КПК

Показати повну версію : Черновецький

MARTINI
21.12.2006, 11:42
Кияни, ви не ображайтеся, але як ви могли таке чудо вибрати мером? :)

Вчора дивився новини на кількох каналах і кожен раз як його показують, "не могу смотреть без смеха" :) У нас , звичайно теж вибір ще той, але Черновецький - це щось з чимось. Воно якесь як інопланетянин , чи як п"яний або обкурений, не знаю , може нехай би Степанич діагноз поставив?

Ось ще одна новинка http://ua.proua.com/news/2006/12/21/111538.html

Степаныч
21.12.2006, 12:21
Кияни, ви не ображайтеся, але як ви могли таке чудо вибрати мером? :)

...Воно якесь як інопланетянин , чи як п"яний або обкурений, не знаю , може нехай би Степанич діагноз поставив?

...
Діагноз ні:D Але людина дивна!;)

MARTINI
21.12.2006, 12:45
Я взагалі навіть думав, що можливо то якась кампанія на 1+1 проти нього, можна ж людину показати з поганого або хорошого ракурсу, вибрати певні цитати, інтонації, міміку, щоб сформувати те чи інше сприйняття. Є в арсеналі телевізійників такі маніпулятивні технології. Але вчора дивився випуски новин на декількох каналах про ті ж самі події, і всюди пан мер виглядав як клоун, що б він не говорив і з якого б боку його не знімали :)

Мені чимось Жанну Агузарову нагадує, так наче не від світу цього... Посміхається в незрозумілих місцях, очима щось по підлозі чи по стелі шукає, а то й ляпше шось - хоч стій , хоч падай....

New Shrek
21.12.2006, 13:00
[QUOTE=Степаныч;14535 ..... людина дивна!;)[/QUOTE]Не нравится Вам мэр Киева!? Может Вы просто не умеете его готовить?

WIZARD
21.12.2006, 13:05
MARTINI.
Есть пара хороших украинских поговорок - "Не питайте кума, чому в мене заплакані очі", и "Бачили очі, що купували - їжте, хочь вдавитесь".
Вообще, человек, который советуется по вопросам градостроительства с "голосами" и пастором из Нигерии, по моему должен быть на постоянной прописке по адресу г. Киев, ул Фрунзе, 103.

Степаныч
21.12.2006, 13:14
Не нравится Вам мэр Киева!? Может Вы просто не умеете его готовить?
:D Дык он вааще несьедобный, по-моему!:D Как не готовь!

MARTINI
21.12.2006, 13:18
З іншого боку, якщо людина неадекватна, то як вона стільки в житті досягнула? Успішний банкір, політик, тепер ось мер столиці, це вам не хухри-мухри. Може то свідома стратегія? Опоненти тебе не сприймають всерйоз, менше перешкоджають, а ти тим часом цілеспрямовано робиш свою справу.

Це як про російську казку : "Всю дорогу все думают, что Иванушка - дурачок, а в конце ему достается половина царства и самая красивая телка" :)

Степаныч
21.12.2006, 13:28
З іншого боку, якщо людина неадекватна, то як вона стільки в житті досягнула? ...
Я десь чув, що у нього тесть дЮже крутий.:rolleyes:

Nikola
21.12.2006, 13:32
Кияни, ви не ображайтеся, але як ви могли таке чудо вибрати мером? :) ...
<...>
Я розпитував друзів-знайомих-сусідів з цього приводу.
Серед них є кілька старших людей. А одна жінка, сусідка, одинока пенсіонерка - на всілякі передвиборчі зустрічі просто обожнює ходити, запитання каверзні ставити кандидатам... :)
Так от. За вказану кандидатуру ніхто з опитаних не голосував, бо "дивний якийсь цей пан Ч.".

ІМХО, скоріше всього це "підставна особа", "зицпредседатель" типу.
Явище досить розпоширене на початку 90-х в період становлення тих же комбанків ітд.

Nikola
21.12.2006, 13:49
P.S....І абсолютно нескромна – це плюс. Скромний сьогодні нічого не може домогтися на роботі й в особистому житті. Скромність – це негарна якість. Але багатьом зручно цією якістю прикриватися", - додає <пані Кільчицька>. ...
http://www.tabloid.com.ua/news/2006/12/11/1160.htm

Мих
21.12.2006, 14:18
Навіть з релігійної точки зору Ч ніяк не пляше. Явна підстава. Та й закон поміг йому, адже ті, хто голосував за старого мера явно б віддали голоси за Кличка, а не за обкуреного, але якщо б був другий тур, але взаконі нема другого туру, на жаль.

WIZARD
21.12.2006, 14:19
Во время выборов сей "господин" "угостил" всех пенсионеров Киева пайками.
Сейчас те, кто купился на "сыр в мышеловке" - плачут.

Марина
21.12.2006, 14:25
За него голосовали бабушки- старушки в том числе и моя мама. И как горячо я не советовала, насколько грячо я просила ЗАДУМАТЬСЯ за кого голосовать - пошла и выбрала. Сейчас охает. И это такой комплекс людей - сначала делать , потом думать. А то что делается сейчас у нас вызывает тихий ужас. Тут была веточка по поводу возможности силового метода решения конфликта. Так то то и страшно, что люди в большей своей частью (с теми что я общалась) готовы взять "берданку" и набить морды всем подряд, вне зависимости от цвета и морды.:mad:

Nikola
21.12.2006, 23:36
...Перед початком сесії перед пресою виступили священники Києво-Печерської лаври і Іллінської церкви, які заявили, що освятили приміщення, в якому проходитиме захід. Незабаром в залі для журналістів почали працювати монітори, і всі побачили новацію київського мера: президія була захищена невисокими (сантиметрів двадцять) пластиковими щитками. Хтось явно поквапився називати це скляним парканом.

Розповзлися чутки про те, що туалети Київради наповнені «бойовиками Черновецького». Коридорами справді ходили похмурі «качки». А фотограф Ковальов розповів, що під час минулої сесії намагався зазняти мера, але його охоронець сильно штовхнув журналіста. Ковальов почав був обурюватися, а «качок» запропонував йому «вийти». Важко сказати, що було з нашим колегою, якби за нього не «підписався» Віталій Кличко. Чемпіон постукав охоронця ззаду по плечу і сказав: «Точно, давай вийдемо»...
http://unian.net/ukr/news/news-177887.html

Мих
22.12.2006, 09:56
Київ того не витримає. Чортовецького геть.

Валерий
22.12.2006, 11:19
Не мое дело вмешиваться в выбор киевлян, но ведь САМИ выбрали !!!
К чему теперь эти стоны ?:confused:
Точно также, как и в моем городе выбрали полное убоище, а теперь удивляются почему мол так все плохо !
А теперь вопрос:
А что, дорогие киевляне, у Вас был другой выбор ?
Вы что, хотели оставить Омельченко ? Думаете при нем было бы лучше ? Сомневаюсь я, однако.
Или Вам по душе Клычко ? :D :D :D Тут даже комментировать нечего :D
А теперь у Вас выбор один - либо инопланетянин Леня Черновецкий (прикольный такой мужичек:D ) либо экзальтированный Миша Бродский, :D которого ускоренно готовят на это место. Уж этот Вам нарулит, под чутким руководством Ю.В.Т. !!!
Думать надо было, когда голосовали, любі мої друзі :D :D :D
И не обижайтесь за резкий тон - у нас в городе та же самая картина, сперва проголосовали , а потом подумали !!! Но... было уже поздно !

WIZARD
22.12.2006, 11:20
Київ того не витримає. Чортовецького геть.

Скорее бы !

Валерий
22.12.2006, 11:27
Скорее бы !
WIZARD !
А кого Вы бы хотели видеть на месте Черновецкого ? Неужто Бродского ? Или Омельченко ? Или Клычка ?
Спрашиваю так просто, из любопытства.

Оля
22.12.2006, 11:33
А мені сподобалося, як влітку на Саксаганській перекопали дорогу і перестав тролейбус №3 ходити. Одна бабка й видала:"Ето всьо Ющєнко! Штоб он здох!":D Добре, що не Президент і мер винні, що коти в під"їздах какають. :D

New Shrek
22.12.2006, 11:36
Скорее бы !
Настоящих буйных мало!Вот и нету вожаков!(В.Высоцкий)

Валерий
22.12.2006, 11:44
Настоящих буйных мало!Вот и нету вожаков!(В.Высоцкий)
:D :D :D Ну, отчего же мало ? :D
Надо было посмотреть последнюю передачу "Свобода слова" с участием Бродского - полная клиника !!!

WIZARD
22.12.2006, 11:56
WIZARD !
А кого Вы бы хотели видеть на месте Черновецкого ? Неужто Бродского ? Или Омельченко ? Или Клычка ?
Спрашиваю так просто, из любопытства.

Если честно сказать, сейчас не готов ответить на Ваш вопрос.
Кличко - босер, пусть боксирует.
Фамилия Бродский у меня не вызывает ни симпатий, ни антипатий.
Кстати из истории Киева. (могу ошибиться, поправьте).
Прадед Бродского завещал приличную сумму (100 000 рублей,если не ошибся), на строительство рынка в центре Киева. По законам того времени произвести такой вариант не проходил.
Тогда эти деньги были переданы в синагогу, которая внесла взнос от имени "многочисленных граждан".
Вот так и появился Бесарабский рынок.

Валерий
22.12.2006, 12:11
Если честно сказать, сейчас не готов ответить на Ваш вопрос...
Именно такого ответа я и ожидал.
Ни в Вашем Киеве, ни в моем Днепре, люди недовольны нынешней местной властью, но не знают на кого ее заместить. Вот в этом вся проблема.
Как на мой взгляд, сперва надо найти достойного лидера, а уж потом замещать нынешних. А пока идет простая, примитивная борьба между теми кто выиграл (пусть даже нелогично) и между теми кто проиграл.
И, можете быть уверены, что те кто сейчас так горячо критикует нынешнюю местную власть, меньше всего думают об интересах тех же киевлян или днепропетровцев. Идет борьба за распределение денежных потоков, а на остальное им наплевать. Увы...:(

KabMiner
22.12.2006, 14:20
Как на мой взгляд, сперва надо найти достойного лидера, а уж потом замещать нынешних.
Лідера не можна знайти- він сам повинен знайтись.
Те, що вибрали таких мудозвонів як Черновецький, Добкін, Садовий - це результат того, що народ отупів від політичної реклами, став дуже легковірним, хаває політичні понти і досить дешево продається.
Ну, а сам Черновецький це яскравий приклад до тези про недосконалість демократії. Це Черчіль, здається, сказав, що демократія - погана річ, але нічого кращого ніхто не придумав.. В українському виконанні це звучить так: "Демократія - погана річ тчк".

WIZARD
22.12.2006, 14:41
Валерий.
"Идет борьба за распределение денежных потоков, а на остальное им наплевать."
Абсолютно согласен.
Первый шаг Черновецкого на посту"головы" - перевод всех активов Киеврады в в свой банк, где он является так называемым "почётным" президентом, а по нечётным снимает проценты.

New Shrek
22.12.2006, 18:11
Лідера не можна знайти- він сам повинен [I]знайтись[/.Цитата:
"Це місце, де розгадуються всі загадки. Тут зв’язок між цим Всесвітом і наступним."

Френк Герберт
Може в працях сього автора вказаний шлях ,раз Ви обрали такий аватар http://www.perehid.org.ua/sacred/3.html

Ivan
24.12.2006, 22:26
Скажу відверто: Льоня-Космос мене лякає зараз навіть більше, ніж Янукович-2. Тому хоч потрібна стабільність якась суспільна, як-не-як... А Льоні по барабану все... Заклав на пайки пенсійному електорату в 5-6 разів більше, ніж Омельченко, а більш нічого. Зняти практично нереально. За 5 років від міста вже мало що лишиться... Йолки-моталки... :o :( :o

WIZARD
25.12.2006, 12:39
Иван. А почему "Зняти практично нереально" ?

Danilo
25.12.2006, 13:38
А що це за підхід, тільки обрали то одразу міняти? Що б ви казали як би лишився старий Омельченко, та саме так підвищив тарифи? Доречи вони будуть зростати скрізь, та завжди. Набагато краще було, коли б ВСІ геть сплачували, це найважливіше питання, бо тоді може й не так у 3,4 рази піднімати було потрібно?
На мою думку, це добре що йде боротьба за прозорість у питаннях тарифікації послуг на комунальні послуги. Але мені не подобається що йде спекуляція на цьому для досягнення своєї мети-посадити у крісло свого "нового" лояльного для Тимошенко, чи будь кого мера. Я голосував за Ченовецького. Ну не можна так весь час обирати нового, та чекати "манни небесної".

Danilo
25.12.2006, 14:01
Валерий.
"Идет борьба за распределение денежных потоков, а на остальное им наплевать."
Абсолютно согласен.
Первый шаг Черновецкого на посту"головы" - перевод всех активов Киеврады в в свой банк, где он является так называемым "почётным" президентом, а по нечётным снимает проценты.
А Ви який банк пропонуєте?:)

WIZARD
25.12.2006, 15:20
А Ви який банк пропонуєте?:)

Во всяком случае не тот, в котором Черновецкий знает как лучше накрутить процент и украсть легче всего.

WIZARD
26.12.2006, 13:03
Газета "15 минут" - сегодня.
Статья называется - "Головная боль столицы".
"Две трети киевлян - 67% - негативно оценивают деятельность Черновецкого на посту мэраи только 9% - положительно. При этом 58,5% респондентов считают, что мэр не выполняет своих предвыборных обещаний."

Вопросы ?
Отвечая на вопрос, лучше ли Черновецкий справляется с обязанностями мэра, чем предыдущий городской голова Александр Омельченко, 51,1% опрошенных ответили, что хуже."
"Если бы в ближайшие выходные состоялся референдум по отставке Черновецкого, то 77,7% киевлян проголосовало бы за снятие его с должности."

KabMiner
26.12.2006, 14:21
Скажу відверто: Льоня-Космос мене лякає зараз навіть більше, ніж Янукович-2. Тому хоч потрібна стабільність якась суспільна, як-не-як... А Льоні по барабану все... Заклав на пайки пенсійному електорату в 5-6 разів більше, ніж Омельченко, а більш нічого. Зняти практично нереально. За 5 років від міста вже мало що лишиться... Йолки-моталки... :o :( :o
Саме так.
Залишається тільки сподіватися, що міцність Києва сильніша від фантазмів Черновецького.

Може в працях сього автора вказаний шлях ,раз Ви обрали такий аватар
Може.
Хоча я не є категоричним прихильником п.Каганця і Ко.

MARTINI
26.12.2006, 16:16
Впало в аську... свіжий анекдот :)

А может быть, ворона?
- Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет.
- А может быть, корова?
- Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет.
- А может быть, собака?
-Нет, нет, нет, нет, нет, нет, нет...
Так кто ж тогда, б#$%ь, голосовал за Черновецкого?!

zet
26.12.2006, 20:03
Впало в аську... свіжий анекдот :)

Так кто ж тогда, б#$%ь, голосовал за Черновецкого?!
Так эНто, Борис-Киев наш, как раз голосовал за Черновецкого, он сам признавался :p :D :D

Boris_Kiev
26.12.2006, 22:16
Так эНто, Борис-Киев наш, как раз голосовал за Черновецкого, он сам признавался :p :D :D
Зето, не відмовляюся від того, що було.

Резони:
1. Особисто знаю людей, які мали проблеми від "бєспрєдєльщиков - "земельних чиновників". Черновецький ті справи розрулив - фахово, як юрист.

2. Альтернатива - Омеля - ну вибачте! Більшість киян голосувала "проти Омелі".

Мінуси:
1. Саме сили "основного конкурента" творили перешкоди щодо надання Черновецькому прямих ефірів. Можливо, тоді результат був би протилежним :)

2. Свідчення деяких людей з банковської сфери ("проти Черновецького") були неаргументованими і тому здавалися суб"єктивною думкою колишніх підлеглих.

Тепер щодо деяких особливостей.
1. Поговорюють, у сина Черновецького є певні проблеми. Звичайно, секта (та й взагалі релігія) НЕ Є альтернативою ГРАМОТНОМУ психотерапевту. А тут, здається, саме той випадок.

2. А хто може дати гарантію, що Омеля не підвищив би тарифи ?

Особисто мене все це не дуже торкається.
До речі, більшість моїх знайомих і колег віддала голоси грамотно: за мера - Черновецькому. а до Київради - блоку ПОРА-ПРП, щоби був баланс сил.

"Що маємо, то маємо" © Л. Кравчук

Валерий
27.12.2006, 09:55
Вчера вечером услышал по TV, что Черновецкий понизил тарифы.
Кто из киевлян может сказать, какими же они теперь будут, а то я так и не услышал точных цифр ?

У нас тарифы не понизили, зато начали жульничать, под флагом экономии газа.
Делают так:
Утром, часов в 6, понижают температуру носителя так, что и батареи отопления и горячая вода чуть теплее чем на улице. Естественно квартиры остывают быстро, особенно в панельных домах.
И только вечером, где то в 19 часов, начинают раскочегаривать до, более или менее, нормальный температуры.

Получается, что люди получают только часть положенного, а оплачивать предлагают в полном размере.
Вот такие, блин.., у нас тут фокусники !

WIZARD
27.12.2006, 11:51
Валерий.
"Вчера вечером услышал по TV, что Черновецкий понизил тарифы."

Он согласен всего на 10%-ное понижение.
А МинЮст отменил его постанову.

zet
27.12.2006, 15:35
У нас на ночь стали горячую воду отключать...

І.Павлович
28.12.2006, 12:56
Омельченко хапав з гарною міною, знаючи із ким ділитися. Питання до киян (я сам киянин):Ви знаєте,скільки він отримав за реально спаскуджений хрещатик і,тоді ще,площу Калініна?А епопея з бетонною плиткою,яка зараз чудовим образом сиплеться?Він вмів вчасно і вдало зробити показуху.В тому числі показухою була ВІДСУТНІСТЬ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ,яке мало місце в інших містах.Питання до жителів не Києва: у скільки разів з 97 року у Вас підвищились тарифи? А в Києві їх практично не чіпали.
Я дуже добре знайомий з деким з оточення Черновецького і нічого поганого про них не можу сказати.А пайки він роздавав ще тоді,коли і не думав бути мером.Можу відповісти на деякі тактовно поставлені питання з приводу його мерства.

Nikola
28.12.2006, 13:05
Омельченко хапав з гарною міною, знаючи із ким ділитися. Питання до киян (я сам киянин):Ви знаєте,скільки він отримав за реально спаскуджений хрещатик і,тоді ще,площу Калініна?...
"Злодії будуть сидіти в тюрмах!" :)

Запитання: конкретні факти доведено (у встановленому законом порядку)?

ДОРЕЧНО:
Омельченко: я не воровал, когда был мэром
http://utro.ua/news/2006/12/27/32837.shtml

Boris_Kiev
28.12.2006, 13:09
Всі знають, що власник заводу з виробництва плитки - син Омельченка. Тут но коментс.
Світлої пам"яті архітектор Олександр Комаровський, один з багаторічних проектувальників Майдану, помер у 2002 році від інфаркту, не витримавши морального гніту від того, на що НА ПРАКТИЦІ перетворили Майдан попри його спроби відстояти "людський" проект.

Я вже не кажу про постійні матюги водіїв на адресу Омельченка за останні роки його правління. Ніколи не знаєш, де розрили, де раптом впіймаєш яму від знятого шару асфальту.

Danilo
28.12.2006, 13:25
У Аліка Шустера на "Свободі слова" на питання "кому належить те, та й ось те підприємство у Києві" Омеля відповідав:-скількі Вам років, Ви мені у сини сгодились би.:) Майже як на форумах кажуть...:)

І.Павлович
28.12.2006, 13:28
"Злодії будуть сидіти в тюрмах!" :)

Запитання: конкретні факти доведено (у встановленому законом порядку)?

ДОРЕЧНО:
Омельченко: я не воровал, когда был мэром
http://utro.ua/news/2006/12/27/32837.shtml

Я дуже добре ставлюся до євреїв,але єврейська відповідь:А хто небудь із сучасних мільйонерів сидить у тюрмі?Довести такі злочини практично не можливо(Ахметов?)

І.Павлович
28.12.2006, 13:31
Всі знають, що власник заводу з виробництва плитки - син Омельченка. Тут но коментс.
Світлої пам"яті архітектор Олександр Комаровський, один з багаторічних проектувальників Майдану, помер у 2002 році від інфаркту, не витримавши морального гніту від того, на що НА ПРАКТИЦІ перетворили Майдан попри його спроби відстояти "людський" проект.

Я вже не кажу про постійні матюги водіїв на адресу Омельченка за останні роки його правління. Ніколи не знаєш, де розрили, де раптом впіймаєш яму від знятого шару асфальту.На цю тему є анегдот:
Що таке "асфальт?
Те,чим криють дорогу перш ніж почати земляні роботи.

WIZARD
28.12.2006, 15:26
Я одного не понимаю.
Ветка про Черновецкого, а обсуждают Омельченко.
Это что, на Львовском форме киевляне таким образом уходят от реального позора столицы?
І.Павлович.
"А пайки він роздавав ще тоді,коли і не думав бути мером."
НЕ ВЕРЮ !
Пайки начали выдавать всем пенсинерам в агитационных пакетах за 2 месяца до выборов и в нарушение закона выдавались за день до выборов - это как понять?

WIZARD
28.12.2006, 16:13
"Довести такі злочини практично не можливо(Ахметов?)", Тимошенко, кто ещё?

І.Павлович
28.12.2006, 16:31
Пайки видавали,і видають досі,не всім пенсіонерам, а тільки з обмеженим достатком,інвалідам,багатодітним сім"ям.Якщо Ви хочете,я дістану більше інформації про крітерії відбору для пайків.
Можна ще згадати про столовки для бомжів.Вони в більшості паспортів не мають і не є електоратом.

І.Павлович
28.12.2006, 16:35
"Довести такі злочини практично не можливо(Ахметов?)", Тимошенко, кто ещё?Про Тимошенко не казатиму,я маю на увазі тих людей,чиї кримінальні дії всім відомі,але в слідчому порядку довести не можливо.Як казав поет:"...иных уж нет,а те далече."

Nikola
29.12.2006, 16:20
...Можна ще згадати про столовки для бомжів...
Незабаром їх кількість повинна зрости.
...На те, що в Києві можлива непроплата <...> від майже 80% населення, у зв’язку з тим, що ситуація щодо законності тарифів змінюється щодня, тобто одні кажуть, що вони законні, інші – що вони не законні, А.ГОЛУБЧЕНКО відповів: «Як тільки опишуть майно і судді скажуть, що вони (тарифи) були законні, зразу все зміниться. Треба зрозуміти, що треба платити по нових тарифах»...
http://www.unian.net/ukr/news/news-178732.html

P.S. Коменти рулять. :)

Nikola
30.12.2006, 02:03
ДОРЕЧНО:
- Призывы не выполнять законные требования государственных органов и не платить за ЖКУ – это провокационные и безответственные действия, - прокомментировал мэр выступления оппозиции.

По словам Черновецкого, это все равно, что призывать: «давайте браться за оружие».

- Но если бы от этого поменялись цены на газ, то я сам готов идти на баррикады. Но цена на энергоносители не зависят от меня, - посокрушался городской глава.

Поэтому Черновецкий уверен, что киевляне должны платить по новым тарифам, ведь «мы подняли тарифы, чтобы у нас были чистые подъезды».
http://ura-inform.com/comments/2006/12/30/barrikad/

Цікаво - про чиї під"їзди мова йде?

Дядя Ваня
11.01.2007, 13:35
Дикие нравы банка "Правэкс" (http://www.cripo.com.ua/?sect_id=3&aid=28129) - интересная подборочка инсайдерской информации!

WIZARD
12.01.2007, 10:39
Мне очень хочется услышать коментарии Бориса (он ближе всех к месту событий) на тему ""Разгром Киевской крепости".

В двух словах.
"Столичные власти отдали на растерзание уникальный памятник"
"Трёх столичных зданий по ул. Рыбальской22-24 лишилась столица в канун Нового года. Разрушенные строения входили в комплекс башни №5 Киевской крепости, которая с 19 века сохраняется на Печерске и является самым большим земляным укреплением в мире".

Борис.
Вы так ратовали за то, что у Вас под носом возводятся многоэтажки под "патронатом" Омельченко.
Теперь Вы получите такие-же многоэтажки под патронатом "посольства божьего", но на исторических костях.

Nikola
12.01.2007, 10:57
В тему.
...увечері 30 грудня до найбільшого у світі земляного укріплення — «Київської фортеці» підігнали спецтехніку та... зрівняли із землею три будівлі, зведених у середині ХIХ століття. Пам’ятки архітектури руйнували протягом усієї новорічної ночі. Тепер на їхньому місці з’явиться більш значущий для міста, на думку забудовників, інвесторів і київської влади, багатоповерховий житловий комплекс...

«Київська фортеця» впала
У столиці продовжується знищення її історичного вигляду
http://www.day.kiev.ua/174958/

Платити чи не платити за новими тарифами?
Міністерство юстиції від порад утримується
http://www.day.kiev.ua/174959/

КГГА превращает Киев в столицу бомжей
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/11/26862.htm

Кильчицкая знает, как "базарить" с руководством рынков
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/11/26842.htm

WIZARD
12.01.2007, 12:38
В тему.
«Київська фортеця» впала
У столиці продовжується знищення її історичного вигляду
http://www.day.kiev.ua/174958/
Платити чи не платити за новими тарифами?
Міністерство юстиції від порад утримується
http://www.day.kiev.ua/174959/
КГГА превращает Киев в столицу бомжей
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/11/26862.htm
Кильчицкая знает, как "базарить" с руководством рынков
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/11/26842.htm

Это всё интересно, но, где же Борис?
Он нам всё сейчас объяснит с точки зрения своих знакомых (имена упоминать на всякий случай не будет, а то не дай Бог что), что мы все ничего не понимаем, а Черновецкий - посланник бога на земле.
Вот только какого бога?
Может вуду надо изучать поскорее, а то киевляне его просто не понимают?

Басанець
12.01.2007, 12:44
киевляне его просто не понимают
Не-а, рядовым киевлянам надо понюхать кокаину. Тогда мы и сможем его понять, потому что будем находиться на одной с ним волне. LOL:)

Boris_Kiev
12.01.2007, 12:57
Мне очень хочется услышать коментарии Бориса (он ближе всех к месту событий) на тему ""Разгром Киевской крепости".

Скажу. Ось супутникове фото ДО погрому.
http://maps.google.com/maps?q=kiev&t=k&hl=en&om=0&ie=UTF8&z=17&ll=50.436099,30.538607&spn=0.003055,0.01075&iwloc=addr

"Кругле червоне" - вежа фортеці. Зараз там - магазин іспанської сантехніки та плитки. Нормально, чисто, нічого не порушено.
Праворуч - нижче - оті корпуси.
З 1999 по 2002 поруч були дві автостоянки, я там тримав тачку.
В тих, нині зруйнованих корпусах хтось жив - самі розумієте, якого соціального статусу ти люди були.
Спочатку на ту територію поклав око Суркіс, хотів щось збудувати. Геологорозвідка сказала - "Не можна".
У 2002 році територію загарбало російське посольство, стоянку розігнали, поставили новий паркан, нову будку і нових охоронців (тільки песик на імя Тузла взяв собі російське громадянство).
Тоді ж на місці, куди падає тінь від сучасного круглого будинку, було вбито двох бомжів. Розслідувалося силами Печерського райуправління міліції.

А останні події ... прикро, але чесно, я не знаю, чи досі частину тієї території тримають росіяни під посольство чи ні ...
"Або він вкрав, або в нього вкрали, але щось там було..."

Розумієте, КОГО я підозрюю у злочинній співпраці з тими, хто зруйнував ? ХТО ОХОРОНЯЄ ДОСІ ?
Про те спробую дізнатися.

WIZARD
12.01.2007, 13:12
Борис.
Земной поклон Вам, за то, что Вы ни при каких ситуациях не отходите от своих убеждений даже в том случае, когда видите их полный провал.

WIZARD
12.01.2007, 13:15
"ХТО ОХОРОНЯЄ ДОСІ ?"
Российский денсант, которого Вы так ждали в 2004 году, постоянно лазерными указками показывает грузовикам, куда увозить строительный мусор.

Boris_Kiev
12.01.2007, 13:25
WIZARD,
Я написал ВСЕ что знал и знаю про ту территорию.
Один бывший охранник бывшей стоянки живет там совсем рядом. Встречу - спрошу подробнее.
Но до последнего времени в будке в тупике ул. Рыбальской сидели РОССИЙСКИЕ охранники.

WIZARD
12.01.2007, 13:34
Борис.
"РОССИЙСКИЕ охранники"
Мы теперь можем гордиться, что у нас в охране - РОССИЙСКИЕ охранники?

Boris_Kiev
12.01.2007, 14:37
WIZARD, не паясничайте. Территорию под строительство посольства охраняли РОССИЙСКИЕ охранники, получающие деньги от РОССИЙСКОГО посольства.
Собачка Тузла может подтвердить. :)

WIZARD
12.01.2007, 15:11
"Территорию под строительство посольства охраняли РОССИЙСКИЕ охранники, получающие деньги от РОССИЙСКОГО посольства."
Точно так-же поступают все страны, строящие своё посольство с "нуля" на территории другой страны .
И что в Вашем факте зазорного?

Boris_Kiev
12.01.2007, 15:34
Остается выяснить, был ли сговор российских охранников с теми, кто разрушил здания. Ключи от ворот у кого ?

WIZARD
12.01.2007, 16:11
Остается выяснить, был ли сговор российских охранников с теми, кто разрушил здания. Ключи от ворот у кого ?

У Черновецького, или у его пастора.

І.Павлович
12.01.2007, 16:34
Поясніть мені Будьласка,чому всі так причепилися до релігійних уподобань Черновецького?
До речі про пайки.Їх видають УСІМ. Усім,хто вважає себе малозабеспеченим. Не відмовляють нікому.Виборів зараз не намічається, привернути прихильність ними неможливо.Що ж це?

WIZARD
12.01.2007, 17:49
I.Павлович.
"До речі про пайки.Їх видають УСІМ."

Ага, особенно перед выборами.
Особенно тем, кто не знает "будующен мэра"

Nikola
12.01.2007, 17:57
Соседка сегодня попросила съездить привезти пайки - в семье четверо пенсионеров. Мельком видел эти наборы: паштеты, шоколад и кулечки с крупами.

Стопудово, "власти" что-то замышляют... :)

Danilo
12.01.2007, 18:03
Соседка сегодня попросила съездить привезти пайки - в семье четверо пенсионеров. Мельком видел эти наборы: паштеты, шоколад и кулечки с крупами.

Стопудово, "власти" что-то замышляют... :)
Ага, головне щоб не давали наколотих апельсинів.:D

Nikola
12.01.2007, 18:06
"Епоха апельсинів" уже скінчилася... http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/smoke.gif

І.Павлович
12.01.2007, 18:07
Точніше 1кг цукру,1кгрису,1 пляшка олії,2 баночки паштету,1 баночка згущеного молока, 1 шоколадка. Мабудь ,на тому тижні перевибори...І потім так само.

І.Павлович
12.01.2007, 18:09
За моєї присутності прийшов мужик 65 року народження.Сказав,що він військовий пенсіонер і тому має право на пайок.Видали...

WIZARD
15.01.2007, 10:33
На дверях появилсаь объява: "Явиться за пайками в ЖЕК , но только 18-го числа с 16-ти до 18-ти.
"Стопудово, "власти" что-то замышляют... "
Ничего не замышляют. Просто "посол божий" решил подсластить пилюлю с повышением тарифов

Danilo
15.01.2007, 10:53
Точніше 1кг цукру,1кгрису,1 пляшка олії,2 баночки паштету,1 баночка згущеного молока, 1 шоколадка. Мабудь ,на тому тижні перевибори...І потім так само.
Сала немає у пайку, то ж діла не буде!:):) :)

Nikola
17.01.2007, 09:39
...Корреспондент «ВВ», как и многие киевляне, получил платежку с новыми тарифами и решил проверить, соответствуют ли действительности заявления городских властей о том, что по новым тарифам «бедные заплатят меньше, чем платили раньше, а богатые — больше», а заодно выяснить, куда идут денежки...
http://www.vv.com.ua/main.php?artID=69530&topic=25&Date=2007-01-15&resolution=1

WIZARD
17.01.2007, 11:50
"Директор Института проблем управления им. Горшенина, политолог Кость Бондаренко считает, что вполне возможно, что фракция БЮТ в Киевсовете будет инициировать проведение референдума, решением которого будет выражение недоверия мэру Киева Леониду Черновецкому."

http://for-ua.com/comments/2007/01/17/101211.html

Я - не сторонник БЮТ, но, если они снесут "посланника божьего" с "мухами" в голове, то я согласен на любое предложение на его должность от БЮТ.

І.Павлович
17.01.2007, 14:05
Питання ще раз: Яке ВАМ діло до релігійних уподобань Черновецького?ВАМ це заважає?Чи Ви такий ревносний православний?

WIZARD
17.01.2007, 14:37
І.Павлович.
Я не ревностный православній. Я просто не могу понять, как человека, слушающего "глас божий" в собственной голове можно терпеть на посту мєра.
Особенно, если когда вместо "гласа божьего", выступает нигерийский пастор.

WIZARD
17.01.2007, 14:38
Черновецкому на Фрунзе 103 уже несколько лет прогулы пишут.

І.Павлович
17.01.2007, 14:45
А де Ви почули чи прочитали,що Черновецький співвідносить свої рішення(до речі,рішення приймає чи не приймає київрада)з "гласом Божим"?Між іншим,а за підвищення тарифів на початку голосували ВСІ фракції.
Під Києвом є містечко Ватутіно.Жіночка,що працює з моєю дружиною у школі,живе там.Вона каже,що кияни зажерлися.Вона за двокімнатну невеличку квартиру вже 2 роки палатить 350 гр.

Читатель_Обкома
17.01.2007, 14:58
.Вона за двокімнатну невеличку квартиру вже 2 роки палатить 350 гр.
....а там прописано всего одиннадцать человек....:D :D :D
Врет она!В Обухове...трехкомнатная (4 человека)...только с сентября платится 300 грн....

WIZARD
17.01.2007, 15:12
І.Павлович.
Сегодня увы убегаю. Завтра попробую найти ссылки на его личные высказывания по этому поводу.
А к Вам вопрос: Вы, лично, после всех пресконфеций, интервью, считаете, что он "дружит с головой"?

І.Павлович
17.01.2007, 15:48
....а там прописано всего одиннадцать человек....:D :D :D
Врет она!В Обухове...трехкомнатная (4 человека)...только с сентября платится 300 грн....1.Там прописано 2 (дві) людини.
2. Ви так часто використовуєте слова "врет,врете" ,що це стає схожим на манію (без намагання образити).

Nikola
18.01.2007, 17:43
"Бунт смітникарів" :eek: :eek: :eek:

9 компаний-перевозчиков мусора в Киеве намерены остановить работу 22 января в случае неповышения тарифов на вывоз мусора !!!

http://www.domik.net/mod/main/news/id11751081/

Коммент посетителя сайта:
да уж... совсем работать не хотят. люди дерутся за переработку мусора - это ведь золотая жила. объявить тендер, отстранить лентяев - будет газ, электроэнергия, стройматериалы, чернозем, налоги в бюджет... 1,2 млн. тонн - да если иметь доход только по 10 $ с тонны - сколько будет? с удовольствием и спортивной злостью поучаствую в тендере!
Добавить нечего.
Впрочем....
... Комментируя заявления ряда фирм, занимающихся вывозом мусора в Киеве, о намерении начать забастовку, мэр отметил:

"У меня есть данные о том, что в экологической комиссии облсовета депутаты БЮТ занимаются тем, что шантажируют город новыми расценками на вывоз мусора и специально лоббируют увеличивать стоимость захоронения отходов разного типа, которые находятся в Киевской области".

Черновецкий добавил, что ему "грустно", что у этих депутатов была потеряна совесть. ...
http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/41958.html

kYula
21.11.2007, 18:43
За інформацією щотижневої газети Дзеркало тижня мер Києва Леонід Черновецький підписав рішення про знесення торгово-розважального центра Троїцький, який до цього часу будувався неподалік від Національного спортивного комплексу Олімпійський.
Джерело видання повідомило, що рішення про знесення будівлі київський мер прийняв після тривалих переговорів із вищим керівництвом країни.

15 листопада на будівництві повинні були остаточно припинитися всі роботи.

Нє, ну не клоун? В якій цивілізованій країні влада спочатку продає землю, а потім, коли у того власника є всі документи на власність забирати цю землю..."Падарки - не аттдаркі!!" :aggressive:

До речі, кілька тижнів тому до нас приходили статисти і просили щоб заповнили бланки в яких стояли питання "чи задоволені мером" "кого б хотіли в мери" "яку партію" і т.п. Десь через 1,5 тижня чула по радіо, що проти цього Черновецького //ггг, мера марсіян// багато протестують. Питання про його відставку вже довго існує, навіть затягнулося! Де той Клічко зі своїми біцепсами???

kYula
14.12.2007, 18:08
Мій сьогоднішній ранок почався з ранкової новини, яку повідомила репортерка київського радіо.
Із динаміків лунало, що міськвлада просить киян утриматись від ранкових поїздок в метрополітені, бо "Ви значно швидше і з більшим комфортом можете доїхати надземним транспортом".
Вже ввечері побачила в новинах, що зранку на платформах метрополітену з"явився спеціальний персонал-це дядьки в оранжевих жилєтах, які людей зранку "впаковують" у вагон...Кажуть, що часто доводиться чути від тих, кого запихують, нецензурні слова...
Уявляєте? Виявляється і таке буває :)
Про надземний рух краще нічого не казати. Машин багато (нині не можливо придбати авто середнього класу, оскільки попит перевищує пропозицію). Дороги ніхто не розширює. А коли щодня зранку йду по Проспекту Перемоги, намагаюся інтенсивніше рухатись, бо аж димка стоїть від цих численних автівок, що ледь пересуваються по дорозі в бік центру...
Що ж це буде через років...скажімо 5?
Нещодавно в новинах бачила, як показували одне село поблиз Говерли. Там не їздять автівки, дуже маленьке поселення, а ще бабця розповідала, що й нема куди пенсію витрачати, бо все є своє...і від цього бабуся не хоче відповлятися : "Я ні_за_що не переїду до Києва"..."Мене не цікавить хто зараз при владі. Ну Янукович, ну Юля...А мені що з того?"...

Раніше не уявляла своє життя позза великим містом, бо надто звикла до цього комфорту. Але зараз відчуваю, що та бабуся значно щасливіша, ніж я. І проживе більше.
Мої легені сьогодні стали "мріяти" про таке життя, яке мені показав телевізор.
"Добре там, де нас нема!"...Ні, я впевнена, я знаю, що там - краще!

WIZARD
17.12.2007, 13:19
Сейчас, как во времена выборов мэра, Черновецкий начал раздавать пайки пенсионерам.
И к чему бы это?....

маюнка
17.12.2007, 19:56
поверенемось все ж таки до Черновецького.
в Галереї Лаври зараз проходить виставка його фоторобіт:) я не ходила, але мої друзі кажуть: "Ти що, такий шанс втратити? обов"язково підемо. якщо його фото такі ж смішні які вислови, то хоч настрій підіймемо".

а ще вчора одразу 2 студентів з університету запропонували підробити. мовляв, в понеділок і середу буде телеміст з Черновецьким. типу треба молодь для масовки зібрати, там заготовані питаннячка поставити і т.д. і за це непогані гроші пропонують.
я відмовилась. не продаюсь. не можу. хтось так і заробляє собі. а мені огидно чомусь...

Сейчас, как во времена выборов мэра, Черновецкий начал раздавать пайки пенсионерам.
И к чему бы это?....

може, запахло перевиборами?
чесно кажучи, ці пайки у мене асоціюються з блокадними часами, чи радянські часи з лініями в універсамах за помаранчами та ковбасою. так я собі уявляла голод або війну, коли читала підручники з історії. люди в чергах і "милосердна щедра влада".
хоча можна зрозуміти і старше покоління. прийом пайків - це ще не значить, що вони(пенсіонери та інваліди) купилися. просто ціни на продукти не стоять на місці. а за старою звичкою діє принцип : "дають - бери". і для когось така подачка є хорошою моральною компенсацією за підвищені тарифи на комунальні послуги, наприклад

WIZARD
18.12.2007, 10:10
в Галереї Лаври зараз проходить виставка його фоторобіт
Предлагаю название для этой выставки -
"Марсианские хроники" (с) Бредбери.

vasili
18.12.2007, 11:45
классный дядька Л. Черновецкий, мое личное уважение к нему за пробежку на стадионе Олимпийски, такой шаг может свидетельствовать о многом. 15 подтягиваний - это сила!

WIZARD
18.12.2007, 12:23
такой шаг может свидетельствовать о многом. 15 подтягиваний - это сила!

И при всём этом, ещё по - чётным, банком управляет...
Когда он что-то одно выберет?
Хотя-бы каждый день заниматься пробежками и подтягиваниями на купленном им стадионе.

vasili
18.12.2007, 13:05
Когда он что-то одно выберет?
Хотя-бы каждый день заниматься пробежками и подтягиваниями на купленном им стадионе.
одно выбирать глупо, если есть возможность обьемлить все что интересует, максимализм признак молодости души и силы разума.
ЗЫ : лично я верю Черновецкому, а вот Луценко после обвинений и глупом игнорировании предложений Черновецкого сдать анализы на стадионе, больше не уважаю, - БАЛАБОЛ, оН.

WIZARD
18.12.2007, 14:30
лично я не верю Черновецкому, но под Вашими словами подписываюсь.
Луценко после обвинений и глупом игнорировании предложений Черновецкого сдать анализы на стадионе, больше не уважаю, - БАЛАБОЛ, оН.

І.Павлович
28.12.2007, 16:36
лично я не верю Черновецкому
Ви пробували скористатися "гарячою лінією" 051? А я спробував.
1. На деякий час проблему було вирішено
2. На мою адресу прийшла офіційна відповідь
А пайки Черновецький роздає вже на протязі 13 років. Звичайно, у різних обсягах. І після виборів теж.

Додано через 1 годину 3 хвилини
До речі, якщо когось цікавить інформація про події у Дніпровському районі Києва (реальна, а не проплачена), можу надати. Маю до цих подій деяке відношення...

Гелена
02.01.2008, 12:21
на мою думку давання і брання пайків - то таке приниження, гірше за яке в наші часи тяжче придумати
і люди до того ставляться нормально! я в шоці...

WIZARD
03.01.2008, 09:43
А пайки Черновецький роздає вже на протязі 13 років.

"Легче верблюду войти в иголоьное ушко, чем богатому попасть в рай"
(С) О.Генри.

fill_nick
03.01.2008, 14:13
Думаю, що Черновецький - більш менш нормальний, прото проти нього ведеться інформаційна компанія. Чим той же Омельченко був кращий?
Він звичайно дивний, але як не як керує концерном Правекс і навіть сама Тимошенко боїться з ним вступати в дискусію.

levandivka
03.01.2008, 14:15
Черновецький - більш менш нормальний
Цікава система еталонів...
Йому б в Космос...

Степаныч
03.01.2008, 14:20
Цікава система еталонів...
Йому б в Космос...Мужик, безусловно, оригинальный. Пришлось вести с ним переписку, когда он был еще нардепом. По работе, не личную. Даже понимая, что письма готовили подручные, но он-то подписывал! понятно было, что, мягко говоря, "не от мира сего".

kYula
03.01.2008, 16:41
Мужик, безусловно, оригинальный. Пришлось вести с ним переписку, когда он был еще нардепом. По работе, не личную. Даже понимая, что письма готовили подручные, но он-то подписывал! понятно было, что, мягко говоря, "не от мира сего".

Нещодавно переглянула відомий, але суспільнонедоступний фільм Ар"єва "Зємля в ілюмінаторє" (до речі, навіть 5-канал відмовився його транслювати), а до мене диск потрапив випадково: від члену Київради.
Дуже якісно зроблений сюжет! Компромату - кіпа! Переглянеш такий фільм і тут же зрозумієш де місце нашому меру "всєх марсіян":D

Romko
03.01.2008, 18:47
Нещодавно переглянула відомий, але суспільнонедоступний фільм Ар"єва "Зємля в ілюмінаторє" (до речі, навіть 5-канал відмовився його транслювати), а до мене диск потрапив випадково: від члену Київради.
Дуже якісно зроблений сюжет! Компромату - кіпа! Переглянеш такий фільм і тут же зрозумієш де місце нашому меру "всєх марсіян"
В нас дійсно свобода слова.Пиши,що хочеш,збирай незаперечні докази.
І нікому за це нічого не буде.

levandivka
03.01.2008, 19:03
нікому за це нічого не буде.
Якщо живим залишиться.

kYula
03.01.2008, 19:15
Годі вам!.. :)
Все в порівняннях: згадайте, що було при Кучмі і що зараз при Ющенкові.
Подивіться на Україну і сусідніх постсовєцьких держав. Є різниця?
Не все відразу! З часом і ми станемо демократичною державою. Вірю в це!!!

Romko
03.01.2008, 19:38
Не все відразу! З часом і ми станемо демократичною державою. Вірю в це!!!
Ваші слова б і Богу в вуха...

Мих
11.01.2008, 13:39
ytzq4cEKolc

Гелена
11.01.2008, 13:43
ytzq4cEKolc

Боже мій! що з ним таке???

Deus igrok
11.01.2008, 13:45
=) У Космоса дуже хороший дилер з дуже хорошим товаром. =)
У неті повно роликів ... на ці шедеври =)

Мих
11.01.2008, 13:46
Він такий є....

маюнка
11.01.2008, 14:45
Він такий є....
от людина прославилась. !!! мабуть, найвідоміший мер в Україні:)

ще якби корисним чимось був відомий...

Гелена
11.01.2008, 15:51
я колись бачила і нормальні інтерв’ю з ним
то він не все такий був мушу сказати
а тепер аж дивитися на нього шкода...

Пролетарский Дракон
21.01.2008, 11:55
Правда об избиении!!!

Всё установлено и разоблачено!

http://pdrs.dp.ua/images/sat1.gif
Рабочий телетайп
Луценко избил Черновецкого
с сатанинскими целями!

Товарищи! 18 января сего года народный мэр Л.М.Черновецкий был зверски избит руками оранжевого бандита Юрия Луценко (по недоразумению - министра МВД).

Тысячи трудящихся ломают головы - что всё-таки произошло и почему? Выдвигаются самые нелепые версии, вплоть до бытовой ссоры и драки!

Политсовет ПДРС считает, что причина - на поверхности! И только слепой может её не заметить!

Вот что рассказала журналистам тов. Ирэна Кильчицкая, верный соратник Народного Мэра: "Я зашла в приемную Леонида Михайловича. У него вся левая сторона лица была полностью в ссадинах и в крови"

Кровь! Здесь ключевое слово - Кровь!!!

Давно и неопровержимо доказано, что все оранжевые являются сатанистами и жрецами вуду. Впрочем, это в доказательствах даже не нуждается.

Для оккультных ритуалов сатанистов огромное значение имеет КРОВЬ! Особенно ценной является кровь ПРАВЕДНИКА, то есть Леонида Михайловича Черновецкого! Может быть, именно он является единственным праведником "Украины", поэтому оранжи развернули настоящую охоту за его кровью! На роль основного охотника был назначен Ю.Луценко, как самый жестокий и безумный помаранч-упырь!

Цель Луценко - добыть кровь Праведника для сатанинских ритуалов оранжевых властителей!!!

Под видом обычной драки матёрый колдун и сатанаил Луценко расцарапал лицо и ядра блаженного праведника Черновецкого, и добыл каплю его крови! Теперь эта кровь может быть клонирована в секретных лабораториях НАТО и Моссада и использована во многих отвратительных магических ритуалах!!!
Читать тут (http://pdrs.dp.ua/type/type17.html)

WIZARD
21.01.2008, 14:21
Интересно, сколько и какой травы накурился автор?

Molv
21.01.2008, 23:38
Интересно, сколько и какой травы накурился автор?

Може, зелененької. А от скільки ... Як сторгувались?

Журналістка
22.01.2008, 00:42
мабуть, найвідоміший мер в Україні
А Добкін??

пупер
22.01.2008, 08:21
ролик
жах...
черновецький виглядає зламаним..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Мих
08.02.2008, 23:26
http://i032.radikal.ru/0802/45/0fe498a33806.gif

маюнка
09.02.2008, 00:57
у мене однокурсник на vkontakte.ru створив групу "я б також вдарив Черновецького"...

Дуд@риК
09.02.2008, 11:07
Чорновецький, нажаль, не єдиний сором для України. В нас ще є театр з трупою в 450 акторів...

Додано через 2 хвилини
Мабуть народу подобаються шоу і клоуни і балагани. Як наб`ємо оскомину, може тоді й заживемо краще...

Boris_Kiev
09.02.2008, 12:48
Мабуть народу подобаються шоу і клоуни і балагани. Як наб`ємо оскомину, може тоді й заживемо краще...
Про це ще у 1991 писав Стас Тризубий http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=101630&postcount=662

Може хтось має повний текст тієї пісні ?

Romko
10.02.2008, 22:26
http://eggs.net.ua/nw/1/_News_Photo_image_large_1010.jpg

маюнка
18.03.2008, 17:29
:D :D :D :D :D :D

ой не можу!!!!:) у зв"язку із відомими подіями у ВРУ з приводу мера Києва, мама щойно надіслала мені смс: "до дня виборів мера Києва оголошується акція: врятуй Київ, заховай бабусин паспорт":shutup:

smeet
18.03.2008, 22:17
до дня виборів мера Києва оголошується акція: врятуй Київ, заховай бабусин паспорт"
Правильно,давно пора космоса відправити у космос.

Мих
18.03.2008, 22:49
А Юля казала: до дня космонавтики перевибори мера....

Boris_Kiev
19.03.2008, 11:44
Черновецький підписав рішення про знесення торгово-розважального центра Троїцький, який до цього часу будувався неподалік від Національного спортивного комплексу Олімпійський.
KYula,
є інформація, що він віддасть інвесторам територію нинішнього Планетарію - тобто планетарій зруйнують і там почнуть будувати той Центра.

А шкода. В Планетарії регулярно проходять ярмарки. Труси можна купити. Або квіти у вазонах.

Тим22
19.03.2008, 12:23
В Планетарії регулярно проходять ярмарки. Труси можна купити.

Это что серьезно? В Донецке пока до этого не додумались

Додано через 20 хвилин
А вообще-то кто-нибудь доволен своим мэром? А то как выборы, он и светочь демократии, и защитник сирот и стариков и т.д. Проходит полгода -гад последний, ворюга-сволоцюга. Что за Космоса одни бабушки голосовали? Общий хор: Ну как же он же оранжевый, из Нашей Украины, его президент поддерживает и вообще главное Омельку скинуть

Boris_Kiev
19.03.2008, 14:15
Это что серьезно? В Донецке пока до этого не додумались
Регулярно:
Палац спорту - Планетарій - Будинок кіно - Укр. дім - Торгова палата.
Іноді - цирк і Експоцентр.
"Загальні" або спеціалізовані.

Бувають - тільки укр. товари. А бувають - Італія, Угорщина, Туреччина - досить пристойні.
Частина фірм торгує тільки по таких виставках-ярмарках.

Додано через 5 хвилин
======================

Щодо мера:
За півроку до виборів «дехто» намагався відкусити частину території садиби мого приятеля – серйозного бізнесмена. Майже рейдерський наїзд. Приятель пішов до знайомих депутатів і саме Ч. розпорядився, щоби справі дали хід у прокуратурі.
Саме після розповіді приятеля, я прийняв рішення – проголосувати за Ч. особисто (як мера) плюс за блок «Пора-ПРП» (для балансу) – до Київради. Аби не Омеля.
Що було – то було.

Але потім … одна пані (лікарка) сказала: Ось не дав Омеля засвітитися Черновецькому в телеефірі, а дарма. Публіка побачила би, почула пряму мову – і він не пройшов би.

Danilo
19.03.2008, 14:27
Я за нього голосував. А за кого ж було, за Омелю? Не гарно плясати "на кістках", до того ж Черновецький ще на саме погане лайно.:D Навіть більше дратує оточення: Ирэна Кильчицкая!!! Довгий, тощо.

bora
19.03.2008, 14:28
і він не пройшов би.
На багатьох його "мова" справляє враження як удава на зайців. Інтелігенції значно менший відсоток в народі (не бийте сильно за такі слова, але це ж медіа-показники про то свідчать).

Додано через 54 секунди
Навіть більше дратує оточення: Ирэна Кильчицкая!!! Довгий, тощо.
Але ж не тре забувати. що короля робить свита...

Мих
19.03.2008, 14:30
Я за нього голосував. А за кого ж було, за Омелю? Не гарно плясати "на кістках", до того ж Черновецький ще на саме погане лайно. Навіть більше дратує оточення: Ирэна Кильчицкая!!! Довгий, тощо.
Що ж вас дратує? Космос - є космос.

Danilo
19.03.2008, 14:42
Я за те що б вибори відбувалися частіше, адже це спонукає владу робити якісь реальні речі. Просто, гадаю він не своєчасно став поперек дороги Тимошенко, і домовитися вони вже не зможуть. Це очевидно, Юля кандидат у президенти, Льоня заважає отримати все що треба...
При тому наголошую, як мер він не самий поганий! Все у порівнянні...

Мих
19.03.2008, 14:47
його незлюбили, бо він не ділиться, як казав один політик(чи то боксер), гребе сам.

Boris_Kiev
19.03.2008, 14:57
Ось тут http://www.dt.ua/3000/3150/40637/ перелічені майже всі київські градоначальники.

Єдиним киянином, що обіймав посаду глави столиці, за збереженими даними, був Олександр Оглоблін (справжнє прізвище — Мезько, нове одержав від вітчима). Походив зі стародавнього білорусько-українського роду Лашкевичів. Навчався в Третій київській чоловічій гімназії, із 1917 року — на історико-філологічному факультеті Київського університету. Закінчивши його, працював учителем української мови й українознавства в гімназії під Києвом, а з березня 1920-го — викладав у Київському робітничо-селянському університеті. Третього квітня 1922 року він одержав професорське звання, а через чотири роки захистив докторську дисертацію і тоді ж почав співробітничати з Усеукраїнською академією наук. Наприкінці 1930-го його заарештували, але на початку наступного року звільнили.

Олександр Оглоблін доклав багато зусиль для відновлення міста. Завдяки йому знову пішли трамваї, запрацювали телефонна мережа, водопровід, електростанція, відновила роботу Українська академія наук. Саме він ініціював збір архівних матеріалів про злочини комуністичного режиму. З посади його зняли німці за «надмірну» пропаганду української національної культури. Помер порівняно недавно — 16 лютого 1992 року в м. Спрингфілд (США).

А у ближчі часи єдиним порядним мером був Олександр Гусєв, за фахом - інженер - будівельник.

Завдяки уродженцю Донецька Володимиру Гусєву (1968—1979) у Києві з’явилися нові станції метро, місто значно розширило свої межі. Після звільнення крісла мера Гусєва було призначено заступником міністра промислового будівництва УРСР.

smeet
23.03.2008, 23:16
Навіть більше дратує оточення: Ирэна Кильчицкая!!! Довгий, тощо.
Сама Ірена дратує тембром голосу і манерою розмови-похожа на базарну торговку,яка торгує рибою на привозі-ні культури,ні нормальної мови-суржик,з грязі в князі.За Довгого взагалі жаль пальців щоб щось друкувати,сопливий,наглий,самовпевнений самодур.

маюнка
23.03.2008, 23:30
За Довгого взагалі жаль пальців щоб щось друкувати,сопливий,наглий,самовпевнений самодур.
за нього всю роботу серйозну робить мій один завідувач кафедри.

його незлюбили, бо він не ділиться, як казав один політик(чи то боксер), гребе сам.
такого як нині твориться із землею в Києві та області, ще точно не було. це - сором і жах.
При тому наголошую, як мер він не самий поганий!

Даниле, а хто тоді самий поганий із наших мерів,які колись були?

smeet
24.03.2008, 00:00
за нього всю роботу серйозну робить мій один завідувач кафедри.
Невже в Довгого стільки грошей,що він наймає цілого завкафедри?

маюнка
24.03.2008, 00:13
Невже в Довгого стільки грошей,що він наймає цілого завкафедри?
:D :D :D
питання не в грошах.
а от скільки ж там розуму, щоб все за нього робили. а пан заступник мера - просто маріонетка для того, щоб було на кого відповідальність "повісити" в разі чого.

smeet
24.03.2008, 00:25
просто маріонетка для того, щоб було на кого відповідальність "повісити" в разі чого.
Я щось сумніваюсь щоб батько Довгий дозволив з свого сина зробити маріонетку,не ті розклади.Там скоріш за все бажання в молодому віці,зробити шалену політичну кар"єру,оскільки Київська мерія-кращий спосіб пропіаритись на всю Україну.Тай методи якими працює Довгий син,зовсім не в стилі молодих менеджерів.Стиль його роботи нагадує"лучшые советские методы руководства",так що я і не думав,що він самостійний у своїх діях.Я знаю теперішніх молодих.Вони зовсім не похожі на Довгого-сина.

І.Павлович
24.03.2008, 17:20
Міський бюджет, що за 1,5 роки збільшився у 5 разів - з космоса? Велика кількість новеньких сучасних тролейбусів і автобусів - з космоса? Доплати пенсіонерам, вчителям, лікарям Києва - з космоса? Зняття з посад злодіїв на кшталт Сотникова - з космоса?

Додано через 5 хвилин
такого як нині твориться із землею в Києві та області, ще точно не було. це - сором і жах.
Для того, щоб дійти затвердження виділення землі на рівні міста необхідно пройти велику кількість комісій. Керівні посади у цих комісіях займають представники і БЮТу, і НУ, і ГАКу. Ви пам"ятаєте, хто гучніше за всіх кричить:"Тримайте злодія!"?

маюнка
24.03.2008, 19:16
Доплати пенсіонерам, вчителям, лікарям Києва - з космоса?
певно, що так.
коли одна жіночка-фінансист одного з провідних банків держави з 20-літнім стажем спробувала відслідкувати джерело таких доплат, на прикладі своєї мами-пенсіонерки, то вона не змогла цього зробити. так що космос - непоганий варіант.

smeet
24.03.2008, 20:02
Місце: Київ
Дописів: 433

Типово Відповідь: Черновецький
Цитата:
Допис від smeet Переглянути допис
Міський бюджет, що за 1,5 роки збільшився у 5 разів - з космоса? Велика кількість новеньких сучасних тролейбусів і автобусів - з космоса? Доплати пенсіонерам, вчителям, лікарям Києва - з космоса? Зняття з посад злодіїв на кшталт Сотникова - з космоса?

Додано через 5 хвилин
Цитата:
Допис від маюнка Переглянути допис
Для того, щоб дійти затвердження виділення землі на рівні міста необхідно пройти велику кількість комісій. Керівні посади у цих комісіях займають представники і БЮТу, і НУ, і ГАКу. Ви пам"ятаєте, хто гучніше за всіх кричить:"Тримайте злодія!"?
А земельні наділи псевдостудентам і другим непевним організаціям.

І.Павлович
26.03.2008, 16:40
Знову ж таки читайте другу частину мого допису.

Додано через 7 хвилин
Читайте: Додано через 5 хвилин

консультант
26.03.2008, 20:00
Нормальний він чоловік. Під час Помаранчевої революції надав людям під житло приміщення Царства Посольства Божого, я сам перші дві доби спав там. Не знаю, куди б поділись тоді в холодні ночі сотні таких, як я. Коли біда була, всі хвалили, а коли все втихло, за горло починають брати... Не добре це з нашої сторони !

І.Павлович
27.03.2008, 12:05
Не добре це з нашої сторони !
Вся справа у тому, що коли Черновецький прийшов до влади, він став займатися Києвом як господарник, а не як представник будь-якої партії. Я впевнений, що якби він всі свої дії давав киянам можливість асоціювати з політичною силою(НУ або БЮТ), ні про який "дерібан" і тим більше про дострокові вибори питання НІКОЛИ не підіймалося б.

Додано через 2 години 50 хвилин
Юля хоче перестрахуватися. У парламенті її фракція висунула на обговорення законопроект, за яким знятий керівник будь-якого рівня не має права більше висувати свою кандидатуру на вибори. Якби цей законопроект був висунутий хочаб пару місяців тому...Хоча в основі своїй він антидемократичний - вирішувати повинні виборці.

Мих
26.05.2008, 01:04
Кияни.... з н..н..новим м.....м...м...мером.... !!! Космос вічний...

Romko
26.05.2008, 01:35
Що си хтіли,то си мают...
Зато в нього "Мерседес" файний!

KabMiner
26.05.2008, 10:42
За що я Льоню-Космоса люблю так це за те, що він показав всю інтелектуальну убогість "демократичної" еліти. Звичайний жулік, двічі поїмєл всіх цих глянцевих пальцевєєрних "демократів", причому без будь-яких особливих зусиль. Молодець! Декласував політиків разом з їх "високочолими" політологами/аналітиками.

Ronin
26.05.2008, 10:50
Космос працював системно і ще задовго до виборів мера надавав допомогу старим та різні юридичні консультації. Тому й виграв.
Гречку (конфети та інше) роздають усі, але "демократи" роблять це тільки напередодні виборів, а Чернівецький постійно

На фоні попередньго мера київофоба Омелі він взагалі виглядає чудово

Boris_Kiev
26.05.2008, 10:57
І не тільки їм. Поки не приїхала важка техніка - ніхто не знає, що видано рішення "про зміну цільового призначення землекористування". А ескізну архітектурну прив"язку тепер можна зробити наприклад, по сателітарних фото.

Тримайтеся, водії! Днями евакуатори повернуться на свої пасовиська. І тарифи на паркування можуть зрости.

Додано через 8 хвилин
Ось буквально зараз забіг на каву наш приятель - "добрий" паркувальник.
Прокоментував: у найближчі місяць-півтора евакуатори не повернуться, поки МінЮст не дасть дозвіл.
"Блокираторщики" залишилися.
А тарифи на паркування вже розглядаються мерією - в центрі можливе підвищення з 7 до 15 грн/год.

Степаныч
26.05.2008, 11:14
Ну і що ж скаже ЮВТ? Як завжди: "це були абсолютно нечесні вибори, нас обдурили, результати фальшували, кияни нас недостойні, ..."?

Boris_Kiev
26.05.2008, 11:46
"це були абсолютно нечесні вибори, нас обдурили, результати фальшували, кияни нас недостойні, ..."?Висновки робіть самі: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1211721098.html

Дальневосточник
26.05.2008, 16:01
Висновки робіть самі: http://maidan.org.ua/static/news/2007/1211721098.html
Написанное никак не поясняет - как образовалась настоящая пропасть между голосами за Черновецкого - и всеми остальными - включая Юлю с ее пастором, зато напоминает поведение попавшего в выгребную яму - сам туда залез - ну так и других какашками обкидаю....Не надо считать людей "лохами", которых проведешь на голословных обвинениях...Мы уже слышали и о 10 миллионах, и 30 миллионах - только что-то тихо в небесах...Поболтала - и в тину...Ктож ей поверит?
P.S.я - "юлефоб"...И считаю - ее провал - поделом...Только нет в мире совершенства, поскольку выиграл "космос"..... :(

Степаныч
26.05.2008, 16:22
Висновки робіть самі:
Висновки з чого? З "Активістами БЮТ ..."??? Не смішіть. Звичайне бла-бла-бла. Я за годину можу такого понаписувати!;) Головне, щоб сайт "Майдан" погодився вивісити.

Додано через 2 хвилини
Мы уже слышали и о 10 миллионах, и 30 миллионах - только что-то тихо в небесах...
Абсолютно верно.Ведь чем она мотивировала эти выборы? Тотальной коррупцией во главе с главным коррупционером Черновецким. Где факты? сроки? или хотя бы решения судов об админправонарушениях? А нетути! При том, что у мэров и депутатов местных советов неприкосновенности нет.

Дальневосточник
26.05.2008, 17:51
или хотя бы решения судов об админправонарушениях? А нетути! При том, что у мэров и депутатов местных советов неприкосновенности нет.
Пан Борис правильно предлагает - выводы надо делать самим...А выводы простые - раз не идут в суд - и при том, что скажем землю раздавали направо-налево - значит "низзя", рыльца в пушку у "разоблачителей"...
Известное дело, кто громче всех кричит - "держи вора!" :)

Boris_Kiev
26.05.2008, 18:01
З "Активістами БЮТ ..."??? Не смішіть. Це як подивитися, Степаничу.
На 3 турі 2004 р. наша четвірка ("мобільна група"), роздлившись на 2+2, водночас відвернула порушення на двох дільницях.
1200+1200 голосів (з них за Ющенка 850+850) могли бути визнані недійсними. Ну і ще одну тачку з бюлетенями змусили їхати за маршрутом. Надто вони хотіли ухилитися. Останнє ми не офіційно фіксували (не встигли) і бучі не здіймали - я молився, щоби двигун не заклинило і щоби на тротуар не вилетіти.

Юлиних активістів я бачив - нормальна собі молодь, спортивні, ввічливі, без пива.
Хто ж заважав конкурентам створити такі групи ?

Висновок один - багато ще в нас бидла, яке на гречку купується.

alex
26.05.2008, 23:45

"У кожного народу той правитель, на якого він заслуговує" (народна мудрість, перевірена багато раз)

Додано через 59 секунд
Висновок один - багато ще в нас бидла, яке на гречку купується.

100 %

маюнка
27.05.2008, 02:04
У кожного народу той правитель, на якого він заслуговує" (народна мудрість, перевірена багато раз)
хотілося б думати, що я заслуговую більшого.
чесно сказати, на виборах ні за кого не хотілося голосувати.
а ще я впала посерд виборчої дільниці - так виглядала столик із номером свого будинку, що не помітила лавочку під ногами - перечепилась і впала. пані незграба:):):) так що з виборів зробила дуже важливий висновок - треба під ноги дивитись:)
сказати щиро, у нас це національне хоббі вже - на вибори ходити. а що вони реально дають? навіть ВРУ 2 роки фактично не працює.
а щодо Києва - мабуть, є якісь плюси і в Леоніда Черновецького, є і в інших.
ви б бачили у п"ятницю на Європейській площі концерт від Горбаля. Скорпіонз -молодці. але треба було бачити і чути як "вітала" Горбаля(гаманець концерту) київська молодь - вибачте за подробиці, я думала, що упісяюсь зі сміху.

lotr_an
27.05.2008, 02:11
"Вибори в Україні щось середнє між національним видом спорту і наркотиком" Ж-л Власть Денег № 21.

Степаныч
27.05.2008, 06:57
На 3 турі 2004 р. ... Третій тур сам був незаконний. От його і потрібно було б "відвертати". А порушень із стороні помаранчових (за Київ не знаю, пишу про моє місто) було надзвичайно багато.

Висновок один - багато ще в нас бидла, яке на гречку купується.Десь читав, що Гітлер перед тим, як отруїтися, сказав: "Цей народ не достоїн такого фюрера". А взагалі я розмовляв із своїми друзями-киянами. Усі сказали, що будуть голосувати за Черновецького. Повірте, не за гречку. Мотивували інакше.

Мих
27.05.2008, 09:11
Космос працював системно і ще задовго до виборів мера надавав допомогу старим та різні юридичні консультації. Тому й виграв.
Гречку (конфети та інше) роздають усі, але "демократи" роблять це тільки напередодні виборів, а Чернівецький постійно
ну та... кому кільо гречки, кому консультацію, а кому пару гектарів землі у Києві... кожному по потребі.....

bora
27.05.2008, 09:53
ну та... кому кільо гречки, кому консультацію, а кому пару гектарів землі у Києві
Бівльшість тому, що електорат - бабульки. Їм така небачена "увага" збоку політиків - як бальзам на душу. А що коштує консультація порівняно з тим, що можновладці мають? Когось воно мені нагадує.)))) Дюже гарний хід, а основне зовсім відрізняється від попередників - бабулькам ж тре десь жалітися - на те, говоріть..а ми поки місто подеребанимо. краса.. співчуваю киянам.

Шкода, що результатів по електорату не буде - вік та соц.стан. він купує найдешевшу частку, "найвідданішу" і наймасовішу...

Pedro
27.05.2008, 10:33
Бівльшість тому, що електорат - бабульки.

Майже 40% - це на жаль не тільки бабульки... І навіть разом з дідульками.
Черновецький і мені не подобається (якщо я маю право так висловитись).
Виглядає трохи "кумедно", не міг осилити державної мови і т. д.
Але може на безриб"ї і Чорновецький - суперполітик? Подивіться на інших кандидатів. Якби в нас в Австралії перший заступник премєр-міністра пішов балотуватися на мера то його перший провірив би психіатр, адже ці дві посади і порівняти не можна і тільки психічно неповноцінна людина могла б так опуститися. А партійна одностайність, до якої в світі відносяться як до релігії? Скільки було кандидатів від так званої дем. коаліції? А люди ж не ідіоти і все бачать...

bora
27.05.2008, 10:58
Скільки було кандидатів від так званої дем. коаліції? А люди ж не ідіоти і все бачать...
БАЧАТЬ?)) після цих виборів починаю сумніватися)))) бути безтолковими і ... сектанськими для мене звісно різні речі, але все рівно - ненормальні.

Мих
27.05.2008, 11:11
Бівльшість тому, що електорат - бабульки. Їм така небачена "увага" збоку політиків - як бальзам на душу. А що коштує консультація порівняно з тим, що можновладці мають? Когось воно мені нагадує.)))) Дюже гарний хід, а основне зовсім відрізняється від попередників - бабулькам ж тре десь жалітися - на те, говоріть..а ми поки місто подеребанимо. краса.. співчуваю киянам.

Шкода, що результатів по електорату не буде - вік та соц.стан. він купує найдешевшу частку, "найвідданішу" і наймасовішу...
ну так... головне - всі задоволені....

Дальневосточник
27.05.2008, 12:15
ну так... головне - всі задоволені....
Мне кажется, в победе Черновецкого две составляющие - он начал "делиться объедками" с малоимущими на постоянной основе - а не перед выборами.И на фоне "обещалок" выглядит как хоть что-то делающий.И второе - основные обвинения - в дерибане земли хоть и направлялись против него, но попали в Киевсовет - ведь утверждали продажу они...В результате - и "благодетель", и "гонимый" - полный джентльменский набор для поддержки избирателями...

І.Павлович
27.05.2008, 16:38
http://www.pravda.com.ua/news_print/2008/5/23/76377.htm Чудова характеристика усіх претендентів! Рекомендую!

Читатель_Обкома
27.05.2008, 18:27
И второе - основные обвинения - в дерибане земли хоть и направлялись против него, но попали в Киевсовет - ведь утверждали продажу они...В результате - и "благодетель", и "гонимый" - полный джентльменский набор для поддержки избирателями...
Подождите ....подождите...:cowboy: уж очень интересное рассужденьице...:radist:
А где судовые решения?????А где вопли и сопли терминатора-Луценко,размахиваищимся огромными папками компромата????
Где?????
Нету???Так не фиг пи-пи делать!!!!:clapping:
Мне этот Леня-Космос глубоко по фиг!!!Но где хоть один студентишко,который получил землицу????

Дальневосточник
27.05.2008, 21:47
Подождите ....подождите...
А где судовые решения?????А где вопли и сопли терминатора-Луценко...где хоть один студентишко,который получил землицу????
Повторяться не буду - см. мой пост#153....
А рассуждения - об окружающей шумихе... :)

Читатель_Обкома
28.05.2008, 00:43
Повторяться не буду - см. мой пост#153...
И повторятся то не надо...:cowboy:
Если даже на ЛФ...модератор на буковку "Пу"...
сказал "А" и не хочет сказать "Б"...:mad:
Чо ж Вы хотите от епутатов то?:clapping:

Romko
28.05.2008, 01:04
Мені сподобалась думка Пояркова.
Місяць їзди по вухах і очах усіма кандидатами в мери Києва довели мене до алергійної реакції на будь-яку агітацію, неухильно нудить від них усіх.

По-справжньому хочеться тільки одного - сказати їм усім те, що казав дід Макар піонерам на колгоспній пасіці – Хріну вам собачого, дітки, а не медку!

Кияни живуть своїм життям. У них виробився стійкий імунітет на наочну агітацію. Немає і натяку на ознаки революційної ситуації.

Верхи життєрадісно не можуть, але натужно хочуть. Низи ліниво не хочуть, але постійно і з ентузіазмом можуть. Часто самі собі дивуючись.
Єдиним поясненням, для чого добрих півсотні кандидатів висунули себе в мери, є їхнє бажання на старості років похвалитися правнукам, покряхтуючи, і шепелявлячи, що в ті далекі часи, коли будь-який дурень міг виставити свою кандидатуру в мери міста, дідусь був одним з них.

Вражені онуки будуть тільки дивуватися, яким цілеспрямованим і послідовним був шлях діда до старечого маразму, і що в молоді роки старий пердун теж був пристойним лобурем.

Хочеться якогось київського аполітичного символу, на кшталт пісаючого хлопчика в Брюсселі. Намагаюся знайти, що б це могло бути. На думку спадає тільки співаючий ректор.
Ренесанс занепаду. Виборам нашого мера присвячується (http://www.pravda.com.ua/news/2008/5/23/76377.htm)

Читатель_Обкома
28.05.2008, 01:08
Мені сподобалась думка Пояркова.

Ренесанс занепаду. Виборам нашого мера присвячується (http://www.pravda.com.ua/news/2008/5/23/76377.htm)
Вы уже и художникам -карикатуристам стали верить?:cowboy:

Romko
28.05.2008, 01:14
Вы уже и художникам -карикатуристам стали верить?
Більше.,як політикам.
Тим більше,що і я так думаю.Просто він це озвучив.
А ще краще сказала Оксана Забужко
Соромно, звісно. Соромно, що мером моєї столиці й далі лишатиметься блазень із явними ознаками психічного нездужання, – і моє апостольське Вічне Місто, моя священна столиця, впродовж віків ким тільки не гвалтована, буде й далі стрімко перетворюватися на брудний, безликий Гонконг, по якому мчать, перекриваючи рух, класичні Свириди Петровичі й Проні Прокоповни на джипах із урядовими номерами, здійснюючи свою давню мрію, за класиком-таки: "А я по Хрещатику шлейфом тільки шелесь! шелесь! Та на всіх тільки пху! пху!"...

Тільки ж коні, то пак кияни, не винні. І не варто так уже улюлюкати в бік міфічних гречколюбних бабусь, які буцімто воліли "по 100 гр. щосвята від Черновецького" над "один раз 1000 грн. від Тимошенко" (за моїми спостереженнями, бабусі якраз голосували "за Юлю"!). А річ у тім, що киянам таки дійсно не було з кого вибирати. З цілого довжелезного полотна кандидатів (ах, трясця ж вашій помаранчево-біло-блакитно-рожево-червоно-рябоцибесенькій мамі, як же ж ви всі дістали, пігмеї, своєю щовиборчою істеричною трясучкою капшуків і амбіцій!) – таки жоден не продемонстрував, ні на макове зерня, – ні державницької культури, ні свідомості столичного мера. Ані, зрештою, просто, гідності киянина, якому це Місто – болить.
Зневажена честь Києва (http://blogs.pravda.com.ua/authors/zabuzhko/483c1a8676ead/)

Степаныч
28.05.2008, 05:35
А ще краще сказала Оксана Забужко
Чому ж пані Забужко, така витончена, розумна і пр. і пр. своєї кандидатури не виставила??? Гидко читати...

Romko
28.05.2008, 07:49
Чому ж пані Забужко, така витончена, розумна і пр. і пр. своєї кандидатури не виставила??? Гидко читати...
Тому що вона має гідність.
І де вона сказала хоч слово неправди?
Щось,Степаничу у вас ідіосинкразія від українських митців.Багряного гидко читати.Стуса теж...
Але,звичайно,людина,яка має гідність в совка викликає роздратування.

Степаныч
28.05.2008, 07:57
І де вона сказала хоч слово неправди?
Хоча б отут: ...блазень із явними ознаками психічного нездужання, ...

Тому що вона має гідність.Дивно. Ви хочете мати при владі достойників і в той же час вважаєте, що люди, які мають гідність, туди не підуть. Тупик, аднака!

Romko
28.05.2008, 08:01
Хоча б отут:
В якійсь з останніх передач "Свободи слова" він дуже яскраво це продемонстрував...

Додано через 1 хвилину
Дивно. Ви хочете мати при владі достойників і в той же час вважаєте, що люди, які мають гідність, туди не підуть. Тупик, аднака!
А я давно казав,що нинішню владу я не вважаю за українську.
Та й за владу теж...

Степаныч
28.05.2008, 08:06
В якійсь з останніх передач "Свободи слова" він дуже яскраво це продемонстрував...Ні. Він свій розумовий рівень демонструє своїми статками.

А я давно казав,що нинішню владу я не вважаю за українську.
Та й за владу теж...І шо робить?

Romko
28.05.2008, 08:10
Ні. Він свій розумовий рівень демонструє своїми статками.
Це абсолютно не показник.Ні розуму.Ні духовності.Ні моральності.
Згадайте "нових русскіх".
В малинових піджаках.
Той же рівень.

Додано через 2 хвилини
І шо робить?
Намагатися по мірі можливостей бути соборним і незалежним від тої влади.

Степаныч
28.05.2008, 08:15
Це абсолютно не показник.Ні розуму.Ні духовності.Ні моральності.Щодо духовності і моральності згоден. А от щодо розуму - ні.

Намагатися по мірі можливостей бути соборним і незалежним від тої влади.Гарна відповідь! Згоден на всі 100%!

Romko
28.05.2008, 08:22
Щодо духовності і моральності згоден. А от щодо розуму - ні.
Я колись розказував...У мене є однокласник.
З 8-го класу виперли і полегшено зітхнули...Одні трояки...
Недавно бачились...
Щороку на Гавайях,кілька фірм.
Але,яким був,таким і залишився...
Не дурний,звичайно.Радше хитрий.

Ronin
28.05.2008, 13:08
Леня-Космос накормит гречкой всю Украину! :)

http://sd.net.ua/2008/05/27/kosmos_blizko.html

"Один из знакомых автора этой статьи, средней руки киевский бизнесмен так охарактеризовал победу Черновецкого в Киеве: «Чернь проголосовала…. Плебс избрал себе мэра». Его опора те, кого вся эта «интеллигенция», все эти средней руки буржуйчики презрительно считают плебеями. И если даже в условиях столичного Киева этих голосов хватило для победы, то в масштабах Украины потенциал еще больше.

В политической истории, союз крупных магнатов и бедноты, направленный против либерального среднего класса, пример абсолютно привычный. Необходимо просто грамотно направить чувства киевской и украинской бедноты в нужное психологическое русло, показать ему защитника бедняков и обездоленных, который способен отомстить за их унижения.

Тим22
28.05.2008, 14:03
Спросил у своего знакомого в Киеве (30 с небольшим, хорошая работа, раньше голосовал за Ющенко, потом за БЮТ) за кого голосовал. Сказал за Космоса, т.к. городу нужен хозяйственник, а не краснобай-политик, (хотя Турчинов явно не пассионарий) но Космос за время своего правления в 5 раз увеличил бюджет Киева

bora
28.05.2008, 14:44
в 5 раз увеличил бюджет Киева
Господарник він добрий для себе - чим більший бюджет - тим більше з нього наварити можна.:) А інфляцію врахували з того? А цільовість видатків?) Це ж дуже однобокий показник - невже в 30 років то ще не зрозуміло? Будь-яку цифру з контексту можна так витягнути, як буде зручно.

Читатель_Обкома
28.05.2008, 16:11
Спросил у своих знакомых троих,киевляне за 40,нормальный технический бизнес.В свое время ложили на Ющенко и Тимошенко.
Однозначно сказали за Космоса.

bora
28.05.2008, 16:42
за 40
Совєти рулять..він ж створює таку собі подобію дружин чи то общин. До 30 - це вже не викликає ностальгії.

Читатель_Обкома
28.05.2008, 17:20
Совєти рулять..
Садовой по другому рулит?:cowboy:
Как с водичкой на верхних этаж во Львове?С дорогами?Маршрутками?:)

bora
28.05.2008, 17:23
Садовой по другому рулить?
Садовий схожий, згадайте Самопоміч - гарний інструмент набуття електорату, не більше.)
До речі, а з водичкою все дюже теперка добре, чи не краще ніж в Києві)

WIZARD
29.05.2008, 12:46
Результат был давно спрогнозирован.
За кого голосовать?
1. За Боксера с большой буквы?
2. За непонятного проповедника церкви надцатого дня?
Или за проповедника той-же церкви, но в отличие от первых двух имевший опыт и финансовый и хозяйственный опыт?

demetris
29.05.2008, 15:19
КОСМОС РУЛИТЬ
хоча в мене враження, що він таки нарік

WIZARD
30.05.2008, 09:16
КОСМОС РУЛИТЬ
хоча в мене враження, що він таки нарік

Другово кандидуйя нет.
Увы....

KabMiner
30.05.2008, 11:19
Чому ж пані Забужко, така витончена, розумна і пр. і пр. своєї кандидатури не виставила???
Да-а-а, это был бы номер!!!:radist:

WIZARD
30.05.2008, 12:20
Витренко !!! - :- )))

маюнка
30.05.2008, 19:47
Или за проповедника той-же церкви, но в отличие от первых двух имевший опыт и финансовый и хозяйственный опыт?
в чому конкретно, розкажіть будь ласка?
Відповідь: Черновецький

Витренко !!! - :- )))

геніальний допис.

Boris_Kiev
30.05.2008, 20:06
Мої поздоровлення водіям: сьогодні "космос" виступив по радіо щодо його наказу про негайне відновлення роботи евакуаторів. (тобто не очікуючи рішення Мін'Юсту).

С прієхалом вас!

Хоча приписують йому одну корисну (на мій погляд) річ - ліквідацію маршруту 27 трамваю на Печерську. Це було десь у 98-99 р. - трамвай сильно гримів буля його будинку на Кріпосному провулку. Тоді "космос" був тільки власником "Правекса".

Я тоді був "авточайником" і 27-й мені відверто заважав. :)

Samojlovu4
30.05.2008, 23:02
Сміх сміхом, але це буде прікол, як Космос проти Юльки на президентські вибори піде...
А що, в цьому балагані все можливо. Ця "еліта" вже собі якийсь сценарій склала, от побачите...

Полковник
30.05.2008, 23:07
Сміх сміхом, але це буде прікол, як Космос ...

Почему КОСМОС?
У Киевлян спрашивал, а они просто смеются в глаза.
Хохлы.
Что с них взять?
Почему ИМЕННО КОСМОС?

Samojlovu4
30.05.2008, 23:11
Полковник, ну це ж перший клас друга четверть...
Нарік, ширанувся - і в космос...

Полковник
30.05.2008, 23:20
Полковник, ну це ж перший клас друга четверть...
Нарік, ширанувся - і в космос...

И чё?
Опять переизбрали?
Значит, КОМУ-ТО нужно?
Не? (с)

Boris_Kiev
30.05.2008, 23:28
И чё?
Опять переизбрали?
Значит, КОМУ-ТО нужно?
Не? (с)
Ось тільки "кепка" до нього в гості не приїде.
А мер Уагадугу - запросто. Бо в"їзний.

Полковник
30.05.2008, 23:35
Ось тільки "кепка" до нього в гості не приїде.
А мер Уагадугу - запросто. Бо в"їзний.

Назову на "М" - забанят ведь?
Я ведь просто ИНТЕРЕСУЮСЬ...
Не в ТЕМЕ я.
КОСМОС, ну и хрен с ним...
Только бы коты под окнами не орали...

Boris_Kiev
30.05.2008, 23:42
Назову на "М" - забанят ведь?А ім"я мера Уагадугу на М ? Я і не знав.
Зато знаю прізвище останнього комуністичного лідера Мадагаскара:
Раджиамампіаніну.
Щоби краще запам"ятати - Раджи (котрий) "Ам-ам піанінУ".
Мабуть мати замучила його музичною школою, ось він і "ам-ам" знаряддя тортурів.

Полковник
30.05.2008, 23:45
А ім"я мера Уагадугу на М ? Я і не знав.
Зато знаю прізвище останнього комуністичного лідера Мадагаскара:
Раджиамампіаніну.

Борис, простите...
Вы не БРЕДИТЕ?:cowboy:

KabMiner
31.05.2008, 16:18
Оригінально, оригінально...
А що скажете про його попередника Дідьє Рацираку?:)

Boris_Kiev
31.05.2008, 16:36
ближче до теми: "космос" у передвибірних промовах триндів, що змінімізує так звані "брудні тижні" - перевірку тепломереж (раніш було протягом 2-х тижнів по районах).
Навіть адміністрація надрукувала мінімізований графік відключень, де окремих районів (в тому числі мого із "космосом" :) - Печерського - взагалі не було !).
Сьогодні - нате: на будинку об"ява - з 3 по 18 червня, з поясненням: "в разі відсутності пошкоджень теплоносії пустять 18.06".

На гаразд, у нас в офісі свій водогрій та душова кабіна.
Але бабусьок, які голосували за "космоса" (а також його електрат - бомжів) до нашого душу не пустимо! :)

До речі: найбільше голосів він набрав у Дарницькому (чи Дніпровському) районі - там, де нібито його (чи пастора Аделаджі) благодійна їдальня.
Спершу помити руки, потім стоячи за столами вислухати молитву пастора і вже потім - їсти.

Полковник
31.05.2008, 16:51
Спершу помити руки, потім стоячи за столами вислухати молитву пастора і вже потім - їсти.

А Вы предлагаете в ОБРАТНОМ порядке?:cowboy:

Степаныч
31.05.2008, 17:16
Как ни называйте Черновецкого, но он победил с офигенным отрывом. Турчинов рядом не стоял. Уж не говоря о Кличко. Это о чем говорит? Да и блок его далеко впереди.

Кот Европейский
01.06.2008, 22:25
Как ни называйте Черновецкого, но он победил с офигенным отрывом. Турчинов рядом не стоял. Уж не говоря о Кличко. Это о чем говорит?И о чём же? О том, что он будет президентом теперь? Хороший анекдот - Черновецкий президент Украины!!! Мегалол, как говорится. :)

KabMiner
02.06.2008, 11:54
Как ни называйте Черновецкого, но он победил с офигенным отрывом.
Це факт!
А от називати, а точніше обзивати ми його будемо - бо він того вартий не тільки як мер, але як і людина.

WIZARD
02.06.2008, 12:05
Борис.
А не Вы ли на предыдущих выборах мера били себя в грудь коленями с лозунгами : "Нет альтернативы Черновецкому!" ?

Откуда ТАКая трансформация суждений?
Колеблемся в соответствии с колебаниями генеральной линии партии?

Степаныч
02.06.2008, 12:10
И о чём же? О том, что он будет президентом теперь? Хороший анекдот - Черновецкий президент Украины!!! Мегалол, как говорится.
А от називати, а точніше обзивати ми його будемо - бо він того вартий не тільки як мер, але як і людина.Как по мне, так дело вовсе не в Черновецком. Дело в том, что КИЕВЛЯНЕ ЛУЧШЕГО НЕ ВИДЕЛИ! Не из кого выбирать было. Что касаемо Черновецкий-президент - Вы думаете, он был бы хуже Ющенка?

Кстати, речь идет не столько о победе Черновецкого, сколько о полном поражении БЮТ. Люди не пришли проголосовать за первого вице-премьера, ставленника САМОЙ Тимошенко (как она, только без косы). Окаком авторитете правительства среди киевлян вообще может идти речь? Впрочем, для ЮВТ понятие чести и достоинства отсутствуем напрочь.

Boris_Kiev
02.06.2008, 12:12
WIZARD,
я не відхрещуюсь від того, що писав раніше.
Ще раз пояснюю: в той час на ділянку мого друга-підприємця (р-н вул. Звіринецької) був здійснений рейдерський наїзд (родичами декого з обладміністрації).
І тоді Ч-цький, як депутат ВР, обіцяв моєму другові допомогти.
Саме з подачі друга я схилився до такої думки.
Єдина альтернатива Омелі, який усіх дістав.
Мушу сказати, що після виборів Ч. відразу припинив займатися тією проблемою і друг її вирішив "за рахунок власних ресурсів".
Тут же я почув свідчення від людей, які колись працювали в Правексі і зрозумів, що до чого.
До речі, мій друг застережував, що доцільно віддати голос "за мера" - Ч., але для балансу сил, до Київради - блоку Кличка. Що й було зроблено.
От і все по темі минулих виборів.

WIZARD
03.06.2008, 09:02
"Ще раз пояснюю: в той час на ділянку мого друга-підприємця (р-н вул. Звіринецької) був здійснений рейдерський наїзд (родичами декого з обладміністрації).
І тоді Ч-цький, як депутат ВР, обіцяв моєму другові допомогти.
Саме з подачі друга я схилився до такої думки."

В очередной раз - "Бабло побеждает зло"

Кот Европейский
06.06.2008, 11:41
Как по мне, так дело вовсе не в Черновецком. Дело в том, что КИЕВЛЯНЕ ЛУЧШЕГО НЕ ВИДЕЛИ! Не из кого выбирать было. Что касаемо Черновецкий-президент - Вы думаете, он был бы хуже Ющенка?
Если бы Ющенко или Тимошенко участвовали в выборах мэра лично, то Черновецкий не имел бы шансов. Кстати, сравнивать Ющенко и Черновецкого, как президентов, ещё больший анекдот. Ющенко - политик европейского уровня, таких в Украине ещё не было на таком посту, а Черновецкий близок по менталитету к нуворишу средней руки, на волне революционных настроений оказавшемуся немного не на своём месте.

Читатель_Обкома
06.06.2008, 19:11
Ющенко - политик европейского уровня,
Будьте любезны,дайте адресок, где Вы эту чепуху прочитали....

WIZARD
10.06.2008, 13:48
Черновецкий близок по менталитету к нуворишу средней руки, на волне революционных настроений оказавшемуся немного не на своём месте.

Нууу.... , батенька, Вы и даёте!
Во-первых ну , никак нельзя назвать "марсианина" - "нуворишем средней руки".
Во-вторых, на какой, ТАКой "на волне революционных настроений оказавшемуся немного не на своём месте"?
Просто у многих киевлян не было, да и сейчас нет нормальной альтернативы.
А в чем, собственно Вы видите, "волну революционных настроений", которая его ТАК вознесла?
Насколько я помню, то во время "майданчика" никто онём не слышал.

Romko
10.06.2008, 14:03
Допис WIZARD не сподобався:
Romko*(Нині)
За "майданчик".

консультант
10.06.2008, 16:03
Насколько я помню, то во время "майданчика" никто онём не слышал.

Ви помиляєтесь, я особисто під час "Майдану" ночував кілька ночей, в спорткомплексі де було "Посольство Царства Божого". Цей спорткомплекс тоді належав Черновецькому і Він приходив туди на молебінь. Крім того Черновецький виділяв немалі суми грошей на гаряче харчування людей на вулиці, надувні матраци, одежу та багато іншого, хоч правда не менше допомагали й самі київляни ... Це не слухи, я живий свідок.

KabMiner
17.06.2008, 11:47
Ющенко - политик европейского уровня,
Мда, сильно понизився рівень Європи в останні роки...

WIZARD
17.06.2008, 12:20
За "майданчик".

Но на "майдачик", при всех приведенных аргументах он - не полез.
Только за это Чер-му - СПАСИБО.

Мда, сильно понизився рівень Європи в останні роки...

Так... это... а может Украина подросла??? А...?
До уровня Еуропы.
Только вот в чём - не вижу.

KabMiner
17.06.2008, 14:22
Космос - будет служить людям!!!:naci:
http://sovmusic.ru/p_view.php?id=420