КПК

Показати повну версію : Коментар до статті "Життя на смітник"

OKSANA
23.12.2006, 23:32
Шановні учасники Львівського форуму!
Чи не здається Вам, що події описані у цьому матеріалі покликані усунути п. Л. Янів із займаної посади ? Чи не є ця подія продовженням чи реакцією на програму "Свобода слова", котра висвітлювала тему вбивства немовлят з метою отримання стовбурових клітин, справи львівських лікарів у 90 -х роках, чи не буде Лариса Янів "цапом відбувайлом" у даній ситуації ? Питань є багато, але відповіді наразі немає. Знаючи Ларису Янів як високопрофесійного фахівця, яка врятувала мені життя, я маю підстави думати, що вона комусь "заважає". п. Ларисо Янів! Бажаю вам успіху в боротьбі з недоброзичливцямиі з гідністю вийти з даного конфлікту. Оксана Керкера

Степаныч
24.12.2006, 11:21
Шановні учасники Львівського форуму!
Чи не здається Вам, що події описані у цьому матеріалі покликані усунути п. Л. Янів із займаної посади ?...
Оксано!
Думаю, що пані Янів просто "попала під роздачу". До цього вже йшло багато років. Державі зараз вигідно звинуватити медиків в усьому: у високій смертності (в тому числі дитячій), низькій народжуваності, малому терміну життя, епідемії туберкульозу... В усьому "винні медики" - хабарники, бездушні бандити, убивці... Це вже було у 50-ті роки минулого століття. Сумнозвісна "справа лікарів". Я от дивився по НТВ сюжет з приводу "справи п. Янів"... Ну дурня ж повна! Та розкопайте будь-яку біотермічну яму! Там такі жахи знайдуться! Але здоровий глузд при такому розгулі емоцій безсилий. Побачимо, чим усе це закінчиться. А пані Янів здоров"я і терпіння!

Ascorbinka
19.03.2007, 14:56
а де можна почитати саму статтю?