Показати повну версію : Не в тему...
Я тиждень, як з України, але ніяк не можу знайти в новинах, що там з Тарасюком. Підскажіть! :confused:
Вот нашла...
"13:54 16/12/06
Мороз считает, что в увольнении Тарасюка виновата НУ"
http://versii.com/newss.php?pid=94216
Битва за Тарасюка (http://for-ua.com/comments/2006/12/15/093306.html)
Дякую, Зетточко. Цирк на дроті та й годі!:( Думаю, що Ющенко мав це все передбачити, коли ставив Янека. А то виходить, що всі рішення політиками приймаються з огляду на ситуацію, а не на майбутнє! :mad:
Саме мені найбільше сподобалося, як Тарасюк прийшов на роботу після звільнення , а його не пустили. І тоді коментар Тарасика Чорновола, що мовляв йому треба було краще піти на Фрунзе, здається? Там , Борисе, у вас психлікарня? Думаю, що Регіони мали би задуматися, якого вони "розумника" на свою сторону перетягли!:D
Думаю, що Регіони мали би задуматися, якого вони "розумника" на свою сторону перетягли!:D
А що ж їм було робити, як більше ніхто не захотів переметнутися? :eek: :D
Як ще й Ганя Стеців, тобто Ганна Герман перейшла.:eek: Чула і бачила інтерв"ю з нею, то мені стало дивно, що така жінка купилася. Хоча що гроші не зроблять? Не таких людей зламували! :D
Герман мені теж подобається. Могла й просто помилитися у виборі, бо "співали" всі схожі гасла багато в чому, тільки з реалізацією вийшов у кожного свій "прокол".
Степаныч
19.12.2006, 20:49
ДЭвушки, вы всегда правЫ! Доже если неправЫ!
Boris_Kiev
19.12.2006, 20:53
І тоді коментар Тарасика Чорновола, що мовляв йому треба було краще піти на Фрунзе, здається? Там , Борисе, у вас психлікарня?
Так. Фрунзе, 103 - психлікарня (був навіть шкільний віршик, де звучала ця адреса).
А Фрунзе, 104 - редакції прорегіонських газет :)
Рад видеть, что Борис всегда в своём репертуаре.
Може и адрес центрального офиса ПР знаете?
Читатель_Обкома
20.12.2006, 10:49
Скандал! Тарасюк устроил драку в Кабмине
[10:43/20.12.2006]
Потасовкой обернулась очередная попытка попасть на заседание правительства Украины Бориса Тарасюка, ранее уволенного парламентом с поста главы МИД Украины.
Как передает «Новый Регион», Тарасюк пришел на заседание в сопровождении группы депутатов от «Нашей Украины», однако их оппонентами выступила другая группа депутатов - от Партии Регионов. Между парламентариями завязалась настоящая драка, при этом Тарасюк кричал: «Пусть пресса все снимает!».
Спустя несколько секунд потасовка завершилась, и Тарасюк вместе со своими соратниками ушел в соседнюю комнату.
Депутаты от Партии Регионов заявили, что считают потасовку недоразумением и утверждают, что не хотели провоцировать драку, а пришли в здание правительства, чтобы «поговорить с Тарасюком».
«Страшно неудобно, что произошло это недоразумение», - говорит «регионал» Юрий Мирошниченко.
http://www.from-ua.com/news/4588f72befa5b/
Читатель_Обкома
20.12.2006, 10:59
20.12.2006 | 10:03
Тарасюка ИЗБИЛИ в Кабмине. Его охранник приставал к депутату
"ОБОЗРЕВАТЕЛЬ"
Клизма, знай свое масто! Герман приструнила Тарасюка
«Тарасюк должен знать свое место. Он должен смириться с тем, что уже никогда не будет министром иностранных дел – так решила Верховная Рада».
К Лукьянову приставал охранник Тарасюка, вот он и избил министра
Депутат-«регионал» Владислав Лукьянов отрицает, что ПР уполномочивала его не пускать на заседание Кабмина Бориса Тарасюка. Об этом он заявил в кулуарах правительства. .....
http://obozrevatel.com/news/2006/12/20/149535.htm
Boris_Kiev
20.12.2006, 11:24
Рад видеть, что Борис всегда в своём репертуаре.
Може и адрес центрального офиса ПР знаете?
195.245.80.30
Реквизиты НС-ов тоже сказать ?
ЛАЦ, кроссы, плинты, пары ?
Пересвет
20.12.2006, 11:39
Эээх, интересно почему вас Борис в свое время в КГБ с таким талантом не взяли? По здоровью что ли?
195.245.80.30
Реквизиты НС-ов тоже сказать ?
ЛАЦ, кроссы, плинты, пары ?
Господи !
Спроси у человека ПОЧТОВЫЙ адрес, а он в ответ - "195.245.80.30" !
Как всегда - в своём репертуаре!
Напоминает анекдот.
Мальчик потерялся в в супермаркете, плачет.
Сердобольные люди спрашивают его домашний адрес, а он в ответ - "195.245.80.30"!
Boris_Kiev
20.12.2006, 13:11
WIZARD, я рабоатаю не бейсбольными битами, потому и понятие "адрес" у меня свое :)
Понадобится физический адрес - позвоню младшему технику фирмы-провайдера. :)
В'ячеслав Кириленко, народний депутат, "Наша Україна": "Безумовно ми будемо жорстко реагувати на такі дії, ми будемо звертатися до судових інстанцій, але політичним наслідком такої зневаги до інших політичних сил буде відставка цього Кабінету Міністрів і ця подія є неминучою!"
Про це заявив В’ячеслав Кириленко, коментуючи інцидент з недопущенням на засідання уряду міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.
Депутат наголосив: згідно з указом Президента, Тарасюк продовжує виконувати обов'язки міністра і має брати участь і у засіданні Кабінету Міністрів.
Около 10:20 депутаты от ПР начали держать рамку охраны руками. При этом Катеринчук пытался пропихнуть Тарасюка в зал заседаний. Рамка упала. Началась драка. Тарасюка толкнули, он упал и «проехался по ковру» с него слетели очки. Начался настоящий мордобой и полный беспредел...
Мда-а-а....
Бедняга, мистер Тарасюк...
Видать, не учили цековских работников проигрывать достойно.
Мда-а-а....
Бедняга, мистер Тарасюк...
Видать, не учили цековских работников проигрывать достойно.
Є з чого, Миколо, потішитися, правда? :mad: Але що тут дивувацця? :cool: Почали діяти закони зони. Хіба що можна було кращого чекати від такого Прем"єра і таких міністрів?! Стидобище на цілий світ! :mad: Таких людей не в політику, а тільки в яку сільську "Чайну" посадити! :mad:
Чернобылец
21.12.2006, 19:09
Є з чого, Миколо, потішитися, правда? :mad: Але що тут дивувацця? :cool: Почали діяти закони зони. Хіба що можна було кращого чекати від такого Прем"єра і таких міністрів?! Стидобище на цілий світ! :mad: Таких людей не в політику, а тільки в яку сільську "Чайну" посадити! :mad:
И действительно, чего он туда поперся ?
А вообще, как я понял, но меня может поправят: Верховная Рада утверждает\назначает на посаду по представлению Президента. Механизм снятия не прописан. Но поскольку назначение утверждено\произведено Радой, то логично, что она его может и снять. Так же и Ющенко сказал, кто назначил, тот и снимает. Правда он себя имел в виду, а Рада, в данном случае коалиция себя.
КМ, в данном случае подчиняется Раде в соответствии с новой конституцией и Янукович обязан выполнять ее решения, а также и Тарасюк.
И Президент не может издавать указ о временном исполнении обязанностей. Не прописано-с.
Да, небольшая поправка. Не законы "зоны" (Я так все думаю откуда Лида их знает ? :)), а назойливая изначально нацеленная на конфликт попытка разрешения юридической коллизии до принятия решения, назначенным для этого Конституцией соответствующим органом, а именно КС.
В нормальной ситуации дело должен решить Конституционный суд. А до этого никто не должен лезть на рожон перед телекамерами. Вот тут и происходит цирк на дроте. :) Представляю, допустим Кодолизу Райс не пускают в Белый дом после того, как Конгресс утвердил ее отставку.:) Хотя сравнение не совсем верное. Политическая система немного\много другая.
Нонсенс еще и в коалиции, и в том, что он послал ноту о возможной задержке поездки Премьера в США без согласования с ним. В любой нормальной стране за такое голову бы отвертели в пять минут. Я уже не говорю о проведении внешней политики в противоречие с коллегиальным органом - ВР.
Но судя по всему именно Тарасюк только и устраивает Ющенко. Иначе бы он назначил бы И.О. без этих всех цирков на мировую общественность. В результате глупо выглядят все без исключения.
В любом конфликте виноваты все, больше всего самые умные. Осталось только решить, кто самый умный. :):):) А в глупой ситуации умным уж точно ни кто не выглядит. Осталось решить кто глупее. :):):)
Принимаем ставки на самых умных и глупых.
Принимаем ставки на самых умных и глупых.
Юлька - умнейшая! :p :D
Чернобылец
21.12.2006, 19:17
Юлька - умнейшая! :p :D
Не, одно из двух, либо самая красивая, либо самая больная. Выбирайте. :)
Не, одно из двух, либо самая красивая, либо самая больная. Выбирайте. :)
Так ШО ж ей разорваться, что ли? :eek:
И действительно, чего он туда поперся ?
До речі, Чорнобильцю, він виконує наказ Президента. Знаю, що ні вам, ні ПР Президент не авторитет. Too bad! :cool: Але він є ним. І якщо навіть половина Верховної Ради не згідна з рішенням Президента, то вона хоча би повинна поводити себе достойно, а не як конюхи на фермі. :mad:
Чернобылец
21.12.2006, 19:38
До речі, Чорнобильцю, він виконує наказ Президента. Знаю, що ні вам, ні ПР Президент не авторитет. Too bad! :cool: Але він є ним. І якщо навіть половина Верховної Ради не згідна з рішенням Президента, то вона хоча би повинна поводити себе достойно, а не як конюхи на фермі. :mad:
Він виконує наказ Президента, а вони виконуют наказ ВР.
А виглядають дурнями все. Читайте мене уважніше. Президент, КМ. і ВР - повинні виконувати закон незалежно від їх думок, і думати про авторитет країни. Вчора не думав ніхто.
Тому хочу і зрозуміти, хто найрозумніший, а хто найдурніший.
А ви на чиїй стороні ? :D
Чернобылец
21.12.2006, 19:39
Так ШО ж ей разорваться, что ли? :eek:
Нкоторые удачно совмещают. :)
А виглядають дурнями все. Читайте мене уважніше.
Найдурніший - народ... :(
Чернобылец
21.12.2006, 19:44
Найдурніший - народ... :(
Народ научится жить и без них. Не недооценивайте народ. Этот народ оптимистичный, веселый и хитрющий, и при определенном положении даже получает удовольствия. :):)
А виглядають дурнями все. Читайте мене уважніше.
А ви бачили, чи чули, що Верховна Рада приказувала не пускати його на засідання? Вони там що, секретні рішення приймають, а він їх мав оголосити? Раз таке невизначене становище, то нехай людина приходить, поки їй доручили виконувати обов"язки, поки ситуація не набуде правового статусу. А позоритися і бити міністра, та ще й так, щоб весь світ бачив, то це взагалі ні в які рамки не вкладається! :mad: Я - на стороні порядку! І тої поведінки, яка личать вищим чинам держави, а не зброду бандитів. :mad:
Чернобылец
21.12.2006, 19:54
Знав же, що до "бандитів на зону", як ви говорите йшов і ви знали.Вони бандити, їм все одно, а тут інтелігентний такий пан Тарасюк. :) А що він не знав, що його поб'ють ? :D
Ну і прийшов країну попозоріть. Та ще і перед камерами світився для міжнародних кореспондентів. Опозорив по саме не хочу. :) Ви за нього ?
Народ научится жить и без них ... :):)
Солдат заспорил с королем:
Кто старше, кто важней?
Король сказал: - Давай пойдем
И спросим у людей!
Вот вышли под вечер вдвоем
С парадного крыльца
Солдат под ручку с королем
Из летнего дворца.
Идет навстречу свинопас,
Пасет своих свиней.
- Скажи, приятель, кто из нас,
По-твоему, важней?
- Ну что ж, - ответил свинопас, -
Скажу я, кто важней из вас:
Из вас двоих важнее тот,
кто без другого проживет!
Ты проживешь без королей? -
Солдат сказал: Изволь!
- А ты без гвардии своей?
- Ну нет! - сказал король.
Маршак С.Я. Сказка про короля и солдата
P.S. А ведь пан Президент обещал (неделю назад в прессе инфа проскочила) "особисто супроводжувати пана Тарасюка на засідання Кабміну".
Почему слово не сдержал?
Знав же, що до "бандитів на зону", як ви говорите йшов і ви знали.Вони бандити, їм все одно, а тут інтелігентний такий пан Тарасюк. :) А що він не знав, що його поб'ють ? :D
Ну і прийшов країну попозоріть. Та ще і перед камерами світився для міжнародних кореспондентів. Опозорив по саме не хочу. :) Ви за нього ?
Чернобильцю, ну до чого ваше приколювання? :mad: Добре ж розумієте, що таке недопустиме на державному рівні! Чи хочете щоб всі не забули і пам"ятали "впрєдь" фразу "Мафія нєпобєдіма"? :mad:
Народ научится жить и без них. Не недооценивайте народ. Этот народ оптимистичный, веселый и хитрющий, и при определенном положении даже получает удовольствия. :):)
Так ведь больше всего и достает, когда дураком считают. Ох, эти правители... Уже один раз "доигрались", когда пытались все сами порешать в своем узком кругу, не утруждая нас попыткой выборов. Похоже, что выводы не сделаны.
Люблю смотреть "Свободу слова" Савика Шустера. Очень любопытно, как политики пытаются произвести впечатление на аудиторию. Кокетничают, как женщины... Потом к микрофону подходят "из народа", и, как правило, шокируют политиков... (Хоть бы передачу не закрыли...)
Чернобылец
21.12.2006, 20:20
Чернобильцю, ну до чого ваше приколювання? :mad: Добре ж розумієте, що таке недопустиме на державному рівні! Чи хочете щоб всі не забули і пам"ятали "впрєдь" фразу "Мафія нєпобєдіма"? :mad:
Лида/Оля,
Мені дивно, що ви зрозуміти не можете. Президент не мав прав юридично видавати указ і про продовження повноважень Тарасюка. Він - ініціатор, а пан Тарасюк певною мірою жертва теж. Він там був незримо теж.
А ставки там великі. Відміни поправки до конституції, а раптом Ян. прийде, і покаже всім "Кузькину мать". Реально можу сказати свою думку, що дана ситуація з управлінням країною ВР демократичніша, оскільки колегіальний орган, більш виражає інтереси населення, а один Президент нi. Ідеальна ситуація, коли Президент і Рада не в опозиції, але Рада, повинна бути більш дієздатна, ніж Президент.
Чернобылец
21.12.2006, 20:23
Так ведь больше всего и достает, когда дураком считают. Ох, эти правители... Уже один раз "доигрались", когда пытались все сами порешать в своем узком кругу, не утруждая нас попыткой выборов. Похоже, что выводы не сделаны.
Люблю смотреть "Свободу слова" Савика Шустера. Очень любопытно, как политики пытаются произвести впечатление на аудиторию. Кокетничают, как женщины... Потом к микрофону подходят "из народа", и, как правило, шокируют политиков... (Хоть бы передачу не закрыли...)
Z,
У меня уже почти наркомания. День начинаю с просмотра новостей с Украины. :) И заканчиваю.
Z,
У меня уже почти наркомания. День начинаю с просмотра новостей с Украины. :) И заканчиваю.
Что-то вроде шоу "Дом 2" в украинском варианте. И предательство, и бесхребетность, и проституция политическая в прямом эфире. Где еще подобное увидишь? :)
Лида/Оля,
Мені дивно, що ви зрозуміти не можете. Президент не мав прав юридично видавати указ і про продовження повноважень Тарасюка. Він - ініціатор, а пан Тарасюк певною мірою жертва теж. Він там був незримо теж.
А ставки там великі. Відміни поправки до конституції, а раптом Ян. прийде, і покаже всім "Кузькину мать". Реально можу сказати свою думку, що дана ситуація з управлінням країною ВР демократичніша, оскільки колегіальний орган, більш виражає інтереси населення, а один Президент нi. Ідеальна ситуація, коли Президент і Рада не в опозиції, але Рада, повинна бути більш дієздатна, ніж Президент.
Чорнобильцю! А то Президент - ми з вами, люди, що досконало не знають законів. :confused: Чи ви думаєте, що Президент вже залишився без юристів в оточенні, як без міністрів своїх? Видно, що мав юридичне право, або закони не надто ясні в Україні. Але я не про те. Мав, не мав, яка різниця!? Я про те, як люди при владі поступають. Чого ви мене весь час в бік від цієї проблеми відводите? Ви хочете що-небудь знайти в оправдання, щоб виправдати той "безпрєдєл"? :mad:
Чернобылец
21.12.2006, 20:40
Чорнобильцю! А то Президент - ми з вами, люди, що досконало не знають законів. :confused: Чи ви думаєте, що Президент вже залишився без юристів в оточенні, як без міністрів своїх? Видно, що мав юридичне право, або закони не надто ясні в Україні. Але я не про те. Мав, не мав, яка різниця!? Я про те, як люди при владі поступають. Чого ви мене весь час в бік від цієї проблеми відводите? Ви хочете що-небудь знайти в оправдання, щоб виправдати той "безпрєдєл"? :mad:
Я по Райкину.
"Слухав, я ось вас слухав і скажу. Дурні тут все !" :)
Це у вас чітко емоційне сприйняття, за одну сторону, а був би Президентом Ян, и били б морду Чалому або Зленко, то ви б так не обурювалися. А говорили б, як зараз з боку ПР, говорять :"Мало дали, синяків те не видно" :)
Я по Райкину.
"Слухав, я ось вас слухав і скажу. Дурні тут все !" :)
Це у вас чітко емоційне сприйняття, за одну сторону, а був би Президентом Ян, и били б морду Чалому або Зленко, то ви б так не обурювалися. А говорили б, як зараз з боку ПР, говорять :"Мало дали, синяків те не видно" :)
Нє, ви помиляєтеся. Я якраз з тих, хто проти "Сила есть, ума не надо!" :cool: З якого боку то би не було. Навіть на побутовому рівні я проти рукоприкладства. Вдарити можна тільки дитину, якщо вона непослушна, і то свою. Бо маєш право на це від Бога. А решта я ніяких бійок не признаю. А для політиків - то стидоба! :mad:
Оля, да какие это политики... Школа еще не та.
Оля, да какие это политики... Школа еще не та.
Чого? Та як були помаранчеві, то тільки й чулося, що куми самі і ніякого професіоналізму. Я й дійсно думала, що в тому є доля правди. Але ось до крісел міністрів прийшли "професіонали". Тільки воно й видно, яка їхня професія. :cool: Вишибали якісь. :(
Дядя Ваня
21.12.2006, 21:43
Вышибалы непрофессионалов! :) Что тут непонятного? ;)
Степаныч
22.12.2006, 08:06
Наскільки живучі стереотипи:( "ДивуваЦЦя" можна з того, що люди у своїх висновках керуються не розумом, а ємоціями. ДивуваТИСя можна ще й з того, наскільки може задурити мізки агітація. Це дійсно диво.:(
Наскільки живучі стереотипи:( "ДивуваЦЦя" можна з того, що люди у своїх висновках керуються не розумом, а ємоціями. ДивуваТИСя можна ще й з того, наскільки може задурити мізки агітація. Це дійсно диво.:(
Степановичу, можна було так не старатися і не виділяти тих букв у обидвох словах. :) Я - філолог, так що можете скрупульозно більше не вивчати моїх дописів. То ж ваша рідна суржикова мова. Часом вона дуже добру послугу робить для іронічних висловлювань.:D Лучче й годі сказати! :D
=Але ось до крісел міністрів прийшли "професіонали"
Олю, Ви допускаєте грубу помилку. Не професіонали, проффесіонали...
З проффесорами.
Так-так, Олю, поки Вас тут не було у правописі багато чого змінилося. Тепер буква "ф" нігди не пишеться їдна, а завжди йде подвоєння. Ось так. Наприклад ффедорович, ффас вже не говорю проффесор, ффігня й т.д.
Олю, Ви допускаєте грубу помилку. Не професіонали, проффесіонали...
З проффесорами.
Петре, я до таких дрібниць вже не докопуюся. ;) Аби люди були людьми і на своєму місці, а якусь вже стареньку, чи молоденьку ;) вчительку української мови до них можна приставити, щоб помилки виправляла. Казала мені колись вчителька-пенсіонерка,як я починала тільки вчителювати, щоб особливо до хлопців задуже не братися з грамотою, бо потім повиростають і скажуть:"Нехай вам ті двійки городи орають, що ви їх нам ставили за грамотність!" :) І городів мені орати не довелося, а ця настанова запам"яталася. Так що я мужчинам орфографічні помилки прощаю. :):):)
Оля.
А к предыдущим двум "правительствам" нужно было не пожилого, а уверенного в своих силах доктора экономических наук, имеющего практический опыт работы с государственной экономикой, потому, что, что одна, что второй были чуть лучше слона в посудной лавке.
"Смерть с косой" всё разгромила, а "батый" - бережно сохранил разгромленное.
Лучше писать все слова с двумя "ф", чем ТАК руководить государством.
Z,
А Ви де, на морі?:) Чи вже емігрували до Росії? :D Чи до Мексіки?
Степаныч
22.12.2006, 13:09
Степановичу, можна було так не старатися і не виділяти тих букв у обидвох словах. :) Я - філолог, так що можете скрупульозно більше не вивчати моїх дописів. То ж ваша рідна суржикова мова. Часом вона дуже добру послугу робить для іронічних висловлювань.:D Лучче й годі сказати! :D
Олю,
ну чого ображатись? Справа не у тих же буквах, а у суті. А суржикова мова для мене дійсно рідна. Ну що поробиш?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008