КПК

Показати повну версію : Vasyl Vasylciv

MARTINI
21.12.2006, 11:49
Народ, хто вкурсі, що це за фішка у Естетік Едюкейшин - після Vasyl Vasylciv? Уже кілька разів кліп бачив і не в"їхав за що так жорстоко з пацана постібались :)

Ума
21.12.2006, 11:55
але пісня рульозна :) :D :D :D

не знаю хто є той Василь і за що йому пісню присвячують, але дуже б хотіла дізнатися :D

MARTINI
21.12.2006, 13:12
Василь Васильців культова в певних колах особистість, зокрема в ЖЖ. Разом зі співаком Остапом він створив цілу стьобову субкультуру псевдо-шанувальників псевдо-мистецтва. Пошукай Гуглом , думаю найдеться багато :)

Ума
21.12.2006, 17:55
Почитала я про Васю... і шо я вам скажу... чому у нас ще досі на форумі немає фанклубу Васильціва? ;) :D
Я нині пару пісень послухала... "Дякую, Руслано" і "комп"ютер-інтернет". Без коментарів!

Естетіки не постібалися з хлопа, а як на одному сайті написано:

Що ж до колег по цеху, то й у них досить неоднозначне ставлення до Василя. Хтось просто не сприймає його всерйоз, комусь байдуже, є й гарячі прихильники. Серед останніх можна назвати Esthetic Education та Абздольц. І хоча гурти грають у зовсім різних стилях, але обидва підтримують Васильціва у його творчості. Абздольц називає В.В. справжнім панком, який є таким, яким він є і не соромиться цього. А Esthetic Education підкорила щирість Василя, в результаті чого вони написали пісню про хлопця, яку так і назвали „Vasyl Vasylciv”. У кліпі на цю пісню задіяні ляльки, де супермен – прототип Василя – рятує свою дівчину від страшних монстрів, яка в кінці відео народжує йому дитину - Васильціва-молодшого :D :D :D :D :D

талантіщє! :p

недопонимающая
21.12.2006, 17:57
хи-хи, я в воскресенье пойду слушать это счастье :)

MARTINI
22.12.2006, 03:36
Знайома розказувала, що була на весіллі, куди запросили грати Василя Васильціва. Грошей на то не було, хіба 100 грн. Проте чувака насправді вдалося переконати , що на весіллі зібралися його щирі фанати і він прийшов. Поки Вася всерйоз співав свої шедеври, вся тусня дусилася од сміху. Класна була атракція

Ума
22.12.2006, 11:30
Те, що я вчора встигла ознайомитись з його творчістю і талантищем, шепоче мені, що можливо це не ми над ним сміємося... а він з нас? :) Бо не може людина бути така сліпа! Чувак вже стільки альбомів випустив! І головне популярний (як та популярність оминула мене, аж до вчора?), народ сміючись розповсюджує відомості про нього, качає ту музичку... і в результаті Васильцьо сидить і дуситься від сміху, що народ хаває його талант :):)

а на весілля - то звичайно круто придумали! Цікаво то був чийсь подарунок? ;)

nieni
22.12.2006, 15:11
Шановні друзі!Моя сестриця вчиться з цим талантом в одному закладі.Можу вас запевнити,що він ні з кого не сміється,він справді такий трагічно обдарований...

Ума
22.12.2006, 15:25
Шановні друзі!Моя сестриця вчиться з цим талантом в одному закладі.Можу вас запевнити,що він ні з кого не сміється,він справді такий трагічно обдарований...

А можна з ним домовитись про новорічну вечірку? ото би подарунок на рік свині був би працівникам!! :D А в нього сайт, шкода, не працює :p :p

New Shrek
22.12.2006, 15:44
Шановні друзі!Моя сестриця вчиться з цим талантом в одному закладі.Можу вас запевнити,що він ні з кого не сміється,він справді такий трагічно обдарований...А можна з цього місця подетальніше...... а то я сьогоді теж здуру качнув пару творів цього талантіше!!!!!!!!!!

Ума
22.12.2006, 17:05
Ось що пишуть:

Естетичне виховання і Василь Васильцiв

Василь Васильців – студент четвертого курсу Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича. Василь не розуміє, хто і коли вигадав правила гармонії (ну чому після домінанти має бути тоніка?) Він думає і пише про це пісні. Він не намагається під когось косити. (“От я напишу пісню і відчуваю, що з нічого щось зробив, зреалізував якусь свою ідею. Бо зазвичай усі ідеї тримаєш у собі й нікуди їх не пускаєш, і вони в тобі варяться, а тут відпустив – і стало класно”).

Кометою увірвався він на зоряний небосхил української музики, озаряючи світом своїм все навкруги. Василь Васильців – явище.

Колись якийсь добродій виставив в iнтернет пісню “Дякую Руслано!”. Писклявий голос під “іонік”, надривно і розхристано вигукував “ДЯ-кую Русла-но... ти Україну відкрила Європі”. Саме тоді, напевно, і почалася мізкодробильна слава Васильцева. Виростили!

Василь не любить слово “треш”.

Найсмішнішим Василь вважає “хибну думку” про стьоб у його піснях: так, наче слів не читали!

– От є слова: “Коли ти втікаєш зі своєї країни з словами на устах: «Може, там не так?». Мені незрозуміло, з чого тут можна сміятися? Але підсвідомо слухачі все одно запам’ятають слова, що не треба тікати зі своєї країни. Там є приспів: «А яблука падають, і дзвонами б'ють у наші серця»”.

ВасВас дивним чином узагалі не звертає увагу на зауваження, маючи на кожне з них уже сталі аргументи: “Зазвичай критикують лише заради критики, – говорить Василь. – Критикувати може будь-хто, навіть отака-от (витягує руку на метр від підлоги. – Авт.) дитина. Найважливіше те, що людей цікавлять мої пісні. Цього достатньо. А якщо щось треба виправити – елементарно: несете фахівцям – і все. В чому полягає ідея виступів? Щоб люди плескали, співали пісні і дуріли. На моїх концертах це є. А з якої причини вони співають і беруть автографи – не важливо. От ти говориш, що я себе вважаю зіркою, а на М1, де я був на ранковому ефірі, – нічого їм не казав – у титрах написали «Василь Васильців, мегазірка»”.

Це явище вимагає відповідного рівня почуття гумору, а отже, і загальної культури споживачів. “Просікають тему” не всі. Мистецтво це користується попитом у певному досить вузькому середовищі, але найпопулярнішим ВасВас є серед музикантів.

Василь Васильців – не музика, не “штьоб”, не “прибацаність”; це – ширше. Крім музучилища, він ще вчиться на маркетолога. Навіщо? Щоб якимось чином просувати свою творчість.

Він ще навіть у “простiй” школі, крім музики, проявляв ентузіазм до підприємництва, наприклад, продавав поп-корн, який сам вирощував (можна сказати, і фермерством займався). Його торгова марка називалася “Черепашка ЛТД” (бо у Василя тоді в акваріумі плавала черепашка). Він розробив дизайн етикетки, смажив кукурудзу і вигадував різні акції. Наприклад, треба було зібрати “долари” iз жартівливими малюнками, за що переможець отримував дві гривні.

Не хизується, не кривляється, такий він і є, “нєпрашибаємий”. Улюблені гурти Вас-Вас – Beatles та Esthetic Education. Якою ж була його радість, коли “Eстетики” запропонувалі йому співпрацю. “Так, – рoзповідає, – попросили мене написати про них пісню і запропонували співпрацювати. Коли приїжджав у Київ, з ними познайомився, нормальні такі, Юра Хусточка дав мені послухати пісню про мене і запитав, чи можуть вони її виконувати”.

Презентація літнього сінглу “Василь Васильців” пройшла в одному з київських клубів, де “Eстетики” виконували пісні, що увійдуть до нового альбому і, звичайно, пісню “Василь Васильцiв”, яка разом із кліпом і декількома реміксами вкладена в кожний серпневий номер журналу “МАX”.

(До речі, “Eстетики” планують почати запис нового альбому в Лондоні. Нещодавно хлопці мали канікули у столиці Великобританії, де підшукали собі студію, яка, на їх думку, ідеально підходить для запису нової платівки. Вона існує ще з 70-х років, і свого часу на ній писались Queen, пізніше – Clash, Madonna та інші.)

Словом, art off або “неопримітивізму в сучасному мистецтві”, як не назви, а явищу під назвою "Василь Васильців" – бути.

Дорогу неповторному і самобутньому до великого шоу-бізнесу

New Shrek
22.12.2006, 22:56
Круто !Як виявилось частував на днях. на Андрія, однокурсника Васьки.Передзвонив ,перепитався, звичайний хлопець ,без царя в голові.Що з нього буде хто зна!Або по рукам піде, або винесуть на п"ядестал поп -арту.

Mariya
22.12.2006, 23:31
А я ні одної пісеньки цього обдарованного створіння не чула, мій комп навідріз відмовляється відкривати сторінки і качати музику. :)

Ума
22.12.2006, 23:40
Маріє, я тепер заздрю недопонимающей і щиро співчуваю Вам ;)

Mariya
22.12.2006, 23:43
Та я сама собі співчуваю, такий талантище!!!!!!! :)

Ума
22.12.2006, 23:45
Та я сама собі співчуваю, такий талантище!!!!!!! :)

а киньте мені мило в Приват. я Вам в понеділок пару пісеньок скину - вони невеличкі по об"єму :) (раніше не зможу, бо мене не буде, та й на роботу я закачала їх) :)

Mariya
22.12.2006, 23:47
а киньте мені мило в Приват. я Вам в понеділок пару пісеньок скину - вони невеличкі по об"єму :) (раніше не зможу, бо мене не буде, та й на роботу я закачала їх) :)

Умо, змилуйтеся, я ще жити хочу!!! :D :D І що я вам такого поганого зробила??? :D :D

Ума
22.12.2006, 23:50
Умо, змилуйтеся, я ще жити хочу!!! :D :D І що я вам такого поганого зробила??? :D :D

нє... то дуже заразно :D :D :D раз послухав і вже підсів :D певно тре фанклуб організовувати :0

п.с. Марійко, але настрій будете мати просто пречудовий! перевірено ;)

Mariya
22.12.2006, 23:54
п.с. Марійко, але настрій будете мати просто пречудовий! перевірено ;)

Хто б сумнівався!!! :D Наразі я фоткою милуюсь, а так за рік-другий можна і пісеньки буде послухати. ;)

Ума
26.12.2006, 11:18
Недопонимающая, як там концерт ВасВаса пройшов? :)

Mattilainen
26.12.2006, 12:36
А в нього сайт, шкода, не працює :p :p

Всьо працює!

http://www.vasilvasiltsiv.txnet.com/

:p

Ума
27.12.2006, 15:15
а в мене з роботи він не відкривається. чогось :(

а дома всьо працює :)

yogan
28.12.2006, 18:21
Вставляє навіть самих заторможених зануд http://akolada.org.ua/forum/viewtopic.php?t=17

Corbie
28.12.2006, 20:25
Мдяяя - ми після 500 на рило, під караоке коаще співали...
А навіщо так його рекламувати?

Mattilainen
28.12.2006, 23:46
Навіщо створювати ще одну гілку про цього "самородка"? :D Вже є одна - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=8665

Це що, PR такий? :D

New Shrek
29.12.2006, 10:35
Це що, PR такий? :DА на фото гейби Вася звичайний хлопець

Mariya
30.12.2006, 04:15
Послухала я нарешті одну пісню (дякую, Умо), вірніше, мене вистачило на перший куплет. По-моєму, це діагноз. :) Про відсутність слуху і голосу писати не буду, не можу тільки одного зрозуміти - за що над дитиною природа так познущалась. :)

Ума
30.12.2006, 21:31
Для себе зробила велике відкриття у творчості Васильціва. У нього є пісня - ДОЩ.
На жаль, слова дослівно навести не можу, бо під час прослуховування мене не вистачає вже на те, щоб ще законспектувати, а таке запам"ятати нє мажліва.:p
Але зміст там такий - автор переконує тих, хто покидає Україну в пошуках кращого життя не їхати на заробітки. І ось скрізь усю пісню мова йде про яблука, які гниють і незбирані, а також приспів "А яблука падають, падають і дзвонами б"ють у наших сердцях". Я ніяк второпати не могла до чого тут яблука і заробітки? А виявляється, то всьо не просто так про ті яблука він співає! В одному його інтерв"ю він розповідав, що батько його придумав прес, який за день може витискати 200 літрів соку з яблук, а літру соку можна продати за 5 гривень, а в селах цих яблук навалом - гниють! :D Здавалось би - де зв"язок? А всьо просто - чого їхати закордон і бути там рабами? Якщо мона отак в день заробляти спокійно 1тис. грн :D :D :D

п.с. а смажена відбивна Марка - мене просто вразила! Я стільки нового дізналася про птахів! :) рекомендую

New Shrek
31.12.2006, 18:41
Для себе зробила велике відкриття у творчості Васильціва....

.....смажена відбивна..... - мене просто вразила! ) рекомендую

Дайте будь-ласка посиланнячко .може той твір допоможе мені завтра ідентифікувати себе в просторі!!!!!!!!!!!!!!

nieni
22.01.2007, 16:43
А моя улюблена пісня-"Сушений кальмар"!Якщо добре вслухатися і намагатися зрозуміти текст,що доволі непросто,-такого репу мені ще ніколи не доводилося чути!-то можна так перейнятися тяжкою долею бідолашного кальмара!..
А то іще є така собі "Пісня репресованого" із воістину душероздираючими рядками:"Зайчик(у деяких редакціях-кролик) ніжкою топ-топ,в нього-раз,два,три!Постріли,о,постріли-раз,два,три!..".Словом,жодне серце не може залишитись байдужим до таких слів...Дякую тобі,Василю,:) що насмілюєшся писати на такі важкі теми!!!

Mariya
26.01.2007, 06:51
хи-хи, я в воскресенье пойду слушать это счастье :)

Люди, тут Таня цю зірку бачила і чула!!!!! А про враження свої нам написати?

Капітан
01.02.2007, 14:09
Я також мав щастя побачити кліп Василя... На гітарі лабає, ну просто Джо Сатріані :D

пупер
01.02.2007, 16:29
жах...
думаю, тільки на пост-совітських територіях може з’явитися таке...

nieni
05.02.2007, 16:30
Та чому ж,ідіотизм,як на мене,явище глобальне...:rolleyes:

пупер
09.02.2007, 03:45
я не уявляю, як, наприклад, у сша вкладаються кошти-вплив-зв’язки тільки для того, щоб синулю пропхати кудись...
куди?.. нікуди ж не потрапить!..
краще б город сапав...

nieni
09.02.2007, 13:28
Зате там маса "талантів" іншого штибу-всілякі там звіздочки,які невідомо звідки з*являються і невідомо куди зникають після того як парочка їхніх пісеньок потрапить у якісь там чарти.А от Васильців-явище довговічне:доки існують десятирічка,музучилище і консерваторія,доти існуватимуть і його віддані фанати!!!:D :D :D

Ольга
09.02.2007, 18:30
Та чому ж,ідіотизм,як на мене,явище глобальне...:rolleyes:

Давайте подивимося на це іншими очима: Василь справді має проблеми зі здоровям. Таким способом він повноцінно живе, має своє товариство і почувається щасливим.
тільки у наших краях не можуть сприйняти людей з особливими потребами...:rolleyes:

пупер
10.02.2007, 01:38
Давайте подивимося на це іншими очима: Василь справді має проблеми зі здоровям. Таким способом він повноцінно живе, має своє товариство і почувається щасливим.
тільки у наших краях не можуть сприйняти людей з особливими потребами...:rolleyes:

які це потреби?..
виставляти себе на посміховисько?..
з подачі татуся?...

Mariya
10.02.2007, 03:16
У випадку Василя можу сказати тільки одне, слова не мої, цитую Simon Cowell суддю Amerikan Idol "Step away from microphone!!!!!"

Капітан
10.02.2007, 10:07
Тоді треба створювати пара-пісенні конкурси і пара-хіт-паради... По аналогії із параолімпійськими іграми.
Поплавський, Васильців, Остап...

Ольга
10.02.2007, 13:24
Тоді треба створювати пара-пісенні конкурси і пара-хіт-паради... По аналогії із параолімпійськими іграми.

:D
та... талантищів багато, навіть можна у форумі зробити рейтинг пара-зірок :) з нагородженнями!

Але Васильців трохи не в тій категорії...

пупер
10.02.2007, 17:49

+1
верка смердючка, глюкоза...

MARTINI
26.02.2007, 14:21
http://dzyga.com.ua/image/afisha/2007/03_01.jpg

Капітан
26.02.2007, 14:22
Укатайка! :)
Це прікол, чи мені бігти за квитками?

Ольга
26.02.2007, 14:26
Укатайка! :)
Це прікол, чи мені бігти за квитками?

http://dzyga.com.ua/ ніби не бреше ;)

Капітан
26.02.2007, 15:13
Вася, забей!
http://vasilvasiltsiv.ho.com.ua/forum.php

romko321
18.03.2007, 16:33
ось тут: http://muzsweet.com/forum/viewtopic.php?t=53

знайшов інфу про Васильціва, також там є деякі лінки на відео. Вдуситись можна:D

lotr_an
25.05.2007, 15:38
прослухав я кілька його пісень і подивився як він грає на гітарі і можу сказати те що й про Nightwish якби тільки музика і рот не відкривали то було би супер. Він же талановитий виконавець. Дуже якісне виконання як на мене і хороше звучання (наприклад бісня The Beatles - не знаю до чого там бітли але якби викинути його слова і назвати Дякую Руслано я би слухав зранку до вечора)

New Shrek
25.05.2007, 16:06
Він же талановитий виконавецьзгідний.особливо про Nightwish

ArxangeluS
26.05.2007, 08:39
Васильціва на ЄВРОБАЧЕННЯ! Він має непогані шанси на перемогу. :D

lotr_an
26.05.2007, 19:30
а ще на моє глибоке переконання, якщо Васильцев хворий, тоді не можна з нього знущатись, це так як би хтось зламав руку а ми за ту руку дьоргали.
навіть якщо він так скрізь всім на очі лізе, все рівно не треба знущатись і кпинити.

ArxangeluS
27.05.2007, 00:35
Головне в мистецтві - щоб виконавець подобався сам собі. Якщо він ловить кайф від своєї музики - це круто! Але все-одно з нього будуть насміхатись, ну вже занадто відверто смішно...

nieni
05.06.2007, 14:04
Так він же й ловить!Тож йому все одно,чи насміхаються з нього,чи ні...:dance:

New Shrek
05.06.2007, 16:21
Так він же й ловить!
сумніваюся,такі люди можуть отримати сатисфакцію тільки при особистому спілкуванні ,вони ще доторкнуться до тебе, погладять по голові ,якщо ти людина,якщо сволоч ....то плюнуть в рожу

ArxangeluS
07.06.2007, 01:32
Почекаємо нових альбомів та звершень Васильціва... А знаєте що....:shutup:

Якщо би він був посереднім співаком як більшість наших Львівських зірок, про нього б навіть ніхто і не чув!!! Чувак знає що робить! Найкраща реклама - це анти-реклама!!!

New Shrek
12.08.2007, 10:48
Почекаємо нових альбомів та звершень Васильціва... ДОЧЕКАЛИСЬ .......

Стало відомо, що, виявляється, ВАСИЛЬ ВАСИЛЬЦІВ вже закінчив свій 12й альбом й зробив це ще у Вівторок 19 червня в 12й годині ночі. Диск називається ПОЧАТОК і включає в себе 14 пісень, деякі з них Васильців вже успішно виконує на концертах. Cлова, музика, аранжування, виконання і запис всіх пісень диску - ВАСИЛЬ ВАСИЛЬЦІВ. Сам він прокоментував назву альбому так: "Це ПОЧАТОК мого нового життя..."/

http://rs.foto.radikal.ru/0708/81/d19bd2efd8a6.jpg
Он той коридор довгий на коллажі ,то на Кульпаркові ?
Якщо би він був посереднім співаком як більшість наших Львівських зірок, про нього б навіть ніхто і не чув!!! Чувак знає що робить

New Shrek
12.08.2007, 10:57
http://rs.foto.radikal.ru/0708/f3/d7020954186a.jpg
БЕЗ КОМЕНТАРІВ....

Deus igrok
12.08.2007, 11:19
Бугагага.... неповірете але на днях про нього згадував....
Зайшов на сайт львівської хвилі і скачав пісню...думав , може хлопака накінецьто почав співати а не ревіти в мікрофон .... як я глибоко помилився...

На багаточисленні прохання відвідувачів порталу Navsi100.com пропонуємо Вашій увазі ексклюзивний альбом Василя Васильціва – „Для Вас”, який Ви знайдете у розділі ВИКОНАВЦІ/MP3. Приємного прослуховування )))

Це з сайту... зверніть увагу на посмішку в кінці новини... Це реально стьоб ...

Для прикладу:
Василь Васильців - Перший поцілунок (http://www.navsi100.com/download.php?lang=ua&singers_id=418&songs=1210)

New Shrek
12.08.2007, 11:57
А хто знає чого його не виставляють в парамузичних хіт -парадах? але з другої сторони поки є такі тонкі поціновувачі музики і вокалу,як пан ArxangeluS,ми будемо мати за щастя вважати себе такими ,що з"їхали з глузду,а тоді вже нам буде добре

Муму
29.05.2008, 01:04
Почитал, улыбнуло:) . И тут о Васе знают. Вася рулит:radist: ! Одно время я работал в полиграфической фирме, мы выпускали его сборник песен и стихов – я прочитал страниц 20, дальше начало плющить и меня увезли на 3 месяца на кульпар (шутка)… До сих пор в голове пробивается припев одной из песен: «Лежить пес посеред дороги розкинувши ноги…». У моего знакомого на компе есть несколько его концертов – по аудитории, которая было на нем сразу понятно, что пришли на бесплатный цирк, так, поржать просто. Кстати, у кого есть желание получить незабываемые впечатления от этого вокально-инструментального чуда тяжелого детства с бетонными игрушками приходите 30 мая в Хмельной дом Роберта Домса на 20:00…:moskali: