Показати повну версію : Шуффрич vs Сакофаг
Boris_Kiev
18.12.2006, 19:58
Співробітниця почула по радіо: нібито завалилася одна стіна саркофага на Чорнобильській АЕС.
МНС сповіщає, що ніякої небезпеки нема, стіну "підіпруть".
Оце подаруночок нашому міністру Шухеру !
Ще не забулися кадри, де ШуФФрича побили на Майдані у січні 2005, а потім - ще неодноразово.
Дайош цирк на екранах !
Борисе, а якби на місці Шуфрича був би "наш" міністр? То це не подарочєк? То були б провокації біло-голубих?
Boris_Kiev
18.12.2006, 21:56
Умо, були б якісь конкретні дії.
А тут - дуже слушна ситуація, "екзаменаційна", можна сказати. Треба заготовити Каберне, гранатовий сік та горіхи.
Чернобылец
18.12.2006, 23:23
Умо, були б якісь конкретні дії.
А тут - дуже слушна ситуація, "екзаменаційна", можна сказати. Треба заготовити Каберне, гранатовий сік та горіхи.
Это всегда полезно.
Но осмелюсь вам сказать, что ничего, что там происходит вы не знаете. Мало того, давно просчитаны модели на самый худший вариант - обрушение Объекта "Укрытие".
Ну начинайте - сок и Каберне та на горіхи. :)
Я думаю, Шуфрич знайшов гарну тему для того щоб держ. гроші церкати, бо на надзвичайну ситуацію чекати довго, а в на Чорнобиль можна постійно мільйони тратити, нє?
Маладец, по есдеківськи!
Boris_Kiev
19.12.2006, 10:47
Чорнобильцю, я дійсно мало знаю, що там відбувається.
А те, що Александров з Доллежалем "прорахували" на всі випадки життя - ми бачили у 1986 році.
Відверто скажу, я шкодую, що персонально Александрова з Доллежалем на розстріляв свого часу Лаврентій Павлович (найбільший друг совєтських ядерщиків).
Чернобылец
19.12.2006, 13:25
Відверто скажу, я шкодую, що персонально Александрова з Доллежалем на розстріляв свого часу Лаврентій Павлович (найбільший друг совєтських ядерщиків).
Вот так посмотришь в глаза "настоящего демократа" и там тот же крокодил. :D
Boris_Kiev
19.12.2006, 13:34
А як інакше захиститися від амбіційних прожектерів, які заради просування своїх "недоробок" готові пожертвувати життям та здоров"ям мільйонів людей.
І Вашим здоров"ям, Чорнобильцю, теж.
Втім, ви колеги, у вас там свої "виробничо-етичні" заморочки.
А то посадили непричетного "стрілочника".
Чернобылец
19.12.2006, 13:57
людей.
І Вашим здоров"ям, Чорнобильцю, теж.
Втім, ви колеги, у вас там свої "виробничо-етичні" заморочки.
А то посадили непричетного "стрілочника".
А можете чуть поподробнее ? Каких стрелочников и за что ?
Я так чуствую у вас достаточно знания, чтобы так говорить ? Или понты как всегда ? Там где я не "копенгаген", то все дураки ?
Брюханов - ????
Дятлов - ????
Начальник ГАЭН (фамилию не помню) - ????
По каждому и объясните, почему они стрелочники ? Думаю не сможете. :D
Boris_Kiev
19.12.2006, 14:23
Чорнобильцю, самі знаєте кого й за що.
Вас виапрвдовує тільки те, що Ви самі влетіли туди ... зовсім не "генералом". І Ви вдячні усім названим Вами та мною особам ?
Отож.
Чому Ви зараз не там, де потрібні кваліфіковані кадри ?
Може ШуФФрич Вас своїм порадником зробить ?
Мовчите, Гражданин Украины ?
KabMiner
19.12.2006, 15:51
Чому Ви зараз не там, де потрібні кваліфіковані кадри ?
Може ШуФФрич Вас своїм порадником зробить ?
Для чого проФФесіоналам порадники? Це все-одно, що диплом юриста для Зварича - абсолютно необовязкова річ.
http://news.liga.net/news/N0649403.html
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008