, членами НАТО є 26 країн: Бельгія, Велика Британія, Греція, Данія, Ісландія, Іспанія, Італія, Канада, Люксембург, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Сполучені Штати Америки, Туреччина, Угорщина, Франція, Чехія, Литва, Латвія, Естонія, Румунія, Болгарія, Словаччина і Словенія.

Які цілі НАТО?
Нині, у XXI, столітті перед Альянсом постає цілий комплекс стратегічних цілей та завдань, які докорінно відрізняються від колишніх, зокрема подолання наслідків поділу Європи за часів «холодної війни», зміцнення демократії в країнах Центральної та Східної Європи.
Мова йде про боротьбу зі зброєю масового знищення, тероризм та країни із нелегітимними режимами, в яких може виникнути спокуса застосувати таку зброю або передати її терористам.
Щоб зберегти свій авторитет і довіру громадськості країн всього світу, не тільки Заходу, Альянс повинен протистояти цим загрозам і відповідати на нові виклики.

Які цінності захищає Альянс?
На сьогодні НАТО продовжує залишатися практично єдиною дієвою та високоорганізованою інституцією колективної безпеки, діяльність якої грунтується на високих стандартах у сфері захисту прав людини, демократизації суспільства, рівня розвитку економіки й соціальних надбань та військових стандартів.

Правова основа існування та діяльність НАТО
Північноатлантичний договір – головний документ Організації, який відповідає вимогам Статуту Організації Об’єднаних Націй та є легітимним міжнародним договором.
Країни-члени взяли на себе зобов’язання підтримувати та розвивати свою обороноздатність, індивідуально та спільно забезпечувати основу для колективного воєнного планування.
Договір про створення НАТО забезпечує рамки для консультацій між країнами членами, коли одна з них відчуває, що її безпека знаходиться під загрозою.
Договір проголошує, що кожна європейська держава, котра здатна втілювати у життя принципи цього Договору та сприяти безпеці у Північноатлантичному регіоні може бути запрошена до членства в Альянсі.

ДО РЕАЛЬНОСТІ ЧЕРЕЗ МІФИ
Розвіяти туман міфів про Північноатлантичний Альянс – це дати можливість людям побачити справжнє обличчя НАТО та потенційне місце України в цій Організації.

Міф 1. НАТО - агресивний блок
Завданням НАТО є колективна безпека та оборона, а не напад чи агресія, про що записано в основоположному документі Організації – Вашингтонському договорі 1949 року. НАТО у своїх принципах і діяльності дотримується норм ООН і діє за її мандатом.
Ідея об’єднатися на постійній основі заради встановлення миру є логічним протиставленням викликам Другої світової війни і необхідності спільних дій союзників у боротьбі з фашизмом. Вона була закладена Президентом США Ф.Д.Рузвельтом і Прем’єр-міністром Великої Британії У.Черчіллем у серпні 1941 року під час підписання “Атлантичної хартії”. Документ, який встановив засади створення НАТО, був покладений в основу Декларації Об’єднаних Націй 1942 року, а пізніше – ООН.

Міф 2. Членство в НАТО зовсім необов'язкове для країни. Можна залишитися нейтральними
Світовий досвід показує, що нейтралітет сьогодні економічно, політично і безпеково невигідний. Нові непередбачувані загрози та виклики безпеці ставлять перед кожною цивілізованою країною проблему вибору: військовий нейтралітет чи участь у системі колективної безпеки.
При цьому, забезпечення нейтралітету вимагає залучення значних фінансових ресурсів. В нейтральних європейських країнах все чіткіше простежується тенденція до перегляду свого статусу, зростає думка про відмову від нейтралітету. Так нейтральні Австрія, Швеція, Швейцарія та Фінляндія, не будучи членами Альянсу, беруть активну участь, як і Україна, у програмі НАТО “Партнерство заради миру”. Фінляндія розпочала підготовку до остаточного узгодження стандартів своїх Збройних Сил та інфраструктури зі стандартами НАТО, що фактично може означати початок процесу вступу. Швеція має свій військовий контингент у складі триваючої миротворчої операції НАТО з реконструкції Афганістану. Окрім того, всі ці країни, окрім Швейцарії, є членами ЄС, який здійснює єдину зовнішню і безпекову політику, в рамках якої планується створення Сил ЄС швидкого реагування.

Міф 3. Вступ до НАТО вимагатиме від України значних додаткових витрат бюджетних коштів
Членство в НАТО не спричинить значного перебільшення запланованих витрат бюджетних коштів на військові цілі. В НАТО існує рекомендація, що національні витрати на оборону країни-члена Альянсу повинні складати близько 2% ВВП. Ще в 2000 році Верховна Рада прийняла рішення збільшити витрати на оборону до 3% ВВП, втім, реальні видатки у 2005 році становили 1,452% ВВП.
Військовий компонент НАТО вимагає суттєвих капіталовкладень у рамках національного бюджету. Однак основні гроші витрачаються не на нарощування кількості озброєнь, а на їх якісне поліпшення та на створення нормальних умов служби і життя для військовослужбовців та їх сімей.
В європейських країнах військові витрачають гроші на товари з магазинів і на послуги сервісних фірм, сприяючи створенню нових робочих місць і поліпшенню соціально-економічного становища місцевих жителів.

Міф 4. Вступ України до НАТО зіпсує відносини з Росією
На сьогодні Київ, так як і Москва мають партнерські стосунки з НАТО. При цьому слід наголосити, що Росія раніше за Україну започаткувала такі відносини, і їх стосунки постійно поглиблюються. У сфері практичної взаємодії з НАТО Росія в цілому випереджає Україну, яка заявила про своє прагнення набути членства в Альянсі. Тому природно, що НАТО не може стати ворожим до Росії зі вступом України до Альянсу. Росії вигідно мати в Україні як країні-члені НАТО стабільного, передбачуваного, економічно розвиненого сусіда, а не потенційне джерело напруженості.
Росія має спільні кордони з діючими членами НАТО – Польщею, Балтійськими державами, Норвегією. При цьому, взаємини з цими країнами не тільки не стали гіршими, вони навіть зміцнилися. Враховуючи потенційні загрози міжнародного тероризму, етнічних, релігійних та економічних криз, членство України в Альянсі значно підвищить гарантії національної безпеки України, а відтак – безпеки нашого стратегічно важливого сусіда – Росії.
Підприємства оборонно-промислового комплексу Росії активно співпрацюють виробниками озброєнь в країнах НАТО, проводиться спільна модернізація військової техніки Збройних Сил Росії та країн-членів НАТО, виконуються авіаційні перевезення для НАТО.

Міф 5. Для України членства в ЄС досить і тому НАТО не потрібно
НАТО, на відміну від Європейського Союзу, вже сьогодні пропонує надійну, вивірену роками структуру безпеки, здатну встановлювати, підтримувати мир та боротися з викликами і загрозами безпеці.
Шлях до НАТО для України може бути набагато коротший, ніж до ЄС. Опинившись в «клубі» НАТО за одним столом переговорів з переважною більшістю країн ЄС, ми зможемо на рівних спілкуватися, краще вивчимо одне одного, призвичаїмося до вимог і стандартів Євросоюзу, зможемо досягти такого рівня політичного, соціально-економічного та безпекового розвитку, коли Європейський Союз виявить не тільки готовність до інтеграції України, а й сам запропонує членство.

Міф 6. У сучасному світі немає об’єктивної необхідності існування НАТО
Спочатку НАТО створювалося для протистояння соціалістичній системі, а не загрозі, що несе міжнародний тероризм цивілізації, включаючи і великі, і маленькі країни. Тепер вже абсолютно ясно, що проти спільної загрози потрібні спільні дії. Характер загрози змінився, необхідні для боротьби з нею засоби – теж, однак принцип залишився тим же самим – колективна оборона країн, об'єднаних спільними цінностями. Можна сказати, що змінилося сучасне розуміння безпеки. Разом з тим, необхідність забезпечувати її залишилася, навіть стала більш гострою, ніж наприкінці 40-х років минулого століття. Північноатлантичний альянс впродовж свого існування виявляв здатність адаптуватися і гнучкість по відношенню до видозмін архітектури глобальної безпеки.

Міф 7. Членство в НАТО відверне від України іноземних інвесторів
Відомо, що будь-який інвестор, перед тим, як вкласти свої гроші в якусь країну, обов’язково перевірить стабільність її політичної та економічної системи. Оскільки ймовірність міждержавних війн в Європі майже дорівнює нулю, інвестор скоріше за все хоче знати – які гарантії, що його компанію завтра не обкладуть величезними податками? Де впевненість, що її взагалі не націоналізують? Що не заборонять іноземні капіталовкладення і не змусять його закрити справу? Членство в НАТО є найкращою відповіддю на ці питання.
Процедура вступу до Альянсу – це всеохоплююча експертиза політичної й економічної системи країни. Якщо держава проходить її та стає членом НАТО, це означає, що вона є стабільним та передбачуваним політичним та економічним партнером. Крім того, досвід останніх хвиль розширення Альянсу, коли членства набули країни Центральної і Східної Європи, свідчить, що у період виконання цими державами національних програм з Плану дій щодо членства і проведення переговорів зі вступу обсяги прямих закордонних інвестицій, в першу чергу західних держав, збільшилися на мільярди доларів.

Міф 8. Зі вступом до НАТО Україна втратить суверенітет
Такий сценарій є неможливим і нелогічним для членів НАТО. Усі без виключення рішення з будь-якого питання, що стосується діяльності Альянсу чи його членів в рамках Альянсу, вирішуються на основі консенсусу, тобто спільної згоди. Це означає, що за існування заперечень з боку хоча б однієї країни, рішення не може бути прийняте. За цим принципом працює Рада Безпеки ООН, куди на постійній основі з правом вето входять не усі члени організації, а лише п’ять. У цьому сенсі НАТО є більш демократичною організацією.

Міф 9. Члени Альянсу загалом, та європейці зокрема, танцюють під американську дудку
США на сьогодні є однією з найсильніших у військовому й економічному сенсі країн світу. Саме на Сполучені Штати лягає найбільше навантаження військового та фінансового внеску до Альянсу. Американська присутність у Європі завжди відігравала роль страхового полісу для країн континенту. Думка США не завжди збігається з точкою зору європейців, але і самі європейці далеко не завжди виступають з єдиною позицією.
Європейці стурбовані тим, що США рішучі у військовому протистоянні терористичним загрозам, що вони, виходячи з власних національних інтересів і доктрини поведінки, не збираються миритися з існуванням загроз і викликів для своєї держави та її громадян по всьому світу, а також витрачають замало коштів на підтримку та розвиток найбідніших країн світу.
Американці, зі свого боку, розчаровані неспроможністю Європи діяти і виступати злагоджено, розвивати свій оборонний потенціал, її повільно діючими та часто неефективним та забюрократизованими інституціями.
Якщо уряди держав Європи та США будуть і надалі спілкуватися, не чуючи один одного, то НАТО не зможе бути ефективною організацією, але якщо вони докладуть спільних зусиль, то тоді НАТО матиме майбутнє, як механізм досягнення спільної цілі.

Міф 10. Вступ України до НАТО призведе до перетворення її на військовий табір, заповнений базами НАТО
Конституція Української держави забороняє розміщення іноземних військових баз на території України і, відповідно, прийняття такого рішення без урахування ставлення до нього народу України може розцінюватися лише як спроба узурпації влади.
Водночас, слід зазначити, що розміщення військових гарнізонів створює нові можливості для працевлаштування населення в місцях дислокації. Це відомо ще навіть з часів Радянського Союзу.
Зокрема, для України згода на тимчасове перебування російської бази в Криму до 2017 року надала можливість розрахуватися за борги за постачання енергоносіїв, на деякий час забезпечити державу дешевими енергоносіями, вирішити проблему належності радянської військової спадщини і перегорнути сторінку складних відносин з сусідом.

Міф 11. Україна як член НАТО посилатиме своїх солдатів строкової служби для участі у військових операціях Альянсу
До участі у міжнародних миротворчих операціях вже сьогодні залучаються та залучатимуться у майбутньому виключно професійні військові на добровільній основі. Майже всі країни-члени НАТО мають професійні армії, в яких немає строкової служби. Крім того, рішення щодо направлення українських військових контингентів до складу міжнародних миротворчих операцій приймаються Верховною Радою України.

Міф 12. Україна буде зобов’язана брати участь в усіх військових операціях НАТО
Кожна країна-член НАТО самостійно вирішує, чи брати їй участь у певній військовій операції НАТО. Важливо також, що всі рішення в НАТО приймаються консенсусом. Тобто жодне рішення в НАТО не може бути ухвалене за незгоди хоча б однієї країни-члена Альянсу.
www.ukraine-nato.gov.ua (http://www.ukraine-nato.gov.ua/)

Полковник
29.11.2006, 21:33
Говоря об Украине, президент Джордж Буш подчеркнул: «Если Киев преодолеет коррупцию, установит систему верховенства права и если народ Украины продемонстрирует на референдуме свою поддержку такой политики, мы готовы принять Украину».

Ну, всё, отлегло!
Никогда, стало быть, не вступит!
Чего дальше спорить?:)

Viktoria Jichova
29.11.2006, 21:37
Полковнику, а Ви звідки знаєте, що українці проголосують у референдумі "проти НАТО"?;)
Інше питання вже з корупцією - там і справді не видно цілого айсберга, та чи i взагалі "рушить лід"?

Полковник
29.11.2006, 21:45
Полковнику, а Ви звідки знаєте, що українці проголосують у референдумі "проти НАТО"?;)
Інше питання вже з корупцією - там і справді не видно цілого айсберга, та чи i взагалі "рушить лід"?

Виноват - дал лишний повод тему запутать.:)
Должно быть так:

Цитата:
Говоря об Украине, президент Джордж Буш подчеркнул: «Если Киев преодолеет коррупцию.... мы готовы принять Украину».

Полковник:

Ну, всё, отлегло!
Никогда, стало быть, не вступит!
Чего дальше спорить?

Вот, теперь правильно!

П.С. Если бы такие же требования были предъявлены России, то она бы тоже никогда и никуда не вступила!:D :D :D

княжна Дарья
29.11.2006, 22:59
А Данилка уже и Киев на американский манер пишет! Браво Данилка-ты уже в НАТО. Быстро шагаешь, смотри ноги не поломай-береги себя, ты еще пригодишься

Boris_Kiev
29.11.2006, 23:08
to Данило:

Поручик Ржевский: - Гэспада-а ! А не насґать ли нам в ґояль ?
- Азия-съ ! Не поймутъ-съ !

Samojlovu4
29.11.2006, 23:13
А Данилка уже и Киев на американский манер пишет! Браво Данилка-ты уже в НАТО. Быстро шагаешь, смотри ноги не поломай-береги себя, ты еще пригодишься

Це ви про "Kyiv"? Не розумію, чому вас то так запекло, написано правильно, латинкою по-українськи. Чи ви думаєте, він мав би "Кієфф" написати?!:D :D :D :p :p :p

Пересвет
30.11.2006, 00:23
Данило уже в НАТО готов. И ник свой латинскими буквами пишет и Киев, доводы вот привел, говоря тем самым граждане Украины, айда со мной. В Европу...

Чернобылец
30.11.2006, 00:40
Данило уже в НАТО готов. И ник свой латинскими буквами пишет и Киев, доводы вот привел, говоря тем самым граждане Украины, айда со мной. В Европу...

Пусть идет. :) Пересвет, не уговаривайте. :)

Пересвет
30.11.2006, 00:43
Да жалко же человека, чай не чужой...

Samojlovu4
30.11.2006, 00:46
Пересвет, тут я підтримую вашу боротьбу - в Європу Україні НЕ ТРЕБА!!! Нема нам тут чого робити, і найголовніше - нас тут ніхто не чекає.

:D УКРАІНІ ТРЕБА В НАТО! І чим швидше, тим краще...:p :p :p

Дядя Ваня
30.11.2006, 00:52
а в НАТО нас сильно ждут?

Пересвет
30.11.2006, 00:53
Да Украина сама должна быть центром притяжения для стран постсоветского пространства и стран бывшего Варшавского договора. Огромная страна, член ООН с 1945 года. А вместо этого соревнуется с Турцией и Грузией, кто быстрее приползет в эту НАТО.
Тьфу, противно аж, никакого уважения к своей стране. Лишь бы побыстрее сбагрить ее в другие руки.
Данило, а вы когда сами то будете страной заниматься? Или эту почетную работу Брюселлю отдадите.

Samojlovu4
30.11.2006, 00:55
Теж не сильно, але принаймі сильніше як в ЄС. Думаю, якби на Україні не загніздилися Лебідь, Рак і Щука, то ми могли би бути вже давно там.

Samojlovu4
30.11.2006, 00:59
Тьфу, противно аж, никакого уважения к своей стране. Лишь бы побыстрее сбагрить ее в другие руки.
Данило, а вы когда сами то будете страной заниматься? Или эту почетную работу Брюселлю отдадите.

А чому ви вважаєте, що Данило цю почесну роботу Маскві віддати мусить?!:confused: :cool:

Дядя Ваня
30.11.2006, 01:00
Теж не сильно, але принаймі сильніше як в ЄС.

Кто же нас так сильно ждет в НАТО? Польша? Да, но она нас с такой же силой ждет и в ЕС. США? Тот же случай. Германия и Франция нас одинаково не ждут ни в НАТО, ни в ЕС.

Samojlovu4
30.11.2006, 01:06
Та я ж і кажу, що сильно ніхто не чекає. Але якби нам трохи настирливіше попроситися, то гляди і взяли б...

Пересвет
30.11.2006, 01:10
Попросить, ага.

Дядя, христа ради, пустите согреться, а то так жрать хочется, что и переночевать негде.
Вам самому то не противно от этого?

Samojlovu4
30.11.2006, 01:16
Пересвет, астраумнєнькій ви наш! Не придирайтеся до окремих слів і не прирівнюйте все до вуличного епізоду. Всі прекрасно розуміють, про що йдеться.

Viktoria Jichova
30.11.2006, 01:16
Ну, Пересвете, головне, що Вам противно.:D Як же говорять росіяни "на вкус і цвет товарища нет"?;) :D

Дядя Ваня
30.11.2006, 01:21
А я бы не стал унижаться перед НАТО и ЕС. Не хотят нас принимать, и не надо. Попросили разок, ясно сказали "НЕТ", зачем дальше раздражать своей настырностью?

OldMan
30.11.2006, 01:34
А я бы не стал унижаться перед НАТО и ЕС. Не хотят нас принимать, и не надо. Попросили разок, ясно сказали "НЕТ", зачем дальше раздражать своей настырностью?
Знаете кто такой зануда?
Это мужчина, которому проще дать, чем объяснить почему нельзя.
:)

Дядя Ваня
30.11.2006, 01:38
Я думаю, что геополитика это не тот случай где такое проходит.

Степаныч
30.11.2006, 05:57
Да Украина сама должна быть центром притяжения для стран постсоветского пространства и стран бывшего Варшавского договора. Огромная страна, член ООН с 1945 года. А вместо этого соревнуется с Турцией и Грузией, кто быстрее приползет в эту НАТО.
...

И я о том же!:cool:

Вергунка
30.11.2006, 11:03
Тема про вступ до нато, напомнила старый советский анекдот:

Московская площадь "Трех вокзалов", стоит толстый грузин в кепке-аэродроме, сосредоточенно считает сотенные купюры в толстой пачке.
к нему подбегает встрепанный мужичонка-провинциал с чемоданом.
- не подскажите, как пройти в третьяковскую галерею?
- грузин продолжает молча пересчитывать купюры
- мужичонка (громче): скажите пожалуйста, как пройти в третьяковскую галерею?!
- грузин ноль внимания
- мужичонка (чуть не плача): ну подскажите пожалуйста, как пройти в третьяковскую галерею?!!!
грузин (досчитав, поднимает голову): дэлом займись дарагой, ДЭЛОМ!!! А?

Читатель_Обкома
30.11.2006, 11:04
А мне вот все интересно.... тут вот некоторые стараются меня и других убедить...что НАТО..ну уж очень хорошая организация....
типа вступление в НАТО...в супер-пупер разов...покращит життя пересичного украинца..... оно может и так...спорить не буду....
"Але"...а какие же обязательства возмет на себя Украина при вступу в НАТО?:cool:

WIZARD
30.11.2006, 11:10
А я не понимаю самой темы.
Посмотрите кто проголосовал на форуме из постоянно проживающих на территории Украины и результаты приравняются к результатам опросов НА УКРАИНЕ.

Степаныч
30.11.2006, 11:16
Честно говоря, мне глубоко противно желание руководства моей страны куда-то вступить, клянчание по поводу признания Голодомора... Убежден: мы должны, имеем возможности и можем стать страной, которую ПРИГЛАШАЮТ, а не ОНА ПРОСИТСЯ, ЧТОБЫ ЕЁ ПРИНЯЛИ!

Читатель_Обкома
30.11.2006, 11:22
А я не понимаю самой темы.
Посмотрите кто проголосовал на форуме из постоянно проживающих на территории Украины и результаты приравняются к результатам опросов НА УКРАИНЕ.
А чо тут понимать то?
Два года назад...перед народом помахали красивой конфеткой в оберточке... типа через пол-года в ВТО...через два года в ЕС...и будем как
сыр в масле...все в шоколоде....
Что в итоге?
ШИШ С МАСЛОМ!!!!!!"Бандиты" опять при власти!!!!
Вот и сейчас машут перед нами конфеткой в красивой оберточке!!!!
Ну любит наш народ..наступать на те же грабли...что тут поделаешь...
:confused: :confused: :confused:

WIZARD
30.11.2006, 11:29
Степаныч.
Снимаю шляпу вместе со скальпом!

Pedro
30.11.2006, 11:31
А мне вот все интересно.... тут вот некоторые стараются меня и других убедить...что НАТО..ну уж очень хорошая организация....
типа вступление в НАТО...в супер-пупер разов...покращит життя пересичного украинца..... оно может и так...спорить не буду....
"Але"...а какие же обязательства возмет на себя Украина при вступу в НАТО?:cool:

Читачу, НАТО є оборонна організація і воно апріорі не може матеріально покращити життя. Воно може трохи охолодити апетити деяких ненаситних сусідів , які згідно слів їх лідерів, продовжують "освоювати нові території".

Степаныч
30.11.2006, 11:32
Степаныч.
Снимаю шляпу вместе со скальпом!
:D Ну скальп, это уж слишком!:D

WIZARD
30.11.2006, 11:33
Читатель.
"Ну любит наш народ..наступать на те же грабли...что тут поделаешь..."

Ну не все хотят получить по лбу граблями, на которые не собирались наступать !

Вергунка
30.11.2006, 11:42
Нам стоит распустить НАТО ("La Vanguardia", Испания)

Американская перспектива с лозунгом 'Милитаристский Запад против всех' поссорит нас с остальным миром и совершенно не соответствует интересам Европы
Рафаэль Поч (Rafael Poch), 29 ноября 2006
[отослать ссылку] [версия для печати]

Во вторник начался первый саммит НАТО на территории бывшего Советского Союза. Двадцать шесть глав государств и правительств встречаются в Риге. НАТО была создана для предотвращения конфликтов в разделенной Европе времен 'холодной войны' и, как говорил Де Голль, чтобы закрепить 'военное и политическое подчинение Западной Европы Соединенным Штатам'. Холодная война закончилась. Соединенные Штаты сохраняют НАТО, стремясь оставить неизменным свое влияние на внешнюю политику и оборону Европы и оказывать давление на ЕС с тем, чтобы Европейский Союза в насколько можно большей степени взял на вооружение имперскую американскую схему мира и способствовал бы поддержанию этой нежизнеспособной системы. Все это лишь приводит к отравлению отношений с Россией и сегодня, учитывая глобальный охват американского проекта, создает нам проблемы и с Китаем. Ни в том, ни в другом Европа не заинтересована.

Россия

После окончания 'холодной войны' в НАТО вступило 11 новых членов, многие из которых соблазнились на приманку, что вступление в Альянс станет для них первым шагом по вступлению в ЕС. Происходила военная и геополитическая оккупация того пространства, которое Россия оставляла по причине своей слабости - начиная с Балкан и заканчивая Прибалтикой, включая Закавказье и Среднюю Азию, - а одновременно с этим раздавались уверения в дружбе и сотрудничестве. Даже Украина определяется сегодня как американская 'зона безопасности'. Сегодня эта страна расколота надвое по вопросу вступления в НАТО, что может нести в себе громадный дестабилизирующий потенциал, поскольку ситуация способна перерасти в открытое противостояние двух сосуществующих идентичностей Украины (одной - восточнославянской и другой - центральноевропейской).
Нынешнее кольцо военной осады сжимает Россию крепче, чем во времена Советского Союза. На территории половины из четырнадцати бывших советских республик присутствует воинский контингент Соединенных Штатов либо НАТО, а испанские боевые самолеты патрулируют российско-литовскую границу. Рамки стратегических соглашений в области нераспространения ядерных технологий и разоружения (договоры СНВ и ПРО) были нарушены. Новые члены НАТО не ратифицировали ДОВСЕ, Договор об обычных вооруженных силах в Европе (заключенный в ноябре 1990 года в Париже), который сыграл ключевую роль в разоружении Европы в девяностые годы. И по причине этой нератификации сегодня в странах Балтии можно разместить какое угодно оружие, что увеличивает возможность развертывания Россией тактического ядерного вооружения в качестве компенсации традиционного отсутствия равновесия. В свое время то же самое сделала НАТО для компенсации ставшего притчей во языцех превосходства стран-членов Варшавского договора.

Подобная динамика времен 'холодной войны' когерентна геополитике Вашингтона, для которого Россия по-прежнему остается основным 'стратегическим соперником', но совершенно контрпродуктивна для Европы и чрезвычайно осложняет отношения ЕС с Россией, нашим жизненно важным союзником.
Нам, европейцам, стоит распустить НАТО. Европейскому Союзу необходима военная структура полностью независимая от Соединенных Штатов и направленная на решение задач, совершенно отличных от тех, которые Пентагон определяет в качестве основных проблем безопасности нашего времени. Европа - не молодая империя, переживающая упадок, а великая протодержава, составленная из древних наций, которые подобно Китаю уже имели имперский опыт, осведомлены о нем и выбирают 'мягкую власть', основанную на дипломатии, убеждении и согласии. У граждан Испании, Португалии, Англии, Франции, Голландии и Германии в прошлом уже была своя империя. Большинство из них не хотят возврата той прошлой сущности в форме новой европейской коалиции, а надеются на утверждение нового образа действия в соответствии с проблемами XXI-го века.

Мы, европейцы, не можем продолжать участие в настолько безответственной, воинствующей и дестабилизирующей геополитике и глобальном поведении, которое демонстрируют Соединенные Штаты. Это означало бы, что мы не усвоили самого главного урока развязанных на нашей территории двух мировых войн. Критика со стороны тех, кто в подобных заявлениях видит проявление одного лишь 'антиамериканизма', мне напоминает ситуацию, когда в семидесятых-восьмидесятых годах нас упрекали в 'антисоветизме' за поддержку диссидентов из Восточной Европы. Без капли 'антисоветизма' не было бы тогда справедливости в отношении гражданского общества Востока (Европы). Сегодня речь идет не об 'антиамериканизме', а о защите места суверенного, цельного и достойного Европейского Союза в международной системе. Очевидно, что Пентагон не заинтересован в такой Европе, и НАТО представляет собой инструмент по ограничению ее роли. Европейским 'неоконсам', угрожающим нам анафемой 'антиамериканизма', стоит напомнить китайскую поговорку 'Когда мудрец показывает на луну, глупец смотрит на палец'.

WIZARD
30.11.2006, 11:43
Читачу, НАТО є оборонна організація і воно апріорі не може матеріально покращити життя. Воно може трохи охолодити апетити деяких ненаситних сусідів , які згідно слів їх лідерів, продовжують "освоювати нові території".

Вы кого-то боитесь?
А когда НАТО раздуется до всепланетарных размеров, от кого обороняться будем:
От марсиан или зелёных чёртиков?
НАТО на данный момент, как оборонная структутура изжила себя.
Все "полицейские" функции пытаются взять на себя США, но чужими рукамит, потому, что воевать не на своей территории они просто не могут.
ИМХО.

WIZARD
30.11.2006, 11:47
И вообще, почему Украина ДОЛЖНА вступить в
СЕВЕРО-АТЛАНТИЧЕСКИЙ АЛЬЯНС?
Покажите мне на карте Украины АТЛАНТИКУ !
Особенно северную.

Viktoria Jichova
30.11.2006, 12:18
Бачу, тут така істерія через НАТО. І викрикують найбільше ті, хто його боїться.:D :D

Danilo
30.11.2006, 12:37
Ну чого Ви заволали, чого репетуєте. Любі мої! ось лише один приклад:
Всі пом`ятають випадок з АПЛ "Курськ", напевно. Саме норвезькі моряки зі своєю технічною допомогою були у рятувальній операції на морі.
Тобто це підтвердження тези:Росія має спільні кордони з діючими членами НАТО – Польщею, Балтійськими державами, Норвегією. При цьому, взаємини з цими країнами не тільки не стали гіршими, вони навіть зміцнилися. Ще пригадую нещодавній випадок з російськими моряками на Далекому сході врятованими за допомогою моряків Великої Британії.
Чому ж нам українцям цей шлях закритий?...

Читатель_Обкома
30.11.2006, 12:43
Читачу, НАТО є оборонна організація і воно апріорі не може матеріально покращити життя.

Фи...нафиг тогда НАТО?Если мы пока нищие и терять нам нечего?

Воно може трохи охолодити апетити деяких ненаситних сусідів , які згідно слів їх лідерів, продовжують "освоювати нові території".
Ето Вы про о.Змеиный..про румын?:cool:
Белорусы вроде не при делах..РФ...тоже подписало угоду о территориальной целосности Украины в Будапеште....

Viktoria Jichova
30.11.2006, 12:45
Всі пом`ятають випадок з АПЛ "Курськ", напевно. Саме норвезькі моряки зі своєю технічною допомогою були у рятувальній операції на морі.
Тобто це підтвердження тези:Росія має спільні кордони з діючими членами НАТО – Польщею, Балтійськими державами, Норвегією. При цьому, взаємини з цими країнами не тільки не стали гіршими, вони навіть зміцнилися. Ще пригадую нещодавній випадок з російськими моряками на Далекому сході врятованими за допомогою моряків Великої Британії.

Данило, шлях не закритий, просто дехто намагається тримату браму закритою з-середини.;)

Читатель_Обкома
30.11.2006, 12:47
Ну кто Вам такое сказал?Кто?:confused: :confused:
Кто против то совместной работы с НАТО?

Пересвет
30.11.2006, 14:04
Данило! Не совсем понял пример с "Курском" и с произошедшей аварией на Дальнем Востоке.
Украина хочет тоже спасать и учавствовать в спасении людей? Да кто же в этом ей запрещает? НАТО для этого не нужно.

Милая Виктория, НАТО из нас как раз никто и не боится, мы просто не видем оснований в эту НАТУ вступать, понимаете?

Вергунка
30.11.2006, 14:07

Данило, так границу Украины с Польшей никто не отменял.
И причем здесь спасательные операции и нато? Подъем АПЛ Курск, осуществляла частная компания, а не войска НАТО.
РS Подводная лодка украинских ВМФ 15 лет стоит на приколе - аккумуляторы "не той системы". Вроде как собирались ее продать.
Кого спасать?:)

WIZARD
30.11.2006, 14:09
Danilo.
Если нечего сказать - попробуйте в "!Приват"

Danilo
30.11.2006, 14:21
Всім ледащім пропоную перечитати мій пост #162 (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=5645&postcount=162), бо я бачу що після нього жодного аргументу проти вступу не було, лише флуд та намагання образити мене та заткнути. Та мені звісно це до лампочки.:)

Всім кому потрібна інформація що до НАТО натиснить на посилання www.ukraine-nato.gov.ua

WIZARD
30.11.2006, 14:28
Бачу, тут така істерія через НАТО. І викрикують найбільше ті, хто його боїться.:D :D

Вы, видимо, неправильно поняли тех, кто держал в руках АКМ.
Истерии - нет!
Есть НЕПРИНЯТИЕ НАТО в той стране, где Вы не живёте, ..... увы.

Samojlovu4
30.11.2006, 14:30
Милая Виктория, НАТО из нас как раз никто и не боится, мы просто не видем оснований в эту НАТУ вступать, понимаете?

Пересвет, то ви там, у федерації нє відітє аснаваній, а ми тут бачимо. І то цілком закономірно, коли це Рассєя бажала чогось доброго для своїх сусідів?! :confused: :confused: :confused: НАТО потрібно Україні в першу чергу для того, щоб хоч трохи остудити свого північного сусіда, пьяницю і дебошира, який живе в будинку, гадить на весь під`їзд і на подвір`ї і заважає всім решта спокійно жити.

Невстранец
30.11.2006, 14:36
Читатель: Некоторые просто очень хотят спасать российских моряков, тока подплыть не на чём :)

Степаныч
30.11.2006, 14:37
...
НАТО потрібно Україні в першу чергу для того, щоб хоч трохи остудити свого північного сусіда, пьяницю і дебошира, який живе в будинку, гадить на весь під`їзд і на подвір`ї і заважає всім решта спокійно жити.
Ну от тільки фігню писати не потрібно:cool: Що поганого Росія зробила для України, плззз?:confused:

Nikola
30.11.2006, 14:42
Где-то я "это" уже читал... А ну его просто.
Знакомый стиль!
Вот только емкое словечко "смердить" почему-то отсутствует.
А так все на месте - и "подьезд" и "гадит" и "заважае жити"... ;)

Чернобылец
30.11.2006, 14:43
Выдать каждому по 10 золотых, котомке с продуктами и паре деревянных башмаков. Те, которые уже там и проголосовали - ожидайте ходоков. :)

Данило,

Вы уж если постите не свои мысли, то пожалуйста выбирайте и другие тоже. А потом, это все беллитристика. Нужны экономические обоснования. А тут все основано на угрозе от России, которую никто не доказал. Она в головах у вас только.

Вот скажите, допустим - завтра вы вступили в НАТО. Как ваша жизнь изменится ? Зарплату повысят ? Если нет, то чего вам надо ? Громких слов только не надо.

ЕЭС, по крайней мере - это система основополагающих законов, в том числе и экономических, правил поведения, движение трудовых и финансовых ресурсов, стандарты.

Экономика, Данила - основа самостоятельности и мощи государства. А подчинение внутренней политики внешней (по Донцову) начало ее обнищания.

Samojlovu4
30.11.2006, 14:44
Ну от тільки фігню писати не потрібно:cool: Що поганого Росія зробила для України, плззз?:confused:

Ну ви даєте, Степанович, на таке навіть відповідати не варто! :D :D :D Ви в якому часі живете?! :confused: :eek: Чи вдаєте, що не чуєте більшої частини людства, яка цілком справедливо ставить німецьких фашистів і російський імперіалізм в один рядок? Хоча, як на мене, фашистам до кацапів ще рости і рости...

Степаныч
30.11.2006, 14:48
[QUOTE=Samojlovu4;6248]Ну ви даєте, Степанович, на таке навіть відповідати не варто! :D :D :D Ви в якому часі живете?! :confused: :eek: Чи вдаєте, що не чуєте більшої частини людства, яка цілком справедливо ставить німецьких фашистів і російський імперіалізм в один рядок? Хоча, як на мене, фашистам до кацапів ще рости і рости...
Дааааа! Ми таки у різних реальностях живемо. Або ж я Вас не зрозумів.

WIZARD
30.11.2006, 14:49
Salomojiovu4.
Если я правильно набрар Ваш Ник, то позвольте Вам в ответ на ваш пост:
"НАТО потрібно Україні в першу чергу"
Ответит вопросами:
1 - А на хрена?
2 - И что они будут делать у нас, на территориии УКРАИНЫ?
3 - Какое вооружение у НИХ будет?
4 - "НАТО потрібно Україні в першу чергу"
А что "потрібно Україні в другу чергу ?

Читатель_Обкома
30.11.2006, 14:53
Всім ледащім пропоную перечитати мій пост #162 (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=5645&postcount=162),
Начнем-с??????:confused: :confused:

Міф 2.
"...Так нейтральні Австрія, Швеція, Швейцарія та Фінляндія, не будучи членами Альянсу, беруть активну участь, як і Україна, у програмі НАТО “Партнерство заради миру”. Фінляндія розпочала підготовку до остаточного узгодження стандартів своїх Збройних Сил та інфраструктури зі стандартами НАТО, що фактично може означати початок процесу вступу..."

Я что то-с не вижу...такого рвения у Астрии,как у Данило вступ до НАТО????
може означати - а може и не означати!!!!
Стандарт он и есть стандарт!Всем выгодно иметь одинаковый стандарт?А при чем здесь НАТО?????

Міф 3. В НАТО існує рекомендація, що національні витрати на оборону країни-члена Альянсу повинні складати близько 2% ВВП. Ще в 2000 році Верховна Рада прийняла рішення збільшити витрати на оборону до 3% ВВП, втім, реальні видатки у 2005 році становили 1,452% ВВП.

Ох и свистуны!!!!!!
Да этих денег,которые выделяются...солдатикам то и пожрать то толком не хватит!!!!
А для того что бы энтих самых 2% хватило на армию...надо ВВП увеличить минимум в три раза!!!!!
А за счет чего?За счет вступу в НАТО?????
Не смешите мои тапочки....
Сорри Данило...потом продолжим...у меня есть еще и работа которая кормит меня и мою семью!!!!

Samojlovu4
30.11.2006, 15:11
Salomojiovu4.
Если я правильно набрар Ваш Ник, то позвольте Вам в ответ на ваш пост:
"НАТО потрібно Україні в першу чергу"
Ответит вопросами:
1 - А на хрена?
2 - И что они будут делать у нас, на территориии УКРАИНЫ?
3 - Какое вооружение у НИХ будет?
4 - "НАТО потрібно Україні в першу чергу"
А что "потрібно Україні в другу чергу ?

1 - То я вже пояснював:
Цитата:
Допис від Пересвет

Пересвет, то ви там, у федерації нє відітє аснаваній, а ми тут бачимо. І то цілком закономірно, коли це Рассєя бажала чогось доброго для своїх сусідів?! НАТО потрібно Україні в першу чергу для того, щоб хоч трохи остудити свого північного сусіда, пьяницю і дебошира, який живе в будинку, гадить на весь під`їзд і на подвір`ї і заважає всім решта спокійно жити.
Нині 13:27

2 - А хто вам сказав, що вони будуть на території України?! Правильно, брати-росіяни. То їм вигідно мусолити то питання. Якшо на території України і будуть колись війська НАТО, то вони будуть приносити в першу чергу цілу купу грошей. І не йдеться лише про бюджет України, - коло тих військ простий народ теж здорово підзаробить, поставивши, наприклад, якусь кнайпу коло казарми...

3 - А яке би не було, ролі великої не грає. Головне, що а) це "вааруженіє" не в руках нашого ворога; б) НАТО - то не наша армія і не "русская асвабадітєльная". Вони то "вааруженіє" не проп`ють і зп`яну стріляти не будуть...

4 - сало, звичайно

Danilo
30.11.2006, 15:15
Вот скажите, допустим - завтра вы вступили в НАТО. Как ваша жизнь изменится ? Зарплату повысят ? Если нет, то чего вам надо ? Громких слов только не надо.

Ось тут Ви праві. Для мене це головне, підвищення зарплатні та пенсій.
Саме цого я врешті очікую, та вірю що підвіщення буде. Я ще молода людина й хотів би дати життя ще може одному чи двум, ось так надії такі, бо працюю вже і так дуже багато по 9-10 годин.
Вчьора на 5 каналі (Читачу не сміятися) виступав дядько з центру Розумкова. Він послідовно та конкретно пояснював як саме це трапилось в інших країнах західної Европи. Кому цікаво може подивитися архів на 5 каналі. За образи буду ставити в ігнор, та бити веслом.:)

Чернобылец
30.11.2006, 15:19
Саме цого я врешті очікую, та вірю що підвіщення буде. Я ще молода людина й хотів би дати життя ще може одному чи двум, ось так надії такі, бо працюю вже і так дуже багато по 9-10 годин.

Вот, а теперь докажите, что повышения зарплаты не будет, если не вступите.

WIZARD
30.11.2006, 15:22
А меня больше всего интересует вопрос "глобализации" НАТО.
Кто-нибудь мне сможет дать ответ на вопрос
С кем сражаться будет сей блок, когда в него войдут "все подходящие страны"?
Имеем хорошо аргументированный "образ врага" - страны с мусульманским вероисповиданием, в войнах с которых штаты обгадились.

Степаныч
30.11.2006, 15:27
...
Працюйте, друже, працюйте! Я теж колись по 18 годин на добу працював. Зате зараз маю можливість по 20 годин на добу в неті ошиватись! Тепер на мене працюють інші!:D

Samojlovu4
30.11.2006, 15:33
Danilo.
Если нечего сказать - попробуйте в "!Приват"

Типова тактика ваша ******** ;)
А самі, припертими до стінк