КПК

Показати повну версію : Тест на українськість

KabMiner
22.11.2006, 16:05
На форумі попереднього скликання був тест на русскость. Пропоную аналогічний тест на українськість.

Справжнiй українець у своєму життi повинен:
1 - посадити дерево;
2 - побудувати будинок;
3 - виховати сина;
4 - вбити москаля;
5 - вбити синичку.

Чи відповідаєте ви всім критеріям?

Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:21
Кабмінере, а до чого тут пункт номер 4 і 5? Ну, і 3 теж спірний: це означає, якщо не родиш сина, то що тоді, дочка - не дитина?:confused:

MARTINI
22.11.2006, 17:24
А СИНИЧКУ ЗА ШО????

zet
22.11.2006, 17:28
KabMiner , щось мені останні 2 пункти не подобаються, а 3-й перевиконала, бо маю 2 сини. Може за 2-ма останніми будем краще толерантність та терпимість виявляти? :) :)

Степаныч
22.11.2006, 17:30
Шостим пунктом - повіситись? Нє? Я до того, що шуткувати так шуткувати! ;)

Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:40
Ну, цей тест більш на китайськість схожий - там теж лише сини народжуються. А потім їм наречених бракує.:p ;)

Мих
22.11.2006, 17:41
Ех Ви, жартів не розумієте!

МАРТІНІ - справжній українець.

За москаля не запитав, а синичку шкода.

zet
22.11.2006, 17:54
Ну, цей тест більш на китайськість схожий - там теж лише сини народжуються. А потім їм наречених бракує.:p ;)
Нічого, нічого ми з Росії або Польщі завеземо. :p

Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:58
Наскільки мені відомо, зараз найбільшим експортером дівчат для одруження з китайськими парубками є Корейська Народна Демократична Республіка.;)

Ума
22.11.2006, 18:03
Так, тільки в справжнього українця виникають питання щодо синички, а по 4 пункті - питань не виникає ;)

zet
22.11.2006, 18:11
Так, тільки в справжнього українця виникають питання щодо синички, а по 4 пункті - питань не виникає ;)
А що ви зробили з своїм чоловіком? :eek: Ви ж писали що він москаль...;) :rolleyes:
http://s4.rimg.info/868308ab18e1d1bdd10bfec07d2d90d8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.54796.html)

Liliyah Romanova
22.11.2006, 20:29
А що ви зробили з своїм чоловіком? :eek: Ви ж писали що він москаль...;) :rolleyes:
http://s4.rimg.info/868308ab18e1d1bdd10bfec07d2d90d8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.54796.html)

Мабуть, перевиховала... :rolleyes: ;)

zet
22.11.2006, 20:34
Мабуть, перевиховала... :rolleyes: ;)
Переродився чи що? То з дитинсва й навіки.. :)

Ума
22.11.2006, 22:25
теоретично, я щодня вбиваю в ньому москаля ;)

Степаныч
22.11.2006, 22:44

:) Даруйте, що втручаюся у розмову жінок, але цікаво :confused: Два запитання:
1. "Вбиваю в ньому", чи "вибиваю з нього"?
2. Як Ви визначаєте, що у нього від москаля, а що ні??? До речі, від кого тоді??? Ну, якщо він цілий москаль.:confused:

Ума
22.11.2006, 22:49
Степанич, не хочу повторюватися - але моє розуміння москаля і Ваше може відрізнятися. Я свого чоловіка любя називаю москалем, бо виріс він і його батьки у Львові (свекруха, щоправда не львівська), а вчився в російській школі і дома з батьками розмовляє російською. Українську знає добре. Спілкується нею часто (тепер) :) От так і вбиваю в ньому москаля... а Ви про що подумали? Це ж чоловік мій коханий! ;)

Мих
22.11.2006, 22:49

Умо, не переборщіть!;)

lopik
22.11.2006, 23:08
Вимагаю 6 пункт - вкрасти все що можна, зламати те що не можливо вкрасти, насрати на те що неможливо зламати (ліфт, напрімєр) :)

Степаныч
22.11.2006, 23:17
Степанич, не хочу повторюватися - але моє розуміння москаля і Ваше може відрізнятися. Я свого чоловіка любя називаю москалем, бо виріс він і його батьки у Львові (свекруха, щоправда не львівська), а вчився в російській школі і дома з батьками розмовляє російською. Українську знає добре. Спілкується нею часто (тепер) :) От так і вбиваю в ньому москаля... а Ви про що подумали? Це ж чоловік мій коханий! ;)
От!!!!!!!!!!!!!!!! КОХАНИЙ!!!!!!!!!!!!! Цим усе сказано!!!!!!!!!!:) :) :) Щасти Вам!

Viktoria Jichova
23.11.2006, 01:53
Шановний Lopik,
а Ви за своїм лексиконом трішки слідкуєте, чи ні?

lopik
23.11.2006, 08:30
Шановна Вікторія з Праги, ви хоч Швейка читали чи ні?

KabMiner
23.11.2006, 10:57
Тест власне полягав у тому, що у справжнього українця виникало питання лише щодо синички, всі інші пункти у справжнього українця питань викликати не повинні:D

Валерий
23.11.2006, 11:51
На форумі попереднього скликання був тест на русскость. Пропоную аналогічний тест на українськість.

1 - посадити дерево;
2 - побудувати будинок;
3 - виховати сина;
4 - вбити москаля;
5 - вбити синичку.
Проводжу самотестування:

1. Дерева садовив;
2. Будинок збудував;
3. Сина не виховав, але виховав доньку (Гарно виховав. Маю чим пишатись!);
4. Москаля не вбивав, бо сам є типовим москалем, та ще й радію з цього !!! :eek:(мабуть за це вбивати потрібно !)
5. Синичок не вбивав;
6. Сала не надкусював;
7. Жінку звуть не Оксана, куму не Галя;
8. Винятково українською мовою не розмовляю;
9. З національними зрадниками не борюся.

Висновок: Тест на українськість не пройшов !!! :rolleyes:
То що ж мені робити ? :confused:
Чи то перевиховуватись, чи пакувати валізи, та й гайда з неньки ? ...:confused: :D

Viktoria Jichova
23.11.2006, 12:15
Шановна Вікторія з Праги, ви хоч Швейка читали чи ні?

Шановний Lopik, до чого тут Швейк та отакі от запитання?:confused:
Я лише звернула увагу на те, що Ви тут, на форумі, єдиний, хто вживає такі слова. Ось Вам на підмогу дещо з правил спілкування на форумі:

2. Спілкування
2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики

PS: i без образ, будь ласка.

KabMiner
23.11.2006, 12:22
Проводжу самотестування:

1. Дерева садовив;
2. Будинок збудував;
3. Сина не виховав, але виховав доньку (Гарно виховав. Маю чим пишатись!);
4. Москаля не вбивав, бо сам є типовим москалем, та ще й радію з цього !!! :eek:(мабуть за це вбивати потрібно !)
5. Синичок не вбивав;
6. Сала не надкусював;
7. Жінку звуть не Оксана, куму не Галя;
8. Винятково українською мовою не розмовляю;
9. З національними зрадниками не борюся.

Чи то перевиховуватись, чи пакувати валізи, та й гайда з неньки ? ...:confused: :D

Як це що робити?! Вжити негайних заходів щодо самоукраїнізації:
1. Посадіть нарешті дерево - це ж не важко!
3. Хто заважає зробити сина?
4. Москалів багато - у тому числі таких яких давно пора вбити. Не втрачайте даремно часу!
5. стосовно синичок - от саме їх і не потрібно вбивати. Це питання було чистою провокацією.
6. Надкусіть! - від цього не вмирають.
7. одружіться на Оксані. Куму неодмінно візьміть Галю (це коли сина будуте хрестити).
8. Спробуйте.
9. А тут, після підписання універсаму - роботи просто непочатий край.

Бажаю успіхів на шляху до звання рафінованого українця!:)

Danilo
23.11.2006, 12:22
Lorik
Вітаю шановний на форумі "Звідки Ви: львыв" це що очепятка, чи навмисно?

zet
23.11.2006, 13:41
Я вам запакую! Заждіть, бо ще треба державу будувати. :)

lopik
23.11.2006, 16:21
Шановний Lopik, до чого тут Швейк та отакі от запитання?:confused:
Я лише звернула увагу на те, що Ви тут, на форумі, єдиний, хто вживає такі слова. Ось Вам на підмогу дещо з правил спілкування на форумі:

2. Спілкування
2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики

PS: i без образ, будь ласка.

Значить не читали. Так я і думав...

P.S. прошу.

Viktoria Jichova
23.11.2006, 22:58
Значить не читали. Так я і думав...

P.S. прошу.

Lopik, я не розумію, до чого тут Швейк. Звісно, що читала. А кого Ви мали на увазі, що є отаким собі Швейком?

lopik
24.11.2006, 09:58
Lopik, я не розумію, до чого тут Швейк. Звісно, що читала. А кого Ви мали на увазі, що є отаким собі Швейком?

А що ви мали ввиду говорячи про мій лексикон? І яке відношення мають правила форуму до мого лексикону? Рекомендую почитати заключне слово Гашека до першої частини книги про Швейка "В тилу". Може там впізнаєте і себе (в якості св.Аллоїза)
:)

Viktoria Jichova
24.11.2006, 15:21
Lopik,
no comment.

PS: А оці наші "люб'язності", гадаю, слід би перенести у гілку для оффтопів.;)

Полковник
25.11.2006, 03:36

1 - посадити дерево;
2 - побудувати будинок;
3 - виховати сина;
4 - вбити москаля;
5 - вбити синичку.

Встречаются два русских:
- Петька, ты русский?
- Да, русский!
- А, ты, хоть одного хохла убил?
- Нет!!!???
- Ну, какой же, ты, русский?

Правда, ржачный анекдот?

Ой, не могу, хохачу, под стол падаю!

Гы, гы, гы!!!!:D :D :D :D

Nikola
26.11.2006, 18:06
<...>
Правда, ржачный анекдот?

http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/pactolom.gif

"Есть мнение" (как принято было говорить в партверхушке времен застоя) - придумать тесты на "французскость", "немецкость", "аглицкость" и конечно же "американскость". ;)

KabMiner
27.11.2006, 12:02
http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/pactolom.gif
"Есть мнение - придумать тесты на "французскость", "немецкость", "аглицкость" и конечно же "американскость". ;)
Хороша думка - придумуйте, а товариство підтримає, я сподіваюсь.

княжна Дарья
01.12.2006, 22:39
Как я ей бедной женщине сочувствую! Видала бы я в ... такого мужа, которого жена каждый день пилит и переделывает, а он подкаблучник бабе поддается!Да не казак он у тебя! Не казак! Что поделаешь- видно на ее долю казака не хватило! Что москаль это еще пол беды, а что не мужик-это уже беда! Сочувствую дорогая, но видно не всем настоящие мужики попадаются, а у тебя москаль, да еще и не мужик в доме! Бедная моя

Полковник
01.12.2006, 22:42
Как я ей бедной женщине ....

Ваш бродь! Вы о чём?????:confused:

Мих
01.12.2006, 22:47
Встречаются два русских:
- Петька, ты русский?
- Да, русский!
- А, ты, хоть одного хохла убил?
- Нет!!!???
- Ну, какой же, ты, русский?

Правда, ржачный анекдот?

Ой, не могу, хохачу, под стол падаю!

От москалі, нє?

Boris_Kiev
01.12.2006, 22:48
Мент замкнув у КПЗ Буратіно і втомлено сказав:

А що він сказав ? Тест на кмітливість !

Полковник
01.12.2006, 22:52

1 - посадити дерево;
2 - побудувати будинок;
3 - виховати сина;
4 - вбити москаля; 5 - вбити синичку.

Борис и Мих, значится. москалик этот "жарт" проглотить должен и умыться. А ежели что против нас, то...."а мене за шо?":D

Ума
01.12.2006, 23:01
Как я ей бедной женщине сочувствую!
...
Что москаль это еще пол беды, а что не мужик-это уже беда! Сочувствую дорогая, но видно не всем настоящие мужики попадаются, а у тебя москаль, да еще и не мужик в доме! Бедная моя

Спасибо Дарья за сочувствие... Обязательно скажу москалю своему, что москали-не мужики... :D

а Вам-то хоть мужик-казак попался? Или тоже не хватило? и дома князь-москаль? :p В любом случае уже начинаю завидоваць

Мих
01.12.2006, 23:15
жарт-жарт, полковнику, народна творчість, а так ... нічого особистого, нє?

Полковник
01.12.2006, 23:29
Спасибо Дарья за сочувствие... Обязательно скажу москалю своему, что москали-не мужики... :D

а Вам-то хоть мужик-казак попался? Или тоже не хватило? и дома князь-москаль? :p В любом случае уже начинаю завидоваць

ОДНАКО!!!!!

Уму довели!
Ума, не ображайтесь, НО, вроде, Это Ваш первый пост по-русски?
Это как же надо человека довести?:)

Княжна, Ваш бродь, Вы, что хотите пишите, НО НАШУ Уму, пааапрааашууу!!!!

Шутя, НО вполне СЕРЬЁЗНО, Ваше бродь!!!!:cool:

Ума
01.12.2006, 23:42
А що, Полковнику, з помилками написано? я в правописі російському трішки краще, ніж в китайському :o

На цьому форумі це перший пост російскою, але я від щирого серця, щоб Княжній зрозуміліше було, бо з тих моїх українських постів вона не зрозуміла, що таке москаль і чому я щодня його вбиваю... :) ;) (тему гілки видно не читала...)

п.с. хоча хіба на таке ображаються? тут не всім княжним князевичі дістаються... :p

Полковник
01.12.2006, 23:45
А що, Полковнику, з помилками написано?

Нет, нет! Всё нормально, начинаю завидоваць!
Пост не к Вам, а больше к Княжне!:)

княжна Дарья
02.12.2006, 00:12
УМА! Мені здаеться, що ви і в украінському провописУ /а не І/ не дуже! І чому це ТРІШКІ, а не ТРОШКІ і де ви вивчали украінську мову?!

Ума
02.12.2006, 00:15
УМА! Мені здаеться, що ви і в украінському провописУ /а не І/ не дуже! І чому це ТРІШКІ, а не ТРОШКІ і де ви вивчали украінську мову?!

Я у школі, а ви де?

княжна Дарья
02.12.2006, 00:17
А я дома в Москве!

Ума
02.12.2006, 00:20
А я дома в Москве!

ааа, з Москви видніше як правильно в правописУ...

а тест на українськість для чого вам?

княжна Дарья
02.12.2006, 00:33
УМА! Мені здаеться,що ви російскомовна, але вам мабуть соромно це казати! А чому? Чі ваш чоловік зробив вас такою? Не соромся дівчино.А помилок в ваших украінских постах больш ніж коли ви пишите росийскою.Хоча і там багато.Не ображайтесь, але не треба з свого чоловіка робити те, що йому не природе.

Ума
02.12.2006, 00:43
УМА! Мені здаеться,що ви російскомовна, але вам мабуть соромно це казати! А чому? Чі ваш чоловік зробив вас такою? Не соромся дівчино.А помилок в ваших украінских постах больш ніж коли ви пишите росийскою.Хоча і там багато.Не ображайтесь, але не треба з свого чоловіка робити те, що йому не природе.

Дар"я, та вам у приватні детективи йти працювати! Ще ніхто мене так швидко не розколював!! Чесне слово! :)

Дякую за файний настрій перед сном.

Але підкажіть ЩО я зробила зі свого чоловіка? ніяк не второпаю про що це ви і ЩО з ним не так :confused:

п.с. вибачайте за помилки, я нє валшебнік я только учюсь! :D

Полковник
02.12.2006, 00:48
Ну, блин, княжна к Уме прицепилась. Как та принцеса на горошине, чует, что Ума поважнее и повыше князей будет! :)

княжна Дарья
02.12.2006, 01:01
Пан Полковник! Как вам там в Бескудниково живется? Вы уже имеете регистрацию? А разрешение на работу? И к УМЕ я совсем не прицепилась. Просто не люблю, когда людей обзывают москалями или хохлами. А называть так своего мужа-это вообще просто неприлично. И каждый день выбивать из него москаля-это просто насилие какое-то. И выставлять все это на всеобщее обозрение- это просто цинизм.И если вы себе звание присвоили сами, то мои предки еще к Рюриковичам восходят. И вообще я никого не хотела обидеть, но и себя в обиду не дам.

Полковник
02.12.2006, 01:06
Пан Полковник! Как вам там в Бескудниково живется? Вы уже имеете регистрацию? А разрешение на работу?.

А что, можете подсобить? Сказал бы, конечно, но не хочется из-за ..... бан получать....
Звание мне Родина присвоила, в отличии от некоторых.

Чернобылец
02.12.2006, 01:08
Дарья,

Она ласково очень сказала. МОжно любые слова сказать хорошо и плохо.

Например, ну ты и орел - парень ! Попробуйте два раза по разному.

А можно. Я из тебя москалю выбью. И тоже два раза попробуйте по разному.

Я думаю получится. :):)

Дядя Ваня
02.12.2006, 01:20
Извините, дамы и господа, но по-моему вы говорите о ЧУЖОЙ для вас семье и забываете об этом! Как относиться к "выбиваниям москаля" госпожой Умой из своего мужа, это личное дело ее мужа и только его. Может он с наоборот с умилением смотрит на свою любимую когда она ему это в шутку говорит? Почему-то я уверен, что так оно и есть. Не обсуждайте пожалуйста личную жизнь других людей.

княжна Дарья
02.12.2006, 01:27
Господин полковник! Вы что-то здесь о Родине сказали?Вы что присягу дважды принимали? Интересно, где Вы служите? И где это у российского полковника время есть, чтобы сейчас на форуме находиться? Вы бы,господин полковник, хоть бы в войсках побывали и посмотрели как служится нашим полковникам! Или вы из бывших полковников? Уже в отставке? Еще раз говорю, не хочу никого обидеть, но и себя в обиду не дам!Львовяночка ваша УМА первая начала клеить ярлыки на людей и давать им собачьи клички! Нет не москалей ни хохлов- есть люди!

Полковник
02.12.2006, 01:29
Извините, дамы и господа, но по-моему вы говорите о ЧУЖОЙ для вас семье и забываете об этом! Как относиться к "выбиваниям москаля" госпожой Умой из своего мужа, это личное дело ее мужа и только его. Может он с наоборот с умилением смотрит на свою любимую когда она ему это в шутку говорит? Почему-то я уверен, что так оно и есть. Не обсуждайте пожалуйста личную жизнь других людей.

Уважаемый Дядя Ваня! В том то и дело!

княжна Дарья
02.12.2006, 01:36
Вот пусть она его дома кем хочет тем и называет! Но дома в кругу свое семьи да хоть матом его кроет и бъет его, а прилюдно на форуме делить людей на москалей и хохлов это просто противно.

Полковник
02.12.2006, 01:38
Господин полковник! Вы что-то здесь о Родине сказали?Вы что присягу дважды принимали? Интересно, где Вы служите? И где это у российского полковника время есть, чтобы сейчас на форуме находиться? Вы бы,господин полковник, хоть бы в войсках побывали и посмотрели как служится нашим полковникам! Или вы из бывших полковников? Уже в отставке? Еще раз говорю, не хочу никого обидеть, но и себя в обиду не дам!Львовяночка ваша УМА первая начала клеить ярлыки на людей и давать им собачьи клички! Нет не москалей ни хохлов- есть люди!

Ваш бродь, голубая кровушка взыграла?
Не боись, Ваш бродь, теперь уже не трону!
Присягал один раз - Советскому народу!
Присягу не нарушал, все задачи, поставленные Партией и Правительством выполнял честно.
После дерьмократического переворота за кордон не убегал.
В войсках побывал. В разных войсках и в разных республиках СССР.
С князьями не служил - не видал их в Армии.
Честь Имею!

Ума
02.12.2006, 10:44
И к УМЕ я совсем не прицепилась. Просто не люблю, когда людей обзывают москалями или хохлами. А называть так своего мужа-это вообще просто неприлично. И каждый день выбивать из него москаля-это просто насилие какое-то. И выставлять все это на всеобщее обозрение- это просто цинизм.И если вы себе звание присвоили сами, то мои предки еще к Рюриковичам восходят. И вообще я никого не хотела обидеть, но и себя в обиду не дам.

Дар"я, у віх Рюриковичів так туго з гумором як у вас? :p
Перш за все, зверну вашу увагу, що УМА не вибиває з чоловіка москаля, а вбиває! Різницю вловили? А тепер ще раз назву теми почитайте, перший пост... смайлики які там стоять... хто перший МОГО чоловіка привселюдно москалем назвав і т.п. Ви жарти розумієте чи вам це чуже?

Ума
02.12.2006, 10:48
Еще раз говорю, не хочу никого обидеть, но и себя в обиду не дам!Львовяночка ваша УМА первая начала клеить ярлыки на людей и давать им собачьи клички! Нет не москалей ни хохлов- есть люди!

Даша, я дуже терпелива. Але за ось цю нахабну брехню - про ПЕРВАЯ, КЛЕИТЬ, СОБАЧЬИ КЛИЧКИ - потрібно відповідати. :cool:

п.с. нет ни князей ни халопов - есть люди! :rolleyes:

Pedro
02.12.2006, 13:32
Даша, я дуже терпелива. Але за ось цю нахабну брехню - про ПЕРВАЯ, КЛЕИТЬ, СОБАЧЬИ КЛИЧКИ - потрібно відповідати. :cool:

п.с. нет ни князей ни халопов - есть люди! :rolleyes:

Умо, не нервуйтеся (Вам не можна), не звертайте уваги. Краще пошукайте в своїй родословній - може якась лінія короля Данила...
А то там хтось хвастається - князь, царь (диктую по буквах Ціля, Абрам, Рабінович с мякгим концом). Who really cares???

Otsoa
02.12.2006, 13:55
Рюріковічі, Данило.... Синичку ЗА ЩО?!!!!!

конекрад
02.12.2006, 21:52
А синичку - за то шо нею милується княжна.

КРЫМЧАНИН
02.01.2007, 19:16
да господа бендеровцы...а еще говорите о мире....после этого прочитанного у меня будет на счету второй подбитый бендер на улице...только от того что ляпнет что нить по украински. добро пожаловать в Крым !!!

Boris_Kiev
02.01.2007, 19:41
Что-то вас понесло, Крымчанин.
Когда я приезжаю отдыхать в Крым, то директор базы отдыха - армянин - делает мне скидку за то, чтобы я позанимался с его внучкой украинским языком :)
А партнерам - крымчанам мы отправили аппаратуру с родными инстркуциями на англ. языке и с моими переводами на украинский. Простой рефлекс по И.П.Павлову: хочешь сахарную косточку к зарплате - изучи матчасть и обслуживай. И знаете - умнее всех оказался пожилой крымский татарин со средним техническим образованием. Никогда раньше не сидел за компом, а тут после 20-минутного дистанционного обучения (на украинском!) вошел в тему и других стал учить. Сам старается строить фразы на украинском - вовсе не из меркантильных соображений.
Не бойтесь, вас во Львове никто не побьет за русский язык. Только щеки не надувайте - при этом мозг недополучает кислород.

Ivan
02.01.2007, 19:51
да господа бендеровцы...а еще говорите о мире....после этого прочитанного у меня будет на счету второй подбитый бендер на улице...только от того что ляпнет что нить по украински. добро пожаловать в Крым !!!

Тобто, в ідеалі, українською в Криму говорити не можна в принципі? А хто говорить - той "бандера" і той поза законом? Знаєш, братику, якби ти крім лозунгів ще цікавився детальним перебігом історичних подій, то, мабуть, з подивом дізнався б, що зараз у своїх ультра-закликах насправді точно копіюєш стиль і підходи реального Степана Бандери - ідеологічного ектреміста і політичного терориста. Лиш деякі національні нюанси прибрати - і точна копія... :D :D :D

Mariya
02.01.2007, 22:20

Це ви про якого Бендера говорите, про того, що Остап і всі його імена далі? :) А може, пора вже вивчити, що той був Степан Бандера, а вже потім інших вчити. :cool:

Samojlovu4
02.01.2007, 23:55
Це ви про якого Бендера говорите, про того, що Остап і всі його імена далі? :) А може, пора вже вивчити, що той був Степан Бандера, а вже потім інших вчити. :cool:

Облиште, всеодно не вивчать. Мене це вже навіть не дивує і я перестав вже з тим боротися. Більша частина представників "народу-богоносьця" свято переконана, що всі западенці саме "бЕндеравци". Часом ще можна почути цікаве "бандьоровци". Так переважно кажуть старші люди.

карабас
08.01.2007, 03:33

Слава Покрышкина покоя не дает?:D

Полковник
08.01.2007, 10:02
Слава Покрышкина покоя не дает?:D
А при чёи тут Покрышкин????
Вот Вы, смогли бы как ОН?

Nirvana
08.01.2007, 14:11
Что-то вас понесло, Крымчанин.
Когда я приезжаю отдыхать в Крым, то директор базы отдыха - армянин - делает мне скидку за то, чтобы я позанимался с его внучкой украинским языком :)
А партнерам - крымчанам мы отправили аппаратуру с родными инстркуциями на англ. языке и с моими переводами на украинский. Простой рефлекс по И.П.Павлову: хочешь сахарную косточку к зарплате - изучи матчасть и обслуживай. И знаете - умнее всех оказался пожилой крымский татарин со средним техническим образованием. Никогда раньше не сидел за компом, а тут после 20-минутного дистанционного обучения (на украинском!) вошел в тему и других стал учить. Сам старается строить фразы на украинском - вовсе не из меркантильных соображений.
Не бойтесь, вас во Львове никто не побьет за русский язык. Только щеки не надувайте - при этом мозг недополучает кислород.
Мы к стати тоже заметили, что татары хорошо воспринимают украинский.

Corbie
08.01.2007, 14:21
Мдя,
- як назвати людину, котра знає українську мову?
- щонайменше "двомовною" ))