Показати повну версію : Обережно - ЛОХОТРОН!!!
Після нетривалої перерви у Львові відновив свою роботу лохотрон по продажі за кілька тисяч американських гривень щорічного відпочинку на екзотичних місцях планети. Правда змінилася його адреса - Туган-Барановського 34 (раніше це було на Винниченка), але не змінилася суть. Починається все з того, що до вас на вулиці, автозаправці тощо підходить чарівна усміхнена дівчина, що проводить соціологічне опитування (до мене, наприклад минулого тижня, підійшли біля ВАМу на Науковій) на тему як і де ви любите відпочивати, просить залишити свій номер телефону. Через кілька днів до вас телефонує поважна дама і повідомляє, що ви виграли мікрохвильовку, мобільник, телевізор, путівку на Марс :) і т.п. і запрошує на презентацію по вказаній адресі у строго визначений час, але потрібно прийти вдвох - з дружиною, коханкою ..., попередньо повідомивши прізвище, ім'я і паспортні дані обох. Я колись "попався" на таку вудку, і хочу розповісти як це було зі мною на вул. Винниченка позаторік:
Після приходу вас зустрічають кремезні секюріті, встановлюють ваші особи згідно списку і паспортів, далі кожною парою займається мила щебетуха, яка сідає за ваш столик, поїть вас бурдою, схожою на розчинний кавовий напиток, і веде приємні бесіди під спокійну музику, щоби ви розслабилися. Коли "клієнт созрєєт" починається лох-шоу, де досвідчений "менагер" починає вам демонструвати відеоролики і в агресивному стилі впарювати за багато тисяч у.о. наче б то існуюче право пожиттєво щорічно відпочивати в екзотичних місцях, причому договір потрібно укласти вже, негайно! Шоу триває 2-3 години. На клієнтів чинять шалений словесний і психологічний тиск (мабуть НЛП), так що відмовитися стає дуже важко, дехто дає сотню-другу гривень ніби то завдатку з обіцянкою принести решту завтра, аби відчепилися. Коли після години такої "обробки" я сказав, що з мене досить і пішов до дверей - дорогу мені перегородили два молодики, мовляв куди ти? Ще не кінець, сідай і слухай - і не хотіли нас з дружиною випустити на вулицю. Випустили лише після того, як я продемонстрував їм під пахвою кобуру з газовим пістолетом з твердою і однозначною обіцянкою його негайно застосувати.
До речі, про плачевні наслідки і обманутих людей, які піддалися на аферу і тепер не можуть повернути своїх втрачених грошей, вчора ввечері була передача по каналу СТБ. Так що не попадайтеся:)
P.S. Цікаво, куди дивляться правоохоронні органи?
P.S. Цікаво, куди дивляться правоохоронні органи?
Гадаю туди, де є можливість отримати дохід. Була надія на Луценка, а тепер все. Той молдован "председатель калхоза" взагалі сказав що 100 днів не буду нічо казати на камеру. Цікаво чому, може гадає через 100 днів вже не буде "каоліції", то краще помовчати?:)
New Shrek
20.12.2006, 10:25
Після нетривалої перерви у Львові відновив свою роботу лохотрон .....- Туган-Барановського 34 (раніше це було на Винниченка), а. Я колись "попався" на таку вудку, і хочу розповісти як це було зі мною на вул. Винниченка позаторік: ......
На клієнтів чинять шалений словесний і психологічний тиск і не хотіли нас з дружиною випустити на вулицю. Випустили лише після ......
В 2000 році я був присутній на одній з перших презентацій цього ,як ви кажете лохотрону.Все було так як і Ви описали,єдине що викликало в мене підозру, те що господарі всі були з міжріччя Тігру і Єфрату.Коли сцикуха, яка пудрила нам мозги відійшла, я взяв її записи ,тай трохи почитав.Все стало ясно і ми порулили до виходу.Почали теж засирати мозги, мол ви зруйнуєте ауру зібрання,я послав їх на історичну Батьківщину і з моральною перевагою, зневажливо вийшов.Видно часи міняються і на презентації треба ходити озброєним.Але реакція на НЛП у кожного різна і якщо ще прйняти на тощую грудь півкіля, то можна поранити невинних людей.А любителям впорскування адреналіну в кров природнім шляхом, відвідування таких лохотронів може бути розвагою.,головне мати гривню на маршрутку, щоб додому добратись, а то кишені вичистять під кінець сеансу всі.Тоді"(2000 року) за пів-години троє лохів підписало угоди ,а так як дані паспорта у організаторів є заздалегідь ,то розвага може бути дуже дорогою.Но красиво жить же не запретишь!?
ааа, мене так в києві питали адресу і записували куди я їзджу... але я по звичці даю невірний номер телефону :) Не люблю щоб до мене дзвонили і "спамили" непотрібні мені особи :)
А що за лохотрон ходить по центру (чи ходив) і тулив поповнення будь-якого рахунку мобільного (різних операторів) на 100 гривень за ціною 10. Мало того з цим купоном можна було поїхати в офіс і крім 100 грн по ціні 10, ще на рахунок падало халявних 200... якась маячня. До мене декілька раз приставали молоді рекламісти того лохотрону, але я мала якісь підозри і відшивала... хтось потрапляв на них?
... Була надія на Луценка, а тепер все. Той молдован "председатель калхоза"...
То хтож йому заважав оправдати надію? :)
Де "бандити в тюрмах", гучні судові процеси над "фальсифікаторами-маніпуляторами" ітд.?
Лохотронщики - це дрібнота...
"Той молдаван..."?
Ах, це ж про "чужого" очевидно йдеться!.. А я одразу не зрозумів. :o
То хтож йому заважав оправдати надію? :)
Де "бандити в тюрмах", гучні судові процеси над "фальсифікаторами-маніпуляторами" ітд.?
Як хто? Прокуратура.
В суд подати може лише прокуратура, міліція - ні.
Міліція може загребсти, вести слідство і вкінці-кінців передати у прокуратуру, а прокуратура може все це просто викинути і ... все.
А Ви як думали?
Сам колись працював у такій фірмі (назва була "Формула-1" )))).
Так от ніхто із працівників не знає, чим фірма займається окрім тих, хто вже в залі приймає народ.
Там три ланки:
1. Інтерв'юери - ці просто отримують гроші за дані (конт. телефон) і не здогадуються для чого воно;
2. Диспечери - телефонують до Вас і щебечуть про виграні квитки на курорт (ну або ще що);
3. Менеджери в залі - їх мета продати Вам курорт
Що саме цікаве - я ходив на роботу чотири рази (менеджером) тому, що сам повірив у систему (( (менеджерам обіцяють через деякий час можливість купити частку курорту за зниженою ціною:D )
Аж коли під час роботи прибіг один відомий футболіст і почав вимагати свої гроші назад.....
Слава богам я не продав нічого в цій конторі
так що, хто хоче, може пояснити інтерв'юерам ЧИМ вони займаються (я так і роблю), хоча їм просто за номер телефона (існуючого) і ім'я жертви гроші платять
А що за лохотрон ходить по центру (чи ходив) і тулив поповнення будь-якого рахунку мобільного (різних операторів) на 100 гривень за ціною 10. Мало того з цим купоном можна було поїхати в офіс і крім 100 грн по ціні 10, ще на рахунок падало халявних 200... якась маячня. До мене декілька раз приставали молоді рекламісти того лохотрону, але я мала якісь підозри і відшивала... хтось потрапляв на них?
Теж потрапляв і теж відшивав. Але хтось казав шо шось таке вдійсно є але то діє тіки на контрактний ЮМС і то за певних умов. А коли до них приїжаєш в офіс то вони просто кажуть "вибачте ми перепутали оператора" чи "ви нам казали шо у вас ЮМС" і т.д.
Полковник
07.04.2007, 01:37
Теж потрапляв і теж відшивав. Але хтось казав шо шось таке вдійсно є але то діє тіки на контрактний ЮМС і то за певних умов. А коли до них приїжаєш в офіс то вони просто кажуть "вибачте ми перепутали оператора" чи "ви нам казали шо у вас ЮМС" і т.д.
И смысл?????:confused:
Я з таким зіткнувся в листопаді 2007. Біля приміського підбігає якесь хамло і починає тулити карточку за 10 грн. Я віддав йому ту карточку і пішов далі. Він дуже обламався...
Розвод здається полягаю в тому, що ти йдеш в іншу частину міста (в даному - від приміського вокзалу в район ДБК на Зеленій) в магазин, де й дарують стартовий пакет. Скоріш за все в магазині про ту акцію "вперше чують". Якщо відразу ж поїхати назад до приміського і пошукати продавця карточок за 10 грн., то його вже може там не бути, бо пройшло вже мінімум 1 год часу.
Одна моя знайома працювала в офісі ЮМС але десь 2 роки тому..сама мені говорила що це лохотрон рідчайший..тому навіть не слухаю ..хто там що спиняє...але вони там наглі і хамувати..стараюсь не опускатись до їх рівня...щоб не ображати людей беру телефон і комусь телефонную....)) шо характерно вони мене в основному перепиняють коли я спізнююсь на поїзд)))
FeRmatta
21.01.2008, 14:48
о!а я попалася на це! тільки хіба може лохотрон бути організований по всій Україні?я ідходила до офісу ЮМС, все правда,але...треба було заплатити ще 25 за стартовий пакет
тільки хіба може лохотрон бути організований по всій Україні?
аякже
у Львові район Привокзальної - саме те місце, при чому зауважила, що добрі розповсюджувачі халяви ходять групами і працюють на відстані кількох десятків метрів один від одного.
а в Києві на Хрещатику мене кілька років тому сфоткали і всього за 10 грн. обіцяли доставити фото за адресою проживання і дуже нахабно поводилися, коли я відмовилася.
Моя кума попала, підписала в них офісі якісь папери, потім було все обіцяне, а через рік повістка до суду, що вона по договору ЮМЗ винна 700грн. Також їхала разом у маршрутці з літньою жінкою яка теж мала такі самі неприємномті, чуть не плакали що до суду має іти, тому вирішила заплатити ті 700 грн.
Під гарною обгорткою впарюють контракт, хоча про це не попереджують. Я бачила навіть документи на фірмовосу бланку МТС де були виставлені ій претензії.
Весь час поки користуюсь мобільним зв'язком - тільки UMC постійно висилає своїх агентів на вулиці нагло заохочувати нових клієнтів. Жодного разу не бачив тих, хто би пропонував контракти Лайф, Київстар, та ін.
аякже
у Львові район Привокзальної - саме те місце, при чому зауважила, що добрі розповсюджувачі халяви ходять групами і працюють на відстані кількох десятків метрів один від одного.
а в Києві на Хрещатику мене кілька років тому сфоткали і всього за 10 грн. обіцяли доставити фото за адресою проживання і дуже нахабно поводилися, коли я відмовилася.
Весь час поки користуюсь мобільним зв'язком - тільки UMC постійно висилає своїх агентів на вулиці нагло заохочувати нових клієнтів.
:agree:
Після нетривалої перерви у Львові відновив свою роботу лохотрон по
Є таке... я також був на такій презентації, але я почав з них вголос госторо і скептично жартувати.... в результаті мене випустили швиденько, хоча й пістолета не мав....
levandivka
22.01.2008, 11:03
В 2000 році я був присутній на одній з перших презентацій цього ,як ви кажете лохотрону.
Ггг.... :)
Я вже не пам'ятаю, в которому (96-98 рр..) був на 2-х таких презентаціях в Москві.
На одній пропонували купити кавалок відпочинку на островах. На другій - звичайна піраміда, хоча обзивалося оно "просуванням товарів на ринку". :)
Бог мене вберіг від купування "ліцензій"...
Це не лохотрон. Це насправді раніше ЮМС, а зараз МТС таку акцію проводить. Правда мені це не цікаво. Мені і від Лайф оператора безкоштовного звязку вистачає.:)
NatJourn
07.02.2008, 14:44
Привіт усім. Я журналіст і хотіла би висвітлити цю тему у ЗМІ. Хто має бажання поділитися своїм досвідом без приховування свого прізвища, прошу написати мені на е-мейл: sparti851@gmail.com
Думаю, про такі лохотрони варто розказати багатьом
Варто згадати також "Car Credit" - вони здається ще досі є на першому поверсі "Скрині". Ніби пропонують машину в кредит на п'ять років з неймовірно низьким відсотком і щомісячних виплатах.
Колим ж укладаєш з ними угоду - виявляється, що це зовсім не кредит, а ... лотерея. Тобто кожного місяця серед тих, хто на це купився - відбувається розіграш новокупленої машини. А крім того - існує ще якась система бонусів (чим більше платиш наперед - тим більше шансів отримати "приз").
Прикол у тому - що вони дійсно гарантують отримання автомобіля... у межах п'яти років... За Ваші ж гроші та ще й під 4 (якщо не помиляюсь відсотки)!
Уже дуже багато людей на тому попалося. Найбільш пощастило тим, хто змирився з втратою початкового внеску і більше нічого не платили. Інші - влетіли відчутніше...
З автокредитом, здається це не зовсім лохотрон, бо машину таки отримуєш за тих 5 (4 чи навіть 7) років... причому контора працює вже неміряно років (памятаю в Новому Цумі вони колись з таврій починали років 10 тому).
З ЮМС(МТС) там теж 2 варіанти є: один, коли на халяву впарюють контракт (впринципі сам винуватий:)), інший - коли за 10 грн дають якусь там відкритку - оце сто пудів лохотрон
автокредитом, здається це не зовсім лохотрон, бо машину таки отримуєш за тих 5 (4 чи навіть 7) років... причому контора працює вже неміряно років (памятаю в Новому Цумі вони колись з таврій починали років 10 тому).
Не впевнений що говоримо про одну й ту ж контору. Вирішив додатково пошукати в неті. На їхньому ж офіційному сайті написано, що працюють вони з 2003-го.
Другою ж позицією в пошуку надибав форум на якому про "Car Credit" або ж ДП Філдес Україна (саме ДП, а не ЗАТ, як на офсайті - сам бачив один з договорів) говорять як хороше, так і погане. Здивувало ж мене те, що у цю систему потрапило кілька моїх знайомих і у всіх них ситуція ідетична тій яка у "поганих" відгуках.
При укладанні договору, манагери створюють у клієнта враження, що це і справді кредит, обіцяючи автомобіль "уже за місяць", а потім (коли проходять строки розірвання договору з ініціативи клієнта з можливістю повернення йому початкового внеску) приходить лист, зі справжніми умовами і Вашим примірником договору (тут варто сказати, що люди винні самі - бо так і не навчилися читати те, що підписують).
І звичайно ж автомобіль був потрібен саме зараз, а не за 5-8 років. І можна було спокійно взяти для цього кредит у банку, але повелися низький відсоток (хоча, якщо порахувати - невідомо, що вийде дешевше).
demetris
12.02.2008, 18:03
Може то лізинг? :)
Додано через 57 секунд
хотіла би висвітлити цю тему у ЗМІ.
а ви проведіть розслідування, вкладіть трохи редакційних коштів - заодно і мотивація підвищиться ;)
Хто має бажання поділитися своїм досвідом без приховування свого прізвища
а ви самі підіть туди... з перших уст почуєте... грошей не вартує, якщо часу не шкода...
А незла була би тема журналісту - АВТОПЛАН
Матеріалу - гора, хоч би на "АнтиАвтоплан" - лише пошук в Інтернеті зробити.
А відгуків у Форумах - не злічити.
Я десь місяць тому одному знайомому інфу про це діло шукав, бо він з Інтернетом "на Ви".
То такого поначитувався...
Люди реально в гроші влітають
І той мій знайомий - зрілий чоловік із вищою освітою - теж залетів...
о дійсно ми про різні контори... то Автоплан, а Ви про Кар-Кредит...
перепрошую:-)
Весь час поки користуюсь мобільним зв'язком - тільки UMC постійно висилає своїх агентів на вулиці нагло заохочувати нових клієнтів. Жодного разу не бачив тих, хто би пропонував контракти Лайф, Київстар, та ін.
Це не ЮМС їх посилає. Контора називається, як не помиляюся, "Зеніт". У всякому разі, люди, що працюють на цю контору на початках взагалі не уявляють у що вляпалися. Їм не кажуть практично нічого, на всі питання відповідають "Самі побачите, на власні очі", і дають впарювати контракти ЮМС. На них вже декілька разів подавали у суд, але попри проіграші вони знову починають роботу, звичайно тому, що є одними з найуспішніших дилерів по підключенням до ЮМС. Компанія їх не підтримує, але і не забороняє розповсюджувати свої контракти (бо хто ріже курку, яка несе золоті яйця)!
Я, випадково дізнавшись про це "врятувала" вже кількох знайомих, які стовбичили влітку на пр.Свободи з одурівшим виглядом (добре, що перші дні роботи були). От хочуть бідні студенти заробити, а попадають до лохотронщиків, які і людей дурять і студентів, які мріють про власні 20 грн. на піцу з пивом!!! :beee:
А щодо поїздок за кордон, то я сама, коли студенткою була, вирішила "підробити".
Правда починалось все не так. Нам казали, що це соціологічне опитування, і на початок ми будемо опитувати водіїв. Дали анкети і сказали, що чим дорожча машина, тим більша оплата за інформацію про її власника (Ім"я та номер мобільного). За джипи по 5 у.о. обіцяли (звичайно, після перевірки інформації). Для того, щоб пройти "випробувальний термін" треба було набрати не менше 20 анкет. Я, дівчина завзята, крім випадкових водіїв, перейшлася і по знайомим, сусідам... Ось вони мені очі і відкрили. Що, їм зателефонували, запрсили забрати приз, а несправді виманювали грші для "поїздки на Багами". Вони не отримали подарунків, а ми, студенти, грошей... Більше я подібних заробітків не шукала. :agree:
Доречі, контора ця знаходилась за пороховою вежею, тршки вище по вулиці (вже не пам"ятаю назви)
Boris_Kiev
19.02.2008, 18:18
Якось 16-річна донька мого колеги разом із подружкою розповсюджували рекламні картки якоїсь фотоагенції.
В обговорений термін їм не заплатили, парили якусь дурницю, що вони (фотошахраї) зараз в іншому місті і скоро розрахуються.
Взяти їх "збоку" (під виглядом клієнтів) не вдалося.
Їх "дістали" (дистанційно) завдяки знайомим - операторам моб. зв"язку.
Вони перевели гроші (трикратну суму) на картку батька дівчинки. Але морока не була варта тієї суми. Просто батько пішов на принцип.
Але морока не була варта тієї суми. Просто батько пішов на принцип.
Вони за рахунок того і виживають, що обіцяна сума "зарплатні" просто не варта мороки, адже у Львові кум, сват, чи брат є впливовою, у якомусь секторі, людиною і може допомогти "бідному студенту". Але як піти то "крутого дядька", якщо тебе облопошили на 5 днів роботи у вільний час і 35 грн. заробітку?! ... аж плакати хочеться, адже на ці гроші розраховували і викладалися.
А ті люди, які виявилися обманутими... може дійсно гроші на відпочинок складали, а поїдуть на КОМСОМОЛЬСЬКЕ ОЗЕРО!
aqvarium
21.02.2008, 14:35
Листи від Витотрейдинг. (Акція)
-----------------------------
Може комусь буде цікаво про лохотрон від Витотрейдинг. Почали надсилати листи на пошту вже багатьом людям, сьогодні поштарка несла цілу купу і мені дала на ім"я мами. Звідки беруть тільки адреси....
Читайте історії людей які повелись на такий розвод тут (http://www.kr-eho.info/index.php?name=News&op=article&sid=484) тут (http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showtopic=21530&st=0) і тут (http://kiyany.obozrevatel.com/news_print/2006/9/14/22384.htm)
Не попадайтесь :)
Згадала, що про ЛОХОТРОН вперше почула років 12 тому, коли моя сестричка підробляла на авторинку. Там "працювала" команда, яка розводила людей на миттєвій лотереї. Я тоді в шоці була, як сестра мені ту всю схему росказала і людей, які начебто зненацька, підходили і включалися у гру... моя юнацька свідомість тоді просто загальмувала, я і не уявляла, що таке взагалі може бути!
Мы с товарищем любим ходить по раным разводнякам, так для общего развития и хохмы. Пирамидные схемы, приглашённые миллионеры, которые добились успеха именно в этой компании и при этом в туфлях купленных в магазине "Всё по 55 гривень")))) Интересные ролики в которых зелёные бумажки на весь экран и вы якобы проезжающий в лимузине. Только сначала нужно вложить в компанию немного бабла. Ну Вы же вкладываете в свой бизнесс :))))
Больше всего поразила компания "Тьянь-ши" там хорошие психологи и нас с товарищем вычислили на второй день, мы ушли- лохи остались))))))
В туристических фирмах есть такой трюк- якобы предлогается посетителям назвать цыфры, они их тут же записывают на доске. Потом объявляют, что у кого такой номер на долларовой купюре, тот выиграл стиральную машину. Вы конечно же лезете сверять цыфры, шутка ли, хороший приз, а персонал сверяет сколько у Вас наличности и с кого нужно начать обработку.)))))
А наши провоохранительные органы, тоже питаются с лошков)))) Так офис одного лохотрона находился напротив райотделла и самое смешное, что они всем это озвучивали, мы честные, если бы мы хотели Вас обокрасть, то разве находился бы здесь наш офис )))))
Всего и не расскажеш сразу)))))
Больше всего поразила компания "Тьянь-ши" там хорошие психологи и нас с товарищем вычислили на второй день, мы ушли- лохи остались))))))
Я там хлопчину, який намагався зі мною "співбесіду" провести, довела до ікоти і піни у рота :D Що за співбесіда, коли він мені штовхає завчений монолог? Я звичайно, по мірі виникнення питань, його зупиняла і задавала питання, то він ТАК злився, бо ж монолог перерваний а з початку розповідати не стане - бо не школа. :D В кінці він не витримав і запитався, чи варто нам продовжувати бесіду, а я сказала "Так-так, розказуй!"... він ледве зі стільця не впав. Найгірше для них, що ми прийшли вдвох з чоловіком (він, взагалі, мене підвозив, але як я почула недобре, пішов зі мною), тож ми двоє так довели той персонал, що за нами, певно, святою водою кропили! :D :D :D
Уявляю тиждень, коли до них щоднятакі "умники", які лохотронщиків "доводити до ручки" люблять, будуть приходити.
Доречі, на кого вони розраховують, коли розказують про мільйни, а в самих пів рота гнилих зубів, дшевий костюм, щей квартира наймана? Ну немає стільки лохів!
А найкращі лохотронщики ті, котрих тут ніколи не згадають, бо такі люди працюють "редко но метко", як у фільми "Серцеїдки". Обмануті люди навть не підозрювади, що їх "кинули". Таким "кидалам" респект, бо в них спосіб мислення особливий (не топчіть мене ногами, я просто захоплююсь мудрими людьми, а не підтримую шахрайство)
Maryasik
29.02.2008, 16:26
Згадала, що про ЛОХОТРОН вперше почула років 12 тому, коли моя сестричка підробляла на авторинку. Там "працювала" команда, яка розводила людей на миттєвій лотереї. Я тоді в шоці була, як сестра мені ту всю схему росказала і людей, які начебто зненацька, підходили і включалися у гру... моя юнацька свідомість тоді просто загальмувала, я і не уявляла, що таке взагалі може бути!
Це років 5 тому, такі біля Добробуту промишляли. І не один на то повівся. В мене знайома тоді можна сказати дешево відкарабкалась, якісь 100грн. влетіла.. А чула випадки, що людей розвели на великі суми.:(
Є ше дуже поширений у Львові вид лохотрона - страхування життя. Нібито у львові відкрилась фірма яка є диллером таких гігантів як Аліко АІГ і Граве. Страхування життя себе і близьких. Платите щороку від 400 баксів протягом 20 років - потім можете зняти їх всіх + відсотки. Також за приведених людей вам ідуть гроші. Ну однгим словом стандартна піраміда. Сам прикол шо насправді ніхто вам повертати через 20 років то не збирається і це є саме звичайне шахрайство. Коли я попросив у них ліцензію - то це була звичайна брошурка з видрукованим лезерним прінтером підписом і печаткою.
Таке саме є з парфумами і біологічними добавками. З тими добавками то там взагалі цирк був - приїхали якісь із Східних регіонів, на українській - ніпанімать, і мол плати 500 баксів за вступ у бізнес + кожного місяця тре купувати ящик тої продукції по 100 долларів.
Виклав книжку про обмани і лохтрони. Написана недуже і не все охоплено але є багато цікавого -
http://tony.ogoportal.net/portal/repository/Files%2Fobman.pdf
І взагалі треба зробити чорний список фірм-лохотронів і потім подати його у прокуратуру.
Можна ту брошурку в студію? Я маю страховку Граве, але поліс на фірмовому бланку.
Є ше дуже поширений у Львові вид лохотрона - страхування життя. Нібито у львові відкрилась фірма яка є диллером таких гігантів як Аліко АІГ і Граве. Страхування життя себе і близьких. Платите щороку від 400 баксів протягом 20 років - потім можете зняти їх всіх + відсотки. Також за приведених людей вам ідуть гроші. Ну однгим словом стандартна піраміда. Сам прикол шо насправді ніхто вам повертати через 20 років то не збирається і це є саме звичайне шахрайство. Коли я попросив у них ліцензію - то це була звичайна брошурка з видрукованим лезерним прінтером підписом і печаткою.
ті типи вже три місяці мене дістають, а я не колюся...
Чому?
1. коли бачу піраміду - зразу ноги в руки
2. дуже вже весєло поют.... неправдоподібно
Питає мене:
-як ви думаєте, страхування то добре? (Мене шляки трафляють, коли дають наводячі питання і потім ще хвалять, який ти розумний, наіграно)
-добре, -кажу.
- а чим добре, - питають.
-якби не було добре, то не розплодилося б у нас стільки страхувальних компаній!
Пауза....великі очі... видно я шось ляпнув не те, що вони очікували.... пси смердючі....:D
Можна ту брошурку в студію? Я маю страховку Граве, але поліс на фірмовому бланку.
Я мав наувазі що їхня ліцензія яку вони предявили мала вигляд відпечатаної на кольоровому лазерникові брошурки, без офіційних реквізитів - мокрої печатки, поставленого підпису, водяних знаків і т.п. Я ще перепитався "То це ліцензія?" а він: "А шо не видно".
Доречі якшо вже так то розкажіть де страхувались, шо Вам пропонували, які умови. Поліс то може бути фірмовий але толку з нього якшо через 5 років ця фірма посередник зникне безслідно. І потім що? будете їхати в Австрію в офіс Граве?
Як на мене, з того шо мені відомо, то має бути мінімум то ліцензія про надання фінансових послуг і договір про співпрацю з тим же Граве. І вони мусять їх предявити вам на вимогу... ну в крайньому разі завірений оригінал. А і ше ліцензія має бути безстрокова.
Поліс Граве, проплата напряму на рахунок ЗАТ Граве-Україна через Аваль (а не в конверті посерединку :) ).
Про умови страхування - в приват.
Я мав наувазі що їхня ліцензія яку вони предявили мала вигляд відпечатаної на кольоровому лазерникові брошурки, без офіційних реквізитів - мокрої печатки, поставленого підпису, водяних знаків і т.п. Я ще перепитався "То це ліцензія?" а він: "А шо не видно".
Доречі якшо вже так то розкажіть де страхувались, шо Вам пропонували, які умови. Поліс то може бути фірмовий але толку з нього якшо через 5 років ця фірма посередник зникне безслідно. І потім що? будете їхати в Австрію в офіс Граве?
Додано через 6 хвилин
Страховиків зараз багато тому що це високодохідний бізнес, який мав змогу розвиватись лише після того як це дозволило наше законодавство (здається 1999 рік).
За кордоном люди мають по декілька страховок і це для них норма. Там ніхто не буде відшкодовувати збитки при нещасних випадках, якщо в тебе нема страховки. В нас це лише розвивається. Пояснювати для чого потрібне страхування не буду - вам вже розповіли за 3 місяці. :)
Чому страховки продаються саме таким способом, чому це не піраміда - можу детально розказати, якщо є в цьому необіхдність.
ті типи вже три місяці мене дістають, а я не колюся...
Чому?
1. коли бачу піраміду - зразу ноги в руки
2. дуже вже весєло поют.... неправдоподібно
Пауза....великі очі... видно я шось ляпнув не те, що вони очікували.... пси смердючі....:D
Страховиків зараз багато тому що це високодохідний бізнес
нема сумніву....
-як ви думаєте, страхування то добре?
Можу кваліфіковано сказати - зичайнісіньке НЛП. Правда з них нелпери як з чого пуля. от вони і шарахаються, коли їм нестандартну відповідь дають. І вчать цих зазивал такі-самі як вони, що вже влетіли в бабло і хочуть його повернути.
В мене знайомий у фірмі Емвей (так звучить, може пишеться латинкою не знаю). То він мене з чоловіком вже до сказу довів. Вони займаються роботою на фондових ринках, віртуальною нерухомістю і всякою такою лабудою. Коли той знайомий взнав, що мій чоловік намагається розібратись у форекс, до його щастю не було меж. Думав що вмовить перейти на фондовий ринок... чоловік (слава богу з нормальних людей) на той час прочтиав купу літератури, тай на віртуальних рахунках посмакував ті ринки і зрозумів, що тут вчитися і вчитися, не рік точно. А той росказує байки і оперує такими поняттями, про які поняття не має... ну загнали ми його у глухий кут, а потім і питаємо, якщо так класно заробляти на акціях, чому ви тратите цілісінький день на розмови з людьми а не седите в офісі і не зароблєте такі шалені по вашим словам гроші? Це був удар у серце!
Дуже шкода мені цього дядька, бо сам він дуже хороший, а в тому емвеї йому голову задурили, він гроші вкладає а не відбив ще нічого... працюючи там більше року.
Страхування життя (майна, житла, авто) і Intway - це цілком різні речі і порівнювати їх зовсім нелогічно.
Поясню чим відрізняється піраміда від мережевого маркетингу.
1) товар/послуга має сумнівну перспективу реального застосування в житті або ж взагалі не існує (продають повітря)
2) компанія-піраміда може не мати офіційної реєстрації, а грошові внески як правило йдуть в конвертах
Можу кваліфіковано сказати - зичайнісіньке НЛП. Правда з них нелпери як з чого пуля. от вони і шарахаються, коли їм нестандартну відповідь дають. І вчать цих зазивал такі-самі як вони, що вже влетіли в бабло і хочуть його повернути.
А той росказує байки і оперує такими поняттями, про які поняття не має... ну загнали ми його у глухий кут, а потім і питаємо, якщо так класно заробляти на акціях, чому ви тратите цілісінький день на розмови з людьми а не седите в офісі і не зароблєте такі шалені по вашим словам гроші? Це був удар у серце!
Дуже шкода мені цього дядька, бо сам він дуже хороший, а в тому емвеї йому голову задурили, він гроші вкладає а не відбив ще нічого... працюючи там більше року.
що таке страхування?
То коли ти віддаєш гроші і якщо з тобою нічого не сталося, то ти втратив ті гроші назавжди. В любому випадку, якщо людина страхується, то програє, бо якщо нічого не стається, то вона однозначно втрачає гроші, а якщо втрачає здоровя, то за ніякі гроші його вже не повернеш. Звичайно, якщо страхування було б дуже вигідною справою, то не було б у світі такого поняття, як примусове страхування... все це лобіюється у парламентах багатьох країн і багато хто має зиск з цього...
Додано через 45 секунд
я противник всього, що є насильно...
При страхуванні життя гроші не втрачаються в кінці терміну дії програми, причому деякі компанії ще пропонують примноження капіталу.
Це наприклад автоцивілку треба купляти щороку.
що таке страхування?
То коли ти віддаєш гроші і якщо з тобою нічого не сталося, то ти втратив ті гроші назавжди. В любому випадку, якщо людина страхується, то програє, бо якщо нічого не стається, то вона однозначно втрачає гроші, а якщо втрачає здоровя, то за ніякі гроші його вже не повернеш. Звичайно, якщо страхування було б дуже вигідною справою, то не було б у світі такого поняття, як примусове страхування... все це лобіюється у парламентах багатьох країн і багато хто має зиск з цього...
При страхуванні життя гроші не втрачаються в кінці терміну дії програми, причому деякі компанії ще пропонують примноження капіталу.
Там здається не раніше ніж 25 років... Піддається сумніву взагалі шо буде з тою компанію за 25 років і наскіки проблематично буде отримати ті гроші. І як завжди вам познаходять купу всього і купу причин які вкажуть вам шо ви нічого не получите..
Там здається не раніше ніж 25 років... Піддається сумніву взагалі шо буде з тою компанію за 25 років
і шо буде з грішми за 25 років..... навіть бакс нині не виглядає дуже твердою одиницею....
А буде наступне, ті гроші просто знівелюються і коли нині вони ще мають цінність, то завтра.... Якщо бакс має інфляцію 10% в рік, то порахуйте, що буде з ним за 25 років....
Це яка страхова компанія не виплатила???
На нашому ринку є Аліко і Граве - компаніям вже не один десяток років, а от українським не знаю чи варто довіряти. Виплатити по факту дожиття - це умова договору. Щодо інфляції: є можливість перевести з долара на євро + на страхові має нараховуватись % який захищає від інфляції - тут вже треба порівнювати умови різних компаній.
Там здається не раніше ніж 25 років... Піддається сумніву взагалі шо буде з тою компанію за 25 років і наскіки проблематично буде отримати ті гроші. І як завжди вам познаходять купу всього і купу причин які вкажуть вам шо ви нічого не получите..
На нашому ринку є Аліко і Граве
Хіба є їх офіційні представництва чи філії десь?
Не знаю за Аліко і Граве, десь півтора роки тому страхова компанія Ренесанс (на Дудаєва знаходяться) хотіла мене заманити. Як пристали, то спасу не було. І скільки їм говорила, що мене це не цікавить, все одно дзвонили з місяць ще.
І розказували мені як то прибутково працювати страховим агентом, шукаючи нових агентів і підключаючи їх "під себе". Хіба не піраміда?
Додано через 2 хвилини
Листи від Витотрейдинг. (Акція)
-----------------------------
Може комусь буде цікаво про лохотрон від Витотрейдинг. Почали надсилати листи на пошту вже багатьом людям, сьогодні поштарка несла цілу купу і мені дала на ім"я мами. Звідки беруть тільки адреси....
Читайте історії людей які повелись на такий розвод тут (http://www.kr-eho.info/index.php?name=News&op=article&sid=484) тут (http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showtopic=21530&st=0) і тут (http://kiyany.obozrevatel.com/news_print/2006/9/14/22384.htm)
Не попадайтесь :)
Мені таке приходило. Теж дивувалась звідки адреси беруть. Кажуть, через податкову і ще якось (мол, їм продають)
Не знаю чи це правда
Мені таке приходило. Теж дивувалась звідки адреси беруть. Кажуть, через податкову і ще якось (мол, їм продають) Не знаю чи це правда
І мені вчора такий лист прийшов!!! Адреса була моя, а от прізвище не дуже... не перечитуючи викинула в смітник.
demetris
14.03.2008, 17:14
Теж дивувалась звідки адреси беруть. Кажуть, через податкову і ще якось (мол, їм продають)
Не знаю чи це правда
Адреса була моя, а от прізвище не дуже... не перечитуючи викинула в смітник.
За 30 грн. на Петрівці можна купити не тільки базу з адресами...
Мені приходило кілька разів, і мамі (десь рік чи дів тому). Дружині прийшло за рік після одруження на нове прізвище!!! База добра.
А ще бази (http://www.nomer.org/allukraina/) можна в неті знайти.
nirvanka
14.03.2008, 19:17
Подзвонили нам на домашній, мама була з телефоном.. Сказали, що десь буде виставка-продаж одягу, спитали відіслати запрошення.. Мама розгубилась, сказала - та відсилайте! І видала своє прізвище-ім'я та домашню адресу.. От так і базу назбирають.. :D
Не знаю за Аліко і Граве,
а хтось має якийсь не гативний досвід з цими СК?
Обидві мають офіційні представництва. Договір укладається українською мовою.
Хіба є їх офіційні представництва чи філії десь?
Додано через 22 хвилини
Був в Ренесансі, теж приставали, але недовго. Підключати під себе клієнтів - не завжди піраміда.
Приклад з моєї роботи. Я є гуртовий клієнт фірми А і продаю товар своїм роздрібним клієнтам. Далі - більше. До мене звертається фірма Б і просить дрібногуртову партію товару для її клієнтів.
В результаті я будую "піраміду" причому не просту, а з двома рівнями нижче мене. :)
Слід відрязняти піраміду від маркетингу.
Тепер поясню чому страховки розповсюджуються саме таким чином. Є таке поняття "попит по замовчуванню". Якщо обклеїти місто бігбордами з новою моделлю мобільного телефона - це матиме хороший ефект. Але бігборди "Страхування життя - ваш добробут у пенсійному віці" - марна справа, тому що про мобіли і їх призначення знають усі, а про страхування - одиниці. Тому кошти, передбачені на рекламу, витрачаються на розвиток структури консультантів - як правило ДО 3-5% від повної суми страхових внесків клієнта.
Не знаю за Аліко і Граве, десь півтора роки тому страхова компанія Ренесанс (на Дудаєва знаходяться) хотіла мене заманити. Як пристали, то спасу не було. І скільки їм говорила, що мене це не цікавить, все одно дзвонили з місяць ще.
І розказували мені як то прибутково працювати страховим агентом, шукаючи нових агентів і підключаючи їх "під себе". Хіба не піраміда?
nirvanka
15.03.2008, 19:42
Прийшов лист на мейл:
від: MACRO-FOREX support team <support@macro-forex.com>
....
тема: Восстановление пароля
Вы получили данное письмо, потому что кто-то, возможно Вы,
попросили восстановить пароль к своему платежному счету в системе MACRO-FOREX (macro-forex.com).
№ счета: ****** (приховаю, щоб ніхто не купився)
Пароль: ******
--
С уважением,
Служба поддержки пользователей
MACRO-FOREX
Я там не реєструвалась. Заходжу на той Форекс на "свій" рахунок. А там 8100$. Ну і звісно ж переводжу 8000$ на свій гаманець на веб-мані. А мені видає типу:
"Щоб запобігти шахрайству, Ви повинні переслати 10$ з рахунку на веб-мані на цей на протязі 3 днів. Якщо гроші прийдуть, то операція перерахунку 8000$ виконається і 10$ відішлються назад". Ага, думаю, мене не розведеш! Даю деталі їх листа чоловікові. Він з'ясовує, що лист насправді був відісланий з s8.freehost.com.ua. І знайшов базу е-мейлів (http://www.macro-forex.com/send.php), на які відсилаються такі листи чи ця база для продажу там, не ясно. І виявилось, що справжня адреса їх підтримки - support(a)www.macro-forex.com, а не support@macro-forex.com..
Ми вже написали Форексу про ці махінації. Люди, не купуйтесь!!
Подивився business level гаманця куди треба гроші перевести, а там 0. Все стало зрозуміло, що просто розведуть на 10 баксів :)
"Щоб запобігти шахрайству, Ви повинні переслати 10$ з рахунку на веб-мані на цей на протязі 3 днів. Якщо гроші прийдуть, то операція перерахунку 8000$ виконається і 10$ відішлються назад". Ага, думаю, мене не розведеш!
Я там не реєструвалась. Заходжу на той Форекс на "свій" рахунок. А там 8100$. Ну і звісно ж переводжу 8000$ на свій гаманець на веб-мані. А мені видає типу:
"Щоб запобігти шахрайству, Ви повинні переслати 10$ з рахунку на веб-мані на цей на протязі 3 днів. Якщо гроші прийдуть, то операція перерахунку 8000$ виконається і 10$ відішлються назад". Ага, думаю, мене не розведеш! Даю деталі їх листа чоловікові. Він з'ясовує, що лист насправді був відісланий з s8.freehost.com.ua. І знайшов базу е-мейлів, на які відсилаються такі листи чи ця база для продажу там, не ясно. І виявилось, що справжня адреса їх підтримки - support(a)www.macro-forex.com, а не support@macro-forex.com..
Ми вже написали Форексу про ці махінації. Люди, не купуйтесь!!
Нірванко, не здавайтесь!!!! Вишліть їм листа, хай вони Вам вишлють 7990 доларів, а десять поки залишать собі, а потім через 3 дні дошлють десятку... во ізбежаніє шахрайства....
Місце: Львів
Дописів: 25
Так само працює і автоплан?
Типово Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!!
Варто згадати також "Car Credit" - вони здається ще досі є на першому поверсі "Скрині". Ніби пропонують машину в кредит на п'ять років з неймовірно низьким відсотком і щомісячних виплатах.
Додано через 34 хвилини
Чи чув хтось про Ріджерс дайджест?Вони торгують книгами і присилають гору літератури про якісь конкурсиЮв яких Ви виграли вже майже-майже машину і 30000грн.
Чи чув хтось про Ріджерс дайджест?Вони торгують книгами і присилають гору літератури про якісь конкурсиЮв яких Ви виграли вже майже-майже машину і 30000грн.
Традиційно всі листи від тієї контори в мене йшли в смітник і через деякий час вони перестали приходити. Але якщо щось їм відписати або ж ( :scare: ) замовити - уже не відчепляться.
Якщо ж говорити про майже-машину і майже-n-тисяч гривень, - у Вас більше шансів поспілкуватися з феями, гномиками і лепреконами ніж отримати щось із того... :)
До речі, колись один знайомий затягнув мене у Ренесанс... Досі пам'ятаю як доброзичлива бабуся-кульбабка розповідає мені, як же ж мені буде добре, якщо раптом щось собі зламаю, або ж моїм родичам якщо... гм. Одним словом, більше я туди не заходив.
Страхування життя (майна, житла, авто) і Intway - це цілком різні речі і порівнювати їх зовсім нелогічно.
Нелогічно? З логікою в мене все склалося! І там і там є піраміда! Звичайно не все страхування, але більшість того, що "приходить саме до тебе додому" є пірамідою! А цікаве ще те, що люди "мігрують" по тим конторам. Як маєте знайомого, що займається страхуванням, то навдовзі його можете зустріти у Емвеї, Інтвеї, ще якомусь-там ...веї, який нікуди не веде.
Продаючи техніку з доставкою додому/на офіс я будую піраміду. Ура! :)
Нелогічно? З логікою в мене все склалося! І там і там є піраміда! Звичайно не все страхування, але більшість того, що "приходить саме до тебе додому" є пірамідою! А цікаве ще те, що люди "мігрують" по тим конторам. Як маєте знайомого, що займається страхуванням, то навдовзі його можете зустріти у Емвеї, Інтвеї, ще якомусь-там ...веї, який нікуди не веде.
Продаючи техніку з доставкою додому/на офіс я будую піраміду. Ура!
Я препрошую, але якщо ви не зрозуміли мій допис, то не варто намагатися його висміювати.
Щоб я все правильно зрозумів прошу пояснення терміну "піраміда" в студію
Я препрошую, але якщо ви не зрозуміли мій допис, то не варто намагатися його висміювати.
страхування життя потрібне! задумайтесь над таким фактом.
купуєш нову машину в кредит - страховка обов'язкова.
купуєш нову квартиру в кредит - страховка обов'язкова.
ми страхуємо залізо і каміння зі шклом, але чомусь забуваєм про самих себе. хотілось щоб пошвидше страхування життя стало в нас обов'язковим як у цивілізованому світі.
PS. а визначення терміну "піраміда" я так і не дочекався, і це не дивно! як правило кричать "піраміда!!! лохотрон!!!" ті хто не зовсім розбирається у продукті що їм пропонують. :)
PS. а визначення терміну "піраміда" я так і не дочекався, і це не дивно! як правило кричать "піраміда!!! лохотрон!!!" ті хто не зовсім розбирається у продукті що їм пропонують.
Які дешеві провокації! Не беру участь у схожих диспутах і взаємних образах. Для перегавкування є інші форуми... і це не ЛФ!
Не варто писати про те, в чому не розбираєтесь. МЛМ і фінансова піраміда - різні речі. Вчіть мат.частину.
а хтось має якийсь не гативний досвід з цими СК?
Нам пропонували таке страхування. Відмовилися.
По перше - там багато умов, коли не виплачується страховка. Навіть задумуєшся - а коли її тоді виплачують? Серед них є одна з нормальних умов - якщо подані неправдиві дані про застрахованого. Ну то зрозуміло. Але діло в тому, як нас зібралися страхувати, то як взнали шо чоловік столяр, в заяву агент написав - пакувальник мебелі, мовляв так краще, в компанії не виникне лишніх питань. Після такої заявки ми не стали більше продовжувати.
От якраз і створюють таким чином умову, коли страховка не виплачується...
І взагалі, то вилами по воді писано.
Захищати те страхування будуть лише ті, які повелися на таку "вудку"
Все вказано у договорі, який слід прочитати перед тим як підписувати.
Насправді компанії не вигідно страхувати хворих людей та тих, хто має місце роботи з підвищеним ризиком (шахтар, водій, ...). Самі розумієте що це великий ризик для самої страхової компанії.
ps. Я не захищаю, а кажу як є
Нам пропонували таке страхування. Відмовилися.
По перше - там багато умов, коли не виплачується страховка. Навіть задумуєшся - а коли її тоді виплачують? Серед них є одна з нормальних умов - якщо подані неправдиві дані про застрахованого. Ну то зрозуміло. Але діло в тому, як нас зібралися страхувати, то як взнали шо чоловік столяр, в заяву агент написав - пакувальник мебелі, мовляв так краще, в компанії не виникне лишніх питань. Після такої заявки ми не стали більше продовжувати.
От якраз і створюють таким чином умову, коли страховка не виплачується...
І взагалі, то вилами по воді писано.
Захищати те страхування будуть лише ті, які повелися на таку "вудку"
Все вказано у договорі, який слід прочитати перед тим як підписувати.
Насправді компанії не вигідно страхувати хворих людей та тих, хто має місце роботи з підвищеним ризиком (шахтар, водій, ...). Самі розумієте що це великий ризик для самої страхової компанії.
ps. Я не захищаю, а кажу як є
Це так. Я погоджуюся.
Але чому стахувальник свідомо не розповів про це, тим паче що в правилах добровільного страхування життя громадян, якими керується Аліко, чорним по білому написано в п. 16.1 про те, що страховка не виплачується в разі подання істотно неправдивої інформації.. А він бере і вписує професію якої і приблизно нема в трудовій..
Звичайно в нього свій резон - йому за клієнта 300уо заплатять
ще один лохотрон - розіграші призів від видавництва Ріджер Дайджест
ну до чого ж явний лохотрон - а люди ведуться :no:
просто диву даюся, які вони причепливі, а люди довірливі
в основному дістають вони пенсіонерів, імхо
nirvanka
25.04.2008, 17:11
Моя подружка хотіла взяти телефон у кредит, заповнювала анкету і т.д. Дівчина з банку кудись передзвонила вияснити дані про подружку і повідомила, що вона не рахується на роботі, яка та вказала в анкеті, мовляв мабуть ви працюєте недавно, тому вас ще не ввели в базу даних.. А подружка вже давно там працює, але думає - нехай пишуть, що безробітна, яка різниця? Тоді дівчина з банку повідомила, що в цьому випадку потрібно буде переплатити 90 грн.. Подружка відмовилась, бо все це якось підозріло виглядало..
По-моєму, лохотрон..
Leopolis
25.04.2008, 22:41
...А подружка вже давно там працює, але думає - нехай пишуть, що безробітна, яка різниця? ...По-моєму, лохотрон..А може це роботодавці "лохотронять" - людина може працювати, рахуватись на паперах... у той же час бути обліковою невидимкою для державних органів. У наш час це не в новинку. Або ж просто база даних банку застаріла та неповна.
nirvanka
25.04.2008, 22:52
А може це роботодавці "лохотронять" - людина може працювати, рахуватись на паперах... у той же час бути обліковою невидимкою для державних органів. У наш час це не в новинку.
Може, але навряд, враховуючи її місце праці.. http://s8.rimg.info/89ab73eb72baed9d933bb10ba87eb2b5.gif
Я знайомий з кар'єрою у Аліко і скажу що гонорар 300 у.о. можна отримати якщо ти міжнародний директор або якщо клієнт підписав контракт з річним внеском 9-11 тис грн. Прохання поправити якщо щось не так.
Факти подання недостовірної інформації на жаль дійсно є (сам стикався з таким), але в цьому винні конкретні консультанти (не компанія!). Передбачені штрафні санкції для недобросовісних працівників, але з іншого боку... хто ж буде різати курку яка несе золоті яйця?
А він бере і вписує професію якої і приблизно нема в трудовій..
Додано через 3 хвилини
Про "базу даних" - повна брехня, тому що її просто не існує.
Варіанти наступні:
1) таким способом збирають інформацію про людину, а потім на неї вішають якийсь кредит
2) просто здирають 90 грн за "послуги"
Моя подружка хотіла взяти телефон у кредит, заповнювала анкету і т.д. Дівчина з банку кудись передзвонила вияснити дані про подружку і повідомила, що вона не рахується на роботі, яка та вказала в анкеті, мовляв мабуть ви працюєте недавно, тому вас ще не ввели в базу даних.. А подружка вже давно там працює, але думає - нехай пишуть, що безробітна, яка різниця? Тоді дівчина з банку повідомила, що в цьому випадку потрібно буде переплатити 90 грн.. Подружка відмовилась, бо все це якось підозріло виглядало..
По-моєму, лохотрон..
Це так. Я погоджуюся.
Але чому стахувальник свідомо не розповів про це, тим паче що в правилах добровільного страхування життя громадян, якими керується Аліко, чорним по білому написано в п. 16.1 про те, що страховка не виплачується в разі подання істотно неправдивої інформації.. А він бере і вписує професію якої і приблизно нема в трудовій..
йому вигідно з вас здерти гроші, а ше вигідніше, коли ви пролетите з страховою виплатою... так всім вигідно.
Додано через 8 хвилин
Не знаю за Аліко і Граве
то Аліко і Граве вже в печінках сидять.... маю знайомих... були люди, як люди і поговорити можна було і горівки випити, а зараз... коли не прийдеш лише й чуєш: Аліко, страхування життя, Граве, Аліко... і т.д. психічно хворими стали, чи як....?
Ну їм просто гроші потрібні, чого тут незрозумілого.
Страховики проводять навчання своїх консультантів - як вести розмову, як запросити на зустріч і т.д. обіцяючи що це на всіх подіє.
Все залежить від людини, наприклад мені їх способи не зовсім підходять. Я пропонуватиму Аліко ненав'язливо, а ще краще щоб люди самі до мене звертались по цих питаннях.
то Аліко і Граве вже в печінках сидять.... маю знайомих... були люди, як люди і поговорити можна було і горівки випити, а зараз... коли не прийдеш лише й чуєш: Аліко, страхування життя, Граве, Аліко... і т.д. психічно хворими стали, чи як....?
Все залежить від людини, наприклад мені їх способи не зовсім підходять. Я пропонуватиму Аліко ненав'язливо, а ще краще щоб люди самі до мене звертались по цих питаннях.
от... шо смішно, кожний раз клянуться, шо більше про Аліко і Граве ніколи зі мною говорити не будуть і шо я сам до них підійду... але коли знову їх зустрічаю, вони мене як би перший раз в житті бачили - відшліфовують майстерність своїх завчених фраз.... дорослі люди ніби....
Хе хе, ну це вже фанатизм...
Ваші знайомі напевно погано пояснили мету страхових програм, натомість більше розказували про то що можна заробити на продажі таких страховок.
от... шо смішно, кожний раз клянуться, шо більше про Аліко і Граве ніколи зі мною говорити не будуть і шо я сам до них підійду... але коли знову їх зустрічаю, вони мене як би перший раз в житті бачили - відшліфовують майстерність своїх завчених фраз.... дорослі люди ніби....
Я пропонуватиму Аліко ненав'язливо, а ще краще щоб люди самі до мене звертались по цих питаннях.
... забув дописати "мій номер телефону, про всяк випадок такий-то... а взагалі краще пишіть у особисту скриньку свій номер, я сам зателефоную":D :D :D
Номер поки що не пишу, бо ще не почав займатись продажем страховок Аліко. Спершу треба належним чином підготуватись, щоб консульатції надавати на високому рівні. Хіба не так? :)
... забув дописати "мій номер телефону, про всяк випадок такий-то... а взагалі краще пишіть у особисту скриньку свій номер, я сам зателефоную":D :D :D
Загляніть на сайт WWW.CRIPO.Com.UA де багато цікавого по цьому питанню.
Інколи наші любі оператори з їх маленькими зірочками внизу рекламок - самі яскравий приклад лохотрону.. :(
Я маю страховий поліс від Аліко. Уже чотири роки. Після трьох років приходять роздруківки раз в рік, де вказується, скільки грошей ви вклали і скільки є на рахунку. Відомий не один випадок, коли компанія виплачувала потерпілим людям гроші. На жаль більшість з цих випадків - це загибель застрахованої особи, і родина отримала подвійну суму, яку би мав отримати застрахований в кінці дії угоди. Я також маю можливість працювати там, і колись навіть пробувала, щоправда зараз не займаюсь цим, а просто сплачую внески щороку. Так от, три роки назад я розказала умови програми одному знайомому. Йому сподобалось, він підписав угоду і через тиждень мав заплатити початковий внесок. Але пройшов тиждень, і йому друзі нарадили, що це лохотрон, і він уже боявся. Минулого року мені присилають смс, що цей мій знайомий розбився на смерть в автокатастрофі...Отак... Його ще тоді привабило в умовах договору, що якщо з ним щось станеться, то його дитина і дружина отримають гроші. На жаль договір так і лежить з його підписом у мене в папці...Людину не вернеш... Але приблизно 60 000 грн сім'я б отримала. Хоч якась допомога була б...
Минулого року мені присилають смс, що цей мій знайомий розбився на смерть в автокатастрофі...Отак... Його ще тоді привабило в умовах договору, що якщо з ним щось станеться, то його дитина і дружина отримають гроші. На жаль договір так і лежить з його підписом у мене в папці...Людину не вернеш... Але приблизно 60 000 грн сім'я б отримала. Хоч якась допомога була б...
В цивілізованому світі це називається не "страховка", а "забезпечення" (дослівний переклад з insurance) і так навіть приємніше звучить.
За кордоном забезпечувати своє майбутнє привчають з дитинства, відповідно там і високий рівень життя.
на рахунок кредиту,так база даних може бути,адже ви надаєте свої дані
взагаліто найпростіше зателефонувати на роботу,але хто сказав що номер вірний
пробити банк може по даних ідентифікаційного,
і взагалі як людина з цим трішки знайома рекомендую вам дуже і дуже прискіпливо не тільки читати договір а ще вибирати банк,особливо вважайте на піднятя відсотків за вашою згодою/чи без неї
дуже вважати потрібно на штрафні санкції/повірте багато людей краще б кредиту не брало якби знали які штрафи їх чекають
взагалі на це тут не звернули уваги але по кредитах є багато шахраїв,різні підприємці які якось умудряються дати вам кредит в банку через себе,ви йому гроші а банку він дулю,ну і банк у вас їх потім просить
або кредит на кума свата брата це ще пів біди, а на знайому,на шефа,на сусіда,на отця в церкві це вже якою глупою людиною потрібно бути,хай сам бере той кредит
дуже добре подумайте коли виступаєте поручителем,якщо банк звернеться до поручителя то не на початках, а на той час стільки штрафів прийде...
!!!!!!!зберігайте квитанції(причому навіть пять і більше років!!!)
при закритті кредиту вимагайте в банку докуметн(чи то довідку) що ви не являєтесь вже боржником
о згадав про випадок видачі кредиту в салоні автомобіля(весело правда)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008